![]() |
heheeee ...
e vechi ;) il am de mult timp :) |
taci mah :D
nu imi strica placerea :D |
gata gata :P
am tacut : P |
mc :oops:
|
ATB - Trilogie Part 2 ..... dp albumul Seven Years
de fapt .. cel mai bine ar fi sa luati tot albumul ... daca vreti sa-l urc aici sa-mi ziceti suna cam asa ATB - Believe in me ATB - Humanity ATB - Here with me ATB - Let u go 2005 reworked ATB - Trilogie part 2 ATB - Take me over ATB - Far beyond ATB - Ecstasy ATB - Marrakech ATB - In Love with the Dj ATB - Long Way Home ATB - I don`t wanna stop ATB - You are not alone ATB - Hold you ATB - Let u go ATB - The Fields of love ATB - The Summer ATB - Killer alta melodie misto .. sa va vad dac-o gasiti .. Jade Ir featurin Blelka Nemirovski - Nie Kantshaietsa & Mikis Theodorakis - I`ve kept a hold of my life |
Re:
Quote:
+ alte ATB ... Break my heart Peace = Illusion .. pana acum astea le-am luat .. super tari ... and sad |
la zapp`u meu..sigur aveti voi dc++ sau cum naiba e ala :lol: se gasesc usor..daca vrei,tie ti le trimit pe ym..ca merge mai repede..presupun :roll:
|
mda, hai
btw fresh stuff Refractory featuring J.C - Sindress & Youn Sun Nah - Road ;) si totusi raman la ATB - Trilogie part 2 , e superba melodia |
Si mai noi ...
ce-am luat asta seara .. una tare :) Enigma - I Loved you ... i`ll kill you !!! prea tare numele :D Dos Hombres - The Alkemyst Thievery Corporation - Lebanes Sound Surgeons - Najeema Am luat 2 cd`uri super marfa !! ASIAN LOUNGE - Jeff Sharel - Conte d`Automne , pana acum asta-mi place , v`o recomand iesind un pic din chillout/relaxation .. Beanfield - The Season . o melodie tare rau ! ;) gata, am iesit destul , intram la loc :D Boozoo Bajou - Night Over Manuas alta super tare !! Intuit - O Preguicoso !! Jori Hulkkonen - If only ( album version ) Kyoto Jazz Massive - A Calmaria Les Gammas - All of me Minus 8 - Elysian Fields Natural High Productions - Timebomb Yonderboi - Sinking slowly .. A Reminiscent Drive - Ambrosia ( album vers. ) superba ! DNA - Honolulu`s Whispers ... alta piesa superba ! Don Carlos - Still Alone Ginko Garden - Blossoms from India Govinda - Eclipse Guy Manoukian - Ya Laure Kadim Al Saher - Mo Thihitak Solferino & Ibis Babe - Wisdom of sands ( numai in filme mai auzi asa ceva :D mult prea smechera ! ) Stamatis Spanoudakis - Dawn at the walls Complete Chillout - Eti Nicos - Passione Trumpet thing - Dream of a river Buddha Bar - Emotions - Sacrifice - Mars Lasar Buddha bar - emotions - seventh heaven - dreamcatcher !!! o serie lunga de roxette`uri misto .. da .. nu le pun aici .. prea frumoase mi-e c`o sa stau odata sa uploadez tot ce-am pus aici mai sus .. da nush daca am ptr cine ,daca-s ceva doritori .. sa zica btw TNG`ule .. stii cum sunt astea ? toate alese ... te \"unge\" pe suflet frate .. :) ia zi orlando astea merg de .. tranca banga ? iti zic eu ca merg SI mai bine :) si ... va dau si 3 roxette`uri .. cea mai .. poate o stiti .. Roxette - It must have been love .. : / 2: Roxette - Never is a long time si 3: Roxette - So far away .. astea deja sunt prea sad ... |
3 Attachment(s)
da` clar nu dorm bine la noapte daca nu vad pun melodiile astea 3 , have fun listening 2 them ;)
|
Quote:
cu atb`u ala ce se mai aude ?! :( PS: m-am pus pe descarcat astea 3 melodii ... sa vedem .. |
iti pun la noapte tot albumu , promit , + alte .. bonus tracks ;)
dar .. nu acum .. sry .. |
fratimiu .. am incercat azi noapte sa-l pun .. la 90 de mega uploadatzi imi dadea eroare , si nu numai odata ..
o sa tzi le pun pe rand fratimiu |
need help santos ?
pui tu 5 eu 5 si ajungem la sf...:) interested in help ? ca nu am ce face si ma plict rau de tot |
are 20 de piese albumu , pune tu primele 10 , eu restul
ms bro` |
1 Attachment(s)
:arrow:
in aprox 15 min le pun pe toate cele 10 |
Last 5
Santos...ai unda verde...hit it :) |
Albumu` ATB e ,da ?
Acu` descarc de a pus Mustang Astept si urmatoarele .. :wink: |
dap 7 years :)
|
Mustang
Urca-le tu si pe urmatoarele 10 te rog thx |
Re:
Quote:
|
din pacate nu mai merge sa iei de pe nextlevel.ro de ce ?!/!? care reusheshte msg me
|
groove coverage ... cam 90% din ce au scos, si ultima mel de la silver de nu-mi vine acum in minte
|
Re:
Quote:
|
da ... aia era :)
|
2 Attachment(s)
pai mai pun 3 melodii tari si noi
|
Roxette - Milk and toast and honey ..
Voltaj - Eu cu mine Coldplay - Speed of Sound Gentleman - Intoxication ( superba ;) ) Aventura - My all Aventura - Yo Creo Aventura - Gone ... nu ptr toti .. :) asa .. si una care n-are legatura cu cele de mai sus .. E SENZATIONALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bine . . dupa ce-o asculti de vreo 3-4 ori :D se cheama asa .. .Orientala - Asik I Nar daca n`o gasiti o urc eu cu cea mai mare placere .. e tare rau de tot :D continuam asa AdHAN SAMI - Kabhi Naee :) Amr Diab :D - Ahlef belayaly :) Anjabi - Bhigee Bhigee ratoon mein -------------------------------------- alt stil lil jon / eastside boyz - nothin on ;) IAM - La saga |
sa va zic eu unele dragutze foc.... :wink:
Wahoo_-_Make_'em_shake_it_(sandy_rivera_remix) Bent - As You Fall (Micah Swollen Booty Mix) Adam Johnson - Traber Peace Division Pres Supacell Feat Pesca Faison - It's Here It's Now (Dj Collins Rmx) Tori Amos - Professional Widow (Armand Van Helden Remix) Headz feat. Azeem-Wait for you(Vocal mix) |
1 Attachment(s)
mult prea tare melodia asta...
este mel bine cunoscuta Mr. Dj mixata cu una foarte cunoscuta de totzi... :wink: |
bai nu gasesc pe nicaieri Pacha Man feat yolo-Crazy...careo are poate ishi face mila shi o pune aici... :lol:
|
TAI CHI music :)
super tare :lol: 1.Oliver Shanti & Friends - Huanqiutan Garden 2.Oliver Shanti & Friends - Tang Xingqing Park 3.Oliver Shanti & Friends - Macao Kyoto |
1 Attachment(s)
o melodie misto.sper sa va placa. :wink:
|
2 piese superbe ..
raritati ! ;) Paul Schwartz - Misere Sina Vodjani - Vision of Mahakala doar ptr cunoscatori :D tng ;) SHOO PE ELE !! |
incercati un search cu dj adrian eftimie!!!
pentru pasionati de house si obisnuiti la kristal va fi un deliciu!! cam tot ce vedeti cu eftimie e bun si mai vechi si mai nou!! :wink: eu unul mor dupa mixurile lui!! have funn!! |
pentru pasionati de house si obisnuiti la kristal va fi un deliciu!! cam tot ce vedeti cu eftimie e bun si mai vechi si mai nou!! :wink: eu unul mor dupa mixurile lui!! have funn!! |
1 Attachment(s)
ia sefulica , si nu numai ptr tine , ptr cine mai vrea ..
sunt superbe .. |
Re:
Quote:
cert e ca nu o canta fun factory :) si nici nu conteaza cine o canta , fuck it :lol: |
imi pare rau ptr ultimele 5 posturi :lol: :lol: :lol: :lol:
nu este din vina mea ci a internetului care fix cand am dat submit went crazy!!! sry |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning