![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
Ideea cu biletelu este fix ZERO ,deoarece se va gasii norocul pur si va trage de 2x dam un ex acelasi personaj si vor aparea discutii ! NU ASA ! Se va lua in fiecare luna 10LEI membru si se vor folosii pt cosmetizarea masinilor dar se va lua fiecare membru pe RAND ! ASTA ESTE o propunere....parerea mea !In functie de numele fiecaruia dintre noi,in ordine alfabetica ! Ce spuneti?
|
Ai dreptate pe urma sa nu apara discutii.dar poti sa tragi biletele si sa se stabileasca ordinea,nu neaparat dupa nume.
o idee ar fi sa se ia mai mult de 10 lei,ca se stranga o suma mai mare. |
Ma bag si io in seama... la 10-15 membri, pana ii vine randu lu X, ajungeti in iarna viitoare... Cred ca se pot strange banii, si se folosesc atunci cand e nevoie! Sau se pot folosi pentru a-i sprjini pe cei care participa la drift (cu anvelope) cum a zis Alex... E doar o parere, puteti sa tineti cont de ea sau nu... :)
|
hmm nu ar fi mai bine sa vb despre toate astea la intalnire ... facem o intalnire de gradul 0 :lol: ... sa apara totzi membri ... pe jos ... role ... biciclete ... eventual masini ... si sa vb totzi LIVE ... parerea mea
|
Quote:
Quote:
Quote:
Vom discuta vineri despre masinile ce vor intra la event-uri. Eu fac tot posibilul sa aduc noi membri...iar din cei actuali, majoritatea au masinile in lucru. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
multumesc multumesc :))) :lol:
|
Quote:
Vineri, orele 20:00, parcare subterana Grand Arena, toata lumea sa fie prezenta ;).Cei care n-au parasolar si am discutat, sunt rugati sa vina cu banutii. |
2 Attachment(s)
Miss Zeta si emisiunea "Surprize Surprize" :arrow:
|
1 Attachment(s)
felicitarile mele ... hmm una peste alta maine ma apuc sa dau jos urmatoarele "Interior + bord + instalatie electrica + TOT :)) ... Geamuri ... tot tot tot ... nu am probleme de tinichigerie dar vreau sa o antifonez si sa o fac de la primul la ultimul surub ... cu riscul de a scoate masina km peste 1 an ... am un ideal in GOLF mk2 ... nush cat o sa dureze si cat pot sa o aduc sa semene cu cea din poza ... dar macar incer ... cu ajutorul unui bun prieten dal meu sper sa o scoatem la capat :lol:
Quote:
|
sa vedem ce faci cu acest golf ca ai avut ceva incercari dar au esuat....
|
nu am avut nici una de genul ... adik a fost la mine dar nu am bagat un leu in el ... avand in vedere ca masina e desfacuta toata ... sunt sanse de 1% sa iasa ceva NU??? ramane de vazut :D :lol:
Quote:
|
asteptam....acuma speram sa ai dreptate si eu sa gresesc ca nu ma supar :D
|
Quote:
Click https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=283 |
Quote:
|
Quote:
Din motive personale, Zeta numai face parte din club, ii uram multa sanatate si succes in incheierea proiectului.Sa creasca mare, sa o vedem la eventuri 8). Maine reeditez lista cu membri, posibil sa fim mai putini sau mai multi... |
Acum am aflat si eu...imi pare sincer rau. Zeta,bafta in continuare cu proiectul
|
:sad::sad: si mie imi pare rau si sper sa nu supar pe nimeni mai trec pe la intalniri pe la voi ...la o vorba:D
|
Atunci daca mai treci pe la noi sa mai discutam te iertam :D. Te asteptam
|
nu mai ma joc ... pai cu concurentza cum ramane???? :)) :lol: am glumit ... multa bafta si sa iasa golf tzipla :D
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut baieti,am si eu o dacia 1310 din 91' si as dori sa intru in clubul dream works,pun cateva poze sa va faceti o idee...
|
Quote:
Incerc sa ajung vineri prin forte proprii daca nu va contactez e cei care stati in zona Titan sau prin apropiere. ZuZ tu lucrezi la Mega Image?? Vad masina mereu parcata in fata la Mega Image la Gloria :) |
Quote:
|
DEV ma bucur ca a fost buna ideea mea si sper ca pot sa mai stau pe aici printre voi sa va ajut cu orice, sa vezi ca sunt chiar interesat de o filiala si sper sa fiti de acord;)
|
Quote:
tare=)) are istorie masina te primim cu cea mai mare placere ! :D |
@kreasta: Salut MRU, frumoasa masina ;), mi-ar face placere sa te avem printre noi.Te astept vineri, sa facem si parasolar :D.
@Tyfu: Te trec pe lista :P.Vorbeste cu nenea Zuz ca esti in drumul lui, poate veniti impreuna :">. @Sonny:Mersi pentru sfat ;), intotdeauna vei fi bine venit printre noi.Legat de filiala, eu as fi de acord, sa vedem si parerile membrilor.Imi poti spune mai multe detalii? |
Quote:
plus de asta ca sunt din vara in constanta si deja am inceput sa cunosc baietii de pe aici dar nu pe toti si parerea mea e sa ramana subiectul in discutie si la vara sa trageti o fuga in numar cat mai mare vreo 2 zile pe aici, pana atunci am timp si eu sa cunosc pe toata lumea, sa aleg masini pentru club, cu accordul vostru bineinteles si in momentul in care ati venit noi o sa fim pregatiti si dam drumu si la filiala asta;) parerea mea...astept pareri pro si contra...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si eu sunt de acord ! |
Quote:
Quote:
|
Din experientele trecute pe care le-am avut cu alte cluburi sunt necesari bani destui sa poti participa la o expozitie....ma rog cum au facut cei unde am fost eu....cu banner, stickere si altele.
Ideea cu cotizatia dupa mine ar fi ok in sensul in care banii sunt folositi pentru asa ceva inclusiv cum ati zis si voi pentru cosmetizarea masinilor, ca sa iasa ceva ok. Ii dau dreptate lui Micutzu in ceea ce a scris desi nu ar trebui sa scriu eu pt ca nu pot spune ca am participat la toate intalnirile iar acum a mai aparut si porcaria asta cu permisul meu suspendat care ma cam dat peste cap. Oricum am incredere ca putem face ceva frumos si abia astept sa treaca luna asta sa pot veni nelipsit la intalniri.:D P.S. Sunt pro pentru filiala de la Constanta:D |
2 Attachment(s)
multumesc baieti pentru sustinere, sper ca pana la vara dream works sa fie un club mare in romania si sa deschidem si filiala aici;)
pun si eu 2 poze sa vedeti unde s.au dus banii mei de facultate:lol::lol: |
Asa DA! Frumos sonny unde s-au dus banii...mai bine aici :D. Bafta cu proiectul
|
Quote:
super power e30 ;x |
mersi baieti, sa vedem cand o fi gata ca e greu tare cu banii, caut un job ceva si nu gasesc, toate job.urile sa apeleze la mine:))):)))
in alta ordine de idei sper sa iasa bine...sa vedem cine ghiceste culoarea, in afara de DEV ca lui i.am zis;) |
Quote:
Frumos :D !! Ce culoare il vei face ? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning