Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

RIcKO 12-01-12 19:53

Re: E36 - DARTH VADER

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823260)
Deci da, se vede că e luată din Târgoviște mașina :lol: !

O singură nelămurire am, scaunele sunt puse invers ?

sunt de anglia ..cum sa fie puse invers ?:)) , de ce se vede ca e luata de la TGV?:D

Gogule ms de link , sunt prins cu altele momentan , urmeaza si aia

Mariane e greu ma cu intinsu gumelor la noi , nu vreau sa ma grabesc pt un moft sa imi juleasca careva jantele , vreau si eu sa vad cum dau iti dai seama , cat despre sunet pfuuu doamne fereste , am inlocuit doar finala fara altceva e foarte frumos sunetul , incerc pe maine o filmare

SAX merci de urari , nu stiu ce sa zic de motor de moment e deajuns 2,0

Donny Devu Multumesc de aprecieri

VladM 12-01-12 19:54

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 4822937)
Nu am nimic cu tine sau cu altcineva,dar in afara de jante si interior e doar una din marea masa de pisicute cu kit de M.Nu se vad miile de euro bagate.Probabil ca a fost atat de 'terminata' incat ai schimbat toata partea mecanica ca asfel nu-mi explic.Bafta cu ea.

Ce face invidia asta din om Doamne. Superba masina fratello,sa o porti sanatos. Te pupa fratele tau de la Roman :)

crysty.bobok 12-01-12 20:10

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4823390)
sunt de anglia ..cum sa fie puse invers ?:)) , de ce se vede ca e luata de la TGV?:D

Gogule ms de link , sunt prins cu altele momentan , urmeaza si aia

Mariane e greu ma cu intinsu gumelor la noi , nu vreau sa ma grabesc pt un moft sa imi juleasca careva jantele , vreau si eu sa vad cum dau iti dai seama , cat despre sunet pfuuu doamne fereste , am inlocuit doar finala fara altceva e foarte frumos sunetul , incerc pe maine o filmare

SAX merci de urari , nu stiu ce sa zic de motor de moment e deajuns 2,0

Donny Devu Multumesc de aprecieri

Scaunul cu 2 mânere de rabatare nu trebuie să stea în dreapta ? Dacă zici că e interior de anglia e normal să stea așa, totuși cred că ar merge să muți partea din spate a scaunului, asta dacă nu te deranjează ? Cât despre târgoviște ziceam așa ca fapt divers, se vede că a ajuns pe mâini bune.
Nu are rost să te grăbești cu jantele acum, mai ales că nu stai mult în țară, mai bine lasă-le la adăpost!

RIcKO 12-01-12 20:17

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823437)
Scaunul cu 2 mânere de rabatare nu trebuie să stea în dreapta ? Dacă zici că e interior de anglia e normal să stea așa, totuși cred că ar merge să muți partea din spate a scaunului, asta dacă nu te deranjează ? Cât despre târgoviște ziceam așa ca fapt divers, se vede că a ajuns pe mâini bune.
Nu are rost să te grăbești cu jantele acum, mai ales că nu stai mult în țară, mai bine lasă-le la adăpost!

am manere de rabatare normale ...pe exterior , doar cel de la sofer are si pe interior atata tot , chiar nu ma deranjeaza

crysty.bobok 12-01-12 20:22

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4823450)
am manere de rabatare normale ...pe exterior , doar cel de la sofer are si pe interior atata tot , chiar nu ma deranjeaza

Am observat, stiu că la cele de europa scaunul cu 2 mânere este cel al pasagerului, se subânțelege de ce !

Baftă cu mașina, se vede că ai băgat banii cu cap în ea, nu ai cumpărat toate prostiile, cum vrei să montezi ltw-ul ?

RIcKO 12-01-12 20:26

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823458)
Am observat, stiu că la cele de europa scaunul cu 2 mânere este cel al pasagerului, se subânțelege de ce !

Baftă cu mașina, se vede că ai băgat banii cu cap în ea, nu ai cumpărat toate prostiile, cum vrei să montezi ltw-ul ?

Daca ii bagam cu cap nu ii bagam intr-o masina , i-am bagat cu sufletul :D , LTW nu stiu trebuie sa inventez o prindere pentru ca vechea prindere a fost facuta varza , bineinteles pe langa nelipsitul silicon negru

crysty.bobok 12-01-12 20:28

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4823466)
Daca ii bagam cu cap nu ii bagam intr-o masina , i-am bagat cu sufletul :D , LTW nu stiu trebuie sa inventez o prindere pentru ca vechea prindere a fost facuta varza , bineinteles pe langa nelipsitul silicon negru

Vezi cum la pus bogdan, am văzut live și stă foarte bine ;), așa am și eu eleronul de lunetă!

RIcKO 12-01-12 20:30

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4823475)
Vezi cum la pus bogdan, am văzut live și stă foarte bine ;), așa am și eu eleronul de lunetă!

Ok ms de pont

crysty.bobok 12-01-12 20:39

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4823489)
sa pui o poza sa vedem si noi cum VINE JANTELE PE EA DA ???????

daca VINE BINE JANTELE PE EA !!!

DA ????????????

Hai ma ca e offline sharky, nu vă mai atacați așa din orice!

daflyer_oradea 13-01-12 08:56

:)
Ricko, felicitari si bafta in continuare. Scaunele pe poti inversa foarte usor, sunt re;lativ usor de desfacut si vaderele, ca si celelate scaune. poti face manevra cand si daca vrei sa le tapitezi...am pe undeva un link cu - "HOW TO" legat de chestia asta, daca te intereseaza imi spui si il caut.
Cat despre restul - un clasic "m" aproape perfect

FAST&FURIOUS 13-01-12 09:08

1 Attachment(s)
[QUOTE=Marian_nebunu;4823228]hai pune o poza sa vedem si noi cum VINE JANTELE !!!

:lol:

Asa arata jantele........................................... .........la mine in garaj.
:lol::lol::lol:

FAST&FURIOUS 13-01-12 14:05

[QUOTE=Marian_nebunu;4824622]
Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 4824201)

RICKOOOOO POTI SA DANSEZI FRATE CA ASTA ??? (1:30SEC) :D

https://www.youtube.com/watch?v=YWnpwV63KiY&ob=av2e

IMI CER MII DE SCUZE PENTRU ENGLEZA MEA :( :( :( NU PREA MA DESCURC CU IA :( :(

ON TOPIC :
VINE BINE SI IELE SI SCAUNELE :lol: :lol: !!!

Au ceva in comun ambele, scaunele or fost pe masina lui Riko si jantele vor fi pe masina.

Provenzano 14-01-12 10:52

usor usor prinde forma .succes.

RIcKO 14-01-12 14:53

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4826119)
usor usor prinde forma .succes.

Multumesc Provenzano

@ daflyer Merci de ajutor , de moment le las asa ca am multe altele pe cap si nu ma incurca , pe viitor ar fi mai ok sa pot rabata scaunul pasagerului de pe locul soferului , dar toate astea cand voi schimba culoarea interiorului ....revin in 20 de minute cu ceva poze de azi si ceva filmari .Am incercat sa pun breytonurile dar fara succes , am umblat tot orasul si nu am gasit un loc unde sa ma ajute baietii si plus de asta am nevoie de ceva valve mai subtiri , oricum o sa pun valve ascunse dar vroiam asa de proba sa vad cum dau insa ghinion , am mai si mers cu 2 masini ,,noroaie , inghesuiala ....progarm scurt la vulcanizari etc , ....revin cu pozele

RIcKO 14-01-12 15:38

10 Attachment(s)
pozeee.........

RIcKO 14-01-12 15:40

6 Attachment(s)
Inca o tura...........

18.Marius.92 14-01-12 16:02

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4826524)
Inca o tura...........

Superba masina !!!
Oare i se potriveste ?:D
https://www.youtube.com/watch?v=kxWtcSxR8zs

RIcKO 14-01-12 16:05

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 4826550)
Superba masina !!!
Oare i se potriveste ?:D
https://www.youtube.com/watch?v=kxWtcSxR8zs

Poate cand a va fi gata :D

Un filmulet cand o scoteam din garaj , motorul era rece plus ca masina a stat o jumatate de an si nu am circulat prea mult cu ea de cand am venit pt ca nu am asigurare si etc , deci scuzati fumalaul :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=n0IaC...ature=youtu.be

inca unul ....la cald :D

https://www.youtube.com/watch?v=VvSo6...md2lkVV6NJXslj

un mic video si cu motzu ,,,care inca e pe pastile de aseara .....se vede pe ochelarii lui de clubber :)))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=G1qC5...md2lkVV6NJXslj

tabokubmw 14-01-12 16:26

Ricko ai fost la vulcanizare la intrare in campia pe dreapta? Acolo am auzit ca se lucra bine:D

GJ 64 GAB 14-01-12 17:38

Ricko, ce-ţi mai priveşte viaţa de Espana ! Ai făcut fălci! :lol:

Foarte frumos se aude toba aia , opreşti naiba copiii din creştere cu ea..
Să te bucuri de maşinuţă ! Şi hai cu jantele alea odată !

sharkylete 14-01-12 17:58

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4826694)
Şi hai cu jantele alea odată !

Sa vedem si noi cum vine... :D

RIcKO 14-01-12 19:13

va rog sa inchideti topicul

SAX1987 14-01-12 19:20

Pai de ce ? ai vandut-o ?

sharkylete 14-01-12 20:05

ce s'a intamplat Ricko?

Ms-02-TPI 15-01-12 14:49

@ marian Nebunu : Frate pe toate topicurile te vad, ca aia asa si pe dincolo, caterinca si bataie de joc de munca oamenilor. MI SE RUPE de cate masini ai avut tu. Puteai fi si Dumnezeu , NU SE FACE ASA CEVA! Daca imi iau ban sau ceva putin imi pasa.

On topic: RIckO scuze pt Off, De ce iti scoate asa fum la rece ?
In rest super tare masina tine-o tot asa

RIcKO 15-01-12 15:05

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 4828125)
@ marian Nebunu : Frate pe toate topicurile te vad, ca aia asa si pe dincolo, caterinca si bataie de joc de munca oamenilor. MI SE RUPE de cate masini ai avut tu. Puteai fi si Dumnezeu , NU SE FACE ASA CEVA! Daca imi iau ban sau ceva putin imi pasa.

On topic: RIckO scuze pt Off, De ce iti scoate asa fum la rece ?
In rest super tare masina tine-o tot asa

pai nu stiu , banuiesc ca deaia ca masina a stat foarte mult timp din iunie pana acum , am mai scos-o de vreo 2 ori da nu i-am dat span deloc , si atunci am scos-o si i-am dat direct ,,,,dupa faza aia nu a mai scos deloc ....

Va rog eu frumos sa incetati cu certurile si chestiile de copii de doi ani , hai sa ramanem ontopic ,,,,,daca vreti sa scrieti ceva legat de masina e ok ...accept opiniile asa cum sunt ele dar sa fie la obiect ....va rog mult

Ms-02-TPI 15-01-12 15:08

Deci nu e o problema cu motoru atunci.
Bafta in continuare cu masinuta ca arata tot mai bine !

O duminica placuta

retro_renault 15-01-12 20:21

Un e36 facut cum trebuie din perspectiva mea (culoare, elemente de caroserie, faruri galbene retro si jante desigur) !

Sparkle_81 15-01-12 20:39

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 4828125)
.....De ce iti scoate asa fum la rece ?
...

Cred ca se numeste ..... condens ???!

neagk 15-01-12 21:47

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4828838)
Cred ca se numeste ..... condens ???!

+1 :lol:

Ms-02-TPI 15-01-12 22:44

Quote:

Originally Posted by neagk (Post 4829042)
+1 :lol:

Era cam negru "condesu" deaia am intrebat .. in fine bine ca e ok motoru

RIcKO 16-01-12 09:21

5 Attachment(s)
Cateva cadre de aseara laIulius Mall

eMH 16-01-12 10:38

Ricko, vad ceva urme de cauciuc pe jos. Ai fost obraznic? :)

Frumoasa masina, sa o folosesti cu placere!

L.E.: Rahat, acum mi-am dat seama ca is urme de apa/noroi :)))

RIcKO 16-01-12 11:36

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4829637)
Ricko, vad ceva urme de cauciuc pe jos. Ai fost obraznic? :)

Frumoasa masina, sa o folosesti cu placere!

L.E.: Rahat, acum mi-am dat seama ca is urme de apa/noroi :)))

Da alea erau de noroi dar am invartit.o putin inainte pe acolo si pe afara pe zapada

RIcKO 24-01-12 13:56

4 Attachment(s)
Munca mea pana in prezent .....:D

VaLeX 24-01-12 13:58

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4844501)

Eu spun ca e un salt urias , de la cum era ..si cum se prezinta in momentul actual.

Keep on going Ricko ! :)

Sonny™ 24-01-12 14:09

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4844501)

felicitari Ricko pentru masina si pentru tot efortul depus de a sta departe de casa, ai facut o treaba buna si sunt sigur ca o sa ne surprinzi cu lucruri noi si frumoase:twisted:

RIcKO 24-01-12 14:54

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4844535)
felicitari Ricko pentru masina si pentru tot efortul depus de a sta departe de casa, ai facut o treaba buna si sunt sigur ca o sa ne surprinzi cu lucruri noi si frumoase:twisted:

Multumesc frumos Sonny , Valex

Daca Dumnezeu imi ajuta o sa fac si fitmentul la jante si o sa fac si la interior ce mi-am propus , adica bord de boewing :))) de moment insa sunt shomer ,,,,,sa speram ca voi putea continua cat de repede proiectul

bcoupe 24-01-12 19:21

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4844604)
Multumesc frumos Sonny , Valex

Daca Dumnezeu imi ajuta o sa fac si fitmentul la jante si o sa fac si la interior ce mi-am propus , adica bord de boewing :))) de moment insa sunt shomer ,,,,,sa speram ca voi putea continua cat de repede proiectul

Nu am stat sa citesc tot topicu, si te intreb: ce suspensie ai pe masina? sau ce suspensie vrei sa pui?
in viitor ce vrei sa faci cu stopurile spate? ( parerea mea merg puse unele OEM rosu+galben)
Motoru daca a stat atata timp, ia-l usor nu da in el direct (fa-i un schimb de ulei+filtre). In rest mult succes cu ea pe viitor!

RIcKO 24-01-12 19:42

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4845172)
Nu am stat sa citesc tot topicu, si te intreb: ce suspensie ai pe masina? sau ce suspensie vrei sa pui?
in viitor ce vrei sa faci cu stopurile spate? ( parerea mea merg puse unele OEM rosu+galben)
Motoru daca a stat atata timp, ia-l usor nu da in el direct (fa-i un schimb de ulei+filtre). In rest mult succes cu ea pe viitor!

Am momentan JOM Blue Line reglabila , dar parca lasa de dorit si as vrea D2 , stopurile vor fi full rosii , nu am avut timp de ele cat am fost acasa , motorul ...pfu ...am scos masina 2 zile atat am facut sa zic 100 km cam atat , am fost doar 9 zile acasa si fiind si frig si etc nu am putut sa fac mare lucru la ea dar ma voi ocupa de ea mai bine in vara .Multumesc de urari

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning