![]() |
baietzi, cred ca mai bine ne facem universitate...sa studiem cu sora lu cambera...mama...numa note d-alea bune i-as da... :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tu ai mai vazut maicute care sa se uite asa parsiv in obiectiv ??? loooool :lol:
|
Re:
Quote:
eu in prima poza citesc pe buzele ei ... Ori Cu Dumnezeu innainteeee ori Apocalipsa e appprooaapeeee |
1 Attachment(s)
moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
o faza super tare priviti in poza a II a adik asta in partea din dreapta o foca care isi tine puiu in brate !!!!!!! priviti cum i se indoaie corpu si iese in evidenta burta de mamifer subacvatic !!!! loooooooooooooooooool :lol: :lol: |
mah nu are cum!!!! e imposibil!!! e prea mult!!!! serios acuma nu are cum sa fie burta man e prea mare...cred ca e o perna sau ceva....
p.s. dragutza d-soara...pacat de varsta :twisted: |
da .....vorba ta....pacat de varsta,...dar...peste 2-3 ani,..e buna s-acuma! :twisted:
|
1 Attachment(s)
oh yeaaaaaaaaaaaaaaaaaa I luv my baby
|
....in noaptea asta numai dorm .....
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: I think i'm gonna.... |
Re:
Quote:
(apropo cati ani are :twisted: :twisted: ) |
hmm
1 Attachment(s)
Sunt eu la volan .....mai multe poze pe Oradea la topicu Tipe la volan
|
Vladut tata, iti stim gagica, uiti ca ne-ai prezentat-o si pe forum si in victoriei? :lol: ......a facut show in victoriei frate..s-a oprit circulatie..alea,alea, accidente, gaturi frante, a demisionat guvernu..d-alea rele, de fuga..
|
aicad
Quote:
Psycho Quote:
sil4tuning Quote:
Psycho Quote:
RA_2fast4u Quote:
Bytzu Quote:
RA_2fast4u Quote:
|
LOL frate eu am crezut ca esti fata(no ofence) iar aceea iti e prietena(sau amica mai exact) si ne prezinti pozele pe forum, nu am stiut ca esti baiat si ca sunteti prieteni :lol: :lol:
multa bafta, draguta fata(ca sa nu mai zik buna :twisted: ) |
acum recunosc ca am sarit putin calul si am exagerat putin in afirmatii imi retrag cuvintele in scris si cu semnatura .... :roll: :wink:
|
Nu mai pot de ras! :lol: :lol: :lol: :lol: A fost putzina bascalie :lol: :lol: :lol: dar hai :P !
Scrie in SEMNATURA cine sunt :lol: |
Re: Ok
Quote:
|
:)
1 Attachment(s)
Acestea fiind spuse.......
Opsss! Am scapat-o ,pe bune ca nu vrioam s-o pun, sa nu se arda retina la unii ! |
flaviuTZa cred ca ar fii mai bine sa te retragi si sa lasi baietii sa-si faca treaba ca ..... asta-i situatia ;) nu vreau sa te jignesc doarece is domnoc.
|
baietzi...vb de fete de parca noi suntem superbi :) let`s get seroius...dc nu facem un concurs de poze cu baietzi ?? :) si vedem atunci realitatea ... :) pana una alta le iau apararea fetelor :)...cate capace o sa`mi iau pt asta...dar ma risc :D astept concursul... :) miss si mister 4tuning :) ;)
|
:I
Bai ma retrag!
Multumesc de incurajari,totusi nu cred ca arat asa rau si ideea era ca sunt \"Femeie\"(topic) + masina........am crezut ca asta era ideea tpicului. Sincere scuze pt. cei deranjati de view si daca s-au ars niste retine...........asta e. Soryy,I din`t mean to cause soo much touble! |
sunteti cam rai
a gresit, nu a vazut titlul topicului: CONCURS DE POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE |
vina mea !!! am gresit ....scuzeeeeeeeeeeeeeeee.........nu am vazut si gandit corect titlul topicului.....din noi scuze !!!! si Crys stiu cine esti mah ... :P
|
Re: :I
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
are dreptate aleks
|
1 Attachment(s)
Au inceput zilele orashului...Sa punem cateva achizitii :lol:
|
nice....:))
|
fete
Sa risc sa pun nij poze cu fata pe forum???? Promite-ti ca sunteti baieti cuminti si nu va dati la ea? 8)
|
Nu ne dam la ea.... :lol: doar o iubim oleak! :lol:
|
uimeste-ne...:)
|
uimeste-ne...:)
|
1 Attachment(s)
Eu cu prietena
|
2 Attachment(s)
aci e prietena mea romina... ea e armenaca din iran... romancele aci prin LA sunt cam curve... dar poate gasesc una cuminte si ma insor si eu... poate...[/img]
|
Re:
Quote:
|
Re:
---------
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning