Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

mikafly 14-11-07 21:35

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1199408)
Foarte tare! sa o stapanesti sanatos!
1.8 16 v de VW,cumva?
...sa se asorteze cu ATS-urile :lol: :-P

PS si OT: tu si copilotul sunteti cumva frati? anyway....funny reactia tipului dupa 230 :lol:

Nu e de vw....e de renault.......si copilotul e preten f bun cu mine.....suntem identici ...mai ales acum ca eu am slabit 15 kg fata de cum eram in film....
amandoi avem nove....amandoua modificate,amandoi rasi in cap......si peste 1.80....hihihihih
Si jantele nu sunt ats....sunt Gotti......ma uimesti.......stii prea multe.....

Claudia 14-11-07 21:51

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1199577)
Nu e de vw....e de renault.......si copilotul e preten f bun cu mine.....suntem identici ...mai ales acum ca eu am slabit 15 kg fata de cum eram in film....
amandoi avem nove....amandoua modificate,amandoi rasi in cap......si peste 1.80....hihihihih
Si jantele nu sunt ats....sunt Gotti......ma uimesti.......stii prea multe.....

Ma... cu motorul n-am nimerit-o, cu jantele nu(amandoua mergeau pe vw), dar macar am nimerit-o dintr-un punct de vedere: gotti cu renault... (se potrivesc la fel ca exemplul de la vw, cred ca intelegi ce vreau sa zic).
Concluzia e ca nu stiu multe deloc, ca m-am inselat :sad: (am o scuza: jantele erau in mers, iar motorul nu se vede cu capota inchisa) :oops:
PS: semanati al :twisted: de mult :-P

mikafly 15-11-07 06:47

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1199601)
Ma... cu motorul n-am nimerit-o, cu jantele nu(amandoua mergeau pe vw), dar macar am nimerit-o dintr-un punct de vedere: gotti cu renault... (se potrivesc la fel ca exemplul de la vw, cred ca intelegi ce vreau sa zic).
Concluzia e ca nu stiu multe deloc, ca m-am inselat :sad: (am o scuza: jantele erau in mers, iar motorul nu se vede cu capota inchisa) :oops:
PS: semanati al :twisted: de mult :-P

Nu ne confunda pretenele......nu s aintamplat niciodata.....doar pe mine ma confunda neamurile lui si ma striga ca pe el.
Oricum apreciez o fata care are idee......si ador o fata care deja stie destule.....restu nu mai zic.

Claudia 15-11-07 10:27

Inca o concluzie(parere personala) in acest topic:
Poate fi ea si Dacia, daca stii sa o valorifici captezi atentia si atragi interesul! ;)
Intrebare pt mikafly : Presupun ca ai dat si tu peste femei mofturoase, cu conceptii despre marcile autentice... sunt curioasa cum au primit ideea avand in vedere modificarile aduse. Au contat? Pentru ca, din cunostintele mele, femeile sunt impresionate mai degraba de un kit de tuning(exterior) bine realizat decat de "inima" masinii. Pt ca, sa fim sincer, exterior, nova nu se remarca prin prea multe (inafara de jante si toba, si asta doar in ochii cui cunoaste)

mikafly 15-11-07 14:56

Pai......masina ma reprezinta.......e vb de felul cum iti tratezi maisna ....de atitudinea pe care o ai pt ea....ma refer la masina.........
Daca esti un latrau si ai un BMW....fiind si imbecil....incerci sa impingi atentia catre masina...."iti place?"..."mi-am luat-o din banii de buzunar"...
Asa avand o masina umila nu zici nimic de ea.Asa am facut si eu,cand a fost vorba de masina ....am zis am.......cand am fost intrebat "ce masina?"...am zambit si am zis...una naspa.Si pe parcurs iesea la iveala priceperea fetelor......"moaaa...da nu suna cum ma asteptam"........."cat ai? 200?"....."da tzevile astea din maisna pt ce sunt?".....
de obicei la prima vedere se uita toate stramb......dupa prima tura daca se ajunge acolo.....zic...misto senzatia.
Apropo...de gagica agatzata pe strada...si ea cu masina......la semafor eu cu umila Dacia ea cu minunatul C-class 220 cdi automat.....eu foarte mandru de coaja mea.....ea foarte insuportabila de c-class-ul ei.....ii zambesc,si sa uitat la mine cu un aer superior dar deschis.Ii zic in gluma si ii fac semn...."ne dam?"....si ea cu maxim tupeu.."nu ai cu ce,si in plus eu am 147 de cai"......
Am ramas masca....si i-am zis...."hai totusi sa ne dam la misto asa"....zambetul ei devenise scarbit deja.....3..2...1....verde.....si ....bineinteles winner Dacia.....la urmatorul semafor....eu scarbit...ea interesata....."frateeeeee...ce e asta?"...."mi-ai spart timpanele".....si bineinteles traditionalul suc...si la revedere.

Claudia 15-11-07 18:44

Deci,clar!! am ras 5minute :lol: :lol: :lol: =))))
Mai ales de faza cu :
Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1200575)
da tzevile astea din maisna pt ce sunt?".....

:lol: :lol: :lol: Cred ca se impiedica de ele fata, cand se urca in masina... =)))
Dar privind partea buna a lucrurilor, e bine ca au fost interesate :-P
Cat despre cea cu C-class........... :twisted:

...si inca rad!! :lol: :lol: :lol:

mikafly 16-11-07 07:11

"unii stie,altii nu stie"....din ciclul "ce nu tre sa manace si gura noastra"
Revenind....conteaza.....dar nu vital.Oricum o masina smechera...te ajuta.....in cazul meu...ma ajuta sa pastrez distanta

Bea69 16-11-07 13:13

sa mai apara pe aici si altceva....
acum am venit de la drum...din afara tarii...lume multa,vin masinile cu numere provizorii...si lumea pleaca la cumparaturi,ca urmare coloane de te ia naiba...
in coloana,masini de tot felul...camioane,tot ce vrei...azi la prima ocazie de depasire cine a iesit din coloana?corsa 1.2 murdar ca naiba ,de nu dai 2 bani pe ea...si evident suzie 1.3 si mai murdar...si mai nesemnificativ...ca urmare banzai vreo 50 d km...corsa cind a luat-o in alta parte dat avarii si zambit laaarg :D
catre casa,tot se zbatea um bimmer,tot cu numere de leasing B,ca mine,era miez pe o portiune unde stiu ca tot stau oamenii sa ne filmeze,si nu pentru ca ar fi ei obsedati de aparatul cu tehnologie avansata...nah,zic stai mah omule,ca mult te costa...(i-am facut semn cind m-a depasit) el ,ca multumire s-a uitat la mine de parca as fi eu o bucata de rahat...si a plecat de nebun...
nah..sa fii sanatos...las' ca nu pleci tu departe :-)
i-am dat un liber in 3 minute de cred ca nici nu a vazut ce masina a fost...si nu l-am mai vazut pana ce am intrat in tara...desi sunt convinsa ca incoace a venit :D :D :D
oameni buni,conteaza atitudinea,parerea mea...ca poti sa faci minuni si cu o masina pe care lumea nu da doi bani....;) sper ca se intelege ce am vrut sa zic...

zenmorph 16-11-07 16:31

frate, pt ala cu dacia.....sunteti penibili si mai grav e ca va si laudati cu asta :))

in primul rand aia nu e atitudine, nu e limbaj si altceva, masina aia facea ca un avion, nu uita ca in inima ei tot dacie e, sincer dupa ce ti-ai dat seama ca aveai 230? poate dupa zgomot :)

Eugen_TL 16-11-07 17:09

sa vezi ce penibil ai fi tu cu o steluta pe capota si lasat in urma de asa ceva :D .. mihai.. gusteri nu-i baga in seama

zenmorph 16-11-07 17:53

mda, banuiesc ca tu esti ala din dreapta, nu am zis ca are dacie, dar cum sa pui un filmulet pe net cu "niste oameni" care vb numai cu p... si dupa aia sa te lauzi cu ce baiat esti tu, m-a deranjat limbajul si comportamentul din videoclip si bineinteles afirmatia ta, da asta este, daca altii "nu stie" sa foloseasca alte cuvinte...

Eugen_TL 16-11-07 20:00

nu cred ca e om care sa nu injure..si nu ma aflam in masina .. dar tu nu te-ai legat numai de limbaj ;) in fine sub inchis

~Ada~ 16-11-07 20:11

Eugen nu te enerva:lol: ca nu are rost...fiecare are dreptul sa-si exprime parerea....Eu am o intrebare:ce masina ai zenmorph:?: sunt doar curioasa.scuze daca sunt indiscreta:chick:

Claudia 16-11-07 23:13

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1202526)
ce masina ai zenmorph:?: sunt doar curioasa.scuze daca sunt indiscreta:chick:

Si eu sunt curioasa ce masina ai... nu ca as fi interesata la propriu, numai ca imi miroase a baiat cu masina de fite, de multe ori pus in situatia celor depasiti de asa-zisele "cazane"...

Sindrom 16-11-07 23:34

Quote:

Originally Posted by zenmorph (Post 1202111)
frate, pt ala cu dacia.....sunteti penibili si mai grav e ca va si laudati cu asta :))

in primul rand aia nu e atitudine, nu e limbaj si altceva, masina aia facea ca un avion, nu uita ca in inima ei tot dacie e, sincer dupa ce ti-ai dat seama ca aveai 230? poate dupa zgomot :)

io unu recunosc eram penibil cand aveam dacie,probabil sunt si acum cu matizu.
da io zic asa.....dupa ce facuse mecanicu magie cu motoru de renault 19....cine crezi ca era penibil??????cu matizu de stateam in curu la un dobitoc pe serpentine...ca ii era frica cu al sau 7-ar sai dea mai mult de 80????oare sunt penibil...ca cu buburuzoiu ma strecor printre toti???io zic ca nu.

~Ada~ 16-11-07 23:36

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1202818)
io unu recunosc eram penibil cand aveam dacie,probabil sunt si acum cu matizu.
da io zic asa.....dupa ce facuse mecanicu magie cu motoru de renault 19....cine crezi ca era penibil??????cu matizu de stateam in curu la un dobitoc pe serpentine...ca ii era frica cu al sau 7-ar sai dea mai mult de 80????oare sunt penibil...ca cu buburuzoiu ma strecor printre toti???io zic ca nu.

Pey nu esti;)

zenmorph 17-11-07 01:18

poate am fost inteles gresit, poate m-ati inteles perfect, ce mai conteaza

Mustang 17-11-07 03:21

Quote:

Stimate coleg de forum,

Nu inteleg care este problema in a avea Dacie.
Suntem penibili ca ne laudam cu Dacia? Imi pare rau ca ti-o spun dar noi suntem cei care avem masina din banii nostri, suntem mandri de ce avem, ne facem treaba cu ea, CHIAR DACA E DACIE. Vezi tu, diferenta de a merge pe jos si a merge cu o masina chiar vai mama ei e imensa. ;)
Tu ori esti pedestru, ori esti cu masinuta de basini care probabil nici nu a fost luata din banii tai, sau ai fost ajutat de parinti sa iti iei masinuta.

Ai avut Dacie la inceput? Ai condus in viata ta vreo Dacie?
Ai cam fost nesimtit la ofensa adusa gratuit si te rugam sa iti cer scuze fata de cei care conduc un rahat de Dacie.

Multumesc.

semnat: un "penibil"

Sasha_z 17-11-07 12:20

deci ...revenind la subiect.......

mikafly 17-11-07 12:51

Quote:

"penibil" esti tu...e evident......nu te-a invitat nimeni a comentezi filmul sau limbajul din film.....deci vorba aia "nu iti place nu mananca".....
NU trebuie sa ma justific nimanui cu ce viteza mergeam ....dar nu imi sta in caracter sa mint....martor opelul Calibra cu care ma intreceam....
Deci......am Dacia...si sunt mandru de asta.......nu te mai baga aiurea in discutie....cunoscatorule.....

TR_00_ANN 26-11-07 14:29

eu unul nu cred ca femeia se uita in primul rand la ce masina conduci, daca se uita este materialista, dar normal nu conteaza ce masina ai, pozi sa ai DACIA, limuzina sau vreo sportiva......IMPORTANT E CUM TE DAI CU EA, SA O FACI CU STIL SI MAI ALES SA-I DAI PERSOANEI FEMININE SIGURANTA ATATA TIMP CAT SE AFLA CU TINE IN MASINA......nu sa faci pe bengosu sa lasi masina acasa ca te duci la intalnire si ca sa te dai ciumeg iei masina lu' taticu, ca are seria 6 sau 7......consider cretina ideea asta si poate se termina si urat plimbarea ta cu femeia si masina lu' taticu, poate pupi vrun stalp de iti bagi in renovare si masina si femeia

aleks 27-11-07 09:38

mikafly si zenmorph, va rog frumos sa incetati discutia in contradictoriu, pt ca e off-topic, si am eu vaga impresie ca va degenera...
Quote:

Originally Posted by TR_00_ANN (Post 1216798)
eu unul nu cred ca femeia se uita in primul rand la ce masina conduci, daca se uita este materialista

nu cred ca e neaparat materialista daca se uita la masina ta, gandeste-te, masina reprezinta prima carte de vizita, asa cum pantofii sau imbracamintea iti fac prima impresie despre un om, inaine sa deschida gura...
e o chestiune instinctuala, pe care o avem toti..
problematic e daca asta esingurul criteriu (sau printre cele mai importante) de a-si alege prietenul, dar daca initial te judeca dupa masina pe care o conduci, sa nu te superi, e in firea umana...

Mustang 27-11-07 10:08

In firea carui om ? Roman ?!

zenmorph 27-11-07 10:12

imi cer scuze daca am ofensat pe cineva, dar cer la fel persoanelor care dau cu presupusul la ce masina am si cum am obtinut-o, pentru stirea voastra masina pe care o am am luat-o din bani proprii, ai mei nu m-au ajutat nici macar cu 100 de euro si tot eu singur o intretin, asa ca nu mai comentati aiurea, cu asta am incheiat, va doresc succes cu masinile voastre, v-am pupat

SOON_2Fast_2Watch! 27-11-07 10:41

Nu posed Dacie, dar persoana care critica Dacia se vede treaba ca nu prea iubeste masinile,pentru ca orice proprietar isi admira si intretine masina,se dezvolta simtul proprietatii personale si in plus orice masina isi are si defectele ei..cat despre subiect..din cauza fetelor care isi doresc numai masini straine si scumpe in proprietatea "partenerilor" lor,ceilalti sunt fortati sa creada ca ideea generala este sa ai neaparat o masina de atras privirile..feminine,insa nu fara exceptie..mai sunt si "good girls",dar ma intreb pe unde or fi:),ca prin discoteca sau alte locuri des frecventate nu prea le vedem..Tema forumului:in simetrie"Conteaza pentru femela-paun,penajul viu colorat al masculului-paun?":)) totusi ,chiar daca suntem "related" cu animelele,nu inseamna ca preluam orice;)

A.m.v.t. 27-11-07 21:50

ahhh..domnule "aleks"..si daca te cunosteam azi?nu tot de barbat te luam?ce prima impresie , daca ar fi dupa masina ...(m-as plimba intr-o dacie din 78sincer...it's less crowded...no more friends to go out with...si te face sa te gandesti cum si BARBATII te judeca...in general vorbind....chair si prietenii barbati ai unui barbat .....tot uita sa te mai salute pe strada decat poate cand te ridici din nou la "valoare lor" )pentru femei nu stiu daca conteaza sau nu si in ce masura, am spus-o si o repet nu pot spune decat din pmdv : pentru mine nu face diferenta .ce te faci cand trece prietenul de la bmw la dacie sau ....?cauti alta hidramata?neah..don;t think so.dar in schimb sunt uimita cum de unii barbati care sustin sus si tare ca femeile sunt materialiste si merg dupa impresii, uita ca te-au cunoscut , sau ca au stat la distractie cu tine daca devii din bmw driver in simplu driver , indiferent a ce , mai jos de o masina sub 5000 e nu au ce discuta ...uimitor cat de repde remarca insa daca revii in lumea lor....cine stie , cunoaste;)
baieti prima impresie o da omul din spatele volanului , eu mai degraba inclin sa cred ca o masina tare aduce mai multe critici decat calitati la prima vedere
p.s chiar daca off topic
aleks///adevarul e ca nu prea dai bien in negru , nici in gri, un alb perlat cred ca..... (prinde bien pe orice barbat, mai putin unii prea dobitoci care nu stiu sa- si "cumpere "singuri o paine, daramite sa se comporte cu o femeie si lasa un morman de fiare sa vorbeasca pentru ei, poate poate o va face mai bine:shock: ) ti-ar sta fff bine, dar asta nu ma face mai mult sau mai putin materialista pentru ca i'm still here right?;) and i love the ups and downs of life:D face bine la circulatie

Mustang 28-11-07 08:48

Clar: in Bucuresti sunt mai multe materialiste decat in alte locuri.
Cunosc cazuri in alte localitati unde "bijuterii" de fete stau cu niste tipi cu un fizic modest, nu au masina cine stie ... dar fete bune.

So ... la Bucuresti trebuie sa gasim ce nimerim ... ce nu e materialist. ;)

Alexa.Aura 28-11-07 10:09

Da, conteaza...

SOON_2Fast_2Watch! 29-11-07 11:18

Uite si o parere sincera:)..mai sunt necesare argumente?:)

bmwm5 29-11-07 11:44

sunt convins ca asa cum haina face pe om si marca masinii te face mai atractiv cu cat ea e mai cunoscuta/scumpa.insa depinde si cum iti vinzi marfa.e treaba de marketing in fond

Mustang 29-11-07 12:59

Masinile care nu au ceva atragator NU ai cum sa le faci un fel de aspirator de femei.
Poti sa ai o banala Dacie 1310 din 85 in stare impecabila cu motor de R5. Gagica nepriceputa nu vede decat caroseria de 1310. Nu o va interesa pe ea ce ai sub capota si cati caluti.

Daca ai un Golf, din start se uita altfel fata de Dacie. Daca Golful mai are si un kit exterior, mai primesti puncte.

Masina este un ambalaj, tipul din masina este produsul.
Daca ambalajul se prezinta prost, automat in mintea omului apare chestia: si continutul este naspa.
Deci, VOILA.

Oricum, tin sa apreciez parerea noii venite pe forum. Macar e cinstita.

SOON_2Fast_2Watch! 29-11-07 13:52

Parerea noii venite:)..uite ca e o parere insotita sugestiv si de o imagine..deci aceea e masina pe care ar trebui sa o avem?:)..off off ce carcotas sunt:)

bmwm5 29-11-07 15:16

eu cred ca daca ai ceva minte,talent la agatzat si arati cat de cat normal,poti agatza si cu masina de calcat.

Mustang 29-11-07 15:25

Depinde CE fete agati. ;)

Alexa.Aura 29-11-07 15:48

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1221563)
eu cred ca daca ai ceva minte,talent la agatzat si arati cat de cat normal,poti agatza si cu masina de calcat.

recunosc, aici chiar trebuie sa-ti dau dreptate....bine punctat

mai sus am scris: "Da, conteaza"...., continuare este urmatoarea:...prea putin...;)

bodyspeed 29-11-07 19:35

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1221576)
Depinde CE fete agati. ;)

Dar si cu masina scoasa din topul .."MOST EXPENSIVE CARS".. Depinde CE FETE ;)

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
Masina este un ambalaj, tipul din masina este produsul

Si apropo..inteleg ca masina e "ambalaj", dar daca domnisoara se uita si trage concluzia si a facut caracterizarea dupa "ambalaj" si nu dupa produs .Aici nu mai e bine...deoarece oricine ar fi fost pe scaunul acela.. avea aceelasi privilegiu..;) ...aceeasi concluzie..

Mustang 29-11-07 19:42

Bogdan, poate masina ta arata mai bine ca a mea, iar tipele se uita cu alti ochi.
Am observat ca Oltcitul nu e masina de lepadat in comparatie cu Dacia.

Daca pui unei femei cele 2 masini in fata, va alege Oltcitul pentru faptul ca este mai mic si mai frumusel. Si nu o spun ca si cum ar fi ea soferita, ci din punct de vedere al esteticului.

Pur si simplu, femeia se uita cu alti ochi la un tip in o masina saracacioasa.
Nu spun ca masina e folosita pentru a agata. Categoric NU, dar in momentul cand tipa afla ca ai Dacie (poate sa te placa) o sa iti zica nu e nicio problema, dar nu o va spune cu un zambet pe fata. Daca ii spui ca ai un BMW o sa spuna ca nu o intereseaza dar o sa aiba un zambet in coltul gurii. ;)

Bogdan_mb 29-11-07 20:12

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1221993)
dar in momentul cand tipa afla ca ai Dacie (poate sa te placa) o sa iti zica nu e nicio problema, dar nu o va spune cu un zambet pe fata. Daca ii spui ca ai un BMW o sa spuna ca nu o intereseaza dar o sa aiba un zambet in coltul gurii. ;)

nu puteai sa o zici mai bine ;)

69WRX 29-11-07 20:13

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1221563)

daca tot ai ziso...o sa iau masina de calcat si o sa ies la agatat...sa vdm daca mere...si probabil o sa si filmez...

ontopic: vad ca in general cei cu dacii mai vechi au prietene numai pustoaice de cls a 8-a asu a 9-a...ca ele nu prea stiu cum sta treaba...cel putin colege de ale mele care in cls a9-a nu aveau prieteni..dupa primul semestru vedeam ca le aduc la scoala baieti cu dacii...si cu care sunt si acum..dupa 2 ani(sunt a 11-a)..deci nu ptr toate fetele conteaza masina pe care o conduci

Mustang 29-11-07 21:15

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1222073)
ontopic: vad ca in general cei cu dacii mai vechi au prietene numai pustoaice de cls a 8-a asu a 9-a...ca ele nu prea stiu cum sta treaba...cel putin colege de ale mele care in cls a9-a nu aveau prieteni..dupa primul semestru vedeam ca le aduc la scoala baieti cu dacii...si cu care sunt si acum..dupa 2 ani(sunt a 11-a)..deci nu ptr toate fetele conteaza masina pe care o conduci

Da?
Pai pustoaica de clasa a 8-a sau a 9-a cauta sa se indragosteasca de tip.
Acum ca a facut-o, e in limba dupa ala si normal ca nu mai conteaza.
Doar la generala era adusa cu masina. La liceu la fel. Daca vine unul mult mai "fensi" cu Bemveu si ii place de el, iar asta o curteaza, sa vezi ce usor renunta la Dacie. ;)

Tu crezi ca o sa stea toata viata dupa ala cu Dacie? Sunt ferm convins ca nu. De ce sa ii inghete cwru' in o Dacie, cand poate sa si-l incalzeasca in un Golf, Passat, BMW, Mercedes, Hyundai sau mai stiu eu ce masina, chiar si in Logan. Doar e nou si costa peste 5000 de euro. ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning