![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
La multi ani!...moshule:wave:
Sa ai part de tot ce iti doresti si...la mai multe modificari:chainsaw: |
Quote:
|
La multi ani boss :)
|
Quote:
|
La multi ani:D
|
Quote:
|
La multi ani!..(tarziu dar ti-am zis si ieri:))....)
Hai cu lupele alea odata...ne-ai facut pe toti curiosi:))) |
De lupele alea,ce se mai aude??
|
Nerabdatori sunteti........putina rabdare :lol: va tin in suspans ,graba strica treaba;)
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: dovada http://www.tocmai.ro/dacia-1310-l-mo...a-4124393.html deci revin la intrebare.. de ce o vinzi ? e singura dacie calumea din oras :rolleyes2 |
Quote:
Dece o vinzi?:punch: |
Quote:
|
Stati linistiti no mai vand am avut un moment de.nu stiu cum sa explic...masina numai este la vanzare,Apropo baieti mi-am pus lupele mai tarziu va incat si cu ceva poze ;) Am mai dat si bandourile jos de pe usi.....arata cam rau dar pana-n septembrie promit ca intra la voxit
|
16 Attachment(s)
Poze cu lupele...
In lupe momentan am H4 becuri de care nus multumit le-am pus la repezeala,aseara am facut rost de inca un set de lupe Valeo care sunt cu becuri H7 ,in curand o sa-mi iau si geamuri clare si credca prin septembrie intra la vopsit. O sa revin cu ceva pzoe mult mai bune la claritate cand voi regla cum trebuiesc farurile si cand montez h7.. |
1 Attachment(s)
Eu zic ca ar da mai bine daca ai face si semnalizarile asa...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
O poza doua...facute cu-n aparat mai profesional
Nu credca o sa ma apuc sa le fac ceva la semnalizari doar ca,o sa mut pozitia in ele :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sincer imi este pare rau s-o dau,dar a fost o nebunie la care mi se pusase pata sa iau un vw sau opel,desi mai am un opel vectra a.Daca mam apucat de ia o duc la bun sfarsit pentru ca,asta am vrut de la inceput decand am luato,am facuto cum am putut eu in fuctie de buget si de ajutor,usor usor o duc eu la bun sfarsit,si mie-mi place cum da cu lupele.
Am mers pe partea cu dacia pentru ca in severin nu vezi pe strada o dacie modificata .am zis catedecat sa fiu diferit de ceilalti,spre ca am reusit (in oras la mine). |
Quote:
|
Salutare,
Ce pot sa zic, felicitari pentru felul in care arata masina, dar parerea mea este ca ar trebui sa fii putin mai atent la detalii pentru ca este pacat de masina si de munca depusa sa se piarda in detalii precum alinierea elementelor si spatiul dintre ele, in principal la farul din dreapta. Tine-o tot asa si bafta in continuare, nu te lasa. |
1 Attachment(s)
Vreau si eu sa stiu un raspuns sigur...
Ce fel de albastru este acesta ? Un cod de culoare ceva ? Nu stiu ce culoare s-o fac..si-mi trebuieste un cod de culoare albastru dar frumos |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca 2 poze cu daciuta si cielo unui prieten care doar ce a iesit de la vopsit...poze cu cielo speciale pentru Kovalli :lol:
|
Quote:
|
cielo acela sincer zici ca are bara fatza facuta din topor :omfg:
|
pretenas,ce culoare vei vopsii masina si ce roti vei rula !?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar arata super culoarea aia pe masina ta .. o sa o vopsesti pe toata albastra sau ii faci plafonul si stalpi din nou cu negru ?
|
+1 o culoare toata masina inclusiv bari
|
Albastru OPC toata caroseria dar barile + grila radiator negru mat..ar da mai bine..parerea mea:D
|
salut....mi-am cumparat si eu o pereche de lupe de la noi din piata da masini.....sant tot valeo cica.....60 de lei,,,,,de banii astia cred ca o sa lumineze noaptea drumul ca ceapa....la tine cum lumina drumu noaptea???????se monteaza greu?
|
Si eu as vrea toata s-o fac o culoare si barile in culoarea masini...mai am timp de gandire imi place si cu plafonul negru dar sa vedem ce-mi mai trece prin cap.
Ieri am pus si 2 stickere under construction,maine posibil sa montez celelalte lupe cu h7,si astept sa ma duc sa-mi iau kitu de xenoane |
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning