Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

20 XUX 17-05-10 18:08

Re: Masina mea...

da-le dracu ca nu le pun pe capota

Nosfer 17-05-10 20:04

:)) pai atunci... la 8 sa fie vineri seara la PlayOff daca tot suntem mai multi de acord.

Bughilas 17-05-10 21:19

eu sunt prntru Hilton..

SB 01 U L I 18-05-10 00:42

stie cineva vreun mecanic bun care a lucrat cu multe bmw`uri in sibiu ... ? o tot duc pe la toti cotetzarii astia cand mai schimb cate ceva si nu sunt multumit de cum lucreaza deloc, daca stiti lasatimi niste detalii va rog, multumesc !!

za_kristake 18-05-10 08:19

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3368780)
stie cineva vreun mecanic bun care a lucrat cu multe bmw`uri in sibiu ... ? o tot duc pe la toti cotetzarii astia cand mai schimb cate ceva si nu sunt multumit de cum lucreaza deloc, daca stiti lasatimi niste detalii va rog, multumesc !!

vezi ca e un service pe calea gusteritei DIXON (inainte de podul peste cibin cu vreo 100-200 de metri pe dreapta) care se ocupa numai de masini straine. Daca te tine buzunaru poti incerca acolo

SB 01 U L I 18-05-10 11:57

oke , o sa incerc acum deacum incolo, nu e vb de buzunar dar tot asa dai un ban si la ala care carpeste, macar cand dai un ban sa nu iti para rau,sau sa trebuiasca sa mai dai in alta parte, "daca faci ceva fal bine daca nu nul mai fa deloc"

SB 01 U L I 18-05-10 12:00

ah ce prostie am scris in comentul de sus la inceput voiam sa scriu ( ok, o sa incerc acolo pe viitor) :lol:

SB 01 U L I 21-05-10 12:19

lupalb, vreau si eu sa te intreb, vad ca ai devil look la faruri... poti sami spui te rog, ai avut probleme cu politia ? sa te opreasca sau sa se uite urat zicand ceva de rosu in faruri ??raspundemi te rog ,merci :twisted:

lupalb 21-05-10 12:47

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3377984)
lupalb, vreau si eu sa te intreb, vad ca ai devil look la faruri... poti sami spui te rog, ai avut probleme cu politia ? sa te opreasca sau sa se uite urat zicand ceva de rosu in faruri ??raspundemi te rog ,merci :twisted:

pana acum nu, si daca e sa imi zica ceva, le spun ca asa au venit farurile, dar ca pot sa le schimb (sunt pe leduri).
Pana acum totusi nu m-au oprit niciodata.

SB 01 U L I 21-05-10 12:49

ms de raspuns, imi recomanzi si mie de unde sami cumpar un set??:?:

lupalb 21-05-10 13:01

pai tu nu ai angel eyes pe a ta? gasesti angel eyes separat de far, cu leduri (2 leduri pe cerc), si atunci schimbi doar ledurile, sau direct pe neon rosu, dar alea sunt o caruta de bani

SB 01 U L I 21-05-10 13:03

nu am deloc,nici angel eyes nici xenon ,doar farurile din dotare, zimi umpic ce trebuie sa imi pun ca sa am pe pozitie cercurile alea rosii, si faza lunga/scurta angel eyes normal alb,si cam cat mar costa(p.s niciodata nu am inteles exact de ce ai nevoie anume pentru xenoanele astea)

SB 01 U L I 24-05-10 23:39

lup alb am vazut masina ta azi in fata la River, cedonia acolo, mam uitat in jur dar nu am vz pe nimeni, stateam si noi la 1 cafea:P:P

lupalb 25-05-10 06:55

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3387268)
lup alb am vazut masina ta azi in fata la River, cedonia acolo, mam uitat in jur dar nu am vz pe nimeni, stateam si noi la 1 cafea:P:P

daca vrei sa iesi la o cafea, cand esti pe acolo da un telefon la 0740159502 ca eu acolo stau. Cobor si vorbim, mergem in naf la o cafea.

nicu_ene01 06-06-10 10:08

ptr sb 01 uli,u nu vi cu masina pe la rio?

SB 01 U L I 06-06-10 12:27

Quote:

Originally Posted by nicu_ene01 (Post 3419712)
ptr sb 01 uli,u nu vi cu masina pe la rio?

unde anume rio fratelo ? River cumva ... ?

Bassu_SIV 06-06-10 15:13

rio este magazinul de piese auto si atelierul auto de pe hipodromului

SB 01 U L I 06-06-10 15:43

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 3420333)
rio este magazinul de piese auto si atelierul auto de pe hipodromului

ms de info,si da,am tot fost pe la rio,dar miam gasit mecanic care lucreaza doar pe bmw, asa ca no sa ma mai vezi acolo curand :)

nicu_ene01 06-06-10 16:01

nu ti-am lucrat eula masina,stefan.eu ti-am asezat doar masca aia din fata.unde se incurca el in stiinta

SB 01 U L I 06-06-10 23:45

Quote:

Originally Posted by nicu_ene01 (Post 3420406)
nu ti-am lucrat eula masina,stefan.eu ti-am asezat doar masca aia din fata.unde se incurca el in stiinta

aa, esti Gogu ? da stai linistit, nu ma plang ca nu se lucra bine acolo, doar ca am vrut sa gasesc un mecanic care lucreaza doar pe bmw:) pe viitor am in planuri mari cu asta si deaia am cautat pe unu care sa stie si cu tuning si sami dea sfaturi ecc:) eh, lasal usor ca se descurca si stefan:P

nicu_ene01 14-06-10 20:27

4 Attachment(s)
sa prezint si eu caruta mea.dacie.......2001........injectie...un filtru sport,,,teava in loc de finala...coborata de fata...urmeaza vopsita si altele cand o sa am timp.muzica.......o statie raveland de 1000w,un sub jbl...2 dif bm..in fata in usi rocksford si cam atat.......fete de usi rosii..........si cum am zis mai urmeaza cand o sa am timp si bani.........a si folii omologate pe toate feamurile,mai putin parbrizul....

sharkylete 17-06-10 23:19

Daca tot este topic masina mea .. si stau destul de mult la Sibiu, pot sa o prezint si eu?!
Linkul este mai jos... daca nu se poate rog un moderator sa imi starga reply`u!

Restu` e CanCan!
:paper:

PaulMIG 18-06-10 12:50

Poti sa o prezinti. Spatiu pe forum e gratis:lol: si atata timp cat masina circula prin sibiu nu vad o problema.

sharkylete 18-06-10 12:56

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3450148)
Poti sa o prezinti. Spatiu pe forum e gratis:lol: si atata timp cat masina circula prin sibiu nu vad o problema.

Multumesc:D

:paper:

Daci_84 18-06-10 21:33

12 Attachment(s)
BMW 535i e39
- an fabricatie 1998 (inmatriculata 1999)
- 200.000 km
- dotari: piele, culoare metalizata, clima, volan multifunctional M, schimbator M, jante aliaj, etc, etc.

Nu este masina mea(desi am fantezii cu ea de cand ne-am "cunoscut"), masina este si la mica publicitate, la schimb cu pisicuta sau altceva cat de cat interesant. Daca vrea cineva un V8 las nr de tel pe privat. Bafta!

GTI 20-06-10 01:31

Rubrica de publicitate e in alta parte

Daci_84 20-06-10 08:40

am specificat ca masina este SI la mica publicitate.

speed_csn 20-06-10 14:09

Atunci de ce sa mai fie si aici?? :rolleyes2

Daci_84 20-06-10 14:50

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 3455012)
Atunci de ce sa mai fie si aici?? :rolleyes2

Pur si simplu am prezentat o masina care, in prezent este a unui baiat din Sibiu, ca despre asta e vorba in topic, nu :-)? Nu vreau sa fiu ironic, da o masina ca asta merita un comentariu mai interesant (parere personala). Sau poate un "clasic" 1.9 TDI iti trezea mai mult interes :rolleyes2?

PaulMIG 20-06-10 17:33

In topic este vorba de "masina mea" adica in primul rand se prezinta o masina personala sau macar posesorul sa fie user aici pe forum, mai ales ca e si de vanzare. Daca o prezentai la "masini vazute in sibiu" era mai bine.

Replica cu 1.9TDI lasa impresia de bmwist inrait care nu intelege cum poate cineva sa nu fie impresionat de 5ar. Plus ca nu o zis nimeni nimic de rau de ea, cu toate ca, in afara de motor (sa zicem) nu e nimic nemaivazut care sa ceara laude.

Daci_84 20-06-10 17:58

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3455529)
In topic este vorba de "masina mea" adica in primul rand se prezinta o masina personala sau macar posesorul sa fie user aici pe forum, mai ales ca e si de vanzare. Daca o prezentai la "masini vazute in sibiu" era mai bine.

Replica cu 1.9TDI lasa impresia de bmwist inrait care nu intelege cum poate cineva sa nu fie impresionat de 5ar. Plus ca nu o zis nimeni nimic de rau de ea, cu toate ca, in afara de motor (sa zicem) nu e nimic nemaivazut care sa ceara laude.

Ok, atunci greseala mea :-). Am considerat ca daca proprietarul nu are user pot pune eu cateva poze cu ea, bineinteles, la cererea lui. Nu am pus la "masini vazute in sibiu" deoarece suntem prieteni si am considerat ca nu e problema. Masina nu este de vanzare, omu nu ar vrea sa renunte la ea, dar datorita taxei a luat in calcul si un eventual schimb cu ceva interesant.

La faza cu 1.9 TDI am vrut sa subliniez ca motorul este un V8 totusi, destul de rar intalnit pe strazile noastre. Nu are legatura cu o marca sau alta.

speed_csn 20-06-10 21:09

Tot respectul ptr. motor... In rest, un seria 5 stock cum sunt cu miile pe strazi.
Si V8 sunt vreo 5 numai la mine pe strada, si mai au si 30 Valve si 4 axe cu came... numai asa pt info. Sa nu o iei personal.
Numai Bine.

Daci_84 20-06-10 21:55

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 3455998)
Tot respectul ptr. motor... In rest, un seria 5 stock cum sunt cu miile pe strazi.
Si V8 sunt vreo 5 numai la mine pe strada, si mai au si 30 Valve si 4 axe cu came... numai asa pt info. Sa nu o iei personal.
Numai Bine.

:D man, daca ai 5 V8 pe strada te compatimesc, sunt galagioase rau :lol:, da' oricum, ms de informatie. Nu stiu ce intelegi tu prin stock, masina asta are totusi niste dotari(scaune sport, volan si schimbator M, jante, etc.) sesizabile, ma rog. Nu e nimic personal, in fond era o discutie despre o masina pe un forum de profil, nu :-)?
Bafta!

20 XUX 21-06-10 01:05

macar de era un 540:sad:

speed_csn 21-06-10 09:29

Quote:

Originally Posted by Daci_84 (Post 3456122)
:D man, daca ai 5 V8 pe strada te compatimesc, sunt galagioase rau :lol:, da' oricum, ms de informatie. Nu stiu ce intelegi tu prin stock, masina asta are totusi niste dotari(scaune sport, volan si schimbator M, jante, etc.) sesizabile, ma rog. Nu e nimic personal, in fond era o discutie despre o masina pe un forum de profil, nu :-)?
Bafta!

Sa nu intelegi ca am ceva cu tine :wave: .... ca nu am.
Chiar sunt galagioase, se aud inca de la cateva strazi nu numai cad trec pe la mine prin "parcela".
Termenul Stock nu prea are legatura cu dotarile masinii, iar un volan si un schimbator cu inscriptia M gasesti pe 95% din BMW-urile din tara asta, si jantele imi par a fi originale de fabrica.

Frumoasa masina oricum, e singurul model de la BMW care imi place. da-mi un pm cu pretul daca accepta combinatii.

bartolomeus 19-08-10 02:36

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 3455529)

Motorul e V8 deci cool, interiorul e de piele e cool, scaunele sport sunt cool, volanul M cu comenzi e cool... etc... Deci cere laude... Eu zic ca e frumoasa masina.

lupalb 19-08-10 13:27

Quote:

Originally Posted by bartolomeus (Post 3595087)
Motorul e V8 deci cool, interiorul e de piele e cool, scaunele sport sunt cool, volanul M cu comenzi e cool... etc... Deci cere laude... Eu zic ca e frumoasa masina.

ia uite domne ca mai traieste si domnu`....
Buna ziua domnu, bine ati revenit printre cei vii.

bartolomeus 19-08-10 16:42

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3595825)
ia uite domne ca mai traieste si domnu`....
Buna ziua domnu, bine ati revenit printre cei vii.

Mersi mersi. Din cand in cand :)

nyk_mastercard 27-08-10 07:27

9 Attachment(s)
ceva inca in constructie

nyk_mastercard 27-08-10 19:06

mai vn poze ca nui gata inca

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning