![]() |
Re: Focsani
asa ar trebui sa facem sa ne adunam toti la intrare in gugesti si sa mergem in coloana cu muzaca la maxim si claxoane si panarama cu 15km la ora prin tot Gugestiul sa vedem daca le convine asa! instig la demonstratie asta e! nu vad alt mod de a protesta si nu au ce sa ne faca daca nu ne lasa pe camp le facem panarama in ORASEL sa sa sature de 40 de masini cu muzica si claxoane! ce plm
|
Quote:
|
Ce vrei sa spui???
|
poi si eu ma gandeam sa mergem duminica sa stam putin pe acolo sa facem un tenis ceva.. poate un gratar...
sa vedem .. asa mai zice cineva ceva |
dar oricum mai rau ne facem cred... mai bine ar fi sa vorbim cu ei sa vedem ce cred si ei... ce ne propun ei, ar trebui sa mergem ami multi intr-o zi si sa ii intrebam
|
Quote:
prin gugesti am luat 2 gropi de am strambat 2 jante ,mi-am zgariat si bara fata cand am trecut prin paraul ala, m-am invartit de cateva ori prin canalul ala si le-am facut si mai praf.... nu am cine stie ce masina dar am bagat niste $$$ in ea si eu prefer sa ma dau pe str ....sa fug de garda ..... |
http://www.serviceroty.ro/images/Jan...8-19-20-22.jpg
o sa-mi pun jantele astea pe masina acum pe 17 |
Stiu ca aia aveau drumurile praf...Dar de cand am fost eu ultima data pe acolo , ma gandeam ca l-au mai reparat...
|
Quote:
|
Dar la cele vechi nu le mai poti face nimic?Nici sa le reconditionezi?
|
cel mai frumos e la moara te dai de cateva ori si pleci si nu iti faci praf nici masina
|
Quote:
220 euro buc |
Bine zis Grosu...
|
Quote:
|
plus ca garda e mereu prin preajma si adulmeca
|
Frumoase jantele Grosu ;) cred ca vin bine pe masina ta
e bine si la moara acolo dar acolo nu ai cum sa te dai mai mult ca vine garda... |
1 Attachment(s)
Filmul promis :D
Imi cer scuze ca nu am cerut acordul persoanelor a caror masini apar in film , dar am incercat cat am putut sa acopar nr. de imatriculare a lor , pentru siguranta lor :) . Sper sa va placa ... Astept sugestii , reclamatii , orice ... |
Mai bine ai da "edit" la post si ai sterge atasamentul.Cere intai acordul protagonistilor si apo posteaza ca exista posibilitatea sa se supere baietii...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
s-ar putea sa mergem la canal la marasesti |
Quote:
|
Quote:
|
da varza duminica asta am frecat-o le cald pe bulevard si in crang! varzaa
|
5 Attachment(s)
my new ride......:yikes:
daca mai vrea careva ....buzz me! |
turbaciune tare de tot..cat tea ajuns?
|
apropo..pe unde este atelierul lui ben?
|
nu m-a ajuns nimic ca mai aveam niste resturi de folie :D si manopera imi apartine....si gata ...nika...moka.....lacky me:-P
|
Tek_TM3 azi am vazut-o in oras e super misto masina :x
Johnson ben nu are atelier . Are un graj in curtea casei lui si acolo mai vin baietii si le mai dau batai de cap masinilor . Daca vrei ne intalnim si iti arat unde sta ben :) . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
multam fain pt laude...:oops:...si acum fac o propunere.....mai trebe lucrat un pic da' ca idee....
|
tare :)) ...
|
pai daca e "tare"...hai sa le scoatem in serie sa dam la fiecare....bineinteles cu acordu "sefului"......
|
ti-am vazut si eu masina azi, felicitari a iesit foarte PROFESIONAL! bravo! cum te impaci cu motorul de 1.8?? sau e de 2.0 cati cai are ?
|
Quote:
|
Quote:
App ca tot e de masini , caut o macheta scala 1/24 vw bora ( preferabil argintiu ) stie cineva unde as putea gasi ? In afara de peco librarii unde nu am vazut pana acum ... Stiu ca e un model de serie si se gaseste greu :( ... dar poate am sanse ... multumesc . Liviu ramane pe maine la 6 sa ne vedem daca nu esti te sun sambata si vedem . Ms ptr tot :) |
mersi mersi.....am motoras de 1.8 IS(foarte important IS)...trage foarte bine...140cp ...zice lumea, eu cred ca are mai putin...dar deocamdata sunt multumit pt cat ma dau eu
|
Duminica mergem la Bucuresti ?
|
chiar hai sa facem o lista cu cei care mergem la Bucuresti SI MASINILE LOR
1) VN 23 TDR - BMW 320 2) VN 88 FLY - BMW 318i 3) VN 05 YTG - BMW 318IS |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning