![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
Quote:
ce pret? |
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
Quote:
carburatorul de injectie are relantiul stricat(40E) e la noi pe 4tuning la vanzare lam dat jos nu ca nu am bani,dar tre sa imi iau itp la masina si nu e omologat |
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
Quote:
am eu bord si da vrei iti mai dau un calculator de injectie(pana nu il vand) |
de vanzare bord scoica cn3 cred ca zic bine, este intreg si nezgariat
|
de vanzare mitraliera reglabila pe inaltime de nova/dsn
ansamblu schimbator cu inel pt. marsalier de nova/dsn conducte alimentare de nova pedalier de nova cablu de ambreaj nova cablu de soc |
vand istalatie injectie,calculator,si carburator(defect relantiul)
pret 250 lei sau la schimb cu: 1 cutie renault 18 sau fuego + diferrenta de la mine huse scaune si bancheta imitatie piele crem folosite 1 an stare buna 4 pivoti dacie 1310 (inferiori,superiori) noi sau 1L vopsea+lac crem-auriu sau 2 usi clapete sau 2 rulmenti fata si 2 capete de bara noi |
mai am servo pompa de frana cu tot cu pompa,si huse imitatie de piele crem dupa cum se vede la avatar;a usade la torpedo
pret 70 lei |
cumpara cineva tamburi pt trecerea in 4 prezoane? Y!M : "villy_dragosh"
0720004602 |
1 Attachment(s)
vand / schimb geamuri ionizate fata dacia 1300 100 ron ... accept si schimburi
|
6 Attachment(s)
facand curatenie prin troace am dat de un set de ornamente/antifurturi pentru capace modelul cromat
Attachment 1406203Attachment 1406204Attachment 1406205 si un cui poanto pentru dacie nou! Attachment 1406206 mai am si un set de jicloare de wartburg 353 Attachment 1406237Attachment 1406238 ca pret nu stiu cat sa cer,nu stiu cat valoreaza,o oferta decenta si le trimit oriunde in tara(pe cheltuiala cumparatorului desigur) pot fi contactat pe privat |
salut am catalizator de vanzare e bun nu e sparta ceramica si nici infundata 150 lei .caut 2 aripi si grila fata pentru zambetu lu iliescu daca sunt si albe ma-ti salvat ;)
|
Re: [cumpar] parbriz si faruri de "zambetul lu' Nea Nelu"
3 Attachment(s)
Vand Tablou Comanda Clima Dacia Logan (consola Aer Conditionat).
Pret: 150 RON Detalii contact: PM sau [email protected] |
pistonas frana spate 1310 15 ron este nou
|
1 Attachment(s)
vand jante wolfrace pe 15"
4x100 sau 4 x108 cu tot cu cauciucuri 2x 195/50/15 - v-uri 2x195/55/15 - de vara 1000ron 0722911037 |
1 Attachment(s)
|
8 Attachment(s)
* vand inchiuetoare nova dreapta, poate fi folosita si ca sistem pentru Dacia 1310 fara manere, sa se deschida din telecomanda usa,
* armatura bara spate noua, * 4 delcouri, * 4 pasaje golf 1 * capota fata nova, * motor 1.8 90cp cu cutie 5 tr audi 80 pentru Dacia 1310, * grila Reno 12 Gordini, * 6 jante 13" 4x100 cu gume * alternatoare * stopuri 1300-1310 * etc multe piese la preturi foarte mici 0722702628 |
8 Attachment(s)
am gasit si un carburator solex de vw care merge pe dacie.
50 lei volan sport 50 lei jante BBS 15" 5x100 scaune de golf 3 100 lei Piese de Golf 1, Golf 2, Golf 3, BMW e 36, cateva de Dacie 1300-1310, Nova. :arrow: 0722702628 |
1 Attachment(s)
vand pentru Logan,placute de frana .... saboti spate....si rulmentii de fata,toate noi la cutie.....
|
vand discuri frana ventilate sau neventilate rulaj 5% de nova/supernova/solenza/logan/clio si placute de frana dacia sau reno
|
Quote:
|
schimb, vand stopuri nissan murano noi...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1217437866 piese dacie 1310... capota fata, bara, faruri,,,etc |
CUMPAR URGENT SI LA PRET BUN 4 USI DE DACIE 1310 , MODELUL CU INCUIETORI CLAPETA.NU MA INTERESEAZA CULOAREA. ASTEPT OFERTE CONCRETE CU POZE.
|
6 Attachment(s)
vand 4 faruri rotunde de dacia 1310 model '89 20 ron toate
vand 2 anvelope dunlop 215 55 16 uzura 50 % 100 ron perechea id mess: alexgherna |
1 Attachment(s)
Vand Bord CN3 cu tot cu aeroterma functionabila...ceasurile functionabile
Componente lipsa: Becurile de la ceasuri, comanda de vacum de pe bord, luminile si cablajul, bricheta, temporizator, torpedou, capacele de la volan il dau cu 40 lei cu totul. Ma puteti contacta pe privat sau la telefon 0764397679 |
salutare!!
treaba sta km asa....am de recuperat o suma de bani de la un magazin de piese auto si vanzatoarea,tot nu vrea sa imi dea banii.a zis k imi da piese....deci...orice piesa vreti,p comanda sau nu,imi spuneti,si va fac o reducere.... |
PROMOTIE !!!
Super PRET la ULEI si FILTRE !!! 10w40 Castrol Magnatec:1L - 28 lei; 4L - 105 lei; 5L - 132 Castrol Magnatec Diesel: 1L - 28 lei; 4L - 105 lei; 5L - 132 Mobil: 1L - 26 lei, 4L - 87 lei Aral: 1L - 22 lei; 4L - 84 lei Elf: 1L - 25 lei; 4L - 90 lei Elf TurboDiesel: 1L - 26 lei; 4L - 92 Valvoline: 1L - 27 lei; 4L - 94 5W40 Castrol: 1L - 32 lei; 4L - 119 lei; 5L - 137 lei Castrol Diesel: 1L - 32 lei; 4L - 119 lei; 5L - 137 lei Castrol TurboDiesel: 1L - 34 lei, 4L - 129 lei; 5L - 157 lei Mobil: 1L - 32 lei; 4L - 122 Aral: 1L - 26 lei; 4L - 99 Elf: 1L - 35 lei; 4L - 126 lei Elf Diesel: 1L - 35 lei; 4L - 126 lei 5W30 Mobil ESP: 1L - 44 lei; 4L - 175 lei Mobil FE: 1L - 30 lei; 4L - 115 lei Elf: 1L - 30 lei; 4L - 118 lei Elf Diesel: 1L - 30 lei; 4L - 118 lei SUPER PRETURI si la FILTRE !!!!!! |
6 Attachment(s)
Vand:
capota porbagaj Logan 150 lei usor neg. capota porbagaj Dacia 1310 50 lei capota Nova 96-98 dreapta 50 lei spoiler 150 lei armatura bara spate Dacia 1310 30 lei ceasuri bord Dacia 1410 50 lei motor 1.6 Golf 3 pt Dacie 250 lei grila R 12 35 lei stopuri 1300 40 lei stopuri 1310 30 lei 0722.70.26.28 :arrow: |
Salutare. Are cineva un radiator de incalzire pentru dacia ( modelu lung si subtire inainte de bordu CN)?
Radiatoru sa fie de cupru, nu de aluminiu cum sunt acum. Mersi |
Quote:
|
spolerul ala pt ce masina este
|
Vand lunete noi logan;avem piese originale dacia logan provenite din dezmembrari si piese noi cu livrare in toata tara;pentru lista produse,preturi si oferte va invitam sa vizitati site-ul nostru piesedaciash
|
se vinde una bucata oglinda cromata pentru dacia 1300(cred)
modelul este identic cu acesta https://www.4tuning.ro/images/OGLINZI...00-CROMATE.jpg o sa revin cu poza reala daca sunt doritori,momentan nu o am ca sa o pozez,anuntul este pentru un vecin de-al meu care a avut si masina de pe care provine... ca pret un 40 de lei e ok? |
se vinde una bucata oglinda cromata pentru dacia 1300(cred)
modelul este identic cu acesta https://www.4tuning.ro/images/OGLINZI...00-CROMATE.jpg o sa revin cu poza reala daca sunt doritori,momentan nu o am ca sa o pozez,anuntul este pentru un vecin de-al meu care a avut si masina de pe care provine... ca pret un 40 de lei e ok? 0721165050 sau pe privat |
lagar stergator stanga pentru dacia 1310 bord cn aveti ?astept un raspuns cat mai repede daca se poate ..e vremea naspa si trebuie sa imi repar stergatorul :D:D:D:
|
are cineva servofrana de berlina si electromotor?(nu injectie).
|
am eu electromotor, 50ron dala nou mic ;) daca vrei astept pm!
|
Quote:
|
salut bara di imagine pt ce masina este..? si ceasurile de la km functioneaza calumea adika indika km parcursi?
|
3 Attachment(s)
carburator nou solex:
150 lei. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning