![]() |
2 Attachment(s)
o dacie break...:) :oops:
|
2 Attachment(s)
am fakut si un Ford Taurus....sper sa va placa... :oops: :roll: :arrow:
|
jentile sunt cam mici si sunt foi...zic eu.... :D :twisted: 8) PAREREA MEA
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Place la voi?Nu place la voi? De ce ?
|
hm
2 Attachment(s)
sa vedem ce mai e nou pe aici :)))))) pisicii masii cine m'a pus sa intru in tutoriale sa ma joc cu voi :))))))))) jokee imi place...
|
CT99WUW : imi place skoda,foarte bine realizata.pacat ca nu-s si jentile pe masura.atunci cand vrei ca jentile sa para reale..incearca sa le iei tot dupa niste masini,pt ca daca le iei dupa site-uri de prezentare a jentilor nu vei ajunge mai niciodata la un produs finit,care sa para real.
bafta! |
frumos dar ma deranjeaza ca nu mai pune nimeni nou pun aceiasi oameni mereu :x :x este bine si asa dar ar trebui sa mai apara si lume noua
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ms ms ...stii care e faza...ca am 2 giga de poze cu masini insa...ce gasesc din unghiul respectiv nu imi plac ca model...si asa iau de pe siteurile firmelor si le freetransform....stiu ca , nu se compara la calitate insa pe viitor o sa incep sa am mai multa rabdare sa caut.....eu nu pot sa stau foarte mult .....nu am stare si caut repede ceva daca nu gasesc in 10 min iau una normala si o modific.....o sa incerc sa caut mai atent pentru rezultate mai bune ....apropo fabia daca ai vazut are bara normala din care am lucrat cu copy/paste si freetransform si apoi cu smudge |
2 Attachment(s)
un golfulet........va place? :D :ballbounc
|
da vad ca nu mai exista viata pe forumu asta...nici un pic de viata in materie de tuning virtual.....DE CE? :shock: :cry:
|
Re:
Quote:
|
adica nimeni nu mai posteaza nimik.....nici aci la various...nici pe la concursurile alea...nimik..cel putin ieri :D....acu ai inteles?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
13 Attachment(s)
Ia uitativa si spuneti daca va plc lucrarile mele ... sunt numai ochi si urechi la comentariile si criticile voastre (':ihearu:') :roll:
|
YONUT21: nu stii cat de ferecit mai face daca ar mai posta cineva pe aci...si astept masina ta :D
blowwind:ooo abia astept golfu tau.... 8) :D o sa ma postez si eu azi sau maine de dim ultima mea lucrare..... :D |
hey hey
2 Attachment(s)
don't forget about me............aaaa sa nu uit ...nu primeaza calitatea in toate ci si ideeile :P eeeeh incercari incercari.
|
2 Attachment(s)
asa cum am promis......am revenit :lol: :D
|
2 Attachment(s)
wow....am reusit sa pun doua masini in aceiasi zi....
de asta ce ziceti...... :D |
frumosa ultima..da-ti place sa-ti strici imaginea..
faci 2-3 masini bune,bagi una proasta(peugeot206) |
hihihihi
2 Attachment(s)
daaa stiu stiu culoareaaa:P.........si multe altele :)))))))))))))))))) eeeeeh ce sa fac invat cate putin putin
|
2 Attachment(s)
Mai pun si eu una.
|
1 Attachment(s)
:evil: :roll:
|
1 Attachment(s)
Ultima mea lucrare ... :lol: :arrow:
|
WOOOOW !!! bravo MadSkillz, asha daaaa ! :D :peace:
Succes in continuare !! |
man...iar incepetzi cu combinatzii dastea urate ? :) A4 cu M3 ?:)) ... iar zicetzi ca sunt tzaran :D stiu :)
|
Kolegu n-a facut decat sa-si puna tema data de xxdadixx,la various...ce atata nemultumire.
ma intreb oare ce inseamna pt tine.. combinatii frumoase... |
Re:
Quote:
Mai bine te-ai lasa de comentat si te-ai apuca de VT ... k nu am mai vazut de mult o lucrare de la tine .... aja k mai bine k mine cu combinatii d'astea 8) decat k tine fara nici o combinatie :lol: :lol: |
6 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :oops:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
re
1 Attachment(s)
:arrow:
|
super madskilz :D bravo bro :D si ziceai ca nu o sa iasa bine :D
|
super mafa madskilz...bravo...misto golfu ala...si celalate masini :shock:
acu astept golfu lu blowwind ca zicea ca face si el golfu asta care l-am facut eu cu madskilz..... :D |
1 Attachment(s)
golfuletzu meu ;)
|
1 Attachment(s)
si eu cu golf-ul :?
|
Re:
Quote:
o sa vina si golfuletzu meu :D in curand |
2 Attachment(s)
am facut si yo bora asta
sper sa va placa |