![]() |
2 Attachment(s)
NOAH ASTA AM REUSHIT EU...SPER SA VA PLACA 8)
PS:CRED CA YO IS UN PIC MAI AVANSAT... :lol: ai avut 3 posturi cu acelasi continut,a trebuit sa le sterg -tng |
Bine ai venit printre cei care fac Tuning Virtual
Masina arata bine,dar nu te-ai incadrat tocmai bine cu pozele. Acum este la rand un Opel Astra. Arunca o privire peste topicurile \"Concurs de tuning virtual\" si \"Rezultate\" si ai sa intelegi cum sta exact treaba. Bafta ! |
e ok..imi palce...problema e k ai nimerit prima masina dak nu ma insel..first ever din concurs.. :lol:
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
1 Attachment(s)
:joy:
asta e masina pt. saptamana asta :arrow: |
tot opel :headache: ???
|
pe mine ma seaca opelurile :blink: mai ales asta care e urat rau .. da crek il facetzi voi fain :wink:
|
asta e \"noul vectra\" :wink:
|
i`l skip this one :D
|
yep , me 2
|
ba io nu inteleg ce va tot trageti pe cur......nu arata asa fain masina dar scopul e sa o faceti voi faina si am aleso ca e mai greu de facut(fara greseli)..... :wink: aa....si nu este nimeni obligat sa participe ,iar pt cei care vor asta e masina saptamanii.
good luck |
hmz... ma mai gandesc .. poate fac .. poate nu
|
chiar e necear sa comentati atata? :?
daca nu va place, nu va bagati. nu e obligatoriu. imaginati-va ca e o alta masina. unghiu e cel care ar trebui sa va intereseze Numa` bine. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
io cu asta particip :wink: sper sa va placa :nervious: |
1 Attachment(s)
edit: oleaka de upgrade ...hope you like the new color :D
|
ahhhh ce ciuda'mi e ca nu am adobe aici ..
atzi progresat mult .... sau .. poate ca mi se pare .. anyway .. arata bine rau masinile .... bravos .. |
sase a venit santos :wink:
|
nah-ah .. . :P
tot departe de casa sunt .. doar ca .. imi e dor de ce'i pe aici ... si deci mai vizitez seara de seara forumul . . anyway .. de abia astept sa mai lucrez .. in adobe .. cred ca o sa suck rau de tot dupa 2 saptamni pauza :)) |
abea asteptam sa vii :bunch: distractie placuta si numai bine :hug:
|
Offtopic: Santos, unde esti? Si io sunt departe de casa si fara Photoshop :(
|
2 Attachment(s)
am facut 2 de plictiseala.stiu k mai bine facem una shi buna dar.....asta e...
|
a doua e mai reusita decat prima....parerea mea :wink:
|
vezi ca ai pus numai jumatate de eleron... sau urmeaza si cealalta jumatate cum facirost de bani :roll:
|
is super amandoua .. eu unu nu vad greseli la niciuna
|
hehehe....pai nu am avut bani decat de un eleron juma...k la una dintre ele ar fi tot eleronul....la aia cyan.
ps1-ms soricel ps2-kickass......omega de la tine de la semnatura e dementiala....dak o ai la dimenisune de wallapaper plz dami-o shi mie..pe forum la poze calitate sexxy sau private message. |
1 Attachment(s)
e gata si masina mea :wink:
sper sa va placa... :roll: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
la asta ma bag shi eu .. :D
|
1 Attachment(s)
am revenit :)
|
1 Attachment(s)
heheheh...spoilerul alah am vrut sa-l filosesc shi yo...mai bine k nu....oricum se pare k mi-am cam ieshit din mana...nu prea mi-a placut masina shi poate k daia(asta k scuza).....
|
1 Attachment(s)
my polo pareri :D
si eu vroiam sa folosesc spoileru ala :( :D da e mai frumos asta :D |
1 Attachment(s)
eu nu am vrut sa folosesc spoilerul ala :roll: .........nu am schimbat culuarea deoarece mi-o placut cum arata asa si m-am gandit sa \"keep it simple\"....... :pelvic_th
.....ce ziceti e ok? :rolleyes2 :nervious: |
1 Attachment(s)
Here is my Polo!!!!!
|
Re:
Quote:
2) incearca sa fol clone stam la prag...partea din spate... :) |
mama.. a inebunit lupu.. cat am lipsit o progresat lumea aaaaiii mama :lol:
|
ESTE !?!?!??!?!
BRAVOS BAETII !!!!!! pfff.. am ramas masca .. acum 2 zile .. cand am .. constatat :P ca aici .. revistele :D dau premii de ... 600 de euro .. ptr .. ce facem NOI AICI !! revista da o poza ... baetii o tuneaza .. si POC ... castigatoru ia 600 de euroi ... misto nu ? si .. intre noi fie vba ... am vazut locu 1 2 si 3 ... locu 1 ... e ceva de capu lui .. insa 2 si 3 ... sunt .. vai mama lor .. pana si soricelu ii face :P maine ajung acasa ... de abia astept !! sa deschid adobeul .. multe multe fericitari !! atzi progresat MULT ! bravo ! |
Hai te asteptam la VT!!!
|
am mai observat ca soricelu ii cam oaia neagra pe aici :D lasa ca poate apare si el pe la ceva intalnire a clujenilor.. si va fi tras de urechi :lol:
|
cum sa fie oaia neagra......e soricel.Poate e soricelul negru :D
P.s.sper sa nu se supere.......am glumit :suspiciou |
sa ma asteptati si pe mine ca particip si eu.am avut ceva necazuri in familie si de aceea ma misc mai greu :( acum lucrez si eu la masina
numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning