![]() |
Re: Club TICO
Salutare mandri posesori de Tico!
Sunt si eu un astfel de posesor si tin mult la masina mea. M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca exista un astfel de club. Tico meu nu are modificari, dar sunt foarte interesat sa ii pun in viitorul apropiat un set de jenti si pneuri proaspete! Mai tarziu si alte chestii. Fiind student, in anul 2 , nu prea imi permit sa arunc cu banii! Dar imi doresc foarte tare sa fac parte din acest club. Sper ca ma baga cineva in seama si abia astept sa capat si eu ceva experienta si ticuletu meu sa devina un ticozaur. Multumesc anticipat! |
Quote:
bine ai venit printre noi |
2 Attachment(s)
Evacuare Magnaflow 14445 pe Daewoo Tico traseul nu a fost modificat... dar urmeaza:D
|
Nu se mai intampla nimic ? Ar fi tare o intalnire prin Bucuresti.. mi-ar placea sa vad si eu niste ticozauri suparati... ma documentez si eu si altii care vor ca mine sa isi transforme ticalosii! Oricum sper sa se anunte eventualele intalniri. Va salut
|
pai doar sa ne superi tu :) noi suntem oameni linistiti
|
Quote:
Eu propun o intalnire la Vama Veche si asa are Alex (Grimreaper ) pensiune acolo !:-P |
merge la vama :) ramanem o seara acolo sa dam din cap :D
|
Quote:
|
tu esti cam departe si pentru bucuresti zic eu :)
|
Ar fi misto si la vama ...sau la iarba verde undeva..o cabanuta ceva, pe la valcea de ex. nu stiu, zic si eu asa. sper sa ne hotaram. eu abia astept
|
salutare, sunt ceva membrii din constanta? am si eu un balaur de'asta...tico sau cum ii zice (imi e frica sa ma uit atent la el sa nu se supere), si daca e vb de o intalnire se poate conta si pe mine......mult noroc la tunarit, CT83KTA
|
Quote:
@drops^: daca te uiti la post'uri, observi LOCALITATEA la majoritatea userilor, iar daca dai ceva pagini in urma, observi ca intalnirile se anunta ! Succes TimTuning Show, here i come ! Revin cu poze pe seara |
CIP imi sa-mi spui si mie pe mess cand se tine intalnirea poate pot sa ajung si eu chit ca nu am cu ce ma lauda prea mult dar macar am TICO. Bafta tuturor posesorilor de ticoaie.
|
CIP nu stiu de ce esti asa suparat,n-am zis nimik de masina mea...daca are sau nu ceva pus de mine, si apoi imi fac masina cum vreau eu....si eu balaur ii zic de cand o am asa ca , nu cred ca se poate supara cineva pe mine. Mult noroc
|
Eu Zic Sa Ne Hotaram Odata Pt O Intalnire Sa Nu Patim Ca Anul Trecut Adica Vb Vb Si Tot Nu Ne Intalnim, Propun Ca A Se Stabili 3 Orase Diferite (statiuni Sau Ce Vreti Voi) Si Sa Picam La O Intelegere Pt A Face Ceva Pt Masinile Noaste Scumpe Si Dragi
|
Quote:
|
Eu cred ca ar fi marfa sa ne intalnim undeva unde sa petrecem o noapte sau 2, ca nu cred ca sa conducem km intregi ca sa ne vedem 1 ora ar fi interesant. De aceea o pensiune sau ceva in genul asta ar fi misto dupa parerea mea. Sa tragem si un chef seara. Iar a doua zi sa plecam dupa ce ne odihnim. Eu propun zona Sibiu sau Moeciu(Rucar-Bran).
|
Sincer si eu as fi de acord cu Sibiul. Ar fi punctul de intersectie si o distanta acceptabila pentru majoritatea. Plus de asta, ai ce vedea si ce face in Sibiu. O pensiune ar fi cea buna solutie, nu e cheltuiala mare si conditiile sunt bune. Dar, totusi suntem mai multi si parerea fiecaruia conteaza , poate intr-un final se gaseste o solutie. :)
|
4 Attachment(s)
salutare sunt si eu mandru posesor de tico ... cu toate ca monetan nu are nici un fel de tuning facut ... sper sa ma lase finantele pe viitor :P
oricum as vrea sa fac si eu parte din clubul "ticalosilor romani":twisted: |
Quote:
Sunt de acord cu Sibiu, e mijlocul tarii, distantze aproximativ egale. Facem un poll ? |
am vecin cu un ticalos verde cu 800 000 km ... nu prea am glume cu el ... si are folie pe geam ...dar sper sa reusesc sa ii fac o poza :)
|
1 Attachment(s)
Vand jante pt tico ! intra la fix , nu trebuie modificari la flanse !
4x114.3 jantele sunt 165/65/R13 , cauciucuri uzura medie ! nezgariate , necioplite ..... impecabile. Pret 10 milioane ! pun si o poza |
Unde erai tu cand cautam eu ca disperatul dupa jante pt tico... oh well. Felicitari viitorului posesor.
|
Quote:
|
Daca as avea acesti bani acum ti le-as cumpara.
|
2 Attachment(s)
Crisskro: eram eu aici si stii bine, nu te fa ca iti pare rau :ihearu: (glumesc)
sorin@others : 1000ron (fara anvelope, sunt vandute deja) |
Da.. da tu ai de 14 :P Eu cautam de 13 :)
BTW, de care iti pui in loc de astea? |
Quote:
hai baieti .... :) vreau bani de mare :P |
2 Attachment(s)
azi am dezechipat masina si am curatato' de rugina. am degresat am dat cu grund si urmeaza sa dau cu autovapant si vopsea. sper sa iasa bine:)
|
viatza mea cata rugina :D ce e chestia portocalie, vopsea sau ceva gen deruginol ? succes in continuare !
ps: centurile spate sunt doar pt RAR, pt mine reprezinta "balast" :lol::lol: |
nu ii rugina ii chiar foarte putina pete pe ici pe colo mai mult ii mizerie.
ii grund urmeaza autovapantul si vopseaua |
1 Attachment(s)
@STREET : coincidentza ? :lol::lol::lol:
zi-mi si mie unde ai gasit deruginol PORTOCALIU 8) vreau si eu, imi trimiti o cutie ? da-mi un add, guashe07 am id'ul |
ii mai grund rosu pare el portocaliu :)
oricum arata misto in primele ore :) da jos centurile si fetele de la usi ca le murdaresti |
am dat jos azi : TOT :lol: fetze usi, bord, cablaraie, tot tot tot tot.
@STREET : urmau,dar am ramas fara daylight cand am facut poza si nu am apucat. Masina este complet dezechipata, urmeaza: - tapiterie noua fetze usi - vopsit interior usi + metale interior (traverse,stalpi,haion,etc) - vopsit plasticaraie : bord, manere, etc etc etc (Topser,am gasit plastofix :twisted:) - imbracat scaune,bancheta,tetiere,etc in material sexy :lol: - ceva tot am uitat eu :lol::lol: + Vopsea caroserie cap coada. Combinatia roshu -> visiniu + interior bej& white poze am sa va pun maine, pe lumina. Total cost materiale interior - 800 ron vopsea, filler, grund, chit, fibra - moca manopera : subsemnatul + varumiu (za painter) wish me luck ! |
Luck! ....
|
10 Attachment(s)
in cursul zilei de azi + noaptea trecuta, s-au petrecut urmatoarele :
- curatat, degresat plastice si aplicat plastofix + la TM32CIP s-au schimbat : bucse bara stab, bucse clopot amortizor, bucse directie, ulei+filtru, curea distributie+rulment, curea alternator, placutze frana fata, rulmenti allover, bradutz mirositor ! :twisted: ps: am uitat sa fac poze la fetele de usi ... |
esti de coma :))))) puteai sa pui link catre topic...si gata...
|
Quote:
Nota 10 pentru idee! Scuze pentru off-topic! |
Quote:
:lol::lol::lol::lol:nota 10 |
bine v-am ragasit dupa o pauza lunga.......sa concluzionam ideea se va face o intalnire anul acesta sau nu ???.... PS: ma simt happy sa vad k acest topic a ajuns unde se afla :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning