![]() |
Re: DACIA 1300
1 Attachment(s)
O poza ca doamnele :D
|
11 Attachment(s)
Cateva poze cu masinuta si cu cateva piese primite moca :D
Ce ziceti, ii sta bine la ceasul ala acolo? |
Nu prea vine bine ceasul ala.
In afara de bord, ai si aeroterma si cu tubulatura? Ma gandesc ca te ajuta la dezaburire. Daca tot ai optat pentru CN4, este pacat sa nu profiti si ventilatia mult imbunatatita. |
Si tie iti ating jantele astea ELBA de pasajele din spate?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si mie imi atingea cu cauciucuri 165/70/13 si pana cand nu am batut buza si pana nu am roluit aripile nu am scapaf de atins.Oricum daca pun greutate mai mare pe ea tot imi mai atinge un pic.
|
1 Attachment(s)
Quote:
O poza cu jucariile :D |
7 Attachment(s)
Ieri am schimbat cutia facuta pentru raly cu una de papuc cu codu 365 - 13 deoarece mi-a cedat grupu ( mi sa spart un satelit). A fost un pic de munca (aproximativ 13 ore) Cutia pe care am luato a fost model nou gen cum e aia de renault cu suruburi cu cap de Euri si cu capacul a 5 simplu nu cum sunt unele cu flansa aia de fier pe care se pot monta cei doi suporti de cutie. Ca sa pot monta capacul de la a 5 cu flansa aia de fier a trebuie sa iau de pe cealalta toate furcile pentru ca nu se potriveste capacul. Inafar de ce i-am facut i-am pus si pinioane de treapta a 5 de 0,76.
Rapoartele cutie sunt astfel: 8x33 1. 3,81 2. 2,23 3. 1,47 4. 1,03 5. 0,76 Azi a fost o zi perfecta pentru Daciotii :D |
5 Attachment(s)
Cateva piese frantuzesti :D
|
1 Attachment(s)
E al doilea grup pe care il rupe, inafar de planetare :D
|
2 Attachment(s)
Am terminat si cu shirt shitul 😆
|
Nu ai stare deloc colegul.Lasa ca vin vremurile alea calduroase si ne intalnim pe bulevard sa mai povestim .
|
4 Attachment(s)
A murit de tot forumul asta. Asta e... mergem mai departe :))
Am terminat si cu schimbatoru de modificat :D O poza cu batranul Renault 16. Acum lucrez la un ceas de bord cu multe modificari. |
Quote:
|
E la pomana de cativa ani forumul... S-a mutat toata lumea pe "feisbuc":rolleyes2
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Azi am primit de la un strumgar suportu pentru nuca data de Domnul Dany (BTL) |
5 Attachment(s)
Azi batranica a primit o galerie de Renault si tot azi am primit de la Yul tampoane pentru ceilalti suporti de cutie :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Azi am reusit sa schimb ceilalti suporti la cutie si carburatoru. Tot azi am gasit prin remat o pedala de acceleratie Frantuzeasca 😆 |
De ce ai schimbat carburatorul? :???:
|
Quote:
|
Salut, am vazut ca ai luat indicatoare de bord dacia papuc diesel...
O intrebare am acel model de bord se potriveste la o instalatie electrica dacia din 2002 care a avut la fel configuratia martorilor de bord, benzina ( inafara de ledul rosu care palpaie la diesel-uri) |
Quote:
|
Weber-ul trebuie setat cu jicloare sa corespunda acetui tip de motor, iar daca jicloarele sunt prea mari, sau difuzoare mari etc, nu are rost sa-l puna pe masina numai de aspect , mai mare randament are cu, carfilul.
|
6 Attachment(s)
Quote:
O poza cu babutele😆 Unde dasesc si eu suporti pentru becuri model nou? |
Te-am vazut in seara de 3 ianuarie la Kaufland pe la 11 noaptea, te jucai pe zapada :D... ( eu eram pe geam la bucatarie), erau multi dar la 2 minute dupa ce ai plecat tu... i-a speriat politia pe toti !
P.s. Ti-ai mai luat inca o dacie 1300 ? ( aceea albastra) |
Quote:
Da m-am jucat un pic :) si am stiut cand sa plec :D NU. Am o Solenza. |
2 Attachment(s)
Sa ne apucam de lustruit :D
|
3 Attachment(s)
Azi mi-a venit o piesa ce imi doream de mult. Capac cutie ambreaj renault 18 cu parghia lunga, ceea ce ma ajuta sa apas ambreaju cu degetu 😃
|
1 Attachment(s)
O poza pe anu asta la motor :D
|
1 Attachment(s)
Ce avem noi aicea :D
|
2 Attachment(s)
Ce avem noi aici 😀?
|
La cat au ajuns trompetele? Sunt comandate de pe dincolo?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa-i ofer putina protectie motorului ;)
|
8 Attachment(s)
Ieri am montat bucsile bara stabilizatoare de toyota avand aceleasi dimensiuni doar ca e pentru bara de 24 mm, ce imi trebuia mie. Ii multumesc lui Popasan pentru codurile :D
Azi am montat o bobina de Sfantu Gheorghe cu rezistenta aditionala avand 2,9 ohmi si cateva poze cu furia. |
2 Attachment(s)
Ii fardam putin ochii :D
|
42 Attachment(s)
Incep alte modificari la motor din cauza unei defctiuni din fabrica cred. Am gasit o carnitura de textolit in canalu de ungere inspre palieru 1 si rampa culbutori. M-am hotarat sa il modific din nou :D Modificari la ceasurile de la bord (adaptari piese din ceas de takosan pe unu normal), chiuloasa cu supape de admisie la 32 la 34,2 si pistoane teflonate lustruite in cap.
|
De ce nu ii bagi un set motor de 1.4?:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning