Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

22VIN 18-07-10 22:05

Re: Cea mai urata masina a momentului

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3526965)
sau bazat pe strazile din romania care au gropi ca niste cratere si loganul nu mai face fata :)

Si atunci de ce e plin de x5-uri cu jante de 20-21" si talon de 35?

du0n 19-07-10 01:26

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3526903)
Eu imi mentin parerea ca x3 e facut doar pentru a dori x5.Cine intradevar doreste un SUV Bmw.(cine nu,e un om intreg la cap:lol:)

Probabil marketingul celor de la BMW s-a bazat pe o clasa sociala care nu isi permite un x5 dar nu vrea nici ceva mai ieftin.E o masina construita dupa parerea mea pentru tinerii de bani gata care doresc sa faca escapade si pe drumuri mai putin pavate dar sa poata iesi si seara in oras cu masina.

De ce cineva care si'ar dori un SUV Bmw nu este intreg la minte?

Cozmescu-Alin 19-07-10 02:19

Pentru ca este doar o masina de imagine si atat.O sufragerie pe roti.si am sa iti dau cateva motive...:

1:Costa exagerat de mult pentru ceea ce ofera.
2.La capitolul Offroad stau exagerat de prost.
3.La capitolu performante pe asfalt(desi nu asta e domeniu lor) stau binishor insa sacrifica toate performantele off road.
4.Pentru ca arata urat.
5.Pentru ca X6 inafara de faruri care sunt superbe dupa parerea mea e un dezastru total.
6.Pentru ca exista Range Rover.

du0n 19-07-10 10:42

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3527610)
Pentru ca este doar o masina de imagine si atat.O sufragerie pe roti.si am sa iti dau cateva motive...:

1:Costa exagerat de mult pentru ceea ce ofera.
2.La capitolul Offroad stau exagerat de prost.
3.La capitolu performante pe asfalt(desi nu asta e domeniu lor) stau binishor insa sacrifica toate performantele off road.
4.Pentru ca arata urat.
5.Pentru ca X6 inafara de faruri care sunt superbe dupa parerea mea e un dezastru total.
6.Pentru ca exista Range Rover.

1. Nu costa exagerat de mult.Costa mai putin decat un Audi Q7 si nu cred ca se compara.
2.E peste Q7
3.Eu zic ca sta bine la performante pe asfalt.
4.Exceptand ultima generatie,asta foarte bine.
5.Parca vorbeam de x5 :rolleyes2
6. Da exista,dar mai scump.

aleks 19-07-10 11:07

Quote:

Originally Posted by du0n (Post 3528190)
6. Da exista,dar mai scump.

depinde de ofertă, de echipare şi de an, de nou.

Strainger 19-07-10 11:30

cica unele dintre cele mai urate masini cam astea ar fi linku de mai jos
http://www.spuse.ro/cea-mai-urata-masina-din-lume/

Cozmescu-Alin 19-07-10 12:15

Quote:

Originally Posted by du0n (Post 3527573)
De ce cineva care si'ar dori un SUV Bmw nu este intreg la minte?

HOHO stai ca vine si randu domnului Q7:lol:. Care are exact aceleasi motive ca X5 sa nu il cumperi.Dar ce sa-i faci banii nu iti dau si minte.Iar referitor la X6 m-am referit la toate suvurile BMW dupa cum am spus.

Si da Range Rover e de sute de ori mai bun si pot sa iti spun ca nu costa mult.Depinde de echipare de tot poate ajunge sa depaseasca sutele de mii dar poate sa coste si 60 000.Apropo recomand sa te uiti la TOP GEAR episodu xu X5,Q7 si Range Rover.Pentru ca exista si oameni cu gusturi fine:D

adrian78bmw 19-07-10 12:27

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3528414)
HOHO stai ca vine si randu domnului Q7:lol:. Care are exact aceleasi motive ca X5 sa nu il cumperi.Dar ce sa-i faci banii nu iti dau si minte.Iar referitor la X6 m-am referit la toate suvurile BMW dupa cum am spus.

Si da Range Rover e de sute de ori mai bun si pot sa iti spun ca nu costa mult.Depinde de echipare de tot poate ajunge sa depaseasca sutele de mii dar poate sa coste si 60 000.Apropo recomand sa te uiti la TOP GEAR episodu xu X5,Q7 si Range Rover.Pentru ca exista si oameni cu gusturi fine:D

si pana la urma cine e Jeremy Clarkson?un bufon englez care apara o marca care pana la urma nici aia nu mai este pur britanica...

Cozmescu-Alin 19-07-10 12:38

Mi se pare normal ca un om sa isi apere masina produsa de poporul lui,desi nu toate actiunile sunt ale Englezilor,in fond si la urma urmei este o barca britanica si asa va ramane.La fel si Jaguar care desi e condus de indieni in sufletul pasionatilor va ramane un simbol al Marii Britanii.Insa romanu nu stie sa isi apere valorile,de orice fel.Intotdeauna a fost mai bine in curtea vecinului,intotdeauna a fost mai verde iarba din gradina cealalta.Sa iti dau un exemplu concret.Pe ce drumuri sunt folosite 98% din suvurile BMW? Pe drumuri de oras,(desi drumurile din orasele noastre seama mai mult cu trasee offroad).De ce cumpara lumea BMW X3.X5.X6?Pentru opulenta si nimic mai mult.Nu pentru calitatile lor,care sincer nu sunt asa de minunate.Ce face un x5 se poate descurca si dusteru de minune,dar ce suntem prosti sa dam 16 mii pe un duster cand puteam lua un X5 full fara navigatie si trapa din minunata Germanie si inmatricula la bulgari ca nu ne permitem impozit?
Acum o sa imi sara foarte multi in cap ca nu compara oamenii care cumpara cu bla bla bla... .Imaginea unei masini este in foarte mare masura influentata de cumparatorii acesteia.Iar imaginea SUV-urilor BMW SI AUDI este una urata in acest moment asa ca pot fi considerate masini urate ale momentului.

cavaliere 19-07-10 12:40

Avem toti pareri ok nimic de zis. Dar sa afirmi ca x5/x6 sunt urate si inutile si orice om care are suv bmw nu e intreg la cap.. copile emani frustrare prin toti porii. Bag mana in foc ca daca taica-tu avea si el x5/x6 nu ti se mai parea atat de prost.
Ai urcat vreodata intr-unul? ( de condus nu e cazul sa intreb ca e retoric). Intelegem ca aveti toti acces la tv si internet dar de aici pana la a terfeli un model e cale lunga.
x5 e foarte bun pe asfalt ,feedback aproape de turism ,iar in offroad este arhisuficient pentru un utilizator obisnuit.( adica o iesire la peste , la munte la cabana etc). Nu isi ia nimeni x5 sa faca offroad extrem cu el. Cat despre Range , da in offroad este superior insa pe asfalt este sub bmw. Acum evident ca nu am ce sa explic cuiva care ia de bune emisiunile Topgear.
"costa exagerat de scump" - ia zi-ne concurenta ce ofera la "pretul exagerat"?

NEo007 19-07-10 13:13

Eminem, cand ai asa idei crete mai bine le pastrezi pentru tine. Pana una alta X5 e referinta clasei la rulatul pe asfalt. Cu un SUV te duci iarna la munte, pe zapada, cu anvelope de iarna si nu ai nici o problema, nu te duci in padure pe urmele de tractor dupa remorca de lemne. Pt. off road exista G-Klasse, Defender, etc. Pana una alta mai ia si presa de specialitate si citeste niste teste (nu doar youtube-ul), si te-ar soca sa vezi ca dintre X5 FL, New Touareg, ML FL si Range Sport, Range-ul e pe ultimul loc.

Referitor la subietc, intradevar X3-ul e cam dubios.. Interiorul e ok, cu exteriorul mai au putin de lucru :)
Destul de urat e si Suzukiul Alto:
http://www.suzukipic.com/suzuki/car/...zuki-alto2.jpg

Cozmescu-Alin 19-07-10 13:57

Hai sa nu prelungim discutia asta si sa o ducem in niste puncte unde nu vrem.Eu imi mentin parerea nu doar din youtube,din vazute,din citite,din analizate. Voi aveti o parere vo respect si astept acelasi lucru.

SERIA 5 GT imi displace profund si chiar o consider o masina urata.Pareri?:D

Daca majoritatea afirma un lucru nu inseamna ca acesta este si adevarat.Asa ca mai moale cu ideile mele crete.:rolleyes2

cavaliere 19-07-10 14:30

Asadar daca majoritatea afirma un lucru, trebuie sa dam crezare doar unei pareri adica a ta . Inovatie nu gluma.
Ai zis bine parerile tale sunt in urma celor vazut pe net, in reviste, "analizate de tine". Cand poti sa si conduci modelele respective poate o sa ai pareri mai pertinente si bazate pe ceva real.

Da x3 pare ciudat dupa noul trend lansat de 5 gt. Oarecum conservator si anost .

StreetStyle22 19-07-10 15:07

X5(de la nastere pana la ultimul),X6(la fel,sa nu mai zic ca vad tot felul de kituri pentru el cu doua eleroane,unul pe portbagaj si unul deasupra lunetei),x3,Q7,Q5,A1,Passat CC..Modele urate rau,parerea mea.

upstonik 19-07-10 15:20

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3528739)
Hai sa nu prelungim discutia asta si sa o ducem in niste puncte unde nu vrem.Eu imi mentin parerea nu doar din youtube,din vazute,din citite,din analizate. Voi aveti o parere vo respect si astept acelasi lucru.

SERIA 5 GT imi displace profund si chiar o consider o masina urata.Pareri?:D

Daca majoritatea afirma un lucru nu inseamna ca acesta este si adevarat.Asa ca mai moale cu ideile mele crete.:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 3528824)
Asadar daca majoritatea afirma un lucru, trebuie sa dam crezare doar unei pareri adica a ta . Inovatie nu gluma.
Ai zis bine parerile tale sunt in urma celor vazut pe net, in reviste, "analizate de tine". Cand poti sa si conduci modelele respective poate o sa ai pareri mai pertinente si bazate pe ceva real.

Da x3 pare ciudat dupa noul trend lansat de 5 gt. Oarecum conservator si anost .

Nu va contrazic deloc...!! Seria 5 GT pe "sticla" in poze arata oribil! dar acum 2 zile lam vazut live sincer e enorm de mare... si arata foarte bine! pana nu vezi nu crezi!;)

69RUP 20-07-10 20:04

1 Attachment(s)
Asta e urata rau :lol::lol:

22VIN 21-07-10 08:43

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3531643)
Asta e urata rau :lol::lol:

Kit-u ala de tuning e kitchos rau:lol:

aleks 21-07-10 10:31

Maşinile urāte aici, performanţele şi tendinţele cumpăratorilor, pe discuţii generale maşini sau pe versus, vă rog eu...

JunKer_hP 21-07-10 10:56

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3528919)
X5(de la nastere pana la ultimul),X6(la fel,sa nu mai zic ca vad tot felul de kituri pentru el cu doua eleroane,unul pe portbagaj si unul deasupra lunetei),x3,Q7,Q5,A1,Passat CC..Modele urate rau,parerea mea.

Totusi ce vezi tu urat la Passat CC? Si Q5 e destul de frumos

StreetStyle22 21-07-10 13:38

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3532711)
Totusi ce vezi tu urat la Passat CC? Si Q5 e destul de frumos

Pai e foarte urat.CC-ul e urat,parca ar fii fost tras de par..Singurele modele ce mi se par frumoase de la Vw ar fii Scirocco,Polo..restul sunt urate.
Q5-ul e urat,mie unul nu-mi place.

Paul 21-07-10 15:35

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3533040)
Pai e foarte urat.CC-ul e urat,parca ar fii fost tras de par..Singurele modele ce mi se par frumoase de la Vw ar fii Scirocco,Polo..restul sunt urate.

..question, ce masina ai?

cosminelxxx 21-07-10 16:18

Quote:

Tu zici ca CC`ul este urat dar Polo e frumoooos nu? Aici cred k mai intervine si proverbul ala cu vulpea si strugurii nu te supara.

aleks 22-07-10 01:50

Quote:

Acum cu Scirocco te īnţeleg, e o maşină cu spirit latin, făcută de un designer ce a desenat numeroase maşini exotice, dar să spui că CC-ul, singura maşină (cu excepţia Scirocco, desigur) care iese din tiparele mărcii īn sensul bun, de imagine proaspătă, e urātă, iar Polo, cea mai ternă maşină din clasa ei (cu multiple alte calităţi desigur), e frumoasă, īnseamnă că estetica nu e capitolul tau cel mai bun. Nu că ar fi ceva rau, nu toţi trebuie să fim Michelangelo...

Sasha 22-07-10 01:53

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3528919)

CC; Q5 urate rau, lol? Pe bune cred ca ai ceva probleme cu vederea...

aleks 22-07-10 02:10

Acu' sincer să fiu, nici eu nu mă omor după q-uri, chestie de gusturi :)
Dar totuşi, cc-ul? :)

Sasha 22-07-10 02:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3534443)
Acu' sincer să fiu, nici eu nu mă omor după q-uri, chestie de gusturi :)
Dar totuşi, cc-ul? :)

stiu ce zici, q7 (un fel de strutocamila nereusita) - epic fail, dar cu q5-ul au dres-o destul de ok...
si CC-ul mi s-a parut de la bun inceput un designt fantastic si chiar o surpriza placuta din partea vw...

22VIN 22-07-10 21:02

Cu Q5 au dres-o, da, dar nu suficient. Un Touareg este mult mai aratos (modelul nou). Oricum, observ ca pe la noi n-a avut succesul Q7-lui, ca totusi, bossului nu-i place Q5, 5 e mai putin decat 7 => rade dusmanu' de el.

Passat CC este o masina frumoasa (nu pot sa zic ca ma omor dupa stopuri, dar overall este frumoasa). Este o masina cu care VW a iesit din tipare, o masina de care eu unul am ramas placut impresionat cand am vazut-o prima oara.

JunKer_hP 22-07-10 21:43

Poate omul chiar nu are gusturi...:rolleyes2

radu.3 22-07-10 22:11

Nu ma bag in discutia despre Q7, Q5, X-series, dar...sa afirmi ca Passat CC e urat...blasfemie curata :evil:.

makvld 22-07-10 23:42

in afara de fiat multipla,vechiul ford ka si ssang young-uri,despre care s-a tot vorbit,pot spune ca si bmw x6(care e mai degraba tanc),audi q7 si vechiul audi TT sunt niste masini nasoale

B-99-SAA 23-07-10 12:32

2 Attachment(s)
Daca e vorba de design, CC-ul mi se pare ok. Nici TT nu e uratel, mai ales modelu asta recent. In schimb "noul" Chevrolet Spark e urat cu spume!!! In poze e atenuata senzatia, dar pe viu e... bleah! :x:x:x

cavaliere 23-07-10 12:49

In comparatie cu vechiul Spark e ciudat cel nou sa ti se para mai urat..Logan MCV e urat profil spate

B-99-SAA 23-07-10 12:54

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 3537541)
In comparatie cu vechiul Spark e ciudat cel nou sa ti se para mai urat..Logan MCV e urat profil spate

Pai sunt urate amandoua, dar ma asteptam la mai multa imbunatatire dpdv al designului... nu zic ca nu este fata de cel vechi, dar tot nu-mi place (poate la faruri putin, spatele e chiar orobil).
+1 pt MCV (doar d-aia e masina ieftina, au facut economie la design, si a iesit un fel de dulap).

StreetStyle22 23-07-10 13:59

CC-ul mi se pare urat,de exmplu Spatele,e hidos rau,e un Passat tras de par de toate partiile,mie unul nu-mi place.Polo e frumos,e simplu,mi se pare mie frumos,probabil am gusturi mai ciudate :lol:.
Nu e vorba de vulpe,struguri,stai linistit ca nu ma supar.;) Ca si modele ce le consider frumoase : Alfa Romeo GT,Alfa Romeo Brera,Ultimul model de Megane,Chevrolet Cruze,Opel Astra 2010 si mai sunt..

Paul- N-am,ma gandesc ca ar trebui sa-mi sterg contul nu ? Doar e forum de conducatori auto,nu de pasionati. :)

makvld 23-07-10 16:14

dar ce ziceti de chinezariile GEELY si GREAT WALL?mie mi se par foarte naspa cu tot designul lor asiatic

fitanu-vasi 23-07-10 22:18

Mie unul noul x3 imi place, nu e chiar urat dar nici nu este cea mai frumoasa masina din lume.

22VIN 23-07-10 23:00

Quote:

Originally Posted by makvld (Post 3537942)
dar ce ziceti de chinezariile GEELY si GREAT WALL?mie mi se par foarte naspa cu tot designul lor asiatic

Alea nu-s masini deci nu se iau in calul:lol:

dolb 24-07-10 14:59

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3538711)
Alea nu-s masini deci nu se iau in calul:lol:

daca au caroserie, roti , motor , scaun si volan = sunt masini.

22VIN 24-07-10 15:19

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3539729)
daca au caroserie, roti , motor , scaun si volan = sunt masini.

Nu. Sunt automobile.

adrian78bmw 24-07-10 17:02

1 Attachment(s)
Honda CRZ spatele e oribil imi aduce aminte de Renault Avantime

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning