![]() |
Re: Dej
ce zice maine seara 5.aprilie la ora 21-22, care doriti dintre ele:)
|
creca azi ii 5 aprilie nu?k la cat is de beat d aseara nu pot aprecia :)) ne putem aduna,dar dak tot ploua o sa fie naspa dak nu pe maine seara :D
|
hop si io :)) ne vdm acolo :P :D
|
pana la urma cum ramane?ne adunam azi sau maine? cred k o parte dintre voi o sa mearga in orash in seara asta shi poate nu ne strangem numa cativa..ar fi fain sa fim cam toti d pe forum dak se poate :D ziceti shi voi ce facem sa stim toti :)
|
ce ziceti pa la vreo 9?..ca apoi daca unii vor sa mearga in oras sa mai aiba timp,(nuh ca nu este).Deci ramane stabilit la 9 in centru la ING!!
|
zic ca o ploua si no venit nime!!!!!!!!!!!!!
|
a fost meseriash aseara...multumim celor care au promis ca vin,(nu ma leg de cei care o avut probleme ptr.ca i-am inteles),e de cei care au promis ca vin,inca o data multumim ptr acestia,in concluzie avem cu cine ne intelege...oricum sectiunea trebuie stearsa:pelvic_th:pelvic_th
numa bine! |
lasa mah k dak e vreme buna ne adunam in seara asta.aseara cu toti cu care am vb au zis k nu mai merg asa k am renuntat shi eu :D oricum nu aveam masina..
|
atunci de ce nu ai postat tu in numele celorlalti ca teai inteles cu ei si ca nu mai veniti? sau nu trebuie sa se stie?
|
ma bulanilor haideti in seara asta daca nu ploua, dar sa va luati si cate o punga de samantza ;)
|
Quote:
|
ba io de azi va zic sa va puteti intelege.sambata la ora 20 in fata la parcu mic sa ne intalnim.vedeti voi daca e bine........
|
Quote:
|
n-ar fo problema ora 20 ca intalnirea n-o sa fie prea lunga,
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
ursulacheurile arata cel mai bn :D
|
Quote:
|
ceva poze nu mai puneti sau dak aveti mai multe pe retea sa vedem shi noi aia care nu am fost cu ce s-au prezentat pe akolo..
|
10 Attachment(s)
la cerere poze
|
mno nu ii rau :)
|
a fost fain! mai ales drifteri din ungaria:D
|
drifterii din ungaria au mai fost shi anu trecut la oradea shi la baia mare pe aeroport..
|
Quote:
|
ce ciuda mi ca nu am fost...
bine ca am facut sute de km sa ajung la show la bucuresti si nu am putut face 60 pana la cluj ... eh .. astai meciu ce se vede din poze ... frumos :X |
nu aveti mai multe poze cu ursuletu albastru ?
|
Quote:
|
Si mie imi vine sa ma dau cu capu' de pereti ca nu am fost:cry:.Asta e... oricum nu ratez 4tuning days...sper sa ne adunam si sa mergem impreuna la Cluj...ar fi mult mai frumos;):D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai pun io vreo 2 ca nu s-o facut f.multe cu bmw-u asta:???:
|
8 Attachment(s)
si mai pun si eu niste poze cu ursuleti
toata lumea se plange ca nu a venit la cluj din x motive.Nam fost in stare sa ne strangem si sa mergem si noi frumos ca oamenii.O sa fie ceva show la baia mare, cluj, satu-mare, bine ar fi sa ne strangem si sa plecam impreuna, daca vrei, daca nu, nu ziceti ca nu ati fost sau alticele.Eu is pro pentru toate si nu cred ca vreunu dintre noi nu ar vrea sa nu participe, asa ca bine am face sa mergem impreuna.Daca sunteti de acord ziceti, daca nu si asa ii bine |
astea da poze cu ursache.cele mai importante masini d la expozitie :)
|
ursache ca ursache dar ca sa vezi ca la unu dintre ele cand sa intre pe circuit i so f***t cardanu=))o fost cel mai penal=)):help:
|
naspa,se intampla shi la case mai mari..asta e :D
|
5 Attachment(s)
se intampla chiar si in Nima......................:rolleyes2
|
:yikes::yikes::yikes::tenisclap
|
ce tare =)) lol..cum a reusit?:P
|
Quote:
|
ala este drum european cu gorpi romanesti, in orice caz 1 zi se lucra si 6 nu.Groapa semnalizata? cred ca era alta, sau a vrut careva sa o semnalizeze dar sia uitat sticlutza cu "licoare" si a preferato pe aia
|
Quote:
|
prezent shi eu la baia mare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning