![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
Da, cam tarziu, dar asta nu inseamna ca nu urmaresc cat de cat sectiunea. Stii si tu cum sta treaba cu timpul cand ai si un Kinder, trebuie sa-ti faci timp si pentru el. Sanatate si tie. |
Fratilor, am si eu o rugaminte la voi:-)
De cand am luat masina am observat ca ralantiul nu e tocmai stabil, se balbaie putin. Pe langa asta, am impresia ca amestecul e bogat(miros puternic de benzina al gazelor de esapament) si consuma destul de mult. Si da, sunt constient cat consuma masina in conditii normale, dar consumul de acum e nesimtit. Am schimbat toate fluidele+filtrele(n-am apucat pe cel de benzina, dar urmeaza cand imi permite vremea). Ok, din ce mi-am dat eu seama ar putea fi sonda lambda. Cum pot verifica? Are cineva soft de diagnoza?:rolleyes2 Multumesc baieti!:D |
Quote:
|
Quote:
Logica imi spune ca in cazul asta masina nu ar trage in parametri normali, nu?:confused2:Din ce-mi dau eu seama trage destul de ok, dar n-am cu ce s-o compar direct ca sa pot sa spun exact. Si nu prea pot sa fac acum probe de la 0-100:lol:nu de alta, da' nu's obisnuit bine nici pe asfalt, deci pe zapada nici atat:lol: |
Quote:
0751 326 351 |
E vecinu' meu de cartier:lol:Dau eu de el intr-o zi sa vorbim. Mersi mult de sfat!
|
spuneti mi si mie de unde cumpar niste cauciucuri 195/50/15 all season
sau niste jante de tabla cu cauciucuri de iarna(pt mazda 323f ba) 4x100 dist |
la gabipalici ai incercat? la sens unde e reprez renault. vezi ca are topic si pe aici cred la vanzari anvelope si jante
|
n am fost,unde e?trec de sens spre simian?
|
Quote:
am eu 3 la fel (pe al 4 am facut pana) dar nu stiu exact marimea, dar ma uit maine si te anunt |
am vazut ca ai gasit topicul. Poate te ajuta florin
|
Quote:
|
mi am luat cauciucuri.
stiti pe undeva vre o mazda 323f ba la dezmembrat?imi trebuie comanda de la geamuri,am inteles ca se potriveste si de la cielo,deci as cauta si un cielo la dezmembrat.... |
Quote:
|
Quote:
|
Vand jante pe 16 4x100 sau schimb cu jante pe 15
|
1 Attachment(s)
salut baieti, fregventez forumul de cam 2 ani si nu am gasit pana acum threadul asta, sunt din sev, la facultate in buc, posesor de e36 325i.
|
Salutare alex. Ne vedem prin vacante prin severin
|
da normal daca faceti o adunare ceva eu sunt prezent
:D anuntati aici!!!! |
alex pune niste poze cu masina:D
|
4 Attachment(s)
astea sunt cele mai recente :)))))+niste filmari amuzante
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Sau schimb cu jante cu 9j pe spate
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai trebuie o diferenta considerabila pana la 650 si vreau ceva pe 16
|
Quote:
in bani astea intra si masina? |
Bineinteles
|
fratilor ce ninge:sad: maine nu mai pot sa ies cu masina :cry:
pana miercuri sper sa se deszapezeasca |
nici eu astazi nu am putut sa ies,am ramas suspendat cu scutu in zapada si rotile in aer :lol: am impinso inaoi deunde am scoso si am lasato acolo,pana maine cand iau lopata in mana :twisted:
|
Salutare baieti
Pana la urma am rezolvat cu amestecu' bogat si zdranganitu' de pe esapament:DAm schimbat toate filtrele si consumabilele, dar am vazut ca era sonda lambda cam desfacuta si intra aer pe langa ea. Citea foarte mult oxigen in gazele de evacuare si injecta si mai multa benzina, de-unde si atata abur la esapament. Ok, problem solved:D. Acum asta a disparut dar ralanti-ul tot joaca putin. Pe turometru de-abia se vede, dar se cam simte in interior:???: M-am uitat si la esapament si odata la cateva secunde da un "puf" de gaze mai tare decat restu'. Am impresia ca trebuie sa reglez avansu'. Eventual si cureaua de distributie+intinzatorul schimbate. Pe cine recomandati sa-mi rezolve problema:?: As apela la Jan. Stiti cumva daca are lampa stroboscopica? Multumesc:D |
Mi-am adus aminte ca, mai exista un centru de dezmebrari ,pe care multi nuprea il stiu,si acolo au multe masini.Aceste dezmembrari se afla pelanga sediu RAR mehedinti daca stiti voi unde-s dezmembrarile dacia,acolo sunt si cele de straine.olegu care m-ai intrebat de,dezmembrari incearca si acolo pt ce ai tu nevoie poate o sa agsesti
|
unde e mai exact?dupa rar?(pe strada aia unde se fac actele?)
alternator pune si tu poze cu masina |
Quote:
|
ce masini sunt pe acolo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning