Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

sonykel 14-10-08 03:29

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

pai mi-am dat seama la ce se refera dar daca nu vrea sa ia ceva scump si profi incearca cu cele de la instalatii sanitare doar ca se vor coace repede de la temperaturiile ridicate

Catalin_BMW 14-10-08 08:18

pe la magazinele de inst. sanitare nu am gasit asa ceva, am gasit de pvc care ies din discutie clar, mai caut pana miercuri-joi, daca nu gasesc nimic, merg pe alea profi ...alta varianta nu am. Ma oftic totusi sa dau pe 8 coturi de cauciuc cat am dat pe turbina noua :lol:

Merci all.

quick_5hifter 14-10-08 18:17

Quote:

Originally Posted by Catalin_BMW (Post 1807772)
pe la magazinele de inst. sanitare nu am gasit asa ceva, am gasit de pvc care ies din discutie clar, mai caut pana miercuri-joi, daca nu gasesc nimic, merg pe alea profi ...alta varianta nu am. Ma oftic totusi sa dau pe 8 coturi de cauciuc cat am dat pe turbina noua :lol:

Merci all.

Hai sa cautam pe cineva care ne aduce de pe ebay (ca vreau si eu asa ceva), sau incearca si la magazinul lui FIXu, pe Poporului.

kirin 14-10-08 22:17

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1808614)
Hai sa cautam pe cineva care ne aduce de pe ebay (ca vreau si eu asa ceva), sau incearca si la magazinul lui FIXu, pe Poporului.

care e dificultatea sa aduceti singuri de pe ebay ?

Catalin_BMW 15-10-08 08:46

...de pe ebay imi aduc singur, asa cum mi'am adus si turbina, nu asta e problema, problema e de timp... am nevoie relativ repede de ele, am vb. cu FIX'u.

Quick_5hifter, ce vrei de pe ebay ? poate mai fac o comanda si ne cuplam amandoi.

quick_5hifter 16-10-08 00:07

Quote:

Originally Posted by Catalin_BMW (Post 1809556)
...de pe ebay imi aduc singur, asa cum mi'am adus si turbina, nu asta e problema, problema e de timp... am nevoie relativ repede de ele, am vb. cu FIX'u.

Quick_5hifter, ce vrei de pe ebay ? poate mai fac o comanda si ne cuplam amandoi.

Vreau furtunase albastre, fise cu delcou albastre, un volan... mai multe chestii.
Maruntisurile astea le-as putea comanda si acum, insa "grosu" mai incolo.
Sa-mi spui cand faci comanda, sa vorbim ce si cum.

@kirin: consider ca nu merita sa platesc ~50 ron pe luna pentru administrarea unui card pe care il folosesc poate 1 data pe an...

sonykel 16-10-08 18:21

1 Attachment(s)
un service de tinichigerie bun si rapid care are contract cu ardaf stie cineva???

Urban_Racing 17-10-08 02:58

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1809052)
care e dificultatea sa aduceti singuri de pe ebay ?

Feed backuri ..... alternative la livrere .... mai multe

ciushca 17-10-08 11:14

la dan inves in km 5...au contract cu ardaf si lucreaza destul de bine...

sonykel 17-10-08 12:22

unde sunt mai exact?

ciushca 17-10-08 12:51

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1813314)
unde sunt mai exact?

dupa ce cobori podu de la doraly, e un peco petrom pe stanga si dupa e service`ul, e mare si scrie dan invest, poate ne vdm pe la aqua diseara si mai vb

wu_vladutz 17-10-08 13:54

Are cineva idee unde pot duce masina la vospit si la pregatit ( chit, pt ca mai am mici retusuri de facut ) ? Vreau o vopsitorie buna,ca sa zic asa, si cu preturi acceptabile. Am un VW Polo, masina este destul de mica .

dreaq 23-10-08 15:52

Vreau sa cumpar 2 anvelope sh pt tico ,aveti idee de niste centre prin cta sau imprejurimi ? Am gasit unul pe varianta dar nu avea pe 12 nimic.

FakeML 26-10-08 01:50

am si eu un BMW seria 3 ultimul model (E90)

as dori sa stiu si eu unde gasesc cateva magazine specializate.

nu sunt din CT asa ca va rog sa imi si exlicati daca stiti!

vreau sa ii pun niste angel eyes, eventual si stopuri, folie, niste jante full crom, si un sistem audio! adik un tun de bass (la ultimul chira vreau un service bun pt ca vreau sa iasa bine) am un amplificator al masinii dar nush ce ar putea face el! am inteles ca imi trebe un subwoofer bun, o incita buna, un amplificator bun, cablaj si cel mai imp o mana de lucru f buna!

ms anticipat!

ct11lyv 26-10-08 03:53

omule.din cate zici tu ...ai statie..vezi cat sscoate .si ia un ufwar sa un tub pe masura...pt evacuare..sunt multe firme..la noi stiu ca e borla care se ocupa cu avecuari...si stopuri faruri gasesti pe net..la fel ca si jantele..dar sa fie prinderea la fel si et`u... ..folia sunt firme specializate..conform rar ...suces in realziari..

FakeML 26-10-08 16:43

si de unde as putea sa imi iau un wofer?
dar nu dinalea made in china!
ceva pioneer, kicker, ground zero sau Rockford Fosgate

leonard 26-10-08 16:48

daca vrei din cta..... e chiar reprezentanta pioneer . pe str tepes voda.
au si parte de montaj.

FakeML 26-10-08 18:00

as fi recunoscator daca mi-ai spune si pe unde vinde str tepes voda!
nu sunt din CT si nush prea bine CT da-mi niste puncte de reper!

leonard 26-10-08 18:07

pei...zona casa de cultura. e strada pe care circula 51 daca nu ma insel. daca vi pe lapusneanu dinspre zona dacia spre casa de cultura....la intersectie(casa de clutura) faci stanga si urci in sus cam 200 de metri.apoi o iei pe o strada mai ingusta cu sens unic(deci nu pe strada cu prioritate) si o sa vezi imediat pe dreapta.e reclama cu pioneer acolo.

FakeML 26-10-08 18:28

k ms mult! o sa merg maine sa vad ce pot gasi!

sonykel 30-10-08 20:10

unde gasesc inele de MDF in ct? si pe la ce bani?

dogarel2 31-10-08 07:21

Pai inele gata facute nu cred ca gasesti. Mai bine iei o placa de la Arabesque si croiesti incinta din ea.

quick_5hifter 31-10-08 21:26

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1835561)
unde gasesc inele de MDF in ct? si pe la ce bani?

Depinde la ce-ti trebuie....daca ai nevoie pentru difuzoare de 17 cm, am eu 2 bucati din pal melaminat de ~1 cm grosime.

sonykel 02-11-08 11:38

ptr difuri de 16...
poti sa-mi spui si mie cum fac o contestatie la un proces verbal??? mi-am luat amenda ptr stationare pe UNIRII... vreau sa contest faptu ca eram stationat eu de fapt eram oprit doar si nici oprit nu eram ptr ca nu se poate considera oprire cand un pasager urca sau coboara din masina

Urban_Racing 02-11-08 12:24

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1839160)
ptr difuri de 16...
poti sa-mi spui si mie cum fac o contestatie la un proces verbal??? mi-am luat amenda ptr stationare pe UNIRII... vreau sa contest faptu ca eram stationat eu de fapt eram oprit doar si nici oprit nu eram ptr ca nu se poate considera oprire cand un pasager urca sau coboara din masina

te duci la judecatorie faci o cerere in 2 ex in care explici ca , contesti pv cu nr cutare seria cutare in calitate de petent pe motiv ca ... scri ce vrei si 2 copii dupa pv sau una nu mai stiu exact si o depui la registraturas parca dupa care astepti sa iti vina o citatie acasa

quick_5hifter 02-11-08 22:13

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1839216)
te duci la judecatorie faci o cerere in 2 ex in care explici ca , contesti pv cu nr cutare seria cutare in calitate de petent pe motiv ca ... scri ce vrei si 2 copii dupa pv sau una nu mai stiu exact si o depui la registraturas parca dupa care astepti sa iti vina o citatie acasa

Corect, cu mentiunea ca la rubrica "parat" va figura organul constatator (ca sa stie instanta pe cine citeaza), iar ca sa nu lungesti prea mult procesul e indicat sa depui de prima data copie dupa toate hartiile in 2 exemplare, inclusiv procesul verbal (ca poate solicita organul constatator copie dupa intreaga actiune, si te-ai ales cu un termen in plus).
Doua aspecte importante: ai muuuuult mai putine sanse sa reusesti anularea procesului verbal, daca:
a)ai semnat procesul verbal
b)nu ai scris nimic la rubrica obiectiuni.
Temeiul juridic al contestatiei (plangerii contraventionale) trebuie sa fie unul din art. 16 - 17 din OG 2/2001 privind contraventiile, e o brosura mica de 10-20 de pagini, o gasesti la orice taraba sau la Barou sau la universitati, in biblioteci.
Poti sa chemi si 2 martori care sa sustina ceea ce spui tu. Probabil va fi chemat si martorul asistent (in cazul in care nu ai semnat).
Pentru un model de actiune, da-mi un mesaj privat si-ti trimit.
Sau ne intalnim intr-o zi si-ti dau si inelele alea, poate faci ceva cu ele (16-16.5-17, e vorba oricum de aceeasi marime).
PS: pentru plangere, ai grija sa te incadrezi in termen! Deci gandeste-te repede.
PS2: daca ai de gand sa faci plangere, NU PLATI AMENDA!

sonykel 03-11-08 06:50

ok quick m-ai pus pe ganduri... cu plangerea mise parea mult mai simplu... dabia sambata seara am luat amenda am timp sa ma gandesc
de semnat am semnat , la obiectii a scris politistu ce ia zis... dar intelesesem dupa un site ca pot se depun contestatia si sa se judece in lipsa mea... si nu am de gand nici sa citez martori... nu stiu ma mai gandesc...

quick_5hifter 03-11-08 21:40

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1840419)
ok quick m-ai pus pe ganduri... cu plangerea mise parea mult mai simplu... dabia sambata seara am luat amenda am timp sa ma gandesc
de semnat am semnat , la obiectii a scris politistu ce ia zis... dar intelesesem dupa un site ca pot se depun contestatia si sa se judece in lipsa mea... si nu am de gand nici sa citez martori... nu stiu ma mai gandesc...

Nu esti obligat sa te prezinti, insa in felul asta se va considera ca nu-ti mai sustii plangerea si va fi respinsa. De asemenea, daca pierzi, vei fi obligat sa platesti cheltuielile de judecata ale Politiei.
Ma anunti daca ai nevoie de model de plangere.
Daca mai are nevoie cineva, il pot posta aici.
Toate cele bune!

Urban_Racing 04-11-08 00:51

Martorul asistent se vrea a fi martor la intocmirea procesului verbal nu martor la savarsirea contraventiei , si oricum martorii de obicei sunt cam aceashi la militie , bosket sau legitimari de nu stiu cand

p3rv3r5ul 04-11-08 14:00

stie cineva unde gasesc un tester pentru un punto mk2 din 2000? inafara de reprezentanta. si eventual un service care poate sa-mi faca orice reparatie la masinuta. multumesc anticipat

quick_5hifter 04-11-08 21:12

Au tester in spate la Kaufland, putin mai spre Casa de Cultura. Nu stiu daca si pentru masina ta, dar merita incercat.
Pretul e in jur de 70 ron.

Urban_Racing 05-11-08 15:08

Am cerut la militie numar patrat si nu au vrut sa imi dea ...stiti pe cineva care face placi?

quick_5hifter 05-11-08 19:50

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1845338)
Am cerut la militie numar patrat si nu au vrut sa imi dea ...stiti pe cineva care face placi?

M-am interesat eu direct la Militie: daca vrei nr. patrat (doar format mare) trebuie sa aduci masina sau poze cu masina din care sa reiasa ca a fost conceput locasul numarului pentru un astfel de numar. Altfel... slabe sanse.
O excelenta idee (si eu o sa o pun in practica) ar fi sa-ti modifici suportul numarului din fibra... la mine se poate, ca este exact intre stopuri, insa nu incape numar mare :sad:
Oricum, m-am convins ca, intre numar normal si numar patrat mare, tot mai bine arata primul...

semjke 05-11-08 20:57

1 Attachment(s)
Stie cineva care e povestea numerelor de inmatriculare care le au unele masini cu font schimbat ?(ma refer cele din cta ca in tarile civilizate[cu apa calda] se accepta astfel de model) Am intrebat pe cineva la rutiera si a spus ca sunt ilegale.. :-D Recent mi-am inmatriculat masina definitiv, terminand leasingul si m-am interesat despre asta insa nu a stiut nimeni de el. O seara buna

Urban_Racing 06-11-08 09:00

Eu stiu pe cineva care avea numere ca astea din poza si a umblat cu ele 2-3 luni si le`a dat jos , din cate am inteles au vrut sa ii ia talonul. Am vazut ca inca umbla lumea prin oras cu numere de genul asta

Psycho 06-11-08 19:14

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1845993)
Stie cineva care e povestea numerelor de inmatriculare care le au unele masini cu font schimbat ?(ma refer cele din cta ca in tarile civilizate[cu apa calda] se accepta astfel de model) Am intrebat pe cineva la rutiera si a spus ca sunt ilegale.. :-D Recent mi-am inmatriculat masina definitiv, terminand leasingul si m-am interesat despre asta insa nu a stiut nimeni de el. O seara buna

te duci la politie si iti iei 2 table cu RO cam 500 de mii amandoua sau bucata .. nu mai stiu exact ...

apoi gasesti un prieten care face germania i le pui la subrat .. si ti le aduce inapoi cu caracterele de germania ;) .. simplu ;)

poti sa umbli cu ele ca sunt conforme cu standardul romanesc pentru ca in lege nu este specificat caracterul .. cu care este scris numarul .. dar atata timp cat placile sunt cu RO .. si nu sunt cu D sau alte tampenii cum am mai avzut prin oras nu ar avea de ce sa se ia de tine ...

semjke 06-11-08 21:02

mersi frumos pt info Psycho, eu recent mi-am inmatriculat masina si am intrebat la biroul de inmatriculari si mi-au spus cei de acolo ca doar modelul asta se dau iar restul.. cu tot felu de embleme, tipuri, inscrisuri sunt ilegale.. si am auzit si persoane patite care au fost la un pas sa le retina talonul, probabil ca varianta cum ai spus-o tu e perfect valabila dar si legala :D

semjke 07-11-08 18:55

salutare, are cineva idee prin constanta pe unde pot gasi un centru unde se monteaza folie auto ? ( de preferat Llumar ca am citit ca asta ar fii cea mai buna) cam cat ma poate ajunge luneta + geamurile spate, si cum se procedeaza ce acte se dau si incotro trebuie sa ma duc ? Recent am inmatriculat masina dupa sfarsit de leasing si cineva mi-a indicat ca e bine sa pun folia dupa inmatriculare. multumesc anticipat pentru raspunsuri si ajutor :-D

quick_5hifter 07-11-08 23:28

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1849765)
salutare, are cineva idee prin constanta pe unde pot gasi un centru unde se monteaza folie auto ? ( de preferat Llumar ca am citit ca asta ar fii cea mai buna) cam cat ma poate ajunge luneta + geamurile spate, si cum se procedeaza ce acte se dau si incotro trebuie sa ma duc ? Recent am inmatriculat masina dupa sfarsit de leasing si cineva mi-a indicat ca e bine sa pun folia dupa inmatriculare. multumesc anticipat pentru raspunsuri si ajutor :-D

Stiu mai multe locuri, insa iti recomand:
1)Margraf, pe b-dul IC Bratianu, dupa podul de butelii inca 2-300 metri spre Palas, pe partea stanga.
2)Langa spalatoria Trompi
3)La intersectia b-dului Tomis cu Aurel Vlaicu, pe diagonala cu LukOil-ul.
Toti 3 lucreaza cu folie Llumar, autorizata.
Ai nevoiede talon, mai departe se ocupa ei.

semjke 08-11-08 09:56

Mersi frumos quick_5hifter.

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning