![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Laura daca vrei poti pune si din pozele facute de noi la pitesti!!!
Multa bafta!! |
6 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
si niste poze dupa ce mr cat a avut onoarea sa calce cu 265-ul pe pista aerodromului pt aeromodele - pacat ca nu aveam voie sa merg cu viteza - poate reuseam sa decolez :D
|
2 Attachment(s)
waw :D msssssss BTL - cum sti tu ce imi place mie si la mr cat - :D
parca ai fi stiut ce pregatesc ca sa poata scooter sa cinte in voie - stilizez dezordinea clasica din porbagajul meu cu asa ceva :D (acum caut materialele potrivite si apoi pregatesc incintele si tot ce mai trebuie pe acolo :D) |
Superbe pozele pe aerodrom :-)
Imi pare rau ca nu am avut timp in concediul petrecut acasa sa ies la un suc cu voi, dar poate ajuta D-zeu si ne vedem la anul, poate aduc si ITR in ro. Bafta in continuare si sa auzim numai de bine. P.S A cui e subaru ala din pozele de la cluj :shock: |
Quote:
|
Quote:
hehe... let's fly.............:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
foarte tare ideea... multa pasiune pui... felicitari !:D |
6 Attachment(s)
poze spion :twisted:
|
Parca totusi lipseste o linie agresiva, e prea bland Mr Cat. :D
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
mr cat a avut voie sa stea in zona destinata masinilor care participau la Campionatul de viteza in coasta a Romaniei. in timp ce eu am avut placerea sa savurez competitia de la standuri si de pe traseu - a fost o zi superba - i-am facut poze la mr cat cu masinile de competitie desi el poate doar sa spere ca intr-o zi va creste si el mare si puternic o sa revin cu mai multe poze de pe traseu - deocamdata poze cu mr cat care nu isi mai incapea in caroserie de mindrie, citeva poze de la standuri si poze cu masina lui nelutz69 - cel care a facut posibila asa o zi frumoasa |
mr cat cu o privire mai patrunzatoare - niste xenoane cu care sper sa vedem mai bine - viseaza cu ochii deschisi la supriza care i-o pregatesc - e ceva ce isi dorea demult si prin amabilitatea specifica Logtuning devine posibil
|
Quote:
prietenii stiu de ce!;) |
Quote:
|
sal mi am luat si eu un e 39 din 98 si nu pot sa reglez ceasul si data.ma poti ajuta?
|
eu aveam ceas in afisajul casetofonului dar l-am schimbat demult - sper sa imi aduc aminte cum se schimba - studiez si iti spun
|
Am tot uitat sa iti spun , am vazut cand ai fost cu Matza la KOE ca ai incercat sa pui colant pe la bricheta , ca era pusta cam aiurea cel putin pe la scrumiera pe acolo.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
a venit frigul mai devreme decit mi-as fi dorit dar odata cu el si mos craciun a adus daruri pentru mr cat :D:D:D
|
Da,da,da numai bune cadourile oferite de mos`u a fost generos iar frigu din pacate te-a prins deja asta e lasa ca vine si primavara doar nu a fi acu tot iarna. grrr..... ce frig e in cluj :D 3 grade erau azi dim
|
Fa niste poze sa vedem cum ii sta cu "tocurile" si incaltarile de iarna :)
|
e KW cumva????...ca reglabila vad ca e:D
|
Quote:
|
mmm ... suspensii p/u Mr CAT, ..e happy :D
|
Frumoasa panorama, suspensiile in fata ,CAT-ul in spate.:lol: KW sunt suspensile.
|
Quote:
Quote:
si in noiembrie pun jantele de tabla sau alea de 17 Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
doar de cadouri frumoase are parte mr.Cat!! felicitari, astazi te-am blitzat veneai dinspre HCC si eu am luat-o la stanga la intersectia unde ii vulcanizare si unde se face drumul spre Paclisa... prin fata ta am trecut nu stiu daca ai observat oricum perfect mr.cat asa mult imi place de el de fiecare data cand trec prin fata pe la hcc si il vad parcat ma opresc langa el si il admir, si admir pasiunea de care dai dovada! doar cuvinte de lauda am! si acum scuze de offtopic dar nu sti unde as putea gasi plus auto? de preferabil rosu ca observ ca avem in comun aceasta preferinta la nuanta :) inca odata felicitariiiiiiiiii
|
Am vazut masina la multe showuri dar niciodata nu am stiut ca apartine unei fete. Azi am vazut intamplator un post al tau undeva si mi-am dat seama ca esti posesorul masinii. Apoi cand am intrat pe thread am avut surpriza sa vad ca esti fata. Foarte tare. Felicitari pt tot ceea ce ai realizat pana acum si aveti grija in continuare unul de celalalt.
|
Quote:
plus eu am luat de la magazinul de materiale din centru - pe motilor aproape de sensul giratoriu - e plus de tapiterie si sint multumita de el - arata impecabil dupa doi ani anul trecut am cautat - am vrut sa iau pt adi tot plus din acela si nu am mai gasit dar erau alte feluri de plus care aratau bine (tot rosu) dar nu stiu cum se comporta in timp ma bucur ca iti place de mr cat - sa ii vezi si interiorul intr-o zi cind ai vreme Quote:
|
promit ca intr-o zi parchez in sapte sau in fata lui si astept pana ce vi la masina ca il ador si eu visez la un E39 dar deocamdata stau cuminte cu fundul in Mondy meu )... doar astazi am observat ca ai plus rosu in interior si eu vreau sa imbrac consola centrala si tapiteria de pe portiere! Dragut foc Mr. Cat (vreau sa zic ca ii singurul motanel ce imi place ca nu ma impac eu cu pisiciile :P) tot respectul AB 77 RUF
|
Quote:
|
ok astept PM si iti las si eu nr asa sa sti cine suna !
|
10 Attachment(s)
poze de la montarea suspensiilor - mai avem si miine de lucru un pic si apoi reglajele - abia astept sa ii dau pedala - atasez poze si un filmulet cu prietenul lui cat care a fost pe la service sa il sustina moral :D
|
Quote:
|
Buna, ce varianta de la KW este?
|
Quote:
dragalasu mic si rosu se va da miine jos de pe stand - si sa vedem cit de jos sa il las - initial am lasat 11 cm in fata dar ma gindesc sa il mai ridic un pic - sau poate nu? - sa vedem cum se aseaza cind e gata si spatele - si mai ales sa vedem cum sta pe drum Quote:
|
ft frumoasa masina , singuru lucru care trebuie schimbat la ea sunt jantele( gusturile nu se discuta fiecare cu ceea ce-i place:P)
o intrebare am si eu cat a ajuns suspensia ??? si daca se poate sa atasezi si tu o poza facuta la partea din spate a masinii sa vad si eu cum ai facut evacuarea .... daca ai taiat !? si cat ai taiat!?? ca mie nu imi ies calculele la baterie:)))... ms mult .. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning