Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

rob3rt0 29-03-10 17:32

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

14 Attachment(s)
plimbarica:lol::D8)
PS.cealalta e bicicleta prietenului meu care a vazut la mine si si-a facut si el

rob3rt0 29-03-10 18:43

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3230189)
ceva poze cu noi pe traseu :D si o filmare

frumos bike-u
nici in vise nu pot avea eu asa ceva

gabi1294 29-03-10 21:34

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3230239)
PS.cealalta e bicicleta prietenului meu care a vazut la mine si si-a facut si el

bunny hop, 180 ceva??? ca vad ca cu mersul intr`o roata stati bine:P:P:P

si un apel la ceilalti membrii...stiti unde pot gasi 2 stickere frumoase nu prea mari...pt bicicleta...si cat de cat simple???

Emy_bike 30-03-10 00:38

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3230441)
frumos bike-u
nici in vise nu pot avea eu asa ceva

ms ms :P pe viitor cine stie :P poate-ti faci si tu un DH :D
gabi acuma depide ce sticker vrei ... se poate face orice doresti tu

gabi1294 30-03-10 05:49

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3231689)
ms ms :P pe viitor cine stie :P poate-ti faci si tu un DH :D
gabi acuma depide ce sticker vrei ... se poate face orice doresti tu

cum asta??:) ...gabi124 daca vrei sa vb:)

Emy_bike 30-03-10 06:10

Sunt o gramada de firme care fac stickere de diferite marimi :).Intereseaza-te daca ai vreuna la tine in oras.

rob3rt0 30-03-10 15:11

1 Attachment(s)
are cineva idee unde as putea gasi o aparatoare pt lant ceva in genu' celei din poza?
as fi recunoscator

eMH 30-03-10 15:23

Pai aia nu e aparatoare pentru lant, e aparatoare pentru furca spate, ca sa nu sara ulei de pe lant pe ea :D

P.S.: Nu am habar unde gasesti. Ai putea sa faci si tu ca eko, sa o invelesti in scotch :)

rob3rt0 30-03-10 15:24

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3232984)
Pai aia nu e aparatoare pentru lant, e aparatoare pentru furca spate, ca sa nu sara ulei de pe lant pe ea :D

nu stiam exact termenul potrivit
in fine
va rog spuneti-mi si mie:rolleyes2

Emy_bike 30-03-10 15:42

pei :) aveam o camera de DH de 2.5mm grosime :D am taiat-o la lungimea potrivita :D am pus pe cadru si am luat-o la izolat cu "scoci" d'ala gri bun :D .. 1 la mana protejeaza cadru de zgarieturi si jeg cu ulei dp lantz... 2- cand sari la un "dropuletz" ceva niste trepte protejeaza si fonic.. nu se mai izbeste lantu de cadru si se aude ca dreq intelegi :D...

mnc.risty 30-03-10 16:14

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3232956)
are cineva idee unde as putea gasi o aparatoare pt lant ceva in genu' celei din poza?
as fi recunoscator

O asemenea aparatoare gasesti la un magazin specializat, nu stiu ce magazine sunt pe la tine. Sau cum zice emy, e mai ieftin:D.

rob3rt0 30-03-10 18:59

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3233032)
pei :) aveam o camera de DH de 2.5mm grosime :D am taiat-o la lungimea potrivita :D am pus pe cadru si am luat-o la izolat cu "scoci" d'ala gri bun :D .. 1 la mana protejeaza cadru de zgarieturi si jeg cu ulei dp lantz... 2- cand sari la un "dropuletz" ceva niste trepte protejeaza si fonic.. nu se mai izbeste lantu de cadru si se aude ca dreq intelegi :D...

deci aia e din cauciuc?:shock:
stiu cum e sa sara vopseaua si sa faca zgomot:-P

(!8Y_M 30-03-10 20:08

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3230239)

uite-o ma si pe a mea.. am scos-o azi "la orash" (pe strazi).. pana s-a dus camera de spate.. a muscat-o janta...

am iesit si cu trocariul...:X m-am plimbat si cu ala:P.. si pe seara cu first-ul.. dar nu am mai stat sa fac poze:))

p.s. .. abtibilde... am pus ce am avut prin casa:)) de masini.. =)) dar nu conteaza...
p.sp2...in poza 3 trageam sa vad daca mai sunt in stare sa fac un 180.. dar nu se sincroniza fotograful deloc...

rezultatul: nu prea mai imi ies figurile:( un an jumate de stat pe bara.. isi spune cuvantul...dar nu-i problema.. ca ma apuc iar de ele:X

(!8Y_M 30-03-10 20:12

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3233494)
deci aia e din cauciuc?:shock:
stiu cum e sa sara vopseaua si sa faca zgomot:-P

eu ti-am zis sa renunti la schimbator si la viteze.. sa pui sng speed... atunci nu mai zdranganea...si nici nu mai iti sarea vopseaua...+ ca... trial cu viteze.. nu prea merge...

Cozmescu-Alin 30-03-10 21:23

Toata lumea a uitat sa puna sha la bicicleta? Mai domne ce oameni:lol:

Emy_bike 30-03-10 23:46

bibistrocelul ala mic de bike e super penal :))))) =))

dragos2900 31-03-10 11:19

1 Attachment(s)
sa va arat si bicla mea de trial ... :D
frana fata deore lx
frana spate magura (hidraulica)
ghidon echo + pipa truvativ
angrenaj echo
jante Tryall
anvelopa fata Maxxis 26x2.45
anvelopa spate Specialized 26x2.60
+++

Emy_bike 31-03-10 13:22

tu mai aveai una albastra :D.. ce-ai facut cu ea?

rob3rt0 31-03-10 14:22

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3233753)
eu ti-am zis sa renunti la schimbator si la viteze.. sa pui sng speed... atunci nu mai zdranganea...si nici nu mai iti sarea vopseaua...+ ca... trial cu viteze.. nu prea merge...

pai da-mi si mie ceva detalii ca am incercat cu un pinion normal dala chinezesc si nu calca lantu bine pe el;)
app
ti-ai schimbat furca?parca era neagra:lol:

(!8Y_M 31-03-10 21:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3235927)
pai da-mi si mie ceva detalii ca am incercat cu un pinion normal dala chinezesc si nu calca lantu bine pe el;)
app
ti-ai schimbat furca?parca era neagra:lol:

cand mai intri pe mess.. zi ceva sa-ti explic cum sa faci... cum am facut si eu... ca-n poza.. sau poti sa te duci si sa cauti.. se gaseste la mag... chit de transformare in sng speed... eu am facut de capul meu si pe urma am aflat ca se gaseste asa ceva:P intinzatorul e obtional (facut dintr-un schimbator pt ca intinzator cu prindere pe surubul de la roata nu am gasit.. decat pe surub.. si nu am stat sa mai sudez la cadru piulitza respectiva...).. eu am foaia putin descentrata (ca e facuta dintr-un pinion ca sa fie mai mica).. si ma enerva ca flamba lantul.. deaia mi-am pus..

furca.. am vopsit-o.. e aceeasi:P

si.. inca 2 vorbe va mai zic..

RIP TROCARIUCIU!!!

dragos2900 31-03-10 21:26

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3235768)
tu mai aveai una albastra :D.. ce-ai facut cu ea?

o am si pe aia, cand bagam un traseu ca a venit caldura.... :D

rob3rt0 01-04-10 12:23

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3237102)
cand mai intri pe mess.. zi ceva sa-ti explic cum sa faci... cum am facut si eu... ca-n poza.. sau poti sa te duci si sa cauti.. se gaseste la mag... chit de transformare in sng speed... eu am facut de capul meu si pe urma am aflat ca se gaseste asa ceva:P intinzatorul e obtional (facut dintr-un schimbator pt ca intinzator cu prindere pe surubul de la roata nu am gasit.. decat pe surub.. si nu am stat sa mai sudez la cadru piulitza respectiva...).. eu am foaia putin descentrata (ca e facuta dintr-un pinion ca sa fie mai mica).. si ma enerva ca flamba lantul.. deaia mi-am pus..

furca.. am vopsit-o.. e aceeasi:P

si.. inca 2 vorbe va mai zic..

RIP TROCARIUCIU!!!

am facut un pinion single speed din unul cu 6
am inteles cum se face

Emy_bike 02-04-10 11:00

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 3237191)
o am si pe aia, cand bagam un traseu ca a venit caldura.... :D

Daca e frumos eu am vb sa mergem sambata :D facem si un gratar , ne si dam :D.. filmari, poze, alea alea :D

Emy_bike 02-04-10 11:10

3 Attachment(s)
@rob3rt0 frumos vine cu un intinzator de lantz point ;) si cu lantz single speed

LE: ai incercat sa-ti pui pinion de bmx? :)) mai stiu pe cineva care si-a pus pinion de bmx:D

rob3rt0 02-04-10 11:12

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3241732)
@rob3rt0 frumos vine cu un intinzator de lantz point ;) si cu lantz single speed

adevar graieste gura pacatosului:lol:
dar nu sunt finante:cry:

Emy_bike 02-04-10 11:14

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3241735)
adevar graieste gura pacatosului:lol:
dar nu sunt finante:cry:

Atunci iti faci dintr-un schimbator vechi :D si dintr-un set de pinioane :D pastrezi un pinion si in rest pui distantiere "homemade" sau cumparate :D

rob3rt0 02-04-10 11:15

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3241738)
Atunci iti faci dintr-un schimbator vechi :D si dintr-un set de pinioane :D pastrezi un pinion si in rest pui distantiere "homemade" sau cumparate :D

pai pinionu' il am facut
si am intinzatorul vechi
ma duc sa fac o poza:D
dar nu acum

Emy_bike 02-04-10 11:20

hai ca e simplu de facut :D ..demontezi jumate de schimbator si o sa-ti iasa ;)....hai ca eu ma duc sa-mi vopsesc bascula care tine shockul ALB mat :D si sa vad ce mai gospodaresc pe la bike :P
cheers, later ;)

rob3rt0 02-04-10 11:23

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3241764)
hai ca e simplu de facut :D ..demontezi jumate de schimbator si o sa-ti iasa ;)....hai ca eu ma duc sa-mi vopsesc bascula care tine shockul ALB mat :D si sa vad ce mai gospodaresc pe la bike :P
cheers, later ;)

sa nu uiti de poze:D
ca m-am indragostit de bike-ul tau

(!8Y_M 02-04-10 13:28

logic ca vine mai frumos cu un intinzator "de la mama lui" :P dar prob e ca intinzatorul se prinde direct in cadru.. e o gaura cu filet..(in spatele prinderii rotii) iar cadrul meu nu are... deaia am obtat pt un schimbator modificat.. si-si face datoria.. eu sunt multumit de el:-??

(!8Y_M 02-04-10 13:57

2 Attachment(s)
si cum ziceam...

RIP TROCARICIUL....

viitorul proiect... date tehnice mai multe.. nu dau:)))

Emy_bike 02-04-10 14:13

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3242124)
si cum ziceam...

RIP TROCARICIUL....

Vrei sa-ti faci chopper ??

(!8Y_M 02-04-10 14:21

dap... am totul strans... astept sa vina montatii de furca... si aparatul de sudura de la unchimiu ca al meu e bulit.. si pe marti miercuri.. ma apuc de ea:D sper:-s

aaa.. si mai e problema cu lantul=)) dar se rezolva ea:)

Emy_bike 02-04-10 14:23

parerea mea e ca sunt naspa unghiurile :) mi se par ciudate si o sa stai nasol pedaland......... Hai ca iti desenez eu unu :) cum mi-l imaginez eu...

(!8Y_M 02-04-10 14:38

baga... sunt dispus la proiecte:)) faza e ca am masurat.. si am facut cu ajutorul scaunelor pozitia exacta (si era asa cum trebuie:X:X:X:).. in desen poate e dereglat putin.. nu zic nu... oricum.. se mai schimba treaba.. incep sa lucrez de la roata de spate.. spre fatza...

daca te uiti la trocarici.. exact pozitia aia o vreau si pe asta.. doar ca putin mai drept.. stateam prea intins... o sa trag ghidoanele spre mine cat trebuie.. in asa fel incat sa stau cum trebuie:X

rob3rt0 02-04-10 14:46

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3242124)
si cum ziceam...

RIP TROCARICIUL....

foarte tare.e mai frumos decat trricicleta aia:lol:care era ca de copii mici:rolleyes2
cred ca o sa fie un succes choper-ul

(!8Y_M 02-04-10 14:50

tocmai am realizat ca lantul o sa-mi treaca fix pe sub fund.. undeva la maxim 10 cm.. deci partea de sus a cadrului.. locul unde sta saua.. o sa fie ceva mai ridicat..:P initial nu era gandit axul pedalier asa sus:P de aici a venit problema:P

si cum ziceam.. masuratorile.. nu sunt exacte:)) se mai schimba:D

Emy_bike 02-04-10 15:51

1 Attachment(s)
ceva de genu am eu in cap :D...si ar merge pe spate o roata din AL de scuter ceva :D si un cauciuc frumos :D si pe fata se gasesc "cauciuce" cu Flames ;) :X

(!8Y_M 02-04-10 16:17

stanga sus... arata stock... stanga jos... interesant.. dar de unde masina de indoit?:)) ar fi varianta cu autogenul.. dar ma chinui rau...
dreapta jos.. e ciudata teava aia...:P

pe spate... nu o sa fie de scooter... o sa fie altceva:P

Emy_bike 02-04-10 16:20

http://www.fordforums.com.au/showthr...1247098&page=2

uite aici un forum FOARTE interesant :D o sa te ajute mult ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning