![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
in urmatoarele 2 saptamani am aprobare de la primarie pentru intalnirile NSL care vor avea loc la stadion in fiecare vineri, de la 8 la 12 (pt intervalul asta de ore pot obtine aprobarile necesare)
poate o sa facem ceva impreuna cu Katana si cu 4tuning....da momentan sa vad documentele in mana si mai vb dupa aia ;) |
Quote:
|
NSL`ul ramane la locatia veche pina la finalizarea documentelor
oricum n vedem prin oras ;) |
Aline unde se tine intalnirea din seara asta? Tot in parcare la Central?
|
NSL nu prea are nevoie de promovare....are site propriu si toate conditiile necesare pt o mediatizare cat de cat optima.
oricum o sa iti dau un dvd cu toate pozele si filmele de pe 25....la urmatoarea intalnire...NSL ;) PS: www.nospeedlimit.ro |
Mai orgoliosilor ...e vorba de un site al orasului Piatra Nemat unde intra multa lume si era vorba de prezentarea activiitatii cluburilor auto din oras ...la nivel local .... nu era vorba de clubu X ci de imaginea orasului ..... of of of prea multe orgolii intre cluburile astea DECI REPET nu e vb de a prezenta un club national ci doar sectiunile care tin de Piatra Neamt si de soferu Gigel XXX care are masina NT BLA BLA .... deci o prezentare pe care o vad oameni simpli care intra sa vada informatii despre Piatra Neamt .... oameni care nu o sa intre niciodata pe 4tuning , nsl sau stiu eu ce alte siteuri specialitzate auto :P)
DACA CUMVA LIDERI DE CLUBURI nu se implica in prezentarea cluburilor la nivel local .... orice sofer care vrea sa isi prezinte el separat masina cu poze ...bla bla...este bine venit si i facem pagina separata in siteul de care vb .... daca vreti va putem face si un forum si ce vreti voi .... numai sa va implicati sa pregatiti materiale ..... |
Quote:
am auzit si eu de ideea ta Ghici, si sunt placut surprins. noi de abia am aparut "pe strazi" , noi ma refer cei de la KATANA, asa ca sper sa ne mai acorzi niste timp pt a aduna materiale. este un termen limita?? si lasa si u un id de mess ceva, ca sa mai vb una alta`:) salut |
NSL Piatra Neamt - poze, evenimente, contact, intalniri ..... www.piatra-neamt.info .... asteptam si alte cluburi din Piatra Neamt sa isi prezinte pe siteul orasului activitatea
|
Intalnirea la Stadion ... sper sa fie toata lumea prezenta ...ora 20:00 in parcare valabil pt toate cluburile ...vreau sa vad daca ne putem intalni toti!!! Is curios!
|
yo unu voi fi absent ....k is plecat la bucuresti ....:(
|
eu zic sa facem treaba asta dupa ce obtin aprobarile....ca sigur o sa se excite vreo unu pe acolo si iar vine garda...iar se ia de noi....iar vechea poveste :rolleyes2
|
Atata timp cat stai in banca ta ceti poate face militianu'?
|
Quote:
|
Da!! E tare rau cu miltienii astia fac cam mult exces de zel in ultima vreme....!!Vin si se iau de tine fara motiv numai ca sati caute chichite si sati dea amenda!! Ca na,sa scrie acolo in raportul lui ca a avut activitate!!
|
ideea e ...k atunci cand cineva face plangerea la politie ....nu spune k x-ulescu a facut galagie , ca a turat motorul ...etc... ci spune k sunt niste PERSOANE ce fac galagie ...etc. Tocmai de aia politia ii v-a lua pe toti din parcare la legitimat, procese verbale , amenzi ...etc
|
hai, ca nu cred ca fac aia din borzogheanu plangere ca le tulburati linistea...vesnică ;)
|
Sunt niste case pe acolo!!! Cred ca aia fac reclamatie!!!
|
posibil .... or mai fi cei care is de paza la stadion care pot chema politia
|
Pana una alta acolo ne intalnim
e stabilit! ...ParcaREA DE LA cENTRAL E PLINA OCHI ...E MECI MARE MAINE!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O perioada am fost plecat iar vinerea care a trecut nu am reusit sa ajung!!! Asta e ...dar nu inseamna ca am stat degeaba...am ceva pregatit ... la TG NT in week end...va dau mai multe detalii imediat ce aflu ...ideea e ca vor si si vreo 5 masini pana in 300 cp din Suceava ...deci ar trebui sa fie frumos :)
|
alin....
1. trebuia sa anunti mai din timp pe cei care vin mai de departe, nu cu o zi inainte. 2. de la onesti nu va veni nimeni maine in semn de protest pentru faza care ai facut-o cu intalnirea de la onesti. nu a fost frumos dar fie...cine a vrut sa vina a venit, oricum din piatra neamt au venit mult mai multi decat ma asteptam. |
Care faza mosule?
|
ehhh...cand a fost intalnirea la onesti cineva din onesti a facut un topic pe sectiunea neamt, la un moment dat cineva a zis ca mai bine se inchide topicul iar tu asta ai facut. ti-am trimis atunci mesaj privat sa-l redeschizi, erai on line dar nu l-ai deschis :(
+ ca nu ai venit si tu aici macar o data :-P ehh..las' ca toate trec, noi sa fim sanatosi :) |
Quote:
|
da, dar au fost doar cei din nsl, iar invitatia a fost pt toata lumea :-P si noi am fost la piatra si o sa mai venim dar nu de data asta pt ca avem si noi ceva stabilit
|
vor fi ceva motociclete ???:)sau numai masini ?:D
|
Au fost de toate dupa cum ati putut vedea cei care ati fost:)
|
daps...a fost nemaipomenit :) ...:))) am ras klumea..:P
|
Ceva poze ? Careva? De ce ai ras mosule....
|
cateva poze aici: http://nospeedlimit.ro/index.php?cat...7_sectionid=32
|
Quote:
|
AM GASIT LOCUL IDEAL UNDE SA MA DAU CU MASINA SI POLITIA SA NU AIBA CE SA IMI FACA :))
Este in centru orasului Piatra Neamt un loc unde se pot da curse se poate merge cu un picior pe geam si fara centura si se poate face orice fara sa se bage politia rutiera deoarece nu e drum public :)) ALBIA RAULUI CUIEJDI se coboara pe la fostu bazar :)) Deja am chinuit masina pe ruta Darmanesti - Unic , de cateva ori :)):)) e prea bestial si nimeni nu are ce sa imi zica :)) |
:)) Esti dus :)dar este o idee:)
|
E o ideie foarte buna.....numai ca acolo is niste pavele de beton mari,iar la imbinari sunt niste santulete mici dar naspa!!!
|
Quote:
vroiam sa propun celor din comunitate..dar..ziceam k pe la vara...dar vad k mi`ai luat`o inainte ! :D |
ce idee traznita ...dar se poate face :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning