Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/35128-tengu-masini-proiecte-competitii-viata-lumea-driftului.html)

piTiCcu 17-02-10 18:47

Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3096387)
Ia sa vedem daca isi mai aminteste tengu :twisted::twisted: Sunt din trecutul indepartat , nu prea au legatura cu driftul dar sunt amintiri placute:D

ce tare...cred ca apare si nea' Keisuke acolo intr'o poza sau mi se pare mie?:-)

Ali_ump 17-02-10 18:58

Este si el da!

skyZZo 17-02-10 19:02

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3094522)
Am inceput la schimbat de piese la "Dracu Negru"

in timp ce unii merg la scoala
altii se distreaza :lol:

zN3u 17-02-10 20:10

Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 3096410)
ce tare...cred ca apare si nea' Keisuke acolo intr'o poza sau mi se pare mie?:-)

No bine cum sa scape el momente deastea :lol:

Pe unde mergi si dai de cate o japoneza dai si de el nu doar la masini eh :)))

Apropo nea Tengule spor la echipat "Drequ Negru"

3Xtreme 21-02-10 17:22

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 3094533)
din cate am citit si am vazut pe net, ar fi la iesire din buc la aero baneasa sau otopeni...unu din astea...nu mai tin minte exact

In Bucuresti o sa fie KoE Drag, iar KoE Drift va fi tot la Cluj. Anunturi oficiale pe site-ul KoE. Anul asta sper sa reusesc si eu sa ajung la Drift ca la Drag nici nu se pune problema:D
@Tengu: Poate mai vii o tura si pe la Iasi sau Suceava dupa Cluj, ca anul trecut, sa te mai vedem si noi live. Am cateva poze de la Suceava de anul trecut dupa KoE. Nu sunt prea bune pentru ca nu am avut unghi mai bun. Cu o zi inainte, cand nu ai fost, am avut o pozitie buna. Enjoy this;)

buldogu 23-02-10 09:34

...sory but....when we say DRIFT....mistakely our mind fly HERE https://www.youtube.com/watch?v=YcO_ym6E204&feature=grec :D the real drifters....the real drift sport...poate s-o face asa si pe la noi...in europa ma refer, ca in RO niciodata...cel putin la nivelul ala :) cius all

morpheusmaster 23-02-10 11:07

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 3115190)
...sory but....when we say DRIFT....mistakely our mind fly HERE https://www.youtube.com/watch?v=YcO_ym6E204&feature=grec :D the real drifters....the real drift sport...poate s-o face asa si pe la noi...in europa ma refer, ca in RO niciodata...cel putin la nivelul ala :) cius all

Teai gasit si tu sa vorbesti acum, sincer...descurajator post, asta al tau. Cum ai vrea fratica sa fie si la noi asa? Din flop? Deodata sa avem si pista si talentul si istoricul...ce vezi tu acum in tara is inceputurile prietene...vorbim in 5 ani si sa vedem ce o sa fie...

buldogu 23-02-10 11:11

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3115446)
Teai gasit si tu sa vorbesti acum, sincer...descurajator post, asta al tau. Cum ai vrea fratica sa fie si la noi asa? Din flop? Deodata sa avem si pista si talentul si istoricul...ce vezi tu acum in tara is inceputurile prietene...vorbim in 5 ani si sa vedem ce o sa fie...

ador si eu driftul ca si tine poate si ca cei de aici...nu am descurajat...am vrut doar sa arat un filmulet :) cat despre ce am zis la sfarsit, da niciodata, repet NICIODATA nu va fi la noi nici macar ce este in......hai sa zic ungaria....sa nu zic japonia, sa zici din nou ca-s rau...deci aici la noi cu 3-4 drifteri...nu o sa faci niciodata campionat...asta vreau sa zic :) deci sa iti si raspund, in 5 ani o sa fie la fel. so, pe 23.02.2015 la ora 12.12 sa fii aici sa vbim :P joking :))

morpheusmaster 23-02-10 11:15

O sa evoluam man, nu fi asa pesimist si limitat (scuze) la gandire...fixat pe idee...gandestete ca am avut cea mai fulminanta evolutie. Cum zicea si gratzian, in mai 2009 lumea dadea cerce frate iar in septembrie 2009 se dadeau pe circuit si jurizare koe. 6 luni....eu sunt impresionat de evolutie. Acum, 2010 stai sa vezi cati juniori o sa apara, just watch ;)...in 2011 is si eu pe grila dar pana atunci doar admir...

Ai sa vezi ca driftul o sa aiba o evolutie constanta si frumoasa la noi in tara. De ce? Din lipsa unui dragstrip, din lipsa altei orientari pentru amatori cel putin. Aaaaaa...ca avem si CNR si VTM si alea...da...dar acolo e alta mancare de peste mult mai complicata...

...acu fiecare cu ideile lui :) eu cred ca o sa fie frumos

Cer scuze Tengule pt offtopic in curtea matale...rog un moderator daca considerea deplasate posturile mele sa le evapore.

buldogu 23-02-10 11:23

sa dea cel de sus :) limitat la gandire...neah, nu cred ca sunt....dar pesimist da... :| as vrea sa ajung la cj sa vad amatorii, care sigur vor fi multi...cum zici tu :)

Ali_ump 23-02-10 19:07

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 3115478)
sa dea cel de sus :) limitat la gandire...neah, nu cred ca sunt....dar pesimist da... :| as vrea sa ajung la cj sa vad amatorii, care sigur vor fi multi...cum zici tu :)

Toti care incep si participa pentru prima data sunt amatori! DAr se evolueaza! FILIP - cel mai bun exemplu ...la inceput de 2009 nimeni nu stia de el, iar la sf de 2009 a reusit sa ajunga foarte sus! ;)
Se poate! Ai sa ramai impresionat anu asta de cati drifteri o sa fie inscrisi la etape si cati o sa faca impresie buna!

buldogu 23-02-10 19:28

cu siguranta o sa fie asa... ma rog zi de zi sa pot sa ajung la drift in cj :) sa nu fiu la munca, sau sa ma trimita pe traseu undeva... :|

cristi street 23-02-10 21:45

am si eu o intrebare anu asta la cj cand vor fi drifurile mai exact,
vor mai fi nu?
tengu sti tu cv?:D

Ali_ump 24-02-10 08:18

16- 17 este programt King of Europe!

cristi street 24-02-10 13:37

luna viitoare?

Ali_ump 24-02-10 14:18

In luna MAi!

cristi street 24-02-10 15:32

ok ms mult de informatie:D
dau o bere :P

Tengu 24-02-10 18:30

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 3094827)
tengu
cam ce pret ar avea un skyline sa zicem un r33?
din cate am vazut cam fac furori cand vine vb de drift

R 33 e o platforma buna de drift, nu la fel de buna ca si S13 sau S14 sau S15 :)

Dar in schimb o masina robusta si fara nazuri ha ha :)

Tengu 24-02-10 18:32

Quote:

Originally Posted by Turbo22 (Post 3095175)
Frumos "Dracu Negru" "Black Evil" sper ca anu azta va castiga..:-) Am dat pe youtube subscribe la profilul tau:-) spor la munca si multa bafta!

Ps.un clip facut din poze de la KoE cluj sper sa va placa.
https://www.youtube.com/watch?v=C0Ctez2q78c

Nice clip man, mersi !

Tengu 24-02-10 18:37

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3096387)
Ia sa vedem daca isi mai aminteste tengu :twisted::twisted: Sunt din trecutul indepartat , nu prea au legatura cu driftul dar sunt amintiri placute:D

Thanks man !!! :) good old days .... ha ha sa fiu sincer cu tine eu deja am pierdut pozele respective ... rusine mie ha ha !

Tengu 24-02-10 18:39

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3096736)
No bine cum sa scape el momente deastea :lol:

Pe unde mergi si dai de cate o japoneza dai si de el nu doar la masini eh :)))

Apropo nea Tengule spor la echipat "Drequ Negru"

Alea au fost inceputurile noastre ... Mersi man incet incet se monteaza toate :)

Tengu 24-02-10 18:42

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 3109595)
In Bucuresti o sa fie KoE Drag, iar KoE Drift va fi tot la Cluj. Anunturi oficiale pe site-ul KoE. Anul asta sper sa reusesc si eu sa ajung la Drift ca la Drag nici nu se pune problema:D
@Tengu: Poate mai vii o tura si pe la Iasi sau Suceava dupa Cluj, ca anul trecut, sa te mai vedem si noi live. Am cateva poze de la Suceava de anul trecut dupa KoE. Nu sunt prea bune pentru ca nu am avut unghi mai bun. Cu o zi inainte, cand nu ai fost, am avut o pozitie buna. Enjoy this;)

Super super pozele oricum, le-am pus deja la colectia mea he he :) ne vedem la urmatorul eveniment ...

piTiCcu 24-02-10 18:42

salut.cand incepi cu treburi pe la silvia?
ps:cand mai treci pe la 'garage'?hehe

Tengu 24-02-10 18:50

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 3115190)

Nu stiu de unde ai aparut si de ce esti asa depresionat dar sincer vb prostii ...
Intradevar driftul este mult mai avansat in japan etc dar daca ne limitam la exemplul tau, este de la Irwindale asta e in America si daca te uiti cu atentie la vitezele de intrare sunt intre 113 si 126 km/h ... asta am avut si noi la KOE cluj, ce nu am avut e un comentator ca Manabu Suzuki, iar tandemuri apropiate au fost si acolo ... poate te fura la ochi cum e filmat acest video ... sincer la ora actuala nivelul driftului in europa e mult mai ridicat decat ce e in acest video ... sa stop being so fukin negative dude !!

cristi street 24-02-10 18:54

salut tengu
nah abia astept eventu de la cj:))sunt ca un copil mic asteptand cadoul de craciun
oricum mai ramane valabil ne putem vedea la cj sa facem o poza?si un autograf>?
respect maestre,youre the best,nr 1 pt mn,sper ca intro zi sa am placerea sa te vad si la D1

Tengu 24-02-10 18:56

Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 3119976)
salut.cand incepi cu treburi pe la silvia?
ps:cand mai treci pe la 'garage'?hehe

Acuma ma organizez sa o duc la noi la Performance Zone Drift Garage in Bucuresti ... o sa montam acolo tot ...

Tengu 24-02-10 18:59

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3116785)
Toti care incep si participa pentru prima data sunt amatori! DAr se evolueaza! FILIP - cel mai bun exemplu ...la inceput de 2009 nimeni nu stia de el, iar la sf de 2009 a reusit sa ajunga foarte sus! ;)
Se poate! Ai sa ramai impresionat anu asta de cati drifteri o sa fie inscrisi la etape si cati o sa faca impresie buna!

AMIN !

Tengu 24-02-10 19:01

Un lucru foarte important in drift sau orice motorsport este cum manevreaza pilotul volanul... calm fara gesturi precipitate calculand mereu ce urmatoarea miscare cu volanul ar fi ideal ...

Un scurt video cu camera in skyline ... jeisuke e si el pe acolo he he :)

https://www.youtube.com/watch?v=nPqmasx1K5w

piTiCcu 24-02-10 19:03

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3120044)
Acuma ma organizez sa o duc la noi la Performance Zone Drift Garage in Bucuresti ... o sa montam acolo tot ...

aha...oky dude...sa aveti spor la treaba...

Tengu 24-02-10 19:06

Ce am mai facut in ultimele nopti ... circuitul nostru special in muntii maramuresului .... NO CHICKENS !!!! :D

https://www.youtube.com/watch?v=OAxAD2ktDzQ

Dati volumul tare :D

TuningBoy 24-02-10 20:51

Mai sunt animale prin padure, sau au fugit toate? :lol:

Ali_ump 25-02-10 08:34

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3120104)
Ce am mai facut in ultimele nopti ... circuitul nostru special in muntii maramuresului .... NO CHICKENS !!!! :D

https://www.youtube.com/watch?v=OAxAD2ktDzQ

Dati volumul tare :D

S-a cam stricat drumu pe acolo... am fost de sarbatorile de iarna de m-am intalnit cu Keisuke san ...dar inca merge crima :twisted:!

Tengu 03-03-10 08:29

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 3120535)
Mai sunt animale prin padure, sau au fugit toate? :lol:

Ha ha ha good one !!! :D

Tengu 03-03-10 08:38

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3121581)
S-a cam stricat drumu pe acolo... am fost de sarbatorile de iarna de m-am intalnit cu Keisuke san ...dar inca merge crima :twisted:!

Nu vorbim de acelasi drum ... ;)

Ali_ump 03-03-10 08:47

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3141640)
Nu vorbim de acelasi drum ... ;)

Deci sa inteleg ca nu vb de Gutinu...aveti alt playground:twisted:

Tengu 08-03-10 09:52

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3141668)
Deci sa inteleg ca nu vb de Gutinu...aveti alt playground:twisted:

Da sunt cateva in zona dar sunt foarte inguste si cu prapastii serioase in jor plus copaci peste tot :)

Tengu 11-03-10 09:52

Iarna asta doar nu vrea sa ne lase in pace se pare asta nu inseamna ca nu ne putem pregati pt sezonul care vine...

Am schimbat ambeiajul la skyline, din pacate si cel nou patineaza in trepta a 3-a asa ca nu mai am alta solutie decat sa pun un dublu disc...

Geometria la rotile din fata am facut-o diferit la indicatiile unor experti din UK dar nu prea sunt multumit si nu se potriveste cu stilul meu agresiv asa ca o sa o schimb la loc la specificatiile mele.

Difuzerul si bara fata la sky au fost la reparat trebuie doar sa le vopsesc si montez la loc, si o sa vopsesc si interiorul din nou :)

La Silvia am scimbat ambreiajul si tine :) mai trebuie doar sa montez bucsile de alu si frana de mana hidraulica.

Din pacate acum cateva zile testand silvia mi-am sters din gresala softul din apexi fc commander ..... asa ca trebuie sa o setez din nou de la zero ... :(

Am si montat si setat noul engine management Dicktator pe masina lui Tarnafes nu pe dino doar pe strada, si merge ok ... :)

skyZZo 11-03-10 20:11

Eram la 4tuning days frate....la romexpo...si ghici cine vine langa mine...Tengu frate:shock:...Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un mancator de seminte:rolleyes2 si-mi vine in cap numele lui Florin...ii umblu pe profil si vad ce-i place GHici ce frate? driftuuu... frate ce,fac soptesc "bai ce-ar merge un drift acuma...:rolleyes2 da numa' cat sa ma auda;) si ce sa vezi...scoate omul sky-ul:twisted:...ne dam pana ne ia dracu8)...ne imprietenim si pe faceboock:-)

la caterinca asa
toate cele bune
si mult succes ;)
te saluta unul dintre fanii tai numarul 1 ;)

Xerius 12-03-10 07:03

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 3173089)
Eram la 4tuning days frate....la romexpo...si ghici cine vine langa mine...Tengu frate:shock:...Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un mancator de seminte:rolleyes2 si-mi vine in cap numele lui Florin...ii umblu pe profil si vad ce-i place GHici ce frate? driftuuu... frate ce,fac soptesc "bai ce-ar merge un drift acuma...:rolleyes2 da numa' cat sa ma auda;) si ce sa vezi...scoate omul sky-ul:twisted:...ne dam pana ne ia dracu8)...ne imprietenim si pe faceboock:-)

la caterinca asa
toate cele bune
si mult succes ;)

chiar am ras !! :))) foarte tare !

cristi street 12-03-10 20:18

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 3173089)

la caterinca asa
toate cele bune
si mult succes ;)

omule nu esti normal:)))(in sensul bun al cuvantului)
foarte fain ceai scris,
si cand vine vorba de fanii nr 1,there ar some more contenders:Pmee too

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning