![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
2 Attachment(s)
ideii mai vechi pt. dacia 1310 .......old ....dar cu potential :peace::pistoles:
|
1 Attachment(s)
pun o lucrare mai noua:lol:
|
Arata bine. Partea de sus, din dreapta, trebuia sa coboare, poate si roata din fata putin mai mica. Fai si umbra, doar nu sta in aer :D Imi place desenul. Bafta!
|
2 Attachment(s)
:D nu foarte reusit:rolleyes2
|
da ai dreptate referitor la partea de sus din dreapta,iar cu umbra nu stiu ce sa zic poate la urmatorul desen o sa o fac...lucrez la un lancer evo 10 pe a3 si o sa-i fac umbra....mersi de ajutor:-)
|
Re: Desenele mele: blue macca
1 Attachment(s)
:Dam si eu un desen
|
fata e tare
spatele nu prea ;) |
Linii FOARTE tremurate(a se citi intrerupte), kit naspa(execrabil daca punctulete alea reprezinta LED-uri), perspectiva buna(foarte buna in comparatie cu restul).
Alte desene? |
Nu stiu daca e bine unde postez, dar nu am gasit alt loc mai bun ..:|
Cum valorati/colorati masinile? stiti un tutorial de unde pot invata? Si aveti vreo preferinta la creioane, culori sau markere? |
1 Attachment(s)
ma idea e buna rau de tot ...bv ..... Si apar si eu cu un e46 :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poate apreciatii ideile si nu va inpiedicati de 3 linii tremurate de la cafea........
|
da sunt dragute ideile. Ai mai mare grija la roti, in marea majoritate a cazurilor roata cea mai apropriata de privitor e mai mare decat cea din spate, iar la tine nu e asa. de asemenea, la prima masina ar fi trebui sa se vada si o parte din spate la cat este iesit in afara .
|
beginer....
1 Attachment(s)
vreau si eu o parere....nu sunt experimentat,dar cu timpul si cu niste observatii de la voi poate reusesc ceva mai mult....
|
Re: Desenele mele - igerr_al
frumos:-X...............succes tuturor:-*
|
Salut!
1 Attachment(s)
Salut! sunt nou pe aici. Sunt incepator inca. Pun si eu un desen si sa imi ziceti ce parere aveti si greseli ce am, sa incerc sa le evit. Stiu ca rotile nu is chear bine facute si sa imi mai spuneti cam ce greseli am va rog. Mersi :)
|
Re: Salut!
Quote:
|
1 Attachment(s)
Revin cu inca unul facut acuma seara, am incercat o mica imbunatatire la roti, m-am uitat la cateva tutoriale. Ce parere aveti?
|
Salut, fa rotile putin mai mari si fi mai atent cand faci fondul, sa iasa mai uniform etc, dar in schimb imi plac foarte mult pragurile. App dami si mie tutorialele pe care le-ai vazut, poate ma ajuta ca si eu am mici probleme cu rotile :|
|
Fondul l-am facut la repezeala... stiu cum sa il fac mai uniform, dar l-am facut asa numai cat de cat sa dau un aspect mai placut masinii , ca era cam sec desenul fara.
|
Stie cineva de unde pot face rost de o trusa cum are cel de aici?https://www.youtube.com/watch?v=XLzUvLZjDzM sau macar de instrumentele aclea din plastic?
|
ii dai un pm pe youtube?iti dai seama ca iti trebuie multi $$$ ca sa iti cumperi una dinaia..
|
Gasesti la librarii.
|
Hai ca te ajut eu cu informatiile:
Instrumentele se cheama florar. Se folosesc la desenele industriale pentru o perfectiune absoluta. Cu 15-20 ron iti iei un set cu cateva florare. Nu se gasesc la orice librarie dar in fiecare oras ar trebui sa fie un magazin care sa aiba asa ceva. |
Multumesc mult de informati, sper sa gasesc si in Piatra daca nu dau comanda de pe internet :D
|
1 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva sper sa nu radeti de mn :lol:
|
incercarea moarte nare ;)
practice makes perfect ! |
nu exista perfectiune oricat te-ai stradui... omul are mereu defecte asa cum are si un desen defecte... ;)
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu un citroen :D
|
trebuia mai lata,si in partea dreapta e mai inalta
foloseste un patrat sa incadrezi intreaga masina si foloseste linii paralele pentru a delimita bara,haionul,luneta etc,sa nu iti mai iasa mai inalt intro parte... sucesuri ;) |
1 Attachment(s)
e36 ..fara inspiratie
|
Chiar crezi ca era necesar sa pui desenul in 2 locuri?
|
pai pun si aici si pe topicul meu pt. k nu toata lumea intra pe topicul meu k nu sunt eu cine stie ce sa intre lumea sa vada ......asa k il pun aici pt. mai multe pareri .....nu sufar de teribilism :)
|
1 Attachment(s)
Primul meu Desn in Paint!!8):-) E un Chevy de prin ''68-''69,fara partea din mijloc nici spatele:just the front!I hope you like it!!:oops:
|
Gata, fratilor. Ce Dumnezeu nu intelegeti? Ori pui masina aici, ori in threadul tau. Tot insirati desenele voastre pe toate topicurile. De-aia aveti topicul vostru special, ca sa aveti acolo colectia personala. Lucrari diverse/comentarii/discutii e mai mult pentru cei ce nu au topic personal, nu ca sa postati voi desenele pe toate gardurile :|
|
Mai,nu-i asa ca nu-ntelegi,ca eu(poate si altii),vrem(eau) sa ne(imi) fie vazute desenele pentru ca sa putem(pot) fi caracterizati(t) si sa vadem(vad) daca putem(pot) trece mai departe la alte chestii de genu': stadii,etape de desenare*,etc! :lol:
|
Ce-i drept, nu inteleg nimic din postul tau. Dar vad ca ceea ce nu intelegi tu este ca desenele tale(sau ale altora) sunt vazute si pe topicurile personale, iar la alte stadii si etape de desenare poti trece si singur, ca nu esti la un concurs si noi nu suntem juriu.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O schita rapida.
|
Mijto,frate!O fi o schita dar iti fura privorea :d:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |