![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
la mine a iesit dupa doua luni ,asa ca ce sa mai zic....................trebuie acu sa bag flexu in ea sa dau kitul jos acolo si sa dau altul.nu e mult si cine nu stie nici nu vede dar nu imi place mie.
poze ceva ,ce ai mai facut pe la ea??? |
9 Attachment(s)
Iata si poze cu ce s-a mai lucrat..au aparut si pasajele fata,ce-i drept nu finalizate,insa pe aproape:-):rolleyes2
|
[ce Sa Mai Felicitarile Mele Bogdanele Si Toata Stima Pt Ce Ai Facut Pt Masinuta Asta Abea Ast Sa O Vad Terminata
Ps:a Mea Intra De Vineri |
Merci Lucica:-)
Mai omule,dar a ta intra in lucru de vreo 3 luni..cand te apuci de ea pana la urma???:???: |
pe-afara sa inteleg ca ai terminat cu sudurile? Urmeaza vopseaua ? Keep up the good work.
|
absolut bestial! arata sooper bine cu pasaje puse si pe fatza.mai trebuie suspensia un pic coborata si pe fatza si o sa iasa tare de tot!:D
|
Quote:
bogdan inca odata ...dar deja te-ai plictisit cred E SUPER ! ...eu n-as mai cobora-o pe fata pentru ca stii cum erau acum 30 de ani...putin lasate de spate ;) si nu cred ca vrei sa maturi cu baia tot :lol: |
daca pui scut nu maturi cu baia........;)
|
Quote:
Multumesc mult baieti pt aprecieri si ma bucur ca va place:D Pe fata o s-o mai cobor jumatate de spira,ca sa aiba o usoara linie spre fata,ocazie cu care voi inlocui pivotii superiori si voi monta amortizoare noi.Prima data cand am coborat-o n-am avut cum sa stiu exact cat trebuia sa iau din arcuri ca sa se aseze asa cum vroiam eu..acum stiu;) Am hotarat sa iau amortizoare noi si pe fata si tot ceea ce are urma de oboseala ca sa nu fac compromisuri. |
eu cred k prin iulie pe la sfarsit asa...masinita o sa fie gata :)
|
Salut Bogdane ! Grija mare unde faci vopsitoria ,sa nu strici tot ce-ai facut pana acum.
|
Quote:
Gabi,eu merg numai pe mana la fosti colegi,cu care sunt si prieten si pe care i-am vazut cum lucreaza;) In seara asta am polizat pasajele pe fata(sudurile,vopseaua)..parca sunt d-acolo,asa bine se aseaza:D:D..dar am uitat aparatul acasa:x |
rusine sa-ti fie k l-ai uiatat.......:P
nu-i nimik ,le vedem si maine.se vedea de la inceput bogdane ca parca ar fii de acolo ,mai ales polizate si kituite...............................OZN'u nu altceva:D |
Quote:
|
Ahaaa..deci cu motoare d-astea mici umbli,ai..:???: ceva in 3 pistoane sub 1000 cm?:lol:
Bafta cu masina si spor la treaba.N-ar fi rau sa-ti redeschizi un topic sa vedem si noi ce pregatesti tu acolo:rolleyes2 |
Am citit si eu topicul si-mi permit cateva opinii...
Jantele de aro 10 sunt HIDOASE. Mai mult, avand offsetul foarte mic nenorocesc mecanica. In sensu' asta am vazut prin primele poze de pe topic un unghi de cadere pe fata mare (normal pentru Dacie), ca mai incoace, unghiul sa se fi micsorat mult in urma montarii jantelor de aro. Am dreptate cand spun ca bucsele de brat erau flenduri cand le-ai schimbat? Sunt si grele, deci belesc planetarele, iar masina n-are demaraj. Erau cateva filmulete cu niste liniute ridicole, iar explicatia oferita de initiator pentru plecarea slaba zicea ceva de aderenta precara. Prostii. Cu pneuri de 185 numai lipsa de aderenta n-ai. Problema reala a constat in jante grele si roti mari in diametru (deh, jante pe 14"). Oricum. In primul si-n primul rand sunt URATEEEE! Sunt jante de masina de teren. Nu stiu ce nu ti-a convenit la canadele alea late. In sfarsit... Iar sa te apuci sa tai din masina ca sa pui evazeuri... Asta pentru "a face loc" acelor roti... Ntz... Btw, vezi ca evazarile alea nu ti-au rezolvat problema frecatului de aripi. La gropi iti va atinge-n continuare. Daca ai fi studiat cu atentie pozele oferite de vali_vtk ai fi observat ca o evazare corecta pe spate se duce mult in sus. Ce ai facut tu acolo, cu parere de rau iti spun, e frectie. Doar ai impresia ca ai scapat de belele. Inca ceva, la cati bani ai cheltuit ai fi putut pune ceva-n plus pentru sudura MIG in mediu protector. La cata sudura e pe masina aia, sa nu te astepti la o longevitate mare a sudurilor in autogen. Da' poate vei avea noroc. Oricum, sunt de apreciat devotamentul, pasiunea si perseverenta. Mai rar. Succes! |
Mmmdaa..ce sa zic..gusturile nu se discuta..:rolleyes2
Jantele de Aro 10 sunt calculate,omologate..tensiuni suplimentare in pivoti si bucse nu dau.Singurele afectate,intradevar,sunt planetarele..si imi asum acest compromis in pofida aspectului si a ecartamentelor mult latite=stabilitate sporita pe viraje;) Rotile mele au in diametru TOTAL cu 1cm mai putin decat cele "normale" de Dacie(masurat)..jante de 14",dar cauciucuri de 55 pe talon..daca cunosti,vei intelege;) Despre sudura..eu nu am cautat cine are cel mai bun aparat,ci m-am dus dupa meserias.Oricum,pasajele si alte suduri importante nu au fost facute cu autogenul;) Iar despre frecatul pe aripi..vorbesti in necunostinta de cauza..nu ai inteles unde imi freca mie si acum acea problema s-a rezolvat,cu ajutorul pasajelor. Aderenta este data si de amortizoare;)..daca erai cu mine in masina atunci ai fi vazut cum stau treburile. La o discutie libera sigur ai putea intelege mai multe lucruri..si eu sa-ti explic mai bine..dar asa..fiecare ramane cu parerea sa;) Oricum,multumesc pt opinii:-) |
10 Attachment(s)
Iata si cateva poze de la lucrarile de aseara.A facut ea ce a facut si a ajuns si pe 2 roti:-)
|
7 Attachment(s)
Am luat si chit de fibra pt pasaje,si iata si poze cu ultima achizitie pt Gordina..:-)8)
|
Ce bine poate arata cu pasajele astea.FAina toba...cat ai dat pe ea?
|
O sa dau 50 Ron pe ea ,daca sunt multumit cum suna;)..e super oferta de la un prieten:-)
|
te apropii de final si nici acum nu ai acoperit lampile de mers inapoi :cry: :bat::???: cum faci pana la urma ?
|
Pai..am spus..vor ramane pe masina:rolleyes2..nu-mi place cum vine fusta spate fara ele cand e bara pusa(parca e neterminata)..si eu voi pune barele pe ea.
|
Ieftina rau toba.Alegerea e ta dar totusi zic ca ar da mult mai bine masinutza ta daca nu ai mai monta barile,dar nah ma gandesc ca le montezi ca sa nu te opreasca asa des politia si sa le dai spaga prea multa....Eu zic sa iei toba ,mai ales la banii astia
|
Place ce faci u la batranica ta...bv tie si mult succes in continuare....RESPECT
|
Bogdane aia e finala? :))
PS : daca te mananca in dos si vrei sa treci pe 4 * 100 am niste jante CRIMA pt tine ;) |
Yeap..aia va fi finala8)..ma astept la un sunet bestial,asa,fara nici-o sita sau toba:-)
Momentan nu trec pe 4 prezoane..mai vedem cand ma mai recuperez din palme:rolleyes2..insa o poza cu ele n-ar strica;) Adi,in mod sigur nu o las sa-mi scape..asa ocazie nu vine mereu:-) Multumesc pt aprecieri Eugen:-) |
4 Attachment(s)
RONAL TURBO :D
13 si 8J :D adik LOW LOW LOW :D |
Ma bag si eu... Cat vrei pe jante, daca-s de vanzare desigur... Cat despre masina, ai facut o trebe buna Bogdan, contnua ce ai inceput ce iese bine de tot!
|
una dintre putinele masini de pe forum la care se lucreaza cu adevarat.. felicitarile mele pt executia lucrarii
|
3 Attachment(s)
Lucrarile au continuat si tot week-end-ul,timp in care am reusit sa finalizam toate sudurile pe podea,urmate de spalare,grunduire,masticarea imbinarilor si sudurilor si apoi duminica am dat antifonul(doar partial),pt ca mai avem de sudat pe dr,unde a fost inlocuit pragul;)
Ieri seara,am intors masina pe rotile din dr pt finalizarea lucrarilor pe sub ea:rolleyes2 |
cate maini de antifon i-ai dat?vad ca l-ai dat cu pistolu...eu la a mea l-am dat cu pensula dintr-o mana nediluat ca sa fie gros si am indesat cu pensula calumea in toate sudurile.:D
|
bravo mai bogdanele , a iesit super cu pasajele frumos felicitari si spor in continuare:d;) dak reusesc sa imi iau si eu masina,(ca ma lasat mosu fara) cred ca o sa iti fur niste idei;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Multumesc CT-06-UIK:-) Te poti inspira oricand doresti,chiar ma bucur ca am facut ceva frumos din care altii sa se inspire:-)8) Ieri am facut rost de o bucata dintr-un metal care se gaseste cam greu..azi a fost dat la un strungar priceput,care-mi va face ceva custom pt interior8);)..e surpriza:-) |
Quote:
|
bravo omule sunt mandru de tine ! dar vreu s-o vad in reliate nu din poze !!!! poate vrei sa ti dau ceva idei de paint :D
|
Quote:
Man,cu vopsitul am deja f clara ideea de culoare si cum vreau sa iasa.Sunt sigur ca-ti va placea rezultatul final,insa mai trebuie sa avem putina rabdare:rolleyes2 |
ce pot sa spun.......... ce vad la tine, mai rar in alta parte. multa bafta si noroc in continuare. a iesit de nota 20+.
|
1 Attachment(s)
Multumesc WOT:-)
Ieri seara masina a revenit pe 4 roti,dupa finalizarea lucrarilor pe dedesubt,iar in seara asta s-au realizat ultimele dezechipari(manere usi,perii de geamuri,geamurile laterale si ornamentele pe ramele de la pavilion) precum si finisajele la alinierea elementelor de caroserie;)8) Am doar o poza de ieri seara..:rolleyes2 |
ma faci sa-mi doresc o dacie :))
Felicitari :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning