![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
vezi ca am primit raspuns la cererile de participare la cursa le mans de 24 de ore,tre sa ne prezentam la teste;) |
Quote:
Vezi ca m-au sunat azi si au zis ca ne trimit biletele de avion si rezervarile pentru hotel si ne asteapta cineva acolo la aeroport in ziua cand ajungem. E tzais! Baieti, sa ne tzinetzi pumnii! |
Quote:
|
Mai ramane sa va vad la GUMBALL 3000...
|
Quote:
|
vad ca pe topicul asta e aglomeratie mare, dar pe forumul nostru ioc , ptem vorbi si acolo aceleasi chesti , ca doar oamenii aia nu s-au chinuit degeaba , ba mai mult am mai dat si bani pentru rezervarea domeniului.... parerea mea ...hic:rolleyes2
|
Quote:
|
La ora 20:00 ne vedem la Sala Sporturilor.
|
e bine ca e cald afara, o dam pe cola seminte si caterink si "un mik la gratar"...:))
|
https://www.youtube.com/watch?v=uvUHW...eature=related
Pt aia cu masini turbate... aveti competitie :)) |
http://www.andreiteodoroiu.ro/
Diseara vino la concertul caritabil pentru Andi! La Irish pe Vasile Lupu nr 38. Toti banii stransi vor ajunge in contul lui Andi. Va asteptam sa dovedim ca visele uneori chiar devin realitate! Vino pentru el. Merita o sansa la viata. Hai sa i-o oferim! As vrea ca toti din club sa fie prezenti si sa se stranga cat mai multa lume. Parerea mea este sa mergem sa cumparam cate un bilet (parca este 5 sau 10 ron) si pe urma sa ne vedem de treburile noastre. Baiatul are nevoie de 150.000e sa faca transplantul. Un gest frumos pentru cei cu inima mare. Ficatul lui,desi nu este cel al unui fumator sau al unui alcoolic,este afectat de ciroza.O hepatita B,nedepistata,pe care o avea de cand era mic,este de vina.Toti anii ce au oferit acestui om atata fericire si veselie au tinut ascuns un groaznic cosmar. Andi este diagnosticat cu ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga. |
din cate am vb cu ''cineva'' ramane sa ne intalnim la 8 la sala si pe urma vedem ce si cum.
Cu ce sa vin :-P Orange or Blue :-P |
Quote:
P.S.: pacat ca nu poti veni cu ambele. |
ma ambitionezi :-P
|
Ceva plimbărică ?!
|
ar merge azi o plimbare...
|
jakale mai usor ca rupi masina in liniile de tramvai :)) te-am vazut viner pe la 07:40 asa prin fata pe la energetic veneai din nord , ti-ai schimbat toba? parca nu suna asa :d
|
Quote:
|
Mai repede tai sinele cu gumele tale sarma power...zau zic :))
|
le da voon-u in ultima perioara m-a nenorocit.:lol::lol::lol::lol::twisted:
|
4 Attachment(s)
8)8)8)8)8)
|
imi place la nebunie ursu rosu :x am vazut un video cu el , e super ...
P.S: ii stie cineva consumul? de curiozitate :)) |
Quote:
|
Quote:
|
:))))))))))
Mai conteaza conusmul ... Barem a lui fuge , a mea cu 100RON merg 135km si abia imi tarai basinile.:D:D Mama ei de platina sport. Tre sa o schimb cu una stock ca sa nu mai consume atat. |
V-am vazut aseara pe la sala, ati cauzat un ambuteiaj :))
Al cui era pocket bike-ul ala? |
Nu consuma mult masina daca mergi frumos cu ea. Lucru IMPOSIBIL. De 100 de ron merg cam 50-60 km prin oras si forja. La un mers de 120 km/h consuma MAXIM 10. 8)
|
Quote:
Era o cutiutza cu doua fire... Plm... du-te si intereseaza-te si tu... sau stii despre ce e vorba? Uite ca am gasit si pe un site la noi... Exact asta are Cristi... Ia vezi. Te ajuta cu ceva? http://www.gotronic.ro/new/index.php...mid=61&lang=ro |
Quote:
Ai auzit tu de Platina sport si Soft cu ADN ? =))))) |
n-are el d'astea ... dar are dracusori sub capota de rad ... propun o exorcizare cu gaz poate scapi si cu consumul mai mic :))
|
Da... Plm...
N-am fost foarte atent la postul tau Bala... Idiotule! :lol: |
Quote:
|
Vineri ora 20:00 adunare generala la Sala Sporturilor.
Blocam intrarea, muzica, femei,etc. P.S.: am glumit la partea cu intrarea, restul raman valabile.;) |
asa alex.... si asa nu mai am prietena :))))) tooate fetilii sa apelezzeee la mine =))
|
mielule si acum mai ai bani de banzina si telefon ?:)):)) stii tu la ce ma refer...;))
|
pai men .. .cautam alta :))))))) ori suntem golonii ori numai suntem ;)))
|
deja ati dat o in dragoste
|
eee si cu tine acuma ...
|
Nu uitati azi la 20:00 ... Sala Sporturilor.
|
prezent...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning