![]() |
Re: B 89 Wrc
hmm...parerea mea este k WRC prea mai mult "muscle-car" pe cand TAU e mai "street"...oricum e supeeer jmeeechera masina...da de ce zici k nu iti place culoarea WRC? mie mi se pare foarte tare...! :D:D:D
|
Re: B 89 Wrc
ce sa mai aude cu ex b 89 wrc
|
Re: B 89 W R C
sau cu actualul WRC? am vazut eu bine intr-o dimineata sau numerele de pe dacie sunt acum pe o dubita alba?
|
da, vrea sa ii puna un motor mare , central, si si-a cumparat duba sa aiva loc. Cred ca o sa iasa bomba.
|
ce misto!!
|
mai traieste WRC-ul?
|
ceva detalii despre fostul wrc ??
|
sunt bine sanatos si voua va doresc la fel
cat despe masina stiu ca primeste un set nou de adidasi tot albi din cate stiu eu |
Mi-a placut mult de tot masinuta asta. Am tot vazut-o prin Dristor o perioada, anul trecut. este o masina reusita si se vede cata dragoste si efort implica. una dintre cele mai speciale pe care am avut ocazia sa le vad cu ochiul meu. Multa bafta in continuare cu proiectele tale....
|
3 Attachment(s)
Nu va speriati si nu criticati !
Va avertizez ca pun niste poze cu masina, dar e foarte murdara pt ca era noroi afara(peste tot), abea ninsese cu o seara inainte, era noapte s.a.m.d. Attachment 757536 Attachment 757537 Attachment 757538 Promit ca urmatoarele poze vor fi facute ziua cu masina curata si aranjata. Sper ca isi va recapata respectul de alta data. De altfel promit sa nu mai raspund la misto atata timp cat nu se fac remarci rautacioase la adresa mea sau a masinii si atata timp cat nu se pun intrebari idioate. Tin sa mentionez ca reply-urile cu caracter prietenesc si cu bune intentii sunt bine venite. multumesc si sper sa nu dezamagesc prea multa lume. |
foarte frumos.tine-o tot asa si adu-o la valoarea ei de alta data,daca se poate si mai mult. respect pentru masina si pentru tine deoarece continui :)
|
weed in primul rand tin sa te felicit ca nu lasi masina in paragina si ca continui traditia!:D
in al doilea rand am si eu vreo cateva atentii:continua dungile alea de gordini,da jos X-urile de pe proiectoare si cauta niste jante cu ceva buza ca astea nu intra sub pasaje daca intelegi ce zic! bafta in continuare!:D |
multumesc frumos pentru aprecieri si incurajari !
|
mai sa stii ca arata bine masina si jantele sunt foarte frumoase...
pe viitor ai de gand sa umblii pe la motor??sa il schimbi?? app o remarca as avea terminai dungile gordini.... spor la lucru si sa iasa ceva frumos.. |
nici mie nu prea imi plac x-urile dar un proiector e un pic crapat, so...
dungile in schimb imi plac asa cum sunt. ai dreptate si cu jantele in mare parte dar pe fata se vad OK, iar pentru spate am distantieri de 2cm care sper ca o sa fie suficienti pentru a multe golul. ramane de vazut dupa ce imi cumpar prezoane suficient de lungi. multumesc inca o data. RobertRFG - multa lume mi-a zis de dungi dar eu ink nu sunt convins, in fine poate odata cu urmatoarele jante le voi da jos de tot. cat despre motor, am intentii mari dar nu sunt hotarat, oricum un lucru e cert o sa fie cel putin 1.8 capacitatea cilindrica. multumesc. |
asa da daca pui distantieri ca sunt super faine jantele!:D
|
Quote:
in fine cum a zis si bolidu ma bucur ca continui traditia modificarilor si nu o lasi in paragina.. |
urmatorul pas este puntea cu discuri.
reconditionare si sus pe masina. hmm... aveam o poza cu ea dar nu ma lasa s-o pun. in fine o s-o vedeti altadata. Masina asta are putere de convingere, asa ca nu va faceti griji. :D Momentan eu am plecat. salut Te rog sa folosesti functia Edit ! |
arata bine ,fumoase jantele ! eu zic sa o lasi fara dungi ,dar faci ce iti place si in legatura cu X dupa proiectoare nu arata prea bine ! bafta
|
frumos,arata bine si cu dungi de gordini si fara,bafta in continuare
|
arata prea bine cu dungi doar pe aripa si imi plac si X-urile dupa proiectoare! las-o asa!!
|
multumesc. masina pana una alta ramane asa.
daca am ceva noroc urmatoarele saptamani(2-3) masina asta ajunge grava rau. |
ce sa-ti uram:) ...sa o faci sa arate mai bine decat era inainte...deci ...tinde spre perfectiune...adik pe intelesul nostru e foarte tare....da..fa ceva cu dungile alea ( cum au zis toti..ori le continui ori le dai jos:P si cu x-urile de pe proiectoare...)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
ai curaj mare sa te apuci sa schimbi puntea:))) eu asa am facut azi.. si..mi-am blestemat zilele:))...am pus tot d r18
|
Quote:
|
canavaro..am eu o punte de r18 ..de pe fostul box...da n-are nimic pe ea:) ..iti trebuie tamburi tot...da..te pot ajuta sa cumperi de la cineva..una intreaga...da trebuie sa o demontezi...de pe un r18 da-mi add pe dj_Axel_Slobcity
|
nu inteleg, de ce imi trebuie curaj mare sa schimb puntea ?
daca te referi la frig, si pe asta de pe masina tot pe frig am pus-o. daca te referi la altceva trebe sa-mi spui ca nu am inteles. ok cannavaro, desi nu cred ca e hotarat omu. |
la frig man:)....eu mi-am rupt degetele...a mai si inceput sa ploua..ninga..orice..:) ...
|
asta e daca nu intampinam si din astea nu se numeste pasiune pentru batrana dacie
|
felicitari...arata bine
|
Si murdara si tot arata bine masina ta. Felicitari ca te preocupa imbunatatirea ei si ai grija de ea!
|
multumesc.
|
unde pot vedea poze cu masina?
|
o sa pun eu aici.
|
jantele le-ai dat?cu puntea cum ramane?:D un pm cu preturile daca le vinzi:D
|
care jante ? puntea ramane la mine pana una alta...
|
ats-urile de erau odata pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning