![]() |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asta e?
|
zero cool, esti un baiat de nota 10, de doua ori in doua zile m-ai ajutat
acum descarc sa vad... :wink: |
da-i o bere omului :P
|
:lol: Soferii adevarati nu beau niciodata :lol:
Sper sa fie melodia pe care o cautai, oricum, e placerea mea sa ajut. |
1 Attachment(s)
Si acum pentru shadow, nu prea stiu care e melodia, dar incerc si eu.
|
...
spanish tracks ? :) please ? gen .. alejandro sanz .. marc anthony .. si etc fara .. balanganeli ... ca n-am stare .. daca are cineva .. please. . |
sugarbabes - push the button (sper ca asa se scrie)
pls |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
7 Attachment(s)
Si ceva pentru tine, Santos...
|
Re:
Quote:
|
Cu placere.
|
Vreau va rog : lil kim-lights up si smiley si delia-secretul mariei! 10x :)
|
incep asa daca puteti sa ma ajutati multumesc
Africanism all Stars - Summer moon (f me im famous mix) Jerry Ropero vs Denis The Menace - F.u.c.k. U (original ext vers) Gadjo - So many times (dr crazy vs jeff poirier rise mix) Dj X-Treme - Poke (vinil break mix) Martin Solveig - Everybody (original mix Victor Del Guio & Santi B. vs Zoe - Time of your life (tech mix) Mylo feat. Miami Sound Machine - Doctor pressure (vinil dirty club) Vinlops - Coktail (vinil dj x-treme re-edit mix) The Drill - The drill (dj x-treme ext remix) Dave Mc Cullen - Bitch (vinil electro mix) mersi astept....... |
Eu am rezolvat cu melodiile alea. :D
|
1 Attachment(s)
TEKIN poate te ajuta astea 3
P.s.am urcat 3 melodii in 30 de secunde :lol: marfa de net.Apropos africanism_allstars-summer_moon__fuck_me_im_famous_remix_ e super piesa,o recomand la toata lumea |
mersi mult
|
Cine are melodia de la 50 cent:just a lil bit...pls
|
1 Attachment(s)
pt evo ;)
|
Are cineva melodia aia noua de la Pharell in care canta cu Gwen Stefani?
|
1 Attachment(s)
shogunule ... poftim :D
|
Mersi mustangule! :D
|
mai shogunilor si mustangilor ..
gaseste cineva .. doar INTRUMENTALUL melodiei de mai sus ? mustangule tu erai cu muzica frate .. reusesti sa imi scoti si mie vocile ? peace |
daca vrei o interpretez eu la nai si cobza, si urc inregistrarea aici :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
caut mel. asta in-grid mama mia
multumesc |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
multumesc
|
care stie cum se numeste melodia....nush e ceva de geu \"we are never gona survive...uuaaa...gona give up\" sau ceva de genu, nush daca zice gona give up dar inceputu sigue e ala.
|
vreau si eu melodia all star - don`t be a hero park :D sau era ceva cu hero :D nu am vazut prea bine :D
|
ORICE .... de la
TRUMPET THING !!!!!!!! VA ROG !!!!!!!!!!!!!!!!! inafara de : NEED YOU , LA SONADORA , DREAM OF A RIVER si FAR AWAY ORICE ALTA MELODIE DE LA EI !! VA IMPLOR ! E FFF IMPORTANT !! |
santos .. m-am uitat pe un site si am mai gasit 2 titluri de piese in afara de astea 2 ... chestia e ca pe odc nu se gasesc, cand revin acasa o sa caut pe site-uri / poate gasesc un free mp3 download ;)
piesele sunt : MORSE, MILE HIGH ! |
James Blunt-you're beautiful :D
|
deci .. vbesc la modul cel mai serios ..
Trumpet Thing .. = gold ... ;) please .. am nevoie ... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning