Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

87 POU 02-07-08 01:58

Re: E30 - B 65 LAF (rosu)

azi s-a iesit cu masina in probe dupa montarea ambreiajului nou.
nu mai are nici o pierdere din transmisie ,tot cuplu jos:D.
la urmatorul show o sa ne prezentam corespunzator!!!

MC Mate 02-07-08 14:29

pai urmatorul show e duminica la baneasa city center

OpReA 02-07-08 17:51

1 la mana...am vazut azi masina pe langa liceu dacia...in berceni,pe acolo stai?:Dmai era si o pisicuta prin preajma...tocmai o parca(sau ceva de genu)
2 la mana...off-mc mate...detaliaza printr-un pm dak poti:P(nu am stat sa citesc si ce s-a vorbit mai devreme...dak este doar pt membri nsl sau doar intre voi...imi retrag curiozitatea)

MARI_NSL 02-07-08 17:58

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 1625536)
1 la mana...am vazut azi masina pe langa liceu dacia...in berceni,pe acolo stai?:Dmai era si o pisicuta prin preajma...tocmai o parca(sau ceva de genu)
2 la mana...off-mc mate...detaliaza printr-un pm dak poti:P(nu am stat sa citesc si ce s-a vorbit mai devreme...dak este doar pt membri nsl sau doar intre voi...imi retrag curiozitatea)

1 la mana . akolo are dany garaju ....

2 la mana . vezi aici https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/83079-duminica-baneasa-city-center-drift-and-burn.html

:-)

kezzy 03-07-08 21:23

si sa facem sa facem - sa facem show, cu v8-ul si JB-u'n torpedooouu!

RED_LAF 03-07-08 23:30

Quote:

Originally Posted by kezzy (Post 1627799)
si sa facem sa facem - sa facem show, cu v8-ul si JB-u'n torpedooouu!

facem boss ,shou .dar sa dea dnz nu ami mai faca figuri cu ancinsu k numai la cercuri ami fACE PROBLEME poate din kuza la temperatura de afara,an rest nu este problema.urmarest sa ai fac pe parcurs ceva kre poate nu o sa mai faca asa,k de mot asta chiar ami pasa;)te pupa fratele tau;)grasanule:lol:

RED_LAF 04-07-08 01:50

Quote:

Originally Posted by 87 POU (Post 1624496)
azi s-a iesit cu masina in probe dupa montarea ambreiajului nou.
nu mai are nici o pierdere din transmisie ,tot cuplu jos:D.
la urmatorul show o sa ne prezentam corespunzator!!!

vom fii toti 4 acolo.VOP KEZ LAF-negru-LAF-rosu.an curind se va schimba si mot lui LAF negru,omu este dispus sa investeask bani multi an mot,k an rest sincer nu mai are an ce sa bage bani fink masina a fost foarte angrjita de claudiu(motanu);)

Skillzu 04-07-08 13:11

bai frate,numai masini defecte aveti! deci masina asta nu merge drept! :evil:

8)

zamburic 04-07-08 14:40

Azi am avut ocazia sa ma plimb cu LAFu:d.... SENZATIEEE... bv bre nea Dani... baga mare in continuare.... succes duminica;)...

Maroo 04-07-08 16:17

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1628293)
vom fii toti 4 acolo.VOP KEZ LAF-negru-LAF-rosu.an curind se va schimba si mot lui LAF negru,omu este dispus sa investeask bani multi an mot,k an rest sincer nu mai are an ce sa bage bani fink masina a fost foarte angrjita de claudiu(motanu);)

nu ai uitat nimik ????

RED_LAF 05-07-08 04:59

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1629233)
nu ai uitat nimik ????

ups . PREMIERA . MSK ;)

RED_LAF 05-07-08 05:06

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 1629233)
nu ai uitat nimik ????

POZE cu pregatiri pntr duminik,probleme cu temperatura an cerc .:lol:care gabitza ma ajutat foarte mult .respect pntr atentia lui si a-lui har mic.;):lol:

zamburic 05-07-08 17:12

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1630266)
POZE cu pregatiri pntr duminik,probleme cu temperatura an cerc .:lol:care gabitza ma ajutat foarte mult .respect pntr atentia lui si a-lui har mic.;):lol:

De asta nu imi termina mie Gabitza si Haru mic masina:)) ...:lol::lol::lol: se tin de sotiii, esti sigur ca nu te-au sabotat? :lol::lol::-P succes duminica

kezzy 05-07-08 18:07

tot incinge sau i`ati dat de cap? nu ai cumva pe acolo un releu de "confort"?

e albastru si e localizat langa coloana de directie de sub bord. cred ca de la asta am probleme cu geamurile.

RED_LAF 05-07-08 19:09

Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 1630416)
De asta nu imi termina mie Gabitza si Haru mic masina:)) ...:lol::lol::lol: se tin de sotiii, esti sigur ca nu te-au sabotat? :lol::lol::-P succes duminica

ba ce sa spun respect pntr gabitza la blana.la problema cu ancinsu an cerc este foarte mult de munk ,fink este foarte anghesuit mot si cu blocu ala nu prea are cum sa se raceasca,vreau sa ai pun un radiator de ulei ,poate poate.;)

RED_LAF 05-07-08 19:10

:lol:
Quote:

Originally Posted by kezzy (Post 1630501)
tot incinge sau i`ati dat de cap? nu ai cumva pe acolo un releu de "confort"?

e albastru si e localizat langa coloana de directie de sub bord. cred ca de la asta am probleme cu geamurile.

sa speram k nu o sa ancinga ,ai dau si eu la 2000 de ture sa nu transpire porcu:lol:;)

Gabi_323i 05-07-08 19:14

o sa vin maine sa te vad :)) poate ma dai si pe mine un cerc

jakal 07-07-08 00:49

ce s-a intimplat?....s-a prajit iar ambreiajul boss?........

super tare burn-ul cu 1,2,3,4...

RED_LAF 07-07-08 00:49

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 1630589)
o sa vin maine sa te vad :)) poate ma dai si pe mine un cerc

ba mai bine te luam cu mine an masina k poate ami spuneai sa nu ai mai dau acolo ,plm .dar sincer este un bun tov la fel k tine si ai promisesem ,ti tio dau la ce h vrei u sa te dai singur cu ia ,coza nostra k nu stiu cum te mai cheama;)

RED_LAF 07-07-08 01:42

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1632285)
ce s-a intimplat?....s-a prajit iar ambreiajul boss?........

super tare burn-ul cu 1,2,3,4...

da frate ,asta este masina ank este an teste ,dar nu prea am eu rabdare so termin ,si o scot sa dau sa cada,dar trb sa iau un dist mai performant,chitul asta pe kre lam pus ma costat discu 7mil de ceramik si plak noua 450000. o sai cumpar tot chitul sport de putere mai mare ,cit face platim.;)te salut boss

jakal 07-07-08 21:19

trebuie boss ceva performant.....ma uitam la roata ei cind ii dadeai si se vedea ca era in stare sa arunce puntea de pe masina....

putere mare la roata.......belea frate......

hai bafta in continuare......;)

zamburic 07-07-08 22:07

E, de data asta chiar ai rupt pisha...tzii in LAF-ul negru, i-ai dat pisha.. ii si pe gura si pe c.. :lol: ... doua dintr-o lovitura....:D:lol::shock::shock:

RED_LAF 08-07-08 01:34

Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 1633661)
E, de data asta chiar ai rupt pisha...tzii in LAF-ul negru, i-ai dat pisha.. ii si pe gura si pe c.. :lol: ... doua dintr-o lovitura....:D:lol::shock::shock:

frate ,am probleme cu picioru-l,nul astinpar :lol:cind ma urc la volan la shou credema k zici k-mi ia mintile:lol:)))sa dea pisetiii din ei de ursi.respect mult pntr voi;)

RED_LAF 08-07-08 01:40

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1633580)
trebuie boss ceva performant.....ma uitam la roata ei cind ii dadeai si se vedea ca era in stare sa arunce puntea de pe masina....

putere mare la roata.......belea frate......

hai bafta in continuare......;)

da frate adv sa rupt si planetara din stinga nu ca nu mai tragea an burn la a 4,am sa pun si poze cu planetara,adv mai este de umblat la ea si cu piese mai performante:lol:

negoitacata 08-07-08 03:05

Cu asemenea muzica sub capota nici nu-ti mai trebe castofon:D

UniculSGM 08-07-08 07:57

De ce ai mai dat jos cutia boss, daca era planetara rupta? Daca s-a rupt planetara cand dadeai burn si ai continuat sa ii dai, eu zic ca a avut de suferit si autoblocantul.

RED_LAF 08-07-08 11:14

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1634162)
De ce ai mai dat jos cutia boss, daca era planetara rupta? Daca s-a rupt planetara cand dadeai burn si ai continuat sa ii dai, eu zic ca a avut de suferit si autoblocantul.

boss crezi k mint?planetara dabea se mi tine k dakl se rupea numai puteam sa plec cu ia,avea ceva probleme cu planetara aia anainte o mai auzeam eu k trozneste,grupul chiar nu are nimic;)

UniculSGM 08-07-08 12:36

N-am zis ca minti, am crezut ca ai dat degeaba cutia jos. Credeam ca doar planetara era de vina, nu si ambreiajul!

RED_LAF 08-07-08 23:03

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1634520)
N-am zis ca minti, am crezut ca ai dat degeaba cutia jos. Credeam ca doar planetara era de vina, nu si ambreiajul!

Ok, greseala a fost de partea mea fiindca am cumparat placa noua si ca am bagat animalul in cusca aia mica unde trebuie sa lucrez si din ambreiaj. Poate unii zic ca nu am stiut sa-i dau, intr-adevar inca nu sunt invatat cu motorul asta, dar daca se urcau cu mine in masina isi dadeau seama ca este mult prea strans locul sa dai cu o masina cu motor mare si sa nu cunosti cum raspunde masina. Mai trebuie lucrat la ea foarte mult. Baietii din Constanta si-au facut treaba lor, acum restul depinde de mine si sunt foarte multe de lucrat la ea, toata lumea vorbeste ca nu se aude bine, ca nu merge cum trebuie, ca nu sunt firele izolate bine, etc. Mie unul nu imi pare rau ca intotdeauna am de lucru la ea, daca nu am ce face la ea ma plictisesc. Este masina mea si-mi place sa bag bani in ea si sa mesteresc intotdeauna, fiindca asta este o placere si motorul chiar este in toate mintile lui, cu pompa de 2.5, fara sonde lambda si altele, sunt foarte multumit de el si ii multumesc lui Alin din Arad ca mi-a gasit motorul asta. Si mai nou, duminica am vorbit cu un baiat care are dezmembrari si mi-a zis ca-i place ce motor am pus si ca are si el pe una lovita motor de 4.0 si mi-a lasat nr. de telefon sa vin sa mi-l faca cadou. ;):lol:

kezz 08-07-08 23:30

sa faci spasomfilie:) ai grija de masina lasa vorba descreieratule! bafta ><

Bmwaldo 09-07-08 00:59

de abia astept sa o rezolvi sa iesi si tu normal cu ea ...cat despre chestia cu invatatul se rezolva ... oricum nu cred ca te prinde toamna cu motorul asta, treci la ceva cu M cu 5 .... punem pariu ...... ???? :D

RED_LAF 09-07-08 01:09

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1635953)
de abia astept sa o rezolvi sa iesi si tu normal cu ea ...cat despre chestia cu invatatul se rezolva ... oricum nu cred ca te prinde toamna cu motorul asta, treci la ceva cu M cu 5 .... punem pariu ...... ???? :D

boss de mot asta chiar k mam andragostit,ami place ,.cum o termin te invit la o tura cuia sa vezi dak merita sal schimbi:lol:dar cine stie:lol:

Bmwaldo 09-07-08 01:12

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1635968)
boss de mot asta chiar k mam andragostit,ami place ,.cum o termin te invit la o tura cuia sa vezi dak merita sal schimbi:lol:dar cine stie:lol:

dupa cum te cunosc, in septembrie te aud, " bai fratimiu am plecat in germania dupa un e34 ... dala mai misto asa cu embleme cu M, un 3.8, ala de consum " ... multa bafta Dany, esti super baiat frate !!!! Sa te ajute Dumnezeu !;)

kezz 09-07-08 01:40

e super baiat..pacat ca nu`l ajuta fata dar lasa ca la partea estetica cunosc eu pe cineva care lucreaza in domeniu..np daca ai nevoie dani nu ezita sa ma suni ca sa lucram putin la infatisarea ta :)))))) bafta pupat!

87 POU 09-07-08 01:50

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1635980)
dupa cum te cunosc, in septembrie te aud, " bai fratimiu am plecat in germania dupa un e34 ... dala mai misto asa cu embleme cu M, un 3.8, ala de consum " ... multa bafta Dany, esti super baiat frate !!!! Sa te ajute Dumnezeu !;)

eventual un E39 dala cu embleme cu M,dak tot am inceput cu V:D

Bmwaldo 09-07-08 01:57

Quote:

Originally Posted by 87 POU (Post 1636049)
eventual un E39 dala cu embleme cu M,dak tot am inceput cu V:D

pai ala deja e altceva, lui ii placea sa fie ursu de " armata ", de " omorat ", m5-u e39 e ceva pe care tre sa il tii in casa ..... :-)

Britney_Spears 10-07-08 23:26

Salut, eu urmaresc pe forumul asta de mai bine de un an dar nu am avut pana acum user si am preferat sa stau palmat ca sa nu ma bag in tot felu de discutii, atat vreau sa spun : E marfa frate, e foarte tare . Sunt pasioant de tot ce are motor , si apreciez la acest thread mai ales propiretaru care pare un om deosebit !

Multa Bafta in continuare !!!

RED_LAF 11-07-08 02:58

Quote:

Originally Posted by Britney_Spears (Post 1639749)
Salut, eu urmaresc pe forumul asta de mai bine de un an dar nu am avut pana acum user si am preferat sa stau palmat ca sa nu ma bag in tot felu de discutii, atat vreau sa spun : E marfa frate, e foarte tare . Sunt pasioant de tot ce are motor , si apreciez la acest thread mai ales propiretaru care pare un om deosebit !

Multa Bafta in continuare !!!

merci mult boss;)

RED_LAF 12-07-08 02:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1640006)
merci mult boss;)

kterink:lol:

iMAGiNE 12-07-08 03:01

:) Iti iei zborul cu evacuarea asta de la V8 Dani, ah? Caterinca!

All times are GMT +2. The time now is 07:18.

- Copyright 2026 4Tuning