Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

GTRs 18-10-07 22:33

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1156133)
Cred ca au si cate ceva modificat ...nu am reusit sa observ ...eram la o distanta destul de mare...si mai erau si gabori prin zona ...nu cred ca ma lasau sa ma apropii :))

cred ca aveau nos...:lol: elefantii nu politistii...

buddy_lexx 18-10-07 22:40

faceau curse legale :)) o liniutza alea alea..si ei..k elefantii..

GTRs 18-10-07 22:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1156199)
faceau curse legale :)) o liniutza alea alea..si ei..k elefantii..

ei cu politia sau ei intre ei?
:?:

buddy_lexx 18-10-07 22:42

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1156203)
ei cu politia sau ei intre ei?
:?:

intre ei ma... politia era pt mentinerea ordinii...sa se respecte conditiile :) publicu la distantza alea alea :D

sageata 19-10-07 01:23

sunteti tari. nu mai folositi cal si caruta, direct elefanti. ati trecut peste faza cu camilele?:D :D

ka$tor 19-10-07 15:47

Toate ca toate da eu permisul cand il iau? :)))))))

buddy_lexx 19-10-07 22:53

Quote:

Originally Posted by ka$tor (Post 1157231)
Toate ca toate da eu permisul cand il iau? :)))))))

dupa ce faci 18 ani.. faci scoala de soferi :D dai examenu..si dac il treci..ai permis :D

Nartik 19-10-07 23:28

saracii migrau in tarile calde..

ka$tor 20-10-07 09:20

Spuneti-mi si mie exista un filmuletz care sa cuprinda mai multe masini de la intalnirea aia de la stadion? Ca venisem si eu cu taicamiu cu o masina dar ppe youtube exista un singur filmuletz facut din poze... si ala de 1 minut jumate. Este?

GTRs 24-10-07 16:50

Quote:

Originally Posted by ka$tor (Post 1158162)
Spuneti-mi si mie exista un filmuletz care sa cuprinda mai multe masini de la intalnirea aia de la stadion? Ca venisem si eu cu taicamiu cu o masina dar ppe youtube exista un singur filmuletz facut din poze... si ala de 1 minut jumate. Este?

pune si tu niste poze cu masina lu taicatu sa o vedem si noi...daca ai

ka$tor 24-10-07 20:54

5 Attachment(s)
ok, audi A4 este cea c care am fost la inttalnirea tuning iar bmw este masina avtuala.

morpheusmaster 24-10-07 20:59

Frumos tare bmw tatalui tau...audi a4 vad k e de vanzare :)

GTRs 24-10-07 21:21

Quote:

Originally Posted by ka$tor (Post 1165963)
ok, audi A4 este cea c care am fost la inttalnirea tuning iar bmw este masina avtuala.

faina masina lu taicatu...cat mai multi km fara belele
si era sa uit spor la tunat

buddy_lexx 25-10-07 00:25

frumos exemplar!
ma voi ati obs ca forumu asta da rateuri?:)) postezi pe un thread...iti apare la altu...!

ka$tor 25-10-07 12:14

audi A4 e vandut cam de mult timp in skimb bmw-ul e de vanzare, nu dau detalii ca nu vreau sa fiu sanctionat...... nu am voie sa pun anunturi aci :-P

Nartik 25-10-07 19:44

In legatura cu intalnirea de maine....ce se va intampla??tot la stadion??si cel mai important..ce se va intampla dupa..:):)

Ali_ump 25-10-07 19:53

Tot la stadion ...si dupa nu stim vedem pe moment ;)

Nartik 25-10-07 20:24

Aha..insipiratie de moment..sper sa fiti inspirati..

mariusD 28-10-07 12:18

Quote:

Originally Posted by ka$tor (Post 1165963)

BMW-u e la vanzare... care vrea sa`l vada se afla in 1Mai... pS: E SUPER CRIMINAL! (are nr de CJ)

ka$tor 28-10-07 13:20

Pai eu stau in 1 Mai si din pacate e vandut :sad: .... l-o vandut vineri :sad:

EDC_cip 28-10-07 22:12

kastor de asta imi cunosti masina ca stau si io in 1 mai :D

buddy_lexx 28-10-07 22:16

te invit aiiiciiiiii ...este saaansaa taaaaa... ce`i aici ba ?surprize surprize?:))))
v`ati reintalnit dupa 10 ani?:)))

ka$tor 28-10-07 23:09

Pe la ce bloc si de cand ai masina? e cumva hatch-back? nu cumva ai masina de vreun an si ai cumparato de la taicamiu? Stau in T3, imi pare cunoscuta masina :-)

VaLeX 29-10-07 11:30

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1172813)
te invit aiiiciiiiii ...este saaansaa taaaaa... ce`i aici ba ?surprize surprize?:))))
v`ati reintalnit dupa 10 ani?:)))

ce voce de barbat la 40 de ani ai ba :lol: ...stop with the singing :))

EDC_cip 29-10-07 11:53

da ka$tor aia e masina care zici u :P(si u esti fiu lui obreja parc nu)

ka$tor 29-10-07 12:32

si stateam si ma gandeam de unde dreaq stiu masina smi-a picat fisa ca am si mers cu ea si a stat vreo saptamana si in fata blocului meu:D Eu sunt fiu lu Obreja. Ai bagat ceva pe ea? Chiar daca motoru era stock se intepap misto tare. I-ai pus cumva muzik, ca parca te-am vazut in vara asta.:-)

EDC_cip 29-10-07 12:55

dap am facut niste modificar(nus daca sunt modificari :D)i acilea unde sunt .. si muzica si putin motor

ka$tor 29-10-07 13:00

ok, bv bv, spor la tunat :D

buddy_lexx 29-10-07 13:07

Quote:

Originally Posted by ka$tor (Post 1173619)
ok, bv bv, spor la tunat :D

u esti baiatu lu v.obreja??

ka$tor 29-10-07 13:50

nu Vali, ala e alt jmeker, nu am treaba cu el :-)

GTRs 01-11-07 12:43

ce mai faceti?Ce mai e nou prin piatra?

GTRs 01-11-07 17:52

ati auzit de legea care tre sa se dea sau care e in proiect? Aia in care se va mari viteza in localitate...

SashaNT 01-11-07 21:21

Oricum nu o mareste pana la 120 .. asa ca degeaba .

buddy_lexx 01-11-07 21:28

mare rahat... 10 km/h?? nici nu se pune

GTRs 01-11-07 21:35

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 1179333)
Oricum nu o mareste pana la 120 .. asa ca degeaba .

de cand ma rog eu...in fiecare seara imi fac rugaciunea

Khristy 02-11-07 06:45

pt ce dracu vreti sa o mareasca la 120 ??? sunt tineri teribilisti cu permisul abia eliberat de politia romana care nu au nici cea mai mica treaba cu "arta" de a conduce si rup copaci , stalpi , omoara oameni pe trecerea de pietoni si nu numai . marind viteza la 120 se mareste considerabil "sansa" de a fi calcati ( eu , tu , cineva din familie ) de un inconstient...

Parerea mea... !!! imi cer scuze dak am gresit cu ceva...

NT33EXE 02-11-07 07:09

astia de genul celor care i-ai amintit nu au nevoie de restrictii de viteza.
adica, mai bine zis, nu are importanta pt ei limita legala. oricum, dupa parerea mea si dupa ce vad pe soselele noastre, peste 50% din participantii la trafic ruleaza in mod frecvent cu viteze mai mari decat limita legala. asta nu inseamna ca toti sunt teribilisti. ideea e ca poti merge cu ce viteza vrei (desi corect si sanatos e sa mergi cu cea legala) dar sa nu te comporti ca un caine scapat din curte, sa respecti pe ceilalti si sa dai dovada de bun simt si politete.

si inca ceva:
pentru domnii care conduc "normal" : nu va mai agitati si calcati pedala cand va ajunge unul-altul din urma si va depaseste, chiar daca are o masina care, in aparenta, este inferioara alei voastre. exista riscul sa luati teapa :twisted: , una, si a doua s-ar putea sa nu stapaniti masina asa ca vedeti-va de mersul vostru linistit si lasati frustrarile!

pentru teribilistii care se cred "street racers": bagati-va mintile in cap, ca veti termina "cursa" in vreun stalp sau pom sau, mai rau, in alta masina!

johnson 02-11-07 07:51

Eu patesc asta si cand sunt cu motorul, frecvent se gaseste unul care are impresia ca tdi-ul e mai tare. Si mai grav e ca il vezi cu spume la gura la juma de metru in spate, poate poate te da jos daca altfel nu reuseste sa-si dovedeasca puterea. Si de multe ori merg la plimbare, cu viteze decente, lucru care le intareste convingerea ca m-ar face

buddy_lexx 02-11-07 13:25

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1179765)
pt ce dracu vreti sa o mareasca la 120 ??? sunt tineri teribilisti cu permisul abia eliberat de politia romana care nu au nici cea mai mica treaba cu "arta" de a conduce si rup copaci , stalpi , omoara oameni pe trecerea de pietoni si nu numai . marind viteza la 120 se mareste considerabil "sansa" de a fi calcati ( eu , tu , cineva din familie ) de un inconstient...

Parerea mea... !!! imi cer scuze dak am gresit cu ceva...

din pct meu d vdre..ai perf dreptate!de ce sa mori u nevinovat din cauza unei pers inconstiente...astia de care vb u..ar trebui sa mearga numa p biciclete...
se pare k unii nu pot invatza din greselile altora...care mergeau pe acelasi principiu...
+ k la noi nu prea sunt drumuri..pt viteze mari... nu vedeti c gropi sunt prin orasu asta??

SashaNT 02-11-07 18:48

Daca e sa ne gandim bine .. Poti sa mori sau sa distrugi o familie si cu 50 km\h .. Dar sa ne mai scuteasca putin cu limitele astea . Oricum cand vrei sa mergi cu viteza .. mergi ! Dar asta nu inseamna de acuma ca suntem piloti , avem 9 vieti si pe deasupra mai bagam si o sticla de Jack sa mearga soferia ..

De asta se intampla atatea . In plus .. Figurile costa ! Toti trebuie sa fim constienti ; e deajuns o clipa de neatentie (nu neaparat viteza) pt a se produce o tragedie ! Sunt fel si fel de situatii , care mai ciudate , care mai tragice .. am putea sa invatam ceva , dar in fond .. nimeni nu se gandeste ca ar putea sa o pateasca .. Toti traim cu speranta ca va fi ok . Daca stam sa ne gandim la cate tragedii se intampla nu ar mai conduce nimeni .. Nush daca gresesc sau nu .. dar asta este pararea mea :oops: :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning