![]() |
Re: Accidente Baia Mare
****** eu nu am treaba cu niciunul dintre voi da nu e frumos ce s-a intamplat! tu GODLESS nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza! vorbesti anapoda! si apropo de intrebarea ta: ce as fi facut??? daca il cunosteam pe inculpat si stiam cum conduce si ce fel de om e, as fi inteles si stai linistit ca ar fi inteles si ai mei!****** a fost un accident nu o intentie! ca nu cred ca isi dorea sa sparga BMW-ul numa sa se distreze! suntem oameni nu animale! si apropo, ai mei nu se ocupa de termopane! ******
tu cand o sa fii parinte si o sa ai un copil o sa ii oferi tot ce nu ai avut tu si tot ce vrea el si o sa faci pe dracu in 4 sa ii indeplinesti dorintele! asa fac si parintii lui! de ce sa nu ii ofere tot daca isi permit?****** |
da joli, nu e frumos sa bagi oameni in spital , se pare si beat la volan, nedemonstrat, dar se mai aude una alta , orasul e mic. accident, care putea fi evitat, cu mai multa atentie la condus, cu o masina poate mai putin puternica si tot la fel de fitoasa, cum dreq sari pe borduri pe drum drept?! de ce sa scoti esp uri etc daca stii ca nu ai treaba cu condusul? de fite . trebuia tatsu sa i puna leucoplast pe butonu cu esp:lol:
****** |
Quote:
Ma bucur nespus de mult ca nu te intereseaza, de fapt nici nu stiu de ce ti-ai facut cont pe forumul asta, sa-ti speli rufele in public ? sau ai fost angajat de avocat ? exista telefoane ,exista PM nu trebuie nimeni sa vada ****** Daca vrei sa ne spui ceva poti sa o faci intr-un mod civilizat fara atacuri la persoana pt ca vorba ta "suntem oameni nu animale!" Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
eu oricum am plecat de aici stati linistiti ca mi-am dat seama ce fel de oameni sunteti ******
nu avea esp-ul decuplat in timpul accidentului si habar nu aveti niciunul cum s-a intamplat! stati linistiti ca am destui bani si nu tre sa stau pe langa nimeni sau sa bat undeva pe langa unul cu bani, n-am nici stapan ****** |
Quote:
ai cam raspuns din prima linie..ai tai nu circula cu taxiul..atat ai inteles? 2 stai jos! Quote:
nu pleca, mai povesteste ne cati bani ai sa ne faci si mai invidiosi , cum functioneaza esp ul, cum se umbla cu taxiul , chestii din astea..unii stam in casa si ne plictisim..mersi ca te ai bagat cu comentarii, ca deja m am plictisit de playstation si filme ;) |
Am inteles tot ...si nu mai am de spus nimic .Las' pe altii sa'si spele rufele in public , cum zicea tony ...aici e intre rotaru si florin . Si da , sunt in aceeasi categorie cu florin si inca cativa ..pentru ca lumea cand vorbea de mine, nu il excludea si pe el si pe altii , si nu mi'e rusine .Si ei imi sunt prieteni , si voi ..
|
Re: extrem street race liniutze accelereri
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Inca o saptamana si incepe distractia :))
P.S. Va rog frumos terminati cu prostiile si nu va tot certati aici pedegeaba. |
Quote:
|
Si atunci de ce a dat reply la postul in care steel koncept vorbea de mine ..hai lasa'ma cu gainariile astea ...SI tu ce te bagi in seama?? Dute ca te asteapta Turcescu din direct :)))) poate il dai o tura cu EVo
|
Quote:
|
Scuze pentru acest post ..Eram foarte nervos si sincer imi pare rau ca l'am scris ..dar in legatura cu cupele , ramane valabila JULL
|
Quote:
|
Quote:
http://www.gazetademaramures.ro/full...ursele+groazei undeva pe la mijlocul pagini Quote:
|
Quote:
Quote:
Ionutz, nu vreau sa ma intelegi gresit dar nu cred ca totul se masoara in contul din banca la care ai acces, la relatiile care le ai sau la un 9mm, sunt multi care le au pe toate astea, dar lipseste in multe cazuri caracterul omului. Din puncutul meu de vedere prietenii nu se aleg dupa marimea contului ci dupa caracter ...cred ca ma intelegi unde vreau sa bat. Din cate vad eu,toti dau curse din taste si cam atat ...s-au facut provocari : evo vs subi pe coaste si s-a ajuns la discutii depspre mancare sau resturi de mancare ...pana una-alta este un forum despre masini,si mie,cel putin mi-ar face mare placere sa pot sa citesc posturi legate de masini, curse sau diferite modificari aduse masinilor... Succes la organizare si daca pot sa ajut cu ceva cu mare placere. |
Ba ce aveti cu copilu? lasati l in pace ca asa e el , ii place sa se bage in seama tot timpul... acuma noa se baga si el , isi face prieteni si dusmani imaginari , e traba lui , poate se plictiseste baiatu si isi face viata mai interesanta . e meserias, bani are, masina tare are, face afaceri, curse in timpul liber ...ce tot va e ciuda ?
|
Quote:
Asa esti tu , cand te simti cu musca pe caciula incepi contra-atacul .O sa'ti vina si tie randul sa gresesti si o sa vezi ce bine e . Pina atunci nu face acuzati in stanga si'n dreapta daca nu ai dovezi .Crezi ca imi faceam rau eu singur ...adu'ti aminte cate pers au fost atunci seara , sau stai ca tu nu ai fost ..si s'au luat la intrecere peste 10 masini ..deci oricare putea vorbi Quote:
Quote:
|
Ha ha ha !!! a disparut inregistrarea de la europa FM !!! De ce nu ma mir !!!
Asta suna a : Richboyutul , suna pe taticutul sa rezolve rusinutu !!! ca deh aude toata tara ce facus richboyutu !! cum musamalizas si alta data de ce nu ar face-o si acum !!! (ca la cat tamtam am vazut ca sa facut saptamana asta se pare ca ca adevarul cam doare !) Mi scarba de voi ! |
Florin a aflat de la mine ca inregistrarea a disparut ...nu vrea sa ii spuna la tatal lui stai linistit .Stie ca va provoca scandal
|
Acuma fiti seriosi.... daca vreti sa vorbiti despre inregistrari disparute sau cine e mai smecher cine nu atunci deschideti un topic pentru chestii de genu si lasati topicul asta asa cum e adika despre cursele din 31 august.
|
Quote:
|
nu ma mai bag ...
|
Re: Discutii despre orice!
Senior Tengu in jurul care-i cifre se situeaza numarul de cai la masina portocalie???;)
|
din cate stiu eu, in jur de 420 de caiutz... :-D
|
zicea 420 si poate sa-l seteze pe la 550-600 ...din spusele lui
|
Frumoasa cifra, daca se continua mult cu modificarea motoarelor sa se ajung sa se clasifice putere motorului in herghelii nu in cai putere :lol: :lol:
|
Quote:
|
Care facem un turneu la carturi asa intr'o seara? Ce ziceti ?? vedem care scoate timp mai bun
|
Quote:
|
si eu m-as baga, da nu stiu daca ma mai lasa sa ma dau, ca ultima data mi-o explodat cauciucu la iesirea dintr-o curba si am dat intr-un parapet ***** si am spart spatele cartului... si spatele meu :D:peace::peace::peace:
|
Deci cand programam ...sa fim toti disponibili ..sapt viitoare ?? asa intr'o seara
|
eu am 26.41 best time. dovada face foaia care o da baiatul de acolo. si eu sunt in!! just say when!
|
eu am scos 27.12 ... pe un cart fara frine ... :D
|
Timpul e irelevant ,pt ca circuitul nu e fix , se modifica de la o tura la alta ,de la o zi la alta , de ex aseara majoritatea scotea 27 lejer , cine avea cart mai bun 26 fara probleme in + lipsesc si doua curbe din traseul initial ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning