![]() |
Re: Masina mea...
da-le dracu ca nu le pun pe capota
|
:)) pai atunci... la 8 sa fie vineri seara la PlayOff daca tot suntem mai multi de acord.
|
eu sunt prntru Hilton..
|
stie cineva vreun mecanic bun care a lucrat cu multe bmw`uri in sibiu ... ? o tot duc pe la toti cotetzarii astia cand mai schimb cate ceva si nu sunt multumit de cum lucreaza deloc, daca stiti lasatimi niste detalii va rog, multumesc !!
|
Quote:
|
oke , o sa incerc acum deacum incolo, nu e vb de buzunar dar tot asa dai un ban si la ala care carpeste, macar cand dai un ban sa nu iti para rau,sau sa trebuiasca sa mai dai in alta parte, "daca faci ceva fal bine daca nu nul mai fa deloc"
|
ah ce prostie am scris in comentul de sus la inceput voiam sa scriu ( ok, o sa incerc acolo pe viitor) :lol:
|
lupalb, vreau si eu sa te intreb, vad ca ai devil look la faruri... poti sami spui te rog, ai avut probleme cu politia ? sa te opreasca sau sa se uite urat zicand ceva de rosu in faruri ??raspundemi te rog ,merci :twisted:
|
Quote:
Pana acum totusi nu m-au oprit niciodata. |
ms de raspuns, imi recomanzi si mie de unde sami cumpar un set??:?:
|
pai tu nu ai angel eyes pe a ta? gasesti angel eyes separat de far, cu leduri (2 leduri pe cerc), si atunci schimbi doar ledurile, sau direct pe neon rosu, dar alea sunt o caruta de bani
|
nu am deloc,nici angel eyes nici xenon ,doar farurile din dotare, zimi umpic ce trebuie sa imi pun ca sa am pe pozitie cercurile alea rosii, si faza lunga/scurta angel eyes normal alb,si cam cat mar costa(p.s niciodata nu am inteles exact de ce ai nevoie anume pentru xenoanele astea)
|
lup alb am vazut masina ta azi in fata la River, cedonia acolo, mam uitat in jur dar nu am vz pe nimeni, stateam si noi la 1 cafea:P:P
|
Quote:
|
ptr sb 01 uli,u nu vi cu masina pe la rio?
|
Quote:
|
rio este magazinul de piese auto si atelierul auto de pe hipodromului
|
Quote:
|
nu ti-am lucrat eula masina,stefan.eu ti-am asezat doar masca aia din fata.unde se incurca el in stiinta
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sa prezint si eu caruta mea.dacie.......2001........injectie...un filtru sport,,,teava in loc de finala...coborata de fata...urmeaza vopsita si altele cand o sa am timp.muzica.......o statie raveland de 1000w,un sub jbl...2 dif bm..in fata in usi rocksford si cam atat.......fete de usi rosii..........si cum am zis mai urmeaza cand o sa am timp si bani.........a si folii omologate pe toate feamurile,mai putin parbrizul....
|
Daca tot este topic masina mea .. si stau destul de mult la Sibiu, pot sa o prezint si eu?!
Linkul este mai jos... daca nu se poate rog un moderator sa imi starga reply`u! Restu` e CanCan! :paper: |
Poti sa o prezinti. Spatiu pe forum e gratis:lol: si atata timp cat masina circula prin sibiu nu vad o problema.
|
Quote:
:paper: |
12 Attachment(s)
BMW 535i e39
- an fabricatie 1998 (inmatriculata 1999) - 200.000 km - dotari: piele, culoare metalizata, clima, volan multifunctional M, schimbator M, jante aliaj, etc, etc. Nu este masina mea(desi am fantezii cu ea de cand ne-am "cunoscut"), masina este si la mica publicitate, la schimb cu pisicuta sau altceva cat de cat interesant. Daca vrea cineva un V8 las nr de tel pe privat. Bafta! |
Rubrica de publicitate e in alta parte
|
am specificat ca masina este SI la mica publicitate.
|
Atunci de ce sa mai fie si aici?? :rolleyes2
|
Quote:
|
In topic este vorba de "masina mea" adica in primul rand se prezinta o masina personala sau macar posesorul sa fie user aici pe forum, mai ales ca e si de vanzare. Daca o prezentai la "masini vazute in sibiu" era mai bine.
Replica cu 1.9TDI lasa impresia de bmwist inrait care nu intelege cum poate cineva sa nu fie impresionat de 5ar. Plus ca nu o zis nimeni nimic de rau de ea, cu toate ca, in afara de motor (sa zicem) nu e nimic nemaivazut care sa ceara laude. |
Quote:
La faza cu 1.9 TDI am vrut sa subliniez ca motorul este un V8 totusi, destul de rar intalnit pe strazile noastre. Nu are legatura cu o marca sau alta. |
Tot respectul ptr. motor... In rest, un seria 5 stock cum sunt cu miile pe strazi.
Si V8 sunt vreo 5 numai la mine pe strada, si mai au si 30 Valve si 4 axe cu came... numai asa pt info. Sa nu o iei personal. Numai Bine. |
Quote:
Bafta! |
macar de era un 540:sad:
|
Quote:
Chiar sunt galagioase, se aud inca de la cateva strazi nu numai cad trec pe la mine prin "parcela". Termenul Stock nu prea are legatura cu dotarile masinii, iar un volan si un schimbator cu inscriptia M gasesti pe 95% din BMW-urile din tara asta, si jantele imi par a fi originale de fabrica. Frumoasa masina oricum, e singurul model de la BMW care imi place. da-mi un pm cu pretul daca accepta combinatii. |
Quote:
|
Quote:
Buna ziua domnu, bine ati revenit printre cei vii. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva inca in constructie