![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
masina patrata...cu roti rotunde;)
|
2 Attachment(s)
sorry da mi so stricat calcu :D srry! express daca ai facut audi-u punel plz!
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps:nu mai stergeti posturile,aviz amatorilor ;) ps:din partea mea stergeti masina ca is satul de atatea comentarii:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
+ 10 caractere
|
2 Attachment(s)
My entry:arrow:
|
1 Attachment(s)
inca una smooth de la moi
p.s. -> initial planul era un cabrio..dar n-a fost sa fie. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
mertzul meu
|
rugam frumos un moderator sa faca pollu' intre mine si express! masina mea si originalu is un pic mai sus!
|
1 Attachment(s)
luxury european mertz(cu volan pe stanga)!!!!imediat dupa ploaie:lol:
|
1 Attachment(s)
Ca$$ iata Calibra mea...te astept ;)
|
hellooo ...:d ne face si noua cineva poll-ul intre mie si autOcity ... cred ca si astia mai varzari au si ei dreptu la un poll mic :d ... ms
|
bai oameni..relax...care e diferenta daca il face azi sau daca il face maine? oricum prevad ca nici asta nu se va face:-s
|
nu conteaza cand il face :) si peste o sapt daca il face da sa il faca :P
|
1 Attachment(s)
mdea.....................l4ur...................
gabi.........fa-ne si noua un poll pls................ |
as avea eu niste greseli.....dar sincer ai si tu:P:Dgaby ne faci si nou poll?
|
Rabdare ca nu toata lumea este la dispozitia voastra, altii mai au si o munca! Nu e nevoie sa raspundeti!
|
2 Attachment(s)
mertz-u meu:D
|
pls imi spune si mie cnv cand se termina battle q mertzanu'
|
nici nu a inceput :lol:
|
Fratii mei, ce si cui vreti voi sa demonstrati ? Ce rost are sa faceti caricaturile alea de masini si sa mai vreti si battle cu ele ? Lumea e spurcata la gura si nu cred ca ati vrea sa cititi reply-urile pe care le-ar posta pe topicul care ar fi creat pentru battle.
|
Quote:
|
De ce nu esti atent la discutie ? Vorbeam despre battleu' nerabdatorilor de mai sus; nu ca la cel cu Mercedesu' propus de tine ar fi lucrari extraordinare :)
|
Quote:
P.s:Aviz amatorilor care tocmai au dat si ei de Virtual tuning mai exersati in Photoshop si dupa ce ati mai inteles cum sta treaba mai revenit cu propuneri/provocari de battle-uri:lol: |
multumesc pentru sustinere gabi...;)
|
e asta e fara battle sau cu battle eu tot vt ala il fac ! nu ma simt mai bun :) si masina mea nu e chiar asa de praf pe langa calbrele alea ! ... dar nu comentez :)
|
Quote:
|
incercati sa nu degenerati in alte discutii. gata cu OT!
|
aha.....nu va cerut nimeni parerile....care e problema daca unii suntem incepatori?:|io fac VT de un an....masina asta am zis ca am greseli la ea....recunosc...da nu trebuie sa va abateti de la discutie;)...ms celor care s-au exprimat prin niste vorbe care inseamna : "nu ai ce cauta aici"...;)sa revenim la topic;)expertilor;)
|
si q battle si fara battle tot aia e...
Quote:
|
Quote:
1. sa inveti cum sa editezi o poza; 2. sa ne parasesti. |
Barum accepti un battle amical cu mine ?
|
1 Attachment(s)
Hell yes :D salutare tuturor :d dupa o lunga pauza am revenit in svforza 8)
da Most Wanted accept . si masina : Termen pana Miercuri ora 20:00 PM ;) succes :D |
deci nu vreau sa par ca sunt insistent...dar...io am pus mertzanu pt battle in 01.02.08 si azi e 10.02.08...hhmmm...nu se mai face battelu`?:shock:
|
Quote:
|
BAh poate ca par bleg :D da zicetzimi shi mie cum mere aicea Vt-ul?unu pune o poza pt battle,daca ne place ii luam poza pt tunat shi cand mis gata cum pun poza sa vedetzi sau cum io dau lui Gabi? Mis nou:???:
|
nu se face asa
castigatorul battle'ului anterior pune o masina pe care o modifica toti care vor si o posteaza aici si la expirarea timpului Gabi(sau alt moderator) face un poll si castigatorul acestui poll pune masina pentru urmatorul battle si tot asa......... |
Battle || Mercedes 190 x17
Va spun pentru ultima data: am si alte probleme, in afara de forumul 4tuning si de crearea de battle-uri pentru diversi. Virtual tuningu' nu reprezinta singura mea ocupatie si cel mai mare interes, ca pentru multi altii, asa ca nu mai insistati degeaba sa fac battle-uri la minut, ca nu a ramas niciunu' nefacut (exceptandu-le pe alea, cu masini :headache:). Quote:
PS: revuzuieste-ti vocabularu' si scrie corect limba pe care o vorbesti, sau nu ai luat examenele nationale ? |
2 Attachment(s)
A mea ee gata ! Most Wanted te astept ;) :lol: si dupaceea rugam un moderator sa ne faca si noua poll-u :D succes
|
1 Attachment(s)
scuze de intarziere .... ieteo si pe a mea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2026 4Tuning