![]() |
Re: Peugeot 407
10 Attachment(s)
Azi am vazut evacuarea si nu ma asteptam sa iasa asa bine si sa vina sa bine..deci e opera de arta ce a facut prietenul meu de la service..si suna demential, gros, perfect..Acum am 2 finale :).. Urmeaza capota cat mai curand si spoilerul spate e la modificat..Inca 2 sapt max :)...
|
superba.
|
dar din timpul montarii suspensiei de ce nu pui cateva poze? :(
|
kitch
|
Quote:
e pur si simplu o bijuterie!nu se putea cracana putin rotile sa nu fie chiar atat de bagate in interior??banuiesc ca este printre cele mai modificate 407-uri din lume nu? |
Cum cracanate?pai daca nu sunt in interior logic ca nu mai pot sa intre sub aripi...
|
Quote:
|
:))
Nu ma mai repet si aici :) Sper sa ajung sapt asta la service.Ms mult Bafta in continuare |
Quote:
|
superrrr smechera masina chiar foarte frumoasa.motorasul ca pe pugul meu:->...multa bafta pe viitor si fara nici cel mai mic incident:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1. poza aia e un desen, un vt...cum vrei sa o iei tu
2. ca sa faci asa ceva, pe 10j, e greu 3. si ca sa faci asa ceva pe air ride, e si mai greu 4.se roade cauciucu doar pe interior, si mult mai repede ca suporta toata greutatea. 5. nu mai intra sub aripa din cauza unghiului, si nu se va mai putea lasa atata... ca sa pui o janta, 10j in unghi, realizezi cam cate modificari trebuie facute, ca sa reziste toare articulatiile la presiune? |
Sincer nu am vazut nici o masina cu rotile asa cracanate..habar nu am daca se poate..Chestia e ca jantele sunt foarte mari..daca erau pe 18 intrau muult mai mult..dar asa pe 20` e destul de greu
|
Quote:
|
Quote:
|
Incredibila masina :shock: Felicitarile mele pentru cea ce ai realizat din ea.
O mica intrebare Revopsitul masini, fara transcrisul in talon, cat te-a costat? A fost vopsita toata masina (interior, compartiment motor? ) Sau? As fi tare interesat.. Dami te rog raspuns-ul prin pm, sa nu facem aici offt,mersi frumos. |
Sal..S-au facut mai multe operatiuni si nu pot spune exact pretul..In jur de 2000 eur..S-a vopsit tot inclus interior portiere portbagaj interior doar la motor a ramas pt ca nu avea rost sa dau motorul jos.. :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Preview...
|
Quote:
|
O noua culoare la ext si interiorul schimbat radical..La culoare si material ma refer :)
|
ALCANTARAAAAAAAAA :twisted:
|
Quote:
|
Pot sa zic si eu un lucru?
Nu crezi ca farurile sunt cam " albe " pe interior sa le inegresti cumva, odata cu proiectoarele.. Ar arata mai bine, zic eu.. |
Pai oglinda aia are un rol..Si in primul rand nu ai cum sa desfaci farurile sa le inegresti etc..Sunt cu Xenon din fabrica nu se baga nimeni la asta :).. Culoarea nu o stiu nici eu, o va alege Autocrom..Am inteles ca va fi din ultima paleta de culori de la Porsche :)
|
Quote:
|
Nu prea sunt adeptul inegritului :)..imi place sa fie contrast si e ok asa..
|
Quote:
|
Ti-ai ales o masina cu care poti sa te mandresti ca esti unic in lume, foarte inteleapta alegerea pe partea asta...
|
Quote:
|
Thx..Pe proiectoare am blitz-uri iar sticla de acolo amplifica destul de mult lumina..O sa fiu la alba pe 6-7 iunie :)
|
O faci din nou Visinie?
|
:)) ar fi ceva..nu cred..nu stiu..V-am spus ca e surpriza si pt mine :)..am incredere in cei de la Autocrom..
|
Quote:
|
si daca cei de la autocrom decid culoarea, factura cine o plateste? :lol:
|
:)) asta e problema?O sa o platesc eu..
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
THx Focs :)
|
nu te-ai gandit sa scoti bandourile de pe usi ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning