![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Masina e iesit foarte bine una e sa o vezi in poze si alta e sa o vezi live... e belea rau de tot ...o sa o vezi la final..... cu coaja de portocala se rezolva .. :D
|
Termina-ti si voi odata masina asta sa o vedem la final cum iese
|
Sal baieti! Hai ca iese o lucrare f frumoasa! Spor in continuare!
|
nimica de reprosat faci o treaba buna Sergiu bafta in continuare astept si poze cu masina echipata :D
|
8 Attachment(s)
uitativa la noua serie de poze
|
frumos..sunt curios cum va iesi echiparea interioara..succes in continuare:D
|
sa zic si eu ceva sau nu eu unu nu mai am rabdare nu stiu cum esti tu asteptam sa o vedem echipata .
|
ce bari o sa ii pui?parerea mea ar fi sa ramai la cele stock.
|
1 Attachment(s)
nici io nu prea mai am rabdare...dar acuma n-am ce face.....astept
iar la faza cu barile....pe spate nu o sa aiba deocamdata nimic...iar pe fata o sa vina aia care am facut-o adica asta din poza (ca sa va reimprospatez memoria) |
hai ca ai intrat in linie dreapta deja ..... nu mai e asa de mult pana la final .. :D :P ....sper ca o aduci saptamana asta acasa.. :)
|
Frumos frumos imi place cum se formeaza proiectu bravo Sergiu respecte maxime pentru tine si cei care lucreaza la proiect
|
bara aia o sa dea fix ca nuca in perete :) incearca sa mergi pe barile mici ;) hai ca poate sa-ti zica ziber ce si cum ... doar sa vrei sa-i accepti sfatul
|
spor la treaba in continuare.a iesit bine pana acum;)
|
TE ROG FRUMOS INCA ODATA SCRIE CORECT . NU A FOST CUVANT IN POSTUL ASTA PE CARE SA NU IL STALCESTI SI NU AM INTELES O IOTA DIN CE AI SCRIS
MULTUMESC SirNenea |
si eu am muncit 3 zile la o bara de golf sa constat porma ca are armatura praf dupa ce am asezato pe masina ... RENUNTA la ea, pune bari mici vopsite negru mat si gata ;) o sa arata mult mai bine
|
ii dau dreptate lui razak!
o chestie care ma surprinde la masina ta, sunt stopurile, care mi s-au parut oribile din prima clipa cand s-au lansat pe piata...nu stiu din ce motiv...ale tale, parca sunt de-acolo, arata super-ok ! |
12 Attachment(s)
astazi am adus masina acasa........am asamblat-o in viteza...ca sa o pot tracta pana in oradea.....un nou sir de poze.......va rog sa nu ma luati cu chestii de genu "capota nu sta bine" si "stopurile stau stramb" pentru ca va mai spun inca odata.....nu am apucat sa reglez nimic pe ea inca.....urmeaza cat de curand.......cine vrea sa o vada si live...poate sa vina in centrul orasului...pe str. Aurel Lazar....
|
Razvan , pe masina asta fara bari fara + spate , nu se poate.Trust me.
Bine ca are Sergiu o masina "frumoasa" . Pacat ca nu am fost eu mai capabil sa fac ceva si mai frumos.Dar asta este. O seara placuta sa aveti. L.E.: Mai nou facem "vopsire" in cuptor.Cu un tovaras din zona.Eu doar pregatesc masinile.Adica , cand am timp.Deci , recomand tuturor... adica... este un sfat.CIne vrea ceva frumos.Sa faca in cuptor. |
frumos!...:D
cum ziceai si tu trebuie aliniate,dar usor ca nu e graba ....;) |
nu te mai risca sa o lasi in fata casei/ blocului, cauta-ti un garaj
|
mai sunt multe de pus la punct. un sfat imi permit, nu crezi ca ar arata mai bine cu angel`urile albe?
|
bani cheltuiti degeaba..
|
Quote:
|
fai si tu niste poze ziua, ca noaptea nu se vede bine. fata, spate, lateral. de sus , de jos. fi si tu mai creativ. ii place cum a iesit asa vedere de noapte:lol:
|
a iesit bine ,cam inalta nu crezi?
|
ma bate gandu sa-mi pun si eu niste angel-uri...da imi e ca nu o sa se vada asa puternic ca la tine...:tears: Vreun sfat ceva?
|
A iesit frumos,deocamdata fara bari si jante,dar trebuiesc niste poze ziua!Felicitari inca o data!(pt idei si pt baieti)
|
Quote:
nici motorul nu-l are pe ia pff ce sa zic a iest foarte bine.spor la montaje acuma,dar ai grija cai pacat sa o zgari;) nice 9+ |
ms. pentru aprerile bune...si pt cele rele...dar asta este....gusturile nu se discuta......speed4u masina este inaltata deoarece nu are nimic pus pe ea....nici motor nici scaune...nimic...ii numa caroseria....:D si cu pozele ziua....este o problema...eu ies de la lucru la ora 7 in fiecare zi.......nu voi putea face poze ziua...numa sambata eventual....dar pana atunci cine vrea sa vina sa o vada LIVIE...poate sa faca si cateva poze pe timp de zi si sa le puna aici......daca nu.....rabdare pana sambata:D
multumesc inca odata pt rabdare si pt urari :) |
grija la montare pacat de vopsea,arata foarte bine,bafta
|
astazi a facut andrei niste poze pe zi.....astept si eu sa le vad.....nush ce tot face de pierde vremea asa :)) ne tine in suspans :))
|
1 Attachment(s)
Parca acum 2 saptamani vorbeam cu Sergiu ce planuri avem cu masinile , ne povesteam unul altuia experienta ....... eram ( si inca suntem intr-o oare care masura ) incepatori
acum cand ma uit in urma imi vine sa rad , si tot in acelasi timp ma gandesc ca mai avem foarte multe de invatat .... toate ca toate , cel putin Sergiu , si nu numai , ne-a aratat ca pasiunea nu are limite ! tot respectul meu si felicitarile mele dragule . ai grija de ea ;) forgot this ? |
intradevar.....adevar graiesti :D.....uitasem de poza asta:D ms pentru amintiri :D
|
8 Attachment(s)
Si uite si pozele .. :D :peace::peace::drunk::yikes::rockon:
|
Marfa rau botu ala,sa vedem ce va iesi si cu bara,nu imi dau seama ai folie sau nu ai ?ca pe un geam se vede pe altu nu .
|
inca mai am din foliile vechi...care urmeaza sa le dau jos...si sa pun folie "autorizata "
|
a iesit super ai avut bafta la vopsitor si la tinichigiu mult noroc in continuare
|
grila asa ramane ??parca e distanta cam mare intre plasa si capota :(,bafta
|
ma asteptam sa iasa cel mai mare si mai costisitor kitch de dacie...la inceput...
dar...sunt uimit de cat de frumos se contureaza masina ta! si vreau neaparat sa te felicit pentru curajul de a incerca ceva nou!!! Bravo!!! Multi Bravo!!! |
Mama ce culoare belea are masina!Cum a zis si cata tm,ma astaptam la altceva....!Bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning