![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
BTL imi cer scuze dar cand amdat masina noului proprietar in ziua in care a cump a si pierdut un inel ca a zis ca a facut pana(cat a fost masina la mine 2 ani jumate nu am facut nici o pana si asta in prima zi a facut pana,cred ca ozn-ul meu nu a vrut sa mearga la altul)oricum imi pare rau de ea.
|
nu am mai intrat de ceva vreme p 4 tuning , dar acu ca am intrat ma bucur ca mai exista oameni care nu tiganesc dacia ,bafta in contiunare
|
Merci Bogdane pt.cele spuse si fac ce e mai bine ca btl-ul sa arate cat mai original.
Asa e mai ozn-ica, fiecare stie cum tine la masina lui, eu in locul tau o tineam si pe cealalta |
volane se gasesc ,steme in stare buna mai rar....are un prieten una sa-l intreb de ea? o vrei
|
Ma intereseaza Alex55, pune-mi poze si un pret. Astept rasp.tau.
|
e tot mai originala pe zi ce trece :D
|
ii zic s-o caute si o pozez ;)8)
|
imi place ca ai grija de toate detaliile...fiind ele mici sau mari.
imi poti explica si mie sistemul adaptat de tine pentru gazele de carter ? in poza nu imi pot da seama foarte exact despre ce este vorba. merci |
Mihai, sistemul e f. simplu de facut cat si de montat. Din culbutori scoti un furtun care intra in evacuarea din inox si la capat un filtru de aer. In acel recipient se vor lasa jos lichidele provenite din gazele de la culbutori si gazele vor iesi prin acel filtru.
|
merci pt raspuns , dar evacuarea aia de la ce este?
|
Nu stiu Mihai la ce evacuare te referi ca sa iti pot da un rasp.:idea:
|
6 Attachment(s)
Astazi BTL-ul a primit fase de azbest special facute pt galeriile de evacuare:D. Sincer ma asteptam sa le pun usor dar sistemul de la galerii e f.stramt si f.greu de lucrat:rolleyes2. Am mai achizitionat un set de stergatoare cu lamele originale si putin folosite, si un set de inimi fata spate in stare f.buna.:D
|
Nossss:). O intrebare am: ti-a fost greu sa decupezi aparatoarea din spatele la far.Acelasi procedeu as vrea sa l fac si eu si fasia de azbest de unde ai procurat-o?
|
waw ce repede te-ai miscat - cred ca se bucura btl de cadourile primite - nu muncesti tu degeaba
|
btl....cu ce ajuta azbestu pe galerie? ca mi se pare un pic cam urat..strica privelistea
|
E cel mai ingrijit motor de Dacia din cate am vazut.Felicitari BTL !
|
No limit, decuparea a fost facuta demult si nu am asistat la ea8). In leg cu banda termo izolanta de azbest este peste 160 ron o rola si eu am primit-o cadou de la un prieten(www.thermotec.com ),e site-ul unde te poti documenta cu privire la banda.
Jupanu am pus mai sus un link unde vei avea toate datele necesare cu privire la banda de azbest, iar ca si aspect dupa terminare, se vede in poze ca arata bine.:D Asa e mai CAT, nu lucram noi degeaba doar in avantajul BTL-ului.:lol:;) |
Atentie mare cu azbestul deoarece este foarte TOXIC
|
buna treaba ai facut Dany cu azbestul!:D
o evacuare mai rapida a gazelor....si o admisie mai racorita! |
Asa e Faustino, e f. toxic si am lucrat su cu masca la gura cand a fost uscata dar apoi cand am pus-o uda nu a mai fost probl.
Ms. Alex, da e treaba buna dar era mai bine de erau alti serpisori gen gordini modificat nu de fabrica ca asa puteam sa fac din inox, dar treaba e f.f. urata de modificat. |
ai putea sa vopsesti banda cu spray negru special pentru evacuari(rezista pana la 800◦ C) in rest toate bune :D
|
io zic sa o faci tubo !:) nu cred ca te ajuta prea mult azbestul ala...
cand o scoti ? eu acum trag tare pentru carnet sa ma pot plimba in voie dupaia;)) |
5 Attachment(s)
Am restilizat Evo un pic banda de azbest cu niste coliere de plastic negre si e bine acuma. :DMomentan o mai las Flo ca vezi ce e pe afara si apoi i dam Jar Cartusssss.;)
Astazi am personalizat o stema dacia sa arate mai bine si a iesit cum mi-am dorit.:D |
sa ii dai cu lac peste ca altfel oxideza!
|
si crezi tu ca totusi nu trece caldura suficient cat sa topeasca tiganiile alea de sigilii-coliere din plastic negru? Mai bine pune coliere de aluminiu sau din ce sunt alea si cred eu ca da mai frumos. E prea frumoasa si ingrijita pt compromisul asta de imagine
|
sunt kam strambe dungile de pe masina ta sau asa se vede in poza?
|
1 Attachment(s)
Ms Alex de sfat:D, stiam ca reactioneza asa, numai ca nu apuca sa oxideze la cum o tin eu de curata.:lol:
D-nu Cicisxn te inteleg perfect si pacat ca nu am pus o poza cu finalizarea ca sa iti poti da seama ;), oricum am pus o poza asemanatoare si eu cred ca nu le va topii.:idea: |
foarte foarte frumoasa am ramas fara cuvinte cand am vazut masina ta cu stima si respect bafat multa si sa ai grija de ea
|
schimba capacul ala de volan cu unul original ca e oribil in rest e destul de ok :)
|
Ms George pt cele spuse.:D;)
Sita capacul de pe volan vreau sa-l schimb dar nu am gasit:sad:. Daca te uiti ce am scris in ultimele 2 pag., o sa vezi ca am intrebat cine are de vanzare o stema de volan.:idea: :idea:Cine are un cap de volan dacia 1300 de vanzare in stare buna,rog sa pun poza si pretul , astept oferte:?: |
Am eu o stema colorata pt volan (doar stema) pm daca te intereseaza
|
Ma intereseaza LKS-ule. Pune-mi te rog o poza cu ea si un pret,astept rasp.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
btl, ai pm
|
3 Attachment(s)
BTL e din nou in actiune - a venit primavara:D:D:D
|
2 Attachment(s)
Astazi BTL-ul a primit cadou:lol:, un capac de volan in stare ireprosabila de la un unchi;) de-al meu si nu a mai trebuit sa caut pe nicaieri. Oricum vreau sa le multumesc celor ce mi-au dat inform.cu privire la capac si le-au postat la mine pe topic.:D
Ce harnica ai fost Cat, se pare ca vine si primavara si noi iesim la munca la fel ca ghioceii.:lol::lol::lol: |
frumos frumos :D ma bucur ca nu ai abandonat-o chiar daca a venit in familie un nou membru BTL. pe care o conduci mai des?
|
Ms Evo:D, nu am abandonat-o doar am protejat-o de iarna si de aceea am umblat cu cealalta masina. Acum am scos BTL-ul pe sosele si fara grija ca saptama aceasta a fost Jar Carstus:lol: pe strazile din Alba(drept urmare un radar prin oras, la un pic de saltarea permisului)viteza mare pt oras.;)
|
Bine ca nu ti-au luat permisul.De la ce viteza iti i-a permisul?
|
tu n-ai dat examen ptr obtinerea permisului auto?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning