![]() |
cosmine, dk dadeai ID-ul pana in iulie, iti faceam un munte de posturi, dar de atunci de cand avem site si forum privat nu prea mai dau pe 4Tuning, dekat rar..pt old cars :twisted:
unde o vopsesti...la cuptor..sau nu? la cat te ajunge toate treaba, indreptat, matuit..vopsit, vopsea? codrine la ce interior te refereai?? |
1 Attachment(s)
sa va mai dau un episod din seria Capri Movies si anume episodul al 28-lea :arrow:
|
ma refer la tot interiorul, iar afacerea cu indreptatul si vopsitul nu stiu inca....
|
e bine k ai putere inka, si bani :twisted: :P , o masina ce a facut baie...nu mai aveam chef sa ma bag la munca..dupa ce cu juma de an inainte deja am facut-o odata...
las k in final ies 2 catigatori siguri, Tu si Capra ta.. Spor la munci :wink: dimi la 5 trebuia sa plec dupa Capra..la Orsova apoi la Sevrin la Polis si la RAR pt acte...aku pulaaaa.... :burn: (scuzati limbajul :oops: :lol: ) dar platforma gasit, mare, tare, buna, 2003, troliu tot, d moshu...cunostinta ce trebuia sa-mi de Sprinterul 220CDI...mi-a zis sa-lk sun dupa ora 18 sa-i confirm atotul si sa-i dau adresa unde sa trimita soferul dimi cu microbuzul, nah k dupa ora 18 tot sun, si Orangele e inchis, fixul deconectat sau scos din furca k e okupat tot timpul, si am belit-o a doua oara.. inka o plecare esuata. Oricum la RAR eram programat la ora 10..cam devreme dar tipu de la care am, luat masina a zis k mai atrziu nu aveau liber aia... :chainsaw: , oricum, dk shtiam de aiz ziua, imi legam naibii firele la priza de la carlig de pe Sierra si mergeam cu masina mea..si gata balciul, aveam si Dizol mai ieftin.si era mai bine :wink: dar nu Olteanu de mos patron tre sa-mi futa mie viata :boxing: :writers_b . Aku sa mai aud pe ala de mi-a zis sa am grija cum vb de olteni ka-l si phut prin RDS si cablu si net si tot..k m-am saturat deja..3 Olteni implicati in treaba asta cu masina, si toti 3 m-au phutut la icre, fiecare la momentul lui... :chainsaw: :chainsaw: :punch: PUNCT, ka-mi sar ochii afara.. :x |
Re:
Quote:
|
Are cineva in plus 2 manere ( interioare )........ evantual si fetele de la usi pt MK2??!!!.... chiar daca sunt in stare proasta..
plz..... |
mi-am luat espero
|
traiasca my bitch
|
1 Attachment(s)
CAPRIstiiii
|
si eu luat Sierra... 2 bucati :twisted: :lol: :lol: si cu vremea asta de *** nu pot ajunge sa-mi iau Capriul din Orsova :cry: :cry: :cry:
morrr lumeee, mooor, azi m-am chinuit sa gasesc schema pt a lega firele cuplei pt remorca, am gasit dupa cateva ore de orbecait pe net... sper sa fie buna schema din SUA pt 7 papuci cu cea din Europa, a noastra :oops: :? |
1 Attachment(s)
Florinee.. merci pentru oferta dar eu caut de ceva vreme un Momolino V6, daca sti tu pe undeva... pret? :shock:
|
Nu ma pot abtine:superb volanul.Pacat ca scrie momo asa mare.
|
dai cu scuipinol sau clei de maimuk si o radiera de la al' mic..si stergi tu MOMO, dk chiar asa mult deranjeaza :twisted: :lol: :lol:
inka n-am gasit asemenea model..de momolino..:( |
nu e buna schema la priza de remorca, aia din State, pt k dupa schema si descriere dk suprapui cele doua mufe(mama/tata) nu corespund dekat 3 pini..din cei 7 cu descrierile lor. Nu inteleg de ce e asa...dar e futizata schema si gata. Dati-va si voi cu parerea...poate, poate :P http://www.chuckschevytruckpages.com/trailerlights.html
:arrow: acum am terminat treaba cu electricianul, mi-a pus un cablu cu 5 fire, legat la instalatia masinii, la stopuri, numerotat pe hartie ce face fiecare culoare de fir si acu astept sa gasesc o remorca la care sa vad care e masa, sa pot lega si la mine aceeasi pin sa fie masa..si restul pe incercate :? k altfel nu am cum... :( :( |
pai masa se identifica atat la masina ta cat si la remorca, platforma, barja etc, cu tabla propriuzisa. adica minusul de la baterie este legat pe caroseria masinii. minus egal masa. deci leaga un fir de colo pana colo si gata un ansamblu de mase. cred ca asta era problema ta, daca am priceput eu bine.
|
mai am 5 posturi si daca nu, cedez userul lui florin
|
patru
|
trei
|
trei
|
pe doi l-am trecut trei, pe unu l-am bagat la codrin, ca nu se supara, ca doar e barbat, si sper ca si moderatorii sa ii urmeze exemplul, si sper ca asta e. nu?
|
bag pla! florine te rog frumos....ai 4 zile sa ma faci de-al casei
|
oferta am zis..a expirat anul trecut in iulie :lol:
pai masa..si ea..trebuie pusa...la un anumit pin..chiar si la alegere..desi trebuie pusa sa corespunda cu pinul din mufa remorcii.. N-ai inteles prea bine cosmine... :roll: , toti pinii ma intereseaza, am legat firele la stopuril masinii..dar trebuie sa le pun la pinii din mufa carligului..sa corespunda cu stasul pinilor din mufa remorcii. Intelegi?...sper :P inka nu rezolvat cu o remorca azi..mai caut o remorcuta sa vad cum sa leg firele..la mufa masinii :evil: |
Re:
acum am terminat treaba cu electricianul, mi-a pus un cablu cu 5 fire, legat la instalatia masinii, la stopuri, numerotat pe hartie ce face fiecare culoare de fir si acu astept sa gasesc o remorca la care sa vad care e masa, sa pot lega si la mine aceeasi pin sa fie masa..si restul pe incercate :? k altfel nu am cum... :( :([/quote]pai io am intzeles de aici ca doar masa itzi pune probleme....dar tu ai multiple probleme. asa ca fa rost de barja, sau remorca sau macara sau ce gasesti si dupa aia kiama un electrician, dai 10 lei noi si ai scapat ca asa o sa pierzi timpuri. kiar daca faci posturi.
|
n-ai inteles, electrician am chemat, am facut treaba ce s-a putut face in interiorul portbagajului..la stopuri, ...mai departe trebuie sa caut o remorca..si de akolo ma descurc...dupa ce dibuiesc masa....incercandu-le pe restul..nu mai am ce electrician sa chem....k al meu nu stie....ordinea, remorca in schimb ma poate lamuri..
iar lei..nu dau nimic, e destul k asta nu m-a costat nimic....k e vecin...incerc sa mentin totul intr-un buget minim..nu-i de mirare k eu sunt singurul..mai \"zgarcit\" din acest CLUB :lol: :lol: si am reusit sa-mi schimb un motor si cutie si totul..la doar 10Euro... :twisted: dk tot aruncati RONi in colo si'ncolo nu ajungeti departe..cu restul de benzina :oops: :lol: si eu care credeam k unul din voi are o remorca..sa-mi zica..si mie fiecare pin ce functie are :( |
pai daca crezi ca o sa faci din capri bici si o sa si pocneasca cu nimai 100 E ...succes!!!
|
1 Attachment(s)
ma refeream la motor, cutie..mecanica macar sa nu coste o avere..k restul trebuie..n-ai ce face cu vopseaua, tablaria...piesele..marunte, tapiteria...
dar mecanica, oricum o inlocuim cam toti..asa k macar sa fie ieftina..pe gratis dk se poate, k la mine :oops: :lol: :lol: tema de gandire :arrow: .....V8 1936 Ford FlatHead, de care va spuneam eu mai demult...s-a inceput cu chiulasele, motorul...e in lucru. Chiulasa e toata curatata, shlefuita...nice, nu :twisted: |
wow
|
Re:
Quote:
|
las ca te vad io maine!!!!
|
ce e azi..lumeeee..
ce faci codrine??? OFF TOPIC: auzi nene codrin...mi-ai papat centii :( :( cu tilifonu tau :evil: ai mai aflat ceva de actele necesare, demersurile..ce trebuie sa le intreprind ? merg Luni dupa capra..si inka 2 Forduri Sierra..o s atyranspoirt..3 Forduri in 24 ore..trebuie..k atata am platit remorca :twisted: sper sa reusesc..sa fac 650km.. :oops: |
drum bun florine
io plec in 45min...wish me luck |
unde pleci???
la codrin?? faceti bairam..party :!: :?: :twisted: :twisted: :lol: |
acum suntem la \"bairam\" :D :D
|
grrrrrrrrrrrrrr :evil:
mie nu mi-ati zis..las k eu ma distrez transportand 3 Forduri...cu platforma ..LUNI :twisted: :twisted: :twisted: totusi codrine..nu mi-ai zis nimic de acte..plsss, k se apropie termenul limita... :( :? |
Re:
Quote:
sper ca nu o sa te impiedici de o asa mica problema ca actele......good luck. |
Re:
Quote:
si pe acolo nu am ajuns,dar am sa trec luni... |
io-s la radautzi unde e frig si bine (afara e frig) si m-am dat cu sania....ciresele s-au terminat...dar o sa mananc o ciorba radautzeana si dupa aia up we go......
|
Florine si cam cat ai investit? cele 3 forduri, platforma, benzina...
te apuci de reconditionat machinete? bagi un business? :lol: |
capri
simbata e ziua cea mare!dau jos motoru de 2000 si sper sa am puterea necesara sa ridic cossu (cu palacu bineinteles)
urmatoarea prioritate ar fi sa confectionez suportii motor.cutie de viteze e ,disc de ambreiaj e,suportul pt ridicat animalu e ,schema electrica e ,deci incepe nebunia! am sa pun foto cu evolutia trebii ! |
.
stie careva dintre voi de la ce masina se potriveste filtru de aer (elementul filtrant) ?
carcasa e de pe un Taunus (carb weber 32/36) motor de 2000 4 linie |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning