Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Mustang 20-11-07 08:26

Re: Ce vor femeile?

Nu mah ... sunt 2 categorii mari si late :

1. printese - tinute in puf
2. care vor tipii nepotriviti ca aia le plac lor.

Daca te comporti cu una cum ar trebui, pleaca de langa tine pe motiv ca nu ai acel ceva ... voila.
Oricum ... nu stim ce vor femeile si asa o sa ramana mult timp. Si nici ele nu stiu - marea majoritate.

Sasha 24-11-07 12:41

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1207256)

Daca te comporti cu una cum ar trebui, pleaca de langa tine pe motiv ca nu ai acel ceva ... voila.
Oricum ... nu stim ce vor femeile si asa o sa ramana mult timp. Si nici ele nu stiu - marea majoritate.

hmmm nu exista exceptii??? adica sunt ori asa ori asa??? sau nu ai intalnit tu pana acum???

Mustang 24-11-07 14:43

N-am intalnit ... deci pt mine asa exista.

pheerya 24-11-07 15:24

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1207256)

parerea ta...daca erau toate asa...nu se mai marita niciuna...nu mai avea niciuna prieten/iubit/sot... ti am mai zis eu...nu stiu pe unde le gasesti :|
bine acum...ca toti barbatii vor frumuseti rare si se uita numai dupa ele si pe restul femeilor "normale" le ignora, asta e partea a2a. si dupa se simt ei ofuscati...asta sincer nu o prea inteleg...
si mai e si categoria fete de cartier care nu stiu sa decline verbul "a fi" dar ele cauta printi pe cai verzi pe pereti si au super impresii despre ele(mustangule...cred ca tu pe la categoria asta esti :lol:)

bluey 24-11-07 17:53

Stim stim: "Dar vai nu ma compara pe mine cu altele"
Deveniti recalcitrante.:)
Adica barbatii toti ieste niste porci iar femeile ieste unicate.Care ieste iele.Am zis.
Ce aveti cu baiatul??
Repede in gatul lui.Hmmm cred ca ii place nebunului :D

pheerya 24-11-07 17:56

eu nu am nimic cu el...ne cunoastem de 7-8 ani...si stie el ce ma enerveaza la el...asa ca nu are rost sa a iau de el pe forum;)
ideea este ca fiecare om de pe forumul asta are cate o parere...care de cele mai multe ori e diferita fata de a celorlalti...asa ca degeaba ne tot batem noi verbal pe zeci de pagini;)

Mustang 25-11-07 02:01

Intrebare magica:
Ce parere sa ai cand dai de fete de genul asta ? Numai de fete de genul asta ?
E normal sa iti formezi o parere idioata si sa speri ca e altceva "out there".

Alta intrebare:
Ce inseamna o tipa "normala"? Cea care se uita la tine? Ce inseamna "normal"? O tipa grasa care te place? O tipa care este efectiv urata?
Nu, Ana. "Normal" la capitolul femei nu exista. Toate sunt speciale (indiferent ca au ceva atragator, fie ca sunt vai mama lor). Ideea e ca nu poti ordona gandirii si inimii sa te atasezi emotional de o tipa care nu iti place, cel putin, nu mai mult de amicitie. Din cauza asta, nu gasesc persoana in cauza. Compromisuri?! Am ajuns sa fac si d'alea, dar nu sunt mandru de ceea ce "fac".

bluey 25-11-07 08:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1214710)
Intrebare magica:
Ce parere sa ai cand dai de fete de genul asta ? Numai de fete de genul asta ?
E normal sa iti formezi o parere idioata si sa speri ca e altceva "out there".

Alta intrebare:
Ce inseamna o tipa "normala"? Cea care se uita la tine? Ce inseamna "normal"? O tipa grasa care te place? O tipa care este efectiv urata?
Nu, Ana. "Normal" la capitolul femei nu exista. Toate sunt speciale (indiferent ca au ceva atragator, fie ca sunt vai mama lor). Ideea e ca nu poti ordona gandirii si inimii sa te atasezi emotional de o tipa care nu iti place, cel putin, nu mai mult de amicitie. Din cauza asta, nu gasesc persoana in cauza. Compromisuri?! Am ajuns sa fac si d'alea, dar nu sunt mandru de ceea ce "fac".

Ba tu esti defect????
Poate esti ghey :D
Fii mandru de ceea ce faci si nu ierta nimic ca viata e scurta.

aleks 26-11-07 09:59

am sters tot ce s-a aberat aici
deocamdata nu am dat niciun avertisment, dar sper ca nu se reia discutia cu bataia si altele asemenea.
vreau sa cred ca ne deosebim de omul cavernelor, care nu putea sa se impuna decat cu pumnul...
este o gluma, veti spune, dar nici in gluma nu poti spune lucrurile care s-au scris mai sus...
e bine sa intelegem cu totii ca nu e normal ca frustrarile proprii sa le refulam prin actiuni violente, indeosebi asupra celor mai slabi ca noi ( sotie, prietena, copii, etc)
si eu am avut probleme cu prietenele, am pierdut o mica avere din cauza uneia, am fost umilit greu din cauza alteia, dupa multi ani de incredere prosteasca, dar nici nu m-am gandit o secunda macar ca asta e rezolvarea, m-as fi facut singur prost, pentru ca nu ma fost in stare sa gasesc ceva mai mult decat face un animal: cand se simte deranjat, da cu copita.
nu, multumesc, pot mai mult de atat....

~Ada~ 26-11-07 10:18

Problema Alex,e ca nu toti gandesc ca tine si de aceea vedem zilnic la stiri si nu numai diverse cazuri in care se omoara unul pe altu etc..nu mai dau detalii:rolleyes2
De multe ori actionam fara sa gandim,ne enervam si pur si simplu vrem sa ne descarcam fara sa ne gandim la consecinte.
Mi s-a intamplat si mie....am fost atat d nervoasa incat l-am lovit f tare pentru ca nu gandeam in momentul ala si dupa parerea mea o merita oricum...:rolleyes2 Probabil daca as fii pusa din nou in aceeasi situatie as face acelasi lucru...desi acum pot sa spun ca in urma experientelor am devenit mai tare si nu mai pun botul la orice...am inceput sa-mi folosesc mintea poate putin mai mult decat inima:???: si cred ca e cel mai oke asa :rolleyes2
Tu ai procedat foarte bine pentru ca astfel de lucruri iti deschid ochii si te fac mai puternic:"ce nu te doboara te face mai puternic";) si cam asa e...
Iar ea daca a facut asta nu am cuvinte...insa te asigur ca o sa se intoarca roata candva..mereu e asa..eu cred asta cu desavarsire..nimic nu ramane neiertat,iar cel care sufera dupa toate astea candva o sa fie "rasplatit" :yes: :yes:

Bea69 26-11-07 10:21

da...multumesc frumos!!!intr-un final a aparut si un barbat!
tin sa va anunt,inclusiv si pe tine domnisoru' mustang,ca pana cand nu sunteti in stare sa treceti de frustrarile cauzate de domnisoare second hand,si sa va comportati ca niste barbati...tot de gama aia de fetite dati!
vina nu este a lor...ci a voastra!
numa' bine!

Mustang 26-11-07 11:49

Saru'mana tanti Bea.
Dar nu gasim altele si nu poti sa le educi pe cele care le gasesti interesante.
Dar ce mai conteaza acum ?!

Sasha 26-11-07 12:01

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1216559)
Saru'mana tanti Bea.
Dar nu gasim altele si nu poti sa le educi pe cele care le gasesti interesante.
Dar ce mai conteaza acum ?!

da nu trebuie sa le cauti...vin ele singure la momentul potrivit ;)

Mustang 26-11-07 12:06

Pai nu mai caut ...
De ce crezi ca am zis ca nu mai conteaza acum ?

Sasha 26-11-07 12:33

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1216595)
Pai nu mai caut ...
De ce crezi ca am zis ca nu mai conteaza acum ?

foarte bine :-P

TR_00_ANN 26-11-07 14:05

,,ce vor femeile ?,,.....multe...lafel cum vrem si noi barbatii.....insa problema in viua de astazi este ca persoana iubita nu este sincera cu ia insasi dat cu persoana careia ii spune ca o iubeste

A.m.v.t. 26-11-07 16:20

cam ce vor femeile....sa nu plateasca politele celorlalte din trecut, sa nu fie confundate cu robotul de bucatarie , sa primesca un multumesc din cand in cand(nu la fel de mult pe cat oferim-sunt rezonabila,macar jumatate_), probabil si sa nu fie confruntate zilnic sau de cate ori posibil cu "totul a devenit o rutinA"PHRASE (rutina care-dupa cum unii nu par sa priceapa nu dispare de la sine , si nici nu se "evapora"doar cu eforturile unuia-sau nu vor sa priceapa-pt ca e mai comod asa....)o floare din cand in cand si un sarut mana pentru desert,,,,chiar daca e ars pe deasupra , e delicios prin faptul ca cineva se chinuie sa il faca ,,,,,la inceput totul e mai greu, depinde de vointa , daca exista , a fiecaruia sa se perfectioneze lucrurile . oare e mult?:???:

Sasha 26-11-07 20:11

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t. (Post 1216961)
cam ce vor femeile....sa nu plateasca politele celorlalte din trecut, sa nu fie confundate cu robotul de bucatarie , sa primesca un multumesc din cand in cand(nu la fel de mult pe cat oferim-sunt rezonabila,macar jumatate_), probabil si sa nu fie confruntate zilnic sau de cate ori posibil cu "totul a devenit o rutinA"PHRASE (rutina care-dupa cum unii nu par sa priceapa nu dispare de la sine , si nici nu se "evapora"doar cu eforturile unuia-sau nu vor sa priceapa-pt ca e mai comod asa....)o floare din cand in cand si un sarut mana pentru desert,,,,chiar daca e ars pe deasupra , e delicios prin faptul ca cineva se chinuie sa il faca ,,,,,la inceput totul e mai greu, depinde de vointa , daca exista , a fiecaruia sa se perfectioneze lucrurile . oare e mult?:???:

:peace::peace:

:woowoo::woowoo:

:bunch::bunch: super tare.... ai spus niste cuvinte adevarate!!! sper ca asta sa le intre`n cap odata !!!!!!!!!

Mustang 26-11-07 21:28

Quote:

DA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Si cand gasiti ce faceti fetelor ?
Il dati la o parte ... ;)

aleks 27-11-07 10:09

Quote:

oh, domnisoara, sa cad pe spate cand te-am vazut postand, credeam ca ai uitat cum se face :)
revenind la ce ai spus, intr-adevar, ai mare dreptate, dar stii cum e, unii sunt mai grei de cap...
dar sa stii tu, si cei mai grei de cap se mai schimba, daca primesc imboldurile potrivite...

Alexa.Aura 28-11-07 10:08

eu vreau doar o persoana care sa ma iubeasca si sa ma pretuiasca....se ofera careva??

Spark 28-11-07 10:29

probabil fara bmw-ul alb de care ziceai ...
sau daca astepti ai noroc si la ala ;)

Mustang 28-11-07 10:33

Quote:

Originally Posted by Alexa.Aura (Post 1219611)
eu vreau doar o persoana care sa ma iubeasca si sa ma pretuiasca....se ofera careva??

Repet o intrebare pe care am pus-o cu putin timp in urma:
Si cand gasesti, ce se intampla?

Alexa.Aura 28-11-07 12:27

@ Mustang - Asta depinde de persoana respectiva....nu numai de mine, eu sunt foarte deschisa si intelegatoare....

@ Spark - mai degraba CU bmw-ul....;)

Mustang 28-11-07 14:42

Daca are o Dacie rupta de viata, da'i baiat de treaba ... te-ar interesa ? :lol:

Alexa.Aura 28-11-07 15:17

era doar o gluma, sper ca iti dai seama.....
masina ar fi ultimul lucru care conteaza....dar baietii de "calitate", mai rar in ziua de azi...

Oelash 28-11-07 17:56

la fel si cum "femei de calitate" mai rar in ziua de azi....dar vezi...exista un dar...depinde la ce "calitate" t referi in cele 2 cazuri :)

Sasha 28-11-07 18:02

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1220045)
Daca are o Dacie rupta de viata, da'i baiat de treaba ... te-ar interesa ? :lol:

:hug::hug: da pe cine nu ar interesa......:blink::blink::blink:

bodyspeed 28-11-07 18:35

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1220309)
:hug::hug: da pe cine nu ar interesa......:blink::blink::blink:

si cand il gasiti?..tot nu nu e bine, ....si daca va ofera totul? ..tot nu e bine..., chiar daca vrea sa faca tot posibilul sa fie cu voi..., drept multumire...nu il puteti ocroti , pastra ce aveti...,iubi..persoana care va iubeste neconditionat.cel care va completeaza.
Quote:

Originally Posted by bea69
chestia urita este,ca o femeie in mod normal ,cind simte ca un barbat e vulnerabil,ar trebui sa simta nevoia sa il ocroteasca....e un instinct primar de femeie...si daca ea nu o are...niciodata nu va fi in stare sa iubeasca...sa fie FEMEIE...

.
......

Mustang 28-11-07 19:04

Quote:

Originally Posted by Alexa.Aura (Post 1220081)
era doar o gluma, sper ca iti dai seama.....
masina ar fi ultimul lucru care conteaza....dar baietii de "calitate", mai rar in ziua de azi...

Atunci eu ma auto-propun.
Sper ca am spatele asigurat de persoanele de pe aici si iti vor spune ca sunt baiat de "calitate superioara". :lol: :lol: :lol:
People...ma ajutati? :lol: :lol: :lol:

Alexa.Aura 28-11-07 19:33

depinde ce intelegi tu prin "calitate superioara" ?!?!

cel mai bine e sa nu te grabesti....graba strica treaba...

si daca motto-ul tau e: Casnicia = singurul razboi in care dormi in pat cu inamicul....imi dau seama despre ce "calitate" este vorba....

Mustang 28-11-07 20:01

1. calitate superioara fata de alti tipi ...
2. de obicei nu ma grabesc
3. nu este motto ... este o gluma englezeasca pe care am tradus-o eu
4. eu glumesc ... dar mai stii ?! :lol: :lol: :lol:

bluey 28-11-07 23:11

Eu zic sa te abtii...
Stii cum e : afara-i vopsit gardul , inauntru leopardul.

Mustang 29-11-07 08:14

Aloooooooo ...
Domnu' Bluey ... joking ... focus!! :D

bluey 29-11-07 09:45

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1221081)
Aloooooooo ...
Domnu' Bluey ... joking ... focus!! :D

:D
Ce te face sa crezi ca vorbeam cu tine???
Focus...

Mustang 29-11-07 09:53

no ... u focus :)
ca asa vreau eu :)

Sasha 29-11-07 18:34

focus amandoi....revenind la subiect.................. :rolleyes: vreau o ocupatie.... pentru ca ma plictisesc......:-?

Mustang 29-11-07 18:37

Du-te la munca.;)

bluey 29-11-07 18:38

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1221881)
focus amandoi....revenind la subiect.................. :rolleyes: vreau o ocupatie.... pentru ca ma plictisesc......:-?

Sex???:rolleyes2

Sasha 29-11-07 18:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1221893)
Du-te la munca.;)

sunt in cautare....................

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning