Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

MON-u 12-06-08 15:57

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

bravo liviu!!!

MON-u 12-06-08 15:58

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1577700)
Am reusit sa mai ajung azi pe la vopsitor.Se pare ca va fi gata marti sau miercuri.
Pana una,alta,au iesit bine capetele la spoiler;),cu toate ca nu prea se vede in poza asta,dar ma bucur tare ca a iesit bine capota fara umflaturile alea:lol::lol::lol:.

vad ca si tu domnu teai apucat serios de lucrat la masinuta ta!!spor la treaba si ii sta ff bine cu noua bara si cu capota simpla.numai bine la toti!;)

blondu316 12-06-08 16:40

ti-ai rezolvat mah problema pana la urma cu Monica ?

piratu_volvo 12-06-08 17:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1587005)
vad ca si tu domnu teai apucat serios de lucrat la masinuta ta!!spor la treaba si ii sta ff bine cu noua bara si cu capota simpla.numai bine la toti!;)

Mersi mult.Am facut tot ce a depins de mine pana acum dar bine-nteles trebuia sa am si un pic de ghinion,vopsitorul meu este implicat in campania electorala asa ca vopsitul depinde acum de programul politic al omului si nu am ce sa fac decat sa am rabdare sa treaca toata forfota cu primariile.Noroc ca mai am o masina(a nevestei) si nu sunt chiar pe jos intre timp:lol::lol::lol:
P.S.Vopsita tot de el:-P.

LIVIUMARIN 14-06-08 00:21

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1587002)
bravo liviu!!!

SALUTARE ,CE MAI FACI NICULE,CE AI HOTARAT?
EU ,AM MAI BAGAT O SAPT DE MINCA LA RECHINUL MEU
AM REUSIT SA FAC SA MEarga aeroterma
AM FACUT VREO 3 CARDANE DAR NICI UNUL NU MERE CA LUMEA

AM SCHIMBAT EVACUAREA CU UNA PE INOX ,DAR A FOST SUPRADIMENSIONATASI NU MAI TRAGEA MASINA DE LOC
,ASA CA AM DAT-O JOS SI AM REFACUT-O CE LA A LA Z CU TEVI DE GROSIMEA DATA DE FABRICA
,MUNCA MULTA CA LA NEGRII,DAR CA SA FIE OK NU MAI E ASA DE MULT
UITE SI NISTE POZE CU ESAPAMENTUL..
AIA MAI GROASA A FOST PRIMA ,CEA PE CARE APOI AM DEMONTAT-O,ARATA CAM SF.DAR BINE CA AM REUSIT SA FAC MOTORUL SA TRAGA,SI IN PLUS ARE SI UN SUNET FAIN.

piratu_volvo 15-06-08 10:05

La mine tot nu se misca lucrurile:cry:,dar pana una alta ia uitati-va la o lucrare in trditionalul stil sovietic.
https://www.youtube.com/watch?v=WBV1v...eature=related

05aBi 15-06-08 20:14

1 Attachment(s)
LIVIUMARIN @ dupa cum a zis si colegu' haifisch .. daca e sa o lasi mai jos o sa iasa super :-)

mai pun si eu o poza cu al meu
am schimbat semnalele cu unele albe .. :-)

John_Doe_cj 16-06-08 00:02

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1590104)
SALUTARE ,CE MAI FACI NICULE,CE AI HOTARAT?
EU ,AM MAI BAGAT O SAPT DE MINCA LA RECHINUL MEU
AM REUSIT SA FAC SA MEarga aeroterma
AM FACUT VREO 3 CARDANE DAR NICI UNUL NU MERE CA LUMEA

AM SCHIMBAT EVACUAREA CU UNA PE INOX ,DAR A FOST SUPRADIMENSIONATASI NU MAI TRAGEA MASINA DE LOC
,ASA CA AM DAT-O JOS SI AM REFACUT-O CE LA A LA Z CU TEVI DE GROSIMEA DATA DE FABRICA
,MUNCA MULTA CA LA NEGRII,DAR CA SA FIE OK NU MAI E ASA DE MULT
UITE SI NISTE POZE CU ESAPAMENTUL..
AIA MAI GROASA A FOST PRIMA ,CEA PE CARE APOI AM DEMONTAT-O,ARATA CAM SF.DAR BINE CA AM REUSIT SA FAC MOTORUL SA TRAGA,SI IN PLUS ARE SI UN SUNET FAIN.

Ma mir ca nu mai tragea cu esapamente mai mari pt ca din cate stiu eu nu ar fii trebuit sa influenteze negativ mersul motorului (ca doar nu e motor in 2 timpi) Eu ii stiu pe mai multi care si-au pus esapamente mai mari si nu s-au plans niciunul ca nu ar mai trage ba din contra...... dar cine stie cum sunt calculate motoarele astea ....... desi ma cam indoiesc ca de la un esapament mai mare in diametru nu mai trage motorul ,tu esti cel care stie cum mergea masina cu esapamentul dinnainte, cum mergea cu cel mai mare si cum merge cu cel de acuma. Oricum spor la lucru in continuare.

LIVIUMARIN 16-06-08 17:30

Quote:

Originally Posted by john_doe_cj (Post 1593504)
ma Mir Ca Nu Mai Tragea Cu Esapamente Mai Mari Pt Ca Din Cate Stiu Eu Nu Ar Fii Trebuit Sa Influenteze Negativ Mersul Motorului (ca Doar Nu E Motor In 2 Timpi) Eu Ii Stiu Pe Mai Multi Care Si-au Pus Esapamente Mai Mari Si Nu S-au Plans Niciunul Ca Nu Ar Mai Trage Ba Din Contra...... Dar Cine Stie Cum Sunt Calculate Motoarele Astea ....... Desi Ma Cam Indoiesc Ca De La Un Esapament Mai Mare In Diametru Nu Mai Trage Motorul ,tu Esti Cel Care Stie Cum Mergea Masina Cu Esapamentul Dinnainte, Cum Mergea Cu Cel Mai Mare Si Cum Merge Cu Cel De Acuma. Oricum Spor La Lucru In Continuare.

Salutare,pai Probabil Ca Daca Modifici Doar Finalele,e Ok.
Dar Daca Majorezi Si Tubulatura Asa Cum Am Facut Eu Prima Data,apare Problema Urmatoare,dupa Parerea Mea
:stii Ca Deschiderea Supapelor De Admisie Si Evacuare La Un Moment Dat Se Suprapune,daca Nu Exista O Anumita Rezistenta La Evacuarea Gazelor Arse,rezistenta Care Este Luata In Calculul Motorului,si Gazele Ies Prea Usor,pe Langa Gazele Arse Care Ar Trebuii Sa Iasa (doar Ele)iese Si O Parte Din Amestecul Proaspat,astfel Scade Cuplul, Puterea Si Apar Rateuri In Evacuare La Greu,pentru Ca O Parte Din Gazele Care Circula Prin Tubulatura De Ev. Sunt Proaspete.
Acum Mai E Un Aspect ,si Anume
Daca Majorezi Cu 1 ;2;3 Mm Poate Ca Rezultatul E Ok
Dar Eu Am Cam Sarit Calul,am Pus Tv.mai Mare In Diam Cu Vreo 15mm.
Suna Tare, Spart Si Nu Mergea.
Acum Am Refacut Tubulatura ,suna Bine ,asa Indesat, In Forja Se Simte Ca Are Vana,nu Mai Da Rateuri,am Lasat Din Tv Vechi Doar La Evacuarea Finala In Tobele De Capat.
Cu Cardanul Nu Prea Il Nimeresc,deja Am Pus Vreo 3 Si Tot Trepideaza,am Impresia Ca De Vina Ar Fi Cuplajul Din Cuciuc Cel Nou Pe Care La-m Pus,(ultimul Cardan L-am Verificat Pe Strung Si Nu Batea Mai Mult De 2 Sutimi)o Sa Mai Vad Pe Parcurs.

piratu_volvo 17-06-08 18:39

7 Attachment(s)
In sfarsit am adus-o si eu acasa.
Nici nu stiu cu ce sa incep.Ma bucur ca e in parcare dar cum ma asteptam de ca mi-a fost frica n-am scapat.Defecte la vopsire.Desi masina si-a capatat alura specifica de rechin din pacate la o privire mai atenta se vad toate neglijentele de la pregatire.toata speranta mea este acuma sa iasa la polish.
Pe langa astea cand sa fac poze acumulatorii descarcati.I-am pus la incarcat si am plcat la poze.Mi-a iesit cea mai scumpa sedinta foto fiindca pe drum m-am intalnit cu Politia si m-a amendat ca nu aveam permisul la mine,nu purtam centura si nu imi erau aprinse farurile.De nervi am tremurat cateva poze(sau de emotii ca e gata masina)din pacate pozitiile care imi placeau cel mai mult.Asta e:sad:.
Nu va mai plictisesc,pun pozele :lol:.

MON-u 17-06-08 18:55

Bravo arata bine in pozele astea nu prea se vad defectele alea de care zici tu...pacat de politistii care tiau cam stricat ziua....sfatul meu,care sper sa nu te supere...punei niste jante mai frumoase,pe 15" sau 17" ceva simplu dar special ceva cu mai multa buza(nu ca modelul actual ar fi de aruncat)...si masina o sa scoata ochii pe strada.Numai bine!

piratu_volvo 17-06-08 19:05

2 Attachment(s)
Daca stai mai aproape de ea se vad.Jantele sunt pe 15".Deocamdata imi plac,au buza destul de mare(fata de altele).Daca as gasi ca si ale tale pe 17"poate ca as lua(dar deocamdata nu imi permit).
Si astea sunt pozele mai tremurate...

LIVIUMARIN 17-06-08 22:50

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1596939)
in Sfarsit Am Adus-o Si Eu Acasa.
Nici Nu Stiu Cu Ce Sa Incep.ma Bucur Ca E In Parcare Dar Cum Ma Asteptam De Ca Mi-a Fost Frica N-am Scapat.defecte La Vopsire.desi Masina Si-a Capatat Alura Specifica De Rechin Din Pacate La O Privire Mai Atenta Se Vad Toate Neglijentele De La Pregatire.toata Speranta Mea Este Acuma Sa Iasa La Polish.
Pe Langa Astea Cand Sa Fac Poze Acumulatorii Descarcati.i-am Pus La Incarcat Si Am Plcat La Poze.mi-a Iesit Cea Mai Scumpa Sedinta Foto Fiindca Pe Drum M-am Intalnit Cu Politia Si M-a Amendat Ca Nu Aveam Permisul La Mine,nu Purtam Centura Si Nu Imi Erau Aprinse Farurile.de Nervi Am Tremurat Cateva Poze(sau De Emotii Ca E Gata Masina)din Pacate Pozitiile Care Imi Placeau Cel Mai Mult.asta E:sad:.
Nu Va Mai Plictisesc,pun Pozele :lol:.

Salut ,piratule ,sa Stii Ca In Poze Nu Se Vad Imperfectiunile ,si Dupa Parerea Mea Masina Arata Beton.
Am Vazut Ca Ai Fi Dispus Sa Iti Pui Roti Mai Mari,eu Pe Ale Mele Am Dat 350 Eur,2 Gume Noi Noute Si Doua Bune Dunlop(o Guma Din Asta E 8,5 Mil ).daca Vrei As Putea Sa Caut Pe Aici Prin Bm Niste Roti Faine Pe 17 ,dar Sa Stii Ca Este Cam Greu Sa Le Treci In Acte ,la Motorul Pe Care Il Ai Tu Pe Masina.ar Mai Fi Varianta Cu Roti Tot Pe 15 Dar Cu Bordura Si Mai Maredaca Vii Prin Bm Poate Ne Intalnim Sa Mai Schimbam O Poveste Despre Rechini...

piratu_volvo 18-06-08 08:10

2 Attachment(s)
Am gasit si eu aici niste roti pe 16"la 350euro,imi si placeau dar imi loveau in cap de bara ca erau cu et50.As pune mai mari dar numai daca as gasi modelul Alpina cum are Gabi alea pe 17".Altfel mie chiar imi plac ale mele.Despre o plimbare pana la Baia Mare,nu ar fi exclus dar nu as putea sa zic nimic sigur.

piratu_volvo 20-06-08 19:38

5 Attachment(s)
Uite cum arata masina mea cu suspensia coborata(virtual) si jantele vopsite cu negru.
Si cum suna un M3 V8:shock:.

LIVIUMARIN 21-06-08 22:45

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1603379)
uite Cum Arata Masina Mea Cu Suspensia Coborata(virtual) Si Jantele Vopsite Cu Negru.
Si Cum Suna Un M3 V8:shock:.

Salut,in Poza A Doua E Prea Coborata,dar In Prima Da Bine.
Stiu Ca E Mai Economica ,fiind Asa De Joasa ,si Mai Stabila ,la Drum,dar Iti Spun Sincer Eu Asa De Linistit Ma Simt Cu A Mea La Drum,cu Privire La Denivelarile Drumului,sau La Parcari,astia Vad Ca S-au Molipsit De La Bucuresteni,si Au Pus Borduri F Inalte Peste Tot,cu A Mea Parchez Usor Si Fara Sa Ramana O Parte Sin Ea Pe Partea Carosabila.
Am O Noua Problema Cu Masina ,se Incalzeste Contactul Cu Cheie De Mama Focului,tre Sa O Iau La Puricat Sa Vad De Unde -i Baiul,probabil O Fi Pe Undeva Un Consumator Mare Sau Un Scurt ,un Contact Imperfect....

Fanbmw 22-06-08 22:32

6 Attachment(s)
:wave:Salut baieti bine v-am gasit asta-i bmwul meu.va pun ceva poze cu el si mai vb.EUu sincer l-am luat intr-o stare jalnica si am bagat o groaza de bani in el,dar nu imi pare rau eu sunt foarte multumit de el.O sa mai revin .salut all.:peace:

piratu_volvo 22-06-08 23:05

Eu eram curios cine l-a facut pentru ca stiam ca a facut unul Domy si unul Horguem.Toti ziceau ca o sa puna poze cu ele dar nu le-am mai vazut.
Bine ai venit printre noi!

LIVIUMARIN 22-06-08 23:52

Quote:

Originally Posted by fanbmw (Post 1606771)
:wave:salut Baieti Bine V-am Gasit Asta-i Bmwul Meu.va Pun Ceva Poze Cu El Si Mai Vb.euu Sincer L-am Luat Intr-o Stare Jalnica Si Am Bagat O Groaza De Bani In El,dar Nu Imi Pare Rau Eu Sunt Foarte Multumit De El.o Sa Mai Revin .salut All.:peace:

Salutare,si Felicitari,ma Bucur Ca Ti-ai Facut O Masina Asa Frumoasa.
Vad,ca, Am Lucrat Cam In Aceasi Perioada La Ele,eu Sincer Mai Am De Aranjat Cate Un Pic ,ici Colo,dar In Linii Mari Sunt F Multumit De Masina.

bmw_fear 23-06-08 22:37

4 Attachment(s)
Pt iubitorii de E21
DE VANZARE doua BMW uri E21
-unul Negru,inmatriculat, motor 1.6 carburator cu qiulasa stricata an fabricatie 1976..si poze mai jos
-unul alb in stare de functionare Neinmatriculat din anul 1983

pe langa astea doua masini se mai dau o groaza de piese:
- doua cardane, un diferential, luneta, geamuri laterale,2 usi, bara spate, bord.....etc etc

Pe toate cele mai sus enumerate 1500 euro
Telefon : 0726751599
ID de messenger [email protected]

Masinile si piesele se afla in Satu Mare
Pt mai multe informatii sunati la numarul de telefon de mai sus

John_Doe_cj 24-06-08 23:38

Quote:

Originally Posted by Fanbmw (Post 1606771)
:wave:Salut baieti bine v-am gasit asta-i bmwul meu.va pun ceva poze cu el si mai vb.EUu sincer l-am luat intr-o stare jalnica si am bagat o groaza de bani in el,dar nu imi pare rau eu sunt foarte multumit de el.O sa mai revin .salut all.:peace:

frumos........ motorizare?

daman 26-06-08 15:48

salut baieti.citesc aproape zilnic acest topic cu o oarecare invidie .sunt un mare fan al acestui model,e 21.azi am gasit si eu unul de vanzare ,in stare destul de buna si ma bate gandul sa il iau.multi imi zic sa imi iau o masina noua...ca nu mai bag bani in ea...adica vrajeala dar ca sa imi iau o masina cat de cat sportiva ,noua ,m-ar costa peste 10000 de euro si sincer nu este aceeasi satisfactie ca atunci cand conduci un rechin.asa ca o sa vb cu posesorul acelui rechin sa vedem daca are actele in regula pt ca am inteles ca are si motorul schimbat si sunt cam in dubiu cu actele,nu as vrea sa iau teapa.daca da Dumnezeu sa fie in regula cu actele o sa intru si eu in clubul celor cu e 21 :lol: .nevasta-mea spune ca bag banii in rable,nu ma mai inteleg cu ea deloc...as dori si niste sfaturi de la voi.ce trebuie sa verific la masina ca sa imi dau seama ca e OK cu actele?

MON-u 26-06-08 18:25

du-o in R.A.R inainte de toate sa tio verifice un inginer ....eu is patit cu seria la caroserie...multa bafta si succes dak ai de gand sa intri in comunitatea celor cu e21...

LIVIUMARIN 26-06-08 23:03

Quote:

Originally Posted by daman (Post 1614463)
salut Baieti.citesc Aproape Zilnic Acest Topic Cu O Oarecare Invidie .sunt Un Mare Fan Al Acestui Model,e 21.azi Am Gasit Si Eu Unul De Vanzare ,in Stare Destul De Buna Si Ma Bate Gandul Sa Il Iau.multi Imi Zic Sa Imi Iau O Masina Noua...ca Nu Mai Bag Bani In Ea...adica Vrajeala Dar Ca Sa Imi Iau O Masina Cat De Cat Sportiva ,noua ,m-ar Costa Peste 10000 De Euro Si Sincer Nu Este Aceeasi Satisfactie Ca Atunci Cand Conduci Un Rechin.asa Ca O Sa Vb Cu Posesorul Acelui Rechin Sa Vedem Daca Are Actele In Regula Pt Ca Am Inteles Ca Are Si Motorul Schimbat Si Sunt Cam In Dubiu Cu Actele,nu As Vrea Sa Iau Teapa.daca Da Dumnezeu Sa Fie In Regula Cu Actele O Sa Intru Si Eu In Clubul Celor Cu E 21 :lol: .nevasta-mea Spune Ca Bag Banii In Rable,nu Ma Mai Inteleg Cu Ea Deloc...as Dori Si Niste Sfaturi De La Voi.ce Trebuie Sa Verific La Masina Ca Sa Imi Dau Seama Ca E Ok Cu Actele?

Salutare,daca Vrei Sa Primesti Un Sfat De La Mine ,ti-l Dau Cu Placere...
Inaiunte Sa Cumperi Masina,ii Spui Vanzatorului Sa Faca El Certificatul De Autenticitate(,dupa Lege Intra In ,indatoririle Vanzatorului).actul Asta Se Face La Registru Auto.
Daca Te Convinge ,adica Daca ,tu Cedezi ,si Accepti Sa Il Faci Tu,trebuie Sa Verifici Masina ,avand In Mana Cartea De Identitate,adica Sa Te Uiti La Numarul De Identitate Trecut In Carte La Poz.6 Ca El Sa Fie Identic Cu Cel Poansonat Pe Contraaripa Din Dreapta A Rechinului(tre Sa Ridici Capota)si De Asemenea Sa Te Uiti F Atent Sa Nu Fie Facute Reparatii In Acea Zona ,adica Suduri,daca E Cazul Poti Sa Si Racai Vopseaua Ca Sa Te Convingi Ca Nu Este Piscalit In Acea Regiune,mai Pe Scurt Tre Sa Vezi Daca Bucata Cu Seria Apartine Masinii.
Al Doilea Aspect Este In Legatura Cu Motorul ,acesta Are Un Cod Si O Serie
.ele Trebuie Sa Corespunda Cu Cele Trecute In Cartea De Id.
Acuma In Functie De Motorizare Locul Unde Se Gasesc Seria Si Codul ,difera,mai Trebuie Sa Fii Atent Sa Aiba Caracterele Originale.
Dar Revin Cel Mai Bine Este Sa Faca Identificarea Masinii ,cel Care Este Trecut In Carte,(adica Vanzatorul)astfel Mai Economisesti Vreo 900 Mi Lei Si Scapi De Griji.daca Sunt Probleme Cu Masina ,v-a Trebuii Sa Le Rezolve El .in Cazul In Care O Cumperi Fara Sa Faci Ce Ti-am Scris Mai Sus,si Vor Fi Probleme, Probabil Ca Nu Vei Reusii Sa Rec. Baniisi Vor Incepe Durerile De Cap Si Nervii.
Dar Sa Lasam Partea Asta ,si Sa Iti Spun Despre Masina...am Si Eu Una ,adica Unul Ca E Rechin,de Multe Ori Ma Uit La El Si Sunt Incantat Cat De Bine A Fost Concep[uta Masina Asta,frane Pe Disc ,fata Spate ,suspensie Independenta Pe Fata Si Spate,foarte Putine Bucsi In Dotare Deci Nu Prea Are Ce Sa Se Strice,piese Se Mai Gasesc De Cuparat,si La Un Pret F Bun,de Ex Eu Am Luat Un Set Complet De Palcute Frane De Firma Ferodou Cu 600 Mii Lei,asa, Sa Revin Planetarele Sunt Beton Schimbi Mai Multe Masini Si Planetarele Sunt Ca Noi,eu Merg Cu Asta A Mea Cu 180.. 200km La Ora Lejer,spre Disperarea Unora Cu Masini Mult Mai Noi.si Inca Ceva ,e O Chestie Pe Care Poate Ca Ai Observat-o Si Tu,orice Fel De Bmw Ai, Fie El Cat De Vechi,este La Moda ,adica Mai Bine Zis Nu Arata A Fi Demodat Iar Cei Care Privesc Masina ,o Fac Cu Admiratie,aspect Care E Greu De Gasit La Alte Marci De Masini.asa Ca Succes ,ai Grija Sa Nu Fie Prea Ruginita Si Pe Cat Posibil ,ia Unul Cu Un Motor Suficient De Mare Ca Sa Poti Sa Te Simti Bine Cu El.

John_Doe_cj 27-06-08 23:46

Despre acte a zis Liviu tot ce era de zis.... despre motor eu iti recomand sa fie minim de 2000 cmc deci motor in 6 cilindri.

John_Doe_cj 28-06-08 22:36

Mi-am terminat de desfacut azi masina......dupa ce a stat la atelier 2 saptamani degeaba (nu am avut timp) si se pare ca desi are rugina mai multa decat ma asteptam totusi nu e dezastru si merita facuta si partea cea mai buna e ca nici nu ma costa asa de mult . Pragurile au fost vreo 80 lei bucata,aripile fata vreo 120 lei bucata si de acuma incolo mai am nevoie de tabla si de izolant cel putin in prima faza . Bineinteles in toata nebunia de azi de la atelier am uitat sa fac poze ...........oricum nu arata bine asa ca..............

LIVIUMARIN 28-06-08 23:04

Quote:

Originally Posted by john_doe_cj (Post 1618696)
mi-am Terminat De Desfacut Azi Masina......dupa Ce A Stat La Atelier 2 Saptamani Degeaba (nu Am Avut Timp) Si Se Pare Ca Desi Are Rugina Mai Multa Decat Ma Asteptam Totusi Nu E Dezastru Si Merita Facuta Si Partea Cea Mai Buna E Ca Nici Nu Ma Costa Asa De Mult . Pragurile Au Fost Vreo 80 Lei Bucata,aripile Fata Vreo 120 Lei Bucata Si De Acuma Incolo Mai Am Nevoie De Tabla Si De Izolant Cel Putin In Prima Faza . Bineinteles In Toata Nebunia De Azi De La Atelier Am Uitat Sa Fac Poze ...........oricum Nu Arata Bine Asa Ca..............

Salutare ,clujanule,sa Stii Ca Daca Nu Ai Luat Pragurile,in Bm Sunt La Pretul De 55 Lei Buc.despre Aripi Nu Am Informatii Cu Pretul.
Si Eu Am Tot Surubarit La Masina,azi Am Schimbat Contactul Cu Cheie,al Treilea Cardan,pe Asta Se Pare Ca L-am Nimerit Mai Bine ,am Reechilibrat Rotile Din Fata,,chiar Am Si Spalat Masina,maine Sper Sa Ies Si Eu Un Pic ,la O Balta ,sa Ma Relaxez.
La Oradea Cum A Fi Evenimentul ..?ai Ceva Vesti?
Asa, Si Spor La Treaba, In Continuare,sa Iti Faci Masina Cat Mai Bine!

daman 30-06-08 10:02

salut.din pacate bmw-ul nu mai este de vanzare :sad: . poate gasesc altul

blondu316 30-06-08 12:15

vezi ca sunt rechine la vanzare ogramada....si eu vand rechinu :)) ...mai e pe aici inca un baiat care si-l vinde ;) ...mai sunt si pe autovit anunturi ;)

daman 30-06-08 12:45

la ce pret il dai?in ce stare e?

c00lzer0 30-06-08 14:28

ai mai sus un rechin negru de vinzare...plus o gramada de piese

daman 30-06-08 15:12

l-am vazut dar nu prea ma atrage.ala pe care vroiam sa il iau eu era intr-o stare mult mai buna decat cel negru.

blondu316 30-06-08 22:30

cu 1100 negociabil ! masina are motor app nou , are inchidere, alarma , muzica , filtru sport,baterie noua, am toate actele in regula si totul platit la zi , am foarte multe piese la ea ( cum ar fi cutie in 5 vit, 4 usi , geamuri , piese motor etc ) defecte e ca ar cam trebui vopsita ca sa fie ea tipla...ca am fost la spalatorie si mi-a sarit vopsea dp porbagaj :( ...

LIVIUMARIN 30-06-08 23:36

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1622053)
cu 1100 Negociabil ! Masina Are Motor App Nou , Are Inchidere, Alarma , Muzica , Filtru Sport,baterie Noua, Am Toate Actele In Regula Si Totul Platit La Zi , Am Foarte Multe Piese La Ea ( Cum Ar Fi Cutie In 5 Vit, 4 Usi , Geamuri , Piese Motor Etc ) Defecte E Ca Ar Cam Trebui Vopsita Ca Sa Fie Ea Tipla...ca Am Fost La Spalatorie Si Mi-a Sarit Vopsea Dp Porbagaj :( ...

Salutare,am Vazut Ca Ai Ceva Piese,disponibile,sincer As Fi Interesat De Cv,daca E In 5 Trepte ,daca E De Rechin,adica Cu Antrenor Unghiular Pentru Cablu Km-traj,pentru Motor Cu 6 Cilindri,cutia De Vit De Pe 323-ul Meu E Cam Obo.
Si Un Pret Pentru Ea .
Cu Simpatie Liviu.
Ar Fi Interesant Sa Pui Si Niste Poze...cu Macsina

piratu_volvo 30-06-08 23:40

Avea pe undeva poze dar s-au facut multe pagini la sectiunea asta a noastra si nu am rabdare acuma sa vad la care pagina:lol:.

blondu316 30-06-08 23:44

salut Liviu ! sincer nu stiu asa multe despre cutie , nu stiu daka e de rechin dar stiu ca se potriveste , nush daka e ptr cablu km-traj nu stiu mai nimik....o sa intreb pe viitor si o sa te anunt...pentru ca toate piesele le tin la niste prieten de ai mei care sunt mecanici si ei stiu mai multe ....si poze trebuie sa mai fac si imi e rusine sa pun pentru ca rechinu meu fata de al tau e nimica :)). o sa revin maine cu niste poze daca e ca mi-am pierdut pozele de pe calculator si pe un joi sau vineri o sa-ti zic si despre cutie ;) ! salut si numai bine

blondu316 30-06-08 23:49

am pe la pagina 23 si mai sunt pe la pagina 30 si ceva ....mama de cat timp va sunt alaturi :D o sa fac maine niste poze si o sa le bag seara ;)

LIVIUMARIN 30-06-08 23:57

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1622260)
am Pe La Pagina 23 Si Mai Sunt Pe La Pagina 30 Si Ceva ....mama De Cat Timp Va Sunt Alaturi :d O Sa Fac Maine Niste Poze Si O Sa Le Bag Seara ;)

Salut Din Nou,hi Hi ...ma Bucur Ca V-am Prins In Direct Ca Sa Zic Asa,eu Am Vazut Mai Demult Poze Cu Masinuta Ta,pai Cand Ai Un Pic De Timp,cu Tablaria Cum Stai?
Inca O Intrebare ,de Ce Vrei Sa-l Dai?
Asta Al Meu ,a Inceput Sa Isi Dea Drumul Adica Sa Mearga,dar Mai Apar Mici Probleme ,cam Ceva De Genul,s-a Rupt Din Nou Cablul De Km ,in Aceasi Zi S-a Rupt Si Cvablul De Acc.mai Am De Reglat Un Far ,si Ce Ma Nervozeaza Cel Mai Mult Nu Reusesc Sa Echilibrez Rotile Astea Ca Lumea,deja E A Doua Oara Cand Le Duc La Echilibtat Si Tot Nu A Iesit Bine,rotile Nu Sunt Lovite, Strambe,sau Mai Stiu Eu Ce, Ele Sunt Aproape Noi,pe La 120 Tremura Volanul La Greu Dupa 140 E Ok

daman 01-07-08 12:26

pana la urma o sa imi iau e 36.

John_Doe_cj 01-07-08 22:20

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1622284)
Salut Din Nou,hi Hi ...ma Bucur Ca V-am Prins In Direct Ca Sa Zic Asa,eu Am Vazut Mai Demult Poze Cu Masinuta Ta,pai Cand Ai Un Pic De Timp,cu Tablaria Cum Stai?
Inca O Intrebare ,de Ce Vrei Sa-l Dai?
Asta Al Meu ,a Inceput Sa Isi Dea Drumul Adica Sa Mearga,dar Mai Apar Mici Probleme ,cam Ceva De Genul,s-a Rupt Din Nou Cablul De Km ,in Aceasi Zi S-a Rupt Si Cvablul De Acc.mai Am De Reglat Un Far ,si Ce Ma Nervozeaza Cel Mai Mult Nu Reusesc Sa Echilibrez Rotile Astea Ca Lumea,deja E A Doua Oara Cand Le Duc La Echilibtat Si Tot Nu A Iesit Bine,rotile Nu Sunt Lovite, Strambe,sau Mai Stiu Eu Ce, Ele Sunt Aproape Noi,pe La 120 Tremura Volanul La Greu Dupa 140 E Ok

aici in cj este o firma care indreapta jenti de aliaj in jur de 50 ron bucata nu am inca detalii dar urmeaza sa am in curand pt ca si eu trebe sa-mi duc una dintre cele care le-am cumparat (pe 16") la indreptat
Revin cu detalii.

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning