Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

BaLaurzor 12-03-09 18:34

Re: Hunedoara - Accidente

why don't we just paint a bullseye on it :) (scz de off)

puiu 12-03-09 20:59

hahaha.....ai dreptate:D

F.R.Sonic 12-03-09 23:20

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 2141350)
In final ce s-a intamplat?a venti politia?,cat de indiferenti pot fi oamenii,nu stiu eu sa vad un nebun din asta ca se apuca sa-i care pumni la un batranel,nu pot sta indiferent,cu toate riscurile de rigoare.

Nu stiu finalul... dar probabil a continuat in aceeasi nota ;)

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2142207)
@CBY tu de ce nu comentezi? sti ceva ce noi nu stim?:rolleyes2 poate erai tu ala cu dacia :lol:

Pai nu mai ai ce comenta cand e vorba de mike (ca vorba lui Adrian...il stie lumea ca nu e pe treaba lui din multe puncte de vedere)
Bine ca-i mere afacerea sa-si ia medicamente:???:

xxdadixx 13-03-09 09:07

Eu il cunosc pe Mike si n-am avut probleme niciodata, cu toate ca am luat multe chestii de la el, unele chiar mai ieftine :crazy:

BAD-GUY 13-03-09 10:16

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2143840)
Eu il cunosc pe Mike si n-am avut probleme niciodata, cu toate ca am luat multe chestii de la el, unele chiar mai ieftine :crazy:

Mai bine asa,ca nu i-ai cunoscut alter ego'ul... :) ,dar daca vrei sa-l cunosti nu trebuie sa te chinui mult :) .

neutrino006 14-03-09 00:43

nici fata de mine nu s-a manifestat asa, poate ca nu i-am dat eu ocazia... cine stie?... insa aceasta poveste o adaug si eu la colectia de "folklor" pentru ca sa stiu pe viitor ce face "concurentza":lol:

robu 15-03-09 16:00

2 Attachment(s)
Am patit-o si eu :shock:
ieri, un soferas nu mi-a acordat prioritate in intersectie(chiar la mine pe strada :x) si rezultatele se pot vedea in poze.
El s-a ales cu amenda si cu permisul suspendat si eu cu un Opel Omega Coupe 8), se mai deschid doar 2 usi.
Maine trebuie sa merg la Astra Asigurari, sa vad ce pot rezolva
momentan sunt PIETON :no:

*HD_85_GEL* 15-03-09 16:03

imi pare rau pt tine dar e bine k o poti face pe asigurarea lui, daca tu nu ai patit nimik atunci e bine k fiarele se indreapta.

F.R.Sonic 15-03-09 16:43

Nasol Robi:sad:...asteptam acel body-(kit) nou!:-)
Bine ca nu ti-a spart si geamurile ca sarea "cioabele" pe tine.

robu 15-03-09 17:02

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2149705)
imi pare rau pt tine dar e bine k o poti face pe asigurarea lui, daca tu nu ai patit nimik atunci e bine k fiarele se indreapta.

da...ms :rolleyes2
Nimeni nu a fost lovit, doar fiare indoite. Sper ca se mai poate rezolva, pt. ca am si stalpul indoit.
Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2149809)
Nasol Robi:sad:...asteptam acel body-(kit) nou!:-)
Bine ca nu ti-a spart si geamurile ca sarea "cioabele" pe tine.

Body-kit, asta mai lipsea :lol:
Geamurile erau ridicate, si nu s-au spart. Totusi, ma bucur ca nu mi-a sarit Focalu' din usa :D

SpYk3 15-03-09 17:31

nasol robi...bine ca nu a patit nimeni nimic,cat despre stalp cred ca se rezolva,vezi ursul lui dgr cum arata inainte sa-l faca si cum arata acum

Kedy 15-03-09 18:29

Quote:

Originally Posted by robu (Post 2149693)
Am patit-o si eu :shock:
ieri, un soferas nu mi-a acordat prioritate in intersectie(chiar la mine pe strada :x) si rezultatele se pot vedea in poze.
El s-a ales cu amenda si cu permisul suspendat si eu cu un Opel Omega Coupe 8), se mai deschid doar 2 usi.
Maine trebuie sa merg la Astra Asigurari, sa vad ce pot rezolva
momentan sunt PIETON :no:

Foarte nasol, :sad: vezi ce faci cu aia de la asigurari ca sunt niste banditii calitate extra.

HD87DGR 15-03-09 20:52

Chiar daca e stalpul indoit tot se poate face. Sper numai sa fie jigodiile alea de la asigurari cum trebuie si sa-ti dea banii. Sorry pt ce ai patit :(

Hd 01 PFY 16-03-09 09:31

Imi pare rau pt tine,dar se rezolva tabla.Apropo....ieri,pe Eminescu(Deva) a fost un accident.Un viteaz cu motocicleta a dat in 2 masini...din cate am vazut eu...fara victime.Cre'ca s-a bagat in depasire cand cel din fata sa(o Dacie)a virat stanga si l-a aruncat intr-o duba parcata.Din pacate nu am facut poze....:(Nu am fost pe faza..si era ceva lume pe acolo...

r27kul 21-03-09 22:28

Nu comandati pizza acum ca nu are cine sa v-o aduca :D!Lasand gluma la oparte,acum juma' de ora sau o ora,in faimoasa intersectie de la Gambrinus ,Clio galben de la pizeria Viva a iesit cam sifont dintr-o intalnire la viteza cu un obiect necunoscut!Mai multe nu stiu.

BaLaurzor 21-03-09 22:33

din cate stiu s-a rasturnat si a fost si smurdu pe acolo , mai multe nu stiu , revin

ondin 21-03-09 22:44

de cel cu nr. VIV e vorba? sper ca nu a patit nimic soferul, mai ales daca era patronul, ca e baiat bun. cred ca mai au unul rosu deci nimeni nu moare de foame in orasul nostru.
:lol:

BAD-GUY 21-03-09 23:11

Adevaru e ca tipi astia cu pizza delivery se credeau la probe speciale,inteleg ca trebuie livrata pizza ,dar sa treci pe rosu si sa gonesti ca nebunu deja e putin spus exagerat...dovada sta accidentu din seara asta si cele din trecut si sunt sigur viitor,am vazut si eu cioburi cand am ajuns acasa.

papucoiu 21-03-09 23:17

I-a fost taiata calea de catre o masina ce venea dinspre Scoala Gen. Nr1.

xxdadixx 21-03-09 23:44

1 Attachment(s)
O poza face cat 1000 de cuvinte :D

fratzika 22-03-09 01:23

Naspa rau..o gramada de masini rasturnate la intersectiile din Hunedoara....

In fine, sper ca oricare ar fi soferul....Tavi sau altcineva sa fie OK.

Mi-e dor de o Pizza Family ;)

xxdadixx 22-03-09 08:38

Amandoi au fost ok, din cate am auzit pejo-ul a fost de vina ca nu a acordat prioritate. Era condus de o dnsoara buna :rolleyes2 .
Pizza era in porbagaj cred ca a fost luata de politie ca proba :lol:

adrian78bmw 22-03-09 08:44

se grabeau si omu sa ajunga cu pizza calda si hop...poate doreau si dsoara o pizza si nu stia cum sa faca..eu zic ca o sa faca pe viitor ceva in intersectia aia :un semafor ca deja se strang o gramada de accidente

BAD-GUY 22-03-09 10:07

Treaba cu prioritatea e relativa,adica daca vezi ca vine Gheorge si e in fundu gradinii ma gandesc ca treci nu? dar daca Gheorghe are 100 la ora deja se schimba datele problemei,dau un exemplu,chiar nu stiu ce s-a intamplat aseara,de obicei in spatele celor mai multe accidente sta o femeie si de cele mai multe ori e si de vina :),daca mai e si buna si blonda e clar :).

ondin 22-03-09 10:33

daca vezi ca vine Gheorghe pe drumul principal cu suta, poate e plin de pizza fierbinte in masina, sau poate e super grabit din alte motive, si in numai 2-3 secunde poti aprecia viteza cu care vine si in functie de acest calcul alegi daca te bagi sau nu.dar daca iti da cu virgula la calcul atunci se pot intampla si grozavii din astea.

driver_xs 22-03-09 11:28

ar trebui sa isi monteze girofaruri astia de la pizza

BaLaurzor 22-03-09 17:19

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 2172142)
ar trebui sa isi monteze girofaruri astia de la pizza

cred ca in hunedoara pizza ajunge mai repede decat ambulanta , sau oricum , astia ar fi soferi buni pe interventii

xxdadixx 22-03-09 17:54

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2171762)
.eu zic ca o sa faca pe viitor ceva in intersectia aia :un semafor ca deja se strang o gramada de accidente

Mai bine o camera 8)

Kedy 22-03-09 18:26

Ba dadi nu le da idei

BaLaurzor 22-03-09 18:28

ar fi distractiv sa ii vedem pe toti care incep sa ia curba la stanga din dreptu park place :)

dzrhd 22-03-09 18:39

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2172755)
cred ca in hunedoara pizza ajunge mai repede decat ambulanta , sau oricum , astia ar fi soferi buni pe interventii

de vina a fost cea ce venea dinspre scoala 1 care avea viteza .. mai multe detalii da deval cand intra ca a vazut accidentu

Rafaila 22-03-09 18:47

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2172839)
Mai bine o camera 8)

Ai dato in SF....Fain la voi la HD ....

xxdadixx 22-03-09 18:53

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 2172963)

:lol: Daca se poate sa aiba si delay vreo 10 minute sa mergem toti in casa sa inregistram.

Kedy 22-03-09 18:56

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 2172963)

Nici cu Deva nu mie rusine o sa ametiti de la atata invartit in sensuri :lol:

BaLaurzor 22-03-09 18:58

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2172997)

aici se contureaza o lupta intre deva/hd la categoria investii ciudate , investii SF , puncte bune , puncte rele

adrian78bmw 22-03-09 19:03

imi place cum suna mondeo ala alb fara spoiler...

Rafaila 22-03-09 19:57

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2172997)

Primar destept...ne ameteste sa nu mai stim nimic...

Rafaila 22-03-09 19:58

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2173021)
imi place cum suna mondeo ala alb fara spoiler...

La al meu te referi:oops::oops:...?

adrian78bmw 22-03-09 20:02

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 2173202)
La al meu te referi:oops::oops:...?

ai venit prin spate pe la cora se auzea fain intre blocuri..:lol:

xxdadixx 22-03-09 20:56

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2173212)
ai venit prin spate pe la cora se auzea fain intre blocuri..:lol:

Are cas si baterie buna :giggle:

All times are GMT +2. The time now is 01:01.

- Copyright 2026 4Tuning