![]() |
Frate...marfa culoarea rosie la IMS, dar as fi vrut sa vad la poza din lateral alte roti..cea cu balon mare...pur off road si putin masina lasata mai jos in versiunea de strada.In primavara bag masina in service, am un buget de 4000 Euro si am sa scot ceva tare de tot din ea.Din lista, computer built in cu GPS , sistem surround cu speakere water proof si lista surprizelor continua .Se poate o versiunea cabrio ? Ms mult de tot.
;) |
aia roshie nush daca ai obs ...da e lasata mai jos ...o sa ii pun shi nishte jentzi ...vedem ce`o ieshi...
|
Re:
Quote:
Eu am luat poza din lateral si ma pun sa lucrez pe ea .. sa vedem ce iese |
1 Attachment(s)
eu m-am apucat de lateral... mai am putzin... :wink:
Edit: uite-o... bene? |
4 Attachment(s)
Multzam mult Andrei,rotile sunt de Hummer ? 8)
Cred ca la versiunea ta am sa-l decarosez..si o sa arate si mai tare. De ce crezi tu TNG ca nu merita investitia? Este o masina clasica ,an 1969,f robusta...am fost cu ea pe coclauri cu o Toyota Land Cruiser 2005 si cu Suzuki Samurai si Mitshu Pajero si a mea a trecut prin cele mai mari vaduri si pe deasupra a mai si scos Toyota din noroaie.( ptr cei care nu ma cred am filmuletul pe tel sa dovedesc...) IMS este o masina pura off road,si intentionez sa o pastrez ptr aceleasi destinatii.Am sa va pun si o poza ,2 ca sa vedeti la ce ma refer.Oricum, ms mult ptr modificari,sunteti tari....insa mai astept ceva idei inovatoare ;) P.S Stiu ca voi sunteti pasionati de Beemere si Civicuri tunate,dar sa nu uitam ca si ele sunt ale noastre..abia astept sa ninga sa scot bascula la plimbare :twisted: |
1 Attachment(s)
salut baietii...
daca va rog imi trageti si mie careva un spoiler de audi din ala cu priza mare de aer in mijloc pe bora... vreau sa vad cam cum ar ieshi... mersi |
1 Attachment(s)
Uite E30-u'. Cum e?
Modificari: -Faruri smoke -rinichi negri -spoiler e36 style -arcuri sport -intercooler -semnalizatoare cu sticla clara... |
1 Attachment(s)
Bora
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
10x TNG, i like u're style, but one more thing.
Poti \"decupa\" si usa si sa ramana numai parbrizul? cred ca asa va arata masina in versiunea finala...scaunele ,parbriz( care se rabateaza pe capota) si in loc de usi lanturi laterale. Dc poti ...as vrea tare mult sa vad asa ceva. U the man ;) |
mai da`i o poza cu shoferu` ...da de la mijloc in jos ......ca sa fie treaba treaba
|
3 Attachment(s)
Din masinutza asta ce puteti scoate???
Ma intereseaza mai mult body design, nu paint job... Dupa cum am mai spus si in alt topic, masina va fi facuta in conformitate cu cel mai frumos design al vostru... |
amadeus,boss....foarte greu de scos din unghiurile astea...paote daca lucram pe alt 300zx si facem culoare asta k sa nu ai rpobleme dupa aia sa umbli pe la rar... :?: :roll: :D oriucm eu nu promit niik pt k am niste probleme...cam multe....oricum sper sa reusesc ceva...NO PROMISE
|
intradevar ....foarte nasoale unghiuri ...n`ar ieshi nimik mishto :(
|
aaaah ...am schimbat browseru ...shi are probleme ..nu se mai logheaza automat ...ala de mai sus am fost io ...daca deranjeaza post`ul ...rog moderatorii sa il shtearga ....btw ...unghiurile chiar sunt nasoale :D
|
Eu am vazut ca lucrati din toate \"pozitiile\", dar in sfarsit...
Saptamana viitoare pun \"pozitii\" noi... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite aici alta poza,alt unghi...cred ca asta se preteaza mai bine sa-i \"tai\" acoperisul...sa ramana cabrio.Mi-ar place ceva de vopsea de camuflaj,se poa?
10x guys ,tks TNG ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut ims`u :D bena....imi pare fff rau dar nu ma pricep la kestii d`alea sa o fac sa arate reala da` iti potzi face o idee :D
|
Re:
Quote:
|
Horicutz :lol: .....cel mai misto design de pana acum,imi place la maxim.Nu cred ca masina asta ar putea arata mai bine de atat.Frate,cand vii la mare dau o lada de bere si o plimbare cu IMS.Pana atunci poate o sa fie si gata.
10x a lat man ! :P |
1 Attachment(s)
salutare. as avea si eu o rugaminte la voi! daca puteti sa faceti ceva din masina asta, ca peste putin timp va ajunge la o firma de tuning,pentru un kit complet de exterior ...
m-ar interesa ceva cat se poate de realizabil, care sa pot aplica si in realitate. adica jenti, vopsea, bari , praguri , eventual un kit de caroserie, etc ...dar sa nu iasa din domeniul jeep. va rog muult de tot cine poate sa ma ajute !:) ceva frumos ,si cu gust ... mercic |
...ms fratzii...ma bucur ca va place...Liviu...nu beau decat suc :D
|
io eram ...scuze :oops: :oops: :oops:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai ca am terminat`o shi io
|
ce vrajitoare ai pus mah pe bietul Pajero nici nu le poate duce :lol:
|
2 Attachment(s)
:arrow: Care se baga?
|
kolegu ...aia din stanga e drac ...aialalta e inger :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
roata spate e prea bagata inauntru :D ..
|
maskt, LKS , multumesc mult pentru ajutor , chiar mi-ati dat idei bune :) super frumoase masinile ... va multumesc mult.
|
cu placere man ...oricand ai nevoie ...
|
3 Attachment(s)
care imi face si mie ceva? :lol:
|
alte imagini n`ai ? mai apropiate ...mai luminate ...si alte unghiuri...
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
farurile alea fac toti banii.....porbagajul clean....este super in realitate...chestia de pe luneta....imi place la nebunie..iar da super bine..si ce nu am reusit din cauza relfexiilor..dar am vazut pe o vectra a adusa din germania....capota bad-boy....absolut super!....+ nu imi trecea niciodata prin cap sa pun spoiler de s4 pe vectra....se pare k arata super bine....neaparat lasata...cu niste jante maricele....folie neagra....eventual stopuri....negre..cum are way-u....si nu pre amai imi vine acum.asta e ideea mea in general....vezi si cum arata BUB_ul inainte... (vectra galbena facuta in germania)....super frumoasa si aceea.... |
3 Attachment(s)
+1 si \"mai apropoiate\" in sensu ca-s mai mari!!! :roll:
|
faine faruri madskilz!!! ... is vreo 12 bulioane . :lol:
vedetzi daca reusiti ceva pe pozele astea deocamdata!!! o sa fac altele saptamana viitoare dupa ce voi pune si alt spoiler fata! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning