![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
P.S. deocamdata nu mai fac nimic la masina pana in primavara,...atunci o sa mai schimb mai multe lucruri la ea (revopsire totala in doua culori, barele schimbate, sitele, priza de aer de pe cupola data jos, balamalele capotei etc.) printre care si toba care o sa o dau jos si o fac un sistem de evacuare BORLA cu doua finale... app: toba care e pe masina o sa o vand, daca e cineva interesat!... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate iar va certati... |
km slabuta activitatea pe forum.....k si pe strada de altfel.a imbatranit lumea sau sa scumpit benzina
|
totul este in regula si va fi cum spui tu
|
Quote:
|
`da...benzina scumpa frig afara...:D
|
Quote:
|
azi am fost la dumbrava la herghelie cu un prieten de al tatei cu ceva treaba.acum nu vreau sa supar pe nimeni dar am auzit o discutie cum k biserica din sat a fost pradata de hoti.se aude k autorul este chiar fiul preotului din sat:mai exact fuioaga iustin(fuioaga13).stie cineva dak e intradevar asa???zice lumea k datoriile trebuie platite la timp_si nu se ajunge la asa ceva.asta chiar k e disperare...imi cer scuze dak am jignit pe cineva dar vreau sa stiu si eu
|
Doamne fereste!
cineva din targ sa dea un pm la un moderator sa stearga postul 930! se vede ca este o facatura acest post! |
:D:D:Dfuioaga, chiar asha ai ajuns!!!:D:D:D
|
Si ce a furat?Cutia milei?:lol::lol:Hai sa fim seriosi.....
|
de la masini,tunning si altele s-a ajuns sa se discute ca se fura din biserici:))..hai ca e tare=))
|
voi chiar nu aveti altceva de discutat pe forum???dak aveti ceva cu omul spune-ti pe privat si nu sa stie toata lumea.dekt sa stati sa vb numai prostii mai bine iesiti in strada sa facem ceva frumos...nu mai este bani de benzina ???nu mai sunt masini???ce este cu voi???makr acum kt mai este inka asfalt k dak vine iarna >>>>aveti scuze toti>>>patineaza
|
:D:Dpe voi va supara adevarul.nu vedeti p cine aveti intre voi?faptele voebesc nu vorbele
:D:D |
cat a fost bun si a organizat evenimente nu a zis nimeni nimk.acum toti se bucura.scuze la toata lumea dar majoritatea sint niste b_______ii.nu vreau sa jignesc pe nimeni dar va place sa bagati cutitul in rana:arrow:
|
:)):))=))=))
|
cu S-ul nici o poza nimik....in timp ce se muncea la el??
|
nimic nimic...poate iese un pic la aer s-ul sa il prindem in poza:D
|
maine dak t duci sa ii faci poze....
|
bah,astia de pe tg neamt,ati murit...ce e cu voi?nu mai esiti la strada sau v-ati luat biciclete;)) noroc
|
Quote:
|
Cum e poligonul ? Este loc? :D O poza nu are nime?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
offtopic :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu se mai invarte nimeni la stadion?:D:D:Dcred k va linistit politia.e valabil pentru toata lumea
|
Quote:
|
Quote:
Ma da chiar nu se mai intampla nimic pe la targ...tre sa mai venim pana la voi...tot am promis:) |
Quote:
daca pe frigul asta nu prea ne vine sa mai iesim din casa...la iarna stam in casa la caldurica,cu o cana de vin fiert si facem intalnire online :evil_laug Quote:
de cand tot te lauzi...:rolleyes2:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Planuiti si eu anunt lumea si cine e dispus sa vina va ajunge!:D Chiar mi-era dor de un gratarel (acuma ca n-o fi in ploiae si o fi in frig asta e:)) ) Acum am si barele puse , nu mai merg cu frica de tras pe dreapta... Faceti planu...anuntati si eu unu sigur vin! |
Un baiat din Tg. Nt a achizitionat recent un urs din Roman. Vreau mai multe detalii daca se poate. Sigur trebuie sa'l stiti ca am inteles ca'i d'al vostru.
|
Quote:
|
toti se plang de criza:))....si hopa,mai o toba,mai un set de jante,mai un motor,mai un M3 :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning