![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
ai ramas cu sechele :-P |
Quote:
Reply valabil ptr cei cu DGG : Nu stiu espre care HAI este vorba dar de cel din Bucuresti nu cred ca e vorba ... si nu stiu care cu ce telefoane si ce interventii a vorbit cu nu stiu ce prieten care e amic cu celalalt si a zis ca vine ... Cine sa vina ??? Haiul de la Bucuresti se da doar la Drifturi nu bate drumul degeaba ca 2-3 copii habar nu au pe ce lume traiesc ... si ca ii organizeaza ei nu stiu ce cursa de broaste testoase gravide ! Pentru cei ce nu cunosc expresia DGG = Datul din Gura Gratis . |
de unde dreaq le scoti man? :))
|
Quote:
|
Nu cumva vroia sa zica HAM-ul :shock: a lui baloo?
DGG ... tare asta :D BAU-le ... daca tu crezi ca Vizal are doar 110 :???: |
Quote:
el facuse o provocare mai noua si de aceea a zis max 110 diesel:D |
cine se da cu un seat leon 1,8t cupra r amarat?vin sapt viit in cta
|
u vin-o ca sunt cotetze care sa se dea cu amarata ta
|
sunt in cta,mai stau pana maine ,s a hotarat cineva sa se dea,sau ne int direct la pitesti pe 28?
|
Quote:
doritori sunt.chiar in seara asta dak vrei.da-mi un pm cu id tau si vorbim mai multe |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce revansa frate ? A avut de 3 ori ocazia in seara aia ... nu a putut face nimic, asta e :)) Dar iti promit ca atunci cand am sa ma intorc, weekend-ul ala o sa mai mai dau o data cu el .. doar o singura data, atat ... ii mai dau o ocazie :D:D:D
Aveti grija de voi... c`ya :* |
Quote:
te mai dai cu fiatul sau poarta ghinion ? :lol: |
sal,m am dat cu 3 masini din constanta si sunt multumit de cum trage masina,azi plec la bucuresti sa vedem dak se mai poate face ceva la unichip,ma intorc peste 2sapt in cta,dar ajung mai repede la pitesti pe 28 ptr doritori
|
Quote:
|
Quote:
|
Ptr maine seara am pe cnv care n-are ce face...golf 2 80 de "hamsteri" si un fiat stilo 2.4 180 de cai....interesat cineva?:D:-)
|
daca se baga cu un ....a6 3.0 sau q7 4.2 ....:))))
|
Quote:
|
vezi k nu s'a auzit la radio cum trebuie ... da stirea mai bine ... prv prv
|
sal,am auzit k e un gti rau prin cta,dar k il cam tine in garaj,poate il scoate cineva din barlog sapt viit cand ajung iar la constanta ,sa se dea cu un 1.8t leon cupra r
|
Sofro, cand ma intorc sa mi`l aduci pe baiatu` cu golfu` :)
|
Quote:
|
Quote:
|
colegu cu nick X RAYS EYES,si DMX,AM VAZUT K ATI POSTAT PE LA PG.46-49,k nu mi prea trage masina,si k va bagati si voi ,va astept cu cea mai mare placere,acum cand e masina gata
|
Quote:
Depinde daca sunt in forma sau nu ;)) Probabil in seara aia avea carerra 100 si eu benzina din port, ca de obicei :D |
Quote:
Quote:
Am impresia si sper sa ma insel ca iti place sa umblii cu cioara vopsita si sa zici ca e porumbel. Eu nu vad unde am zis ca ma dau cu tine in conditiile in care ai u masina stricata.Asta una la mana si 2 la mana masina ta este destul de serios umblata si vrei sa te dai cu un vr6 stock ....ca sa ce? Dar nu-i bai. De 1mai sunt la start cu tine |
atunci scz de neintelegere,dar macar sper k s a inteles k atunci aveam masina stricata,vin sapt viit in ct ,poate reusesc sa ma dau cu un vestit gti de cica 500cp si cu un s5,bafta
|
no prb.
Cu baiatu cu golfu o sa vrb daca te intereseaza |
Quote:
|
ai alta masina zeze de tot sar provocarile pe aici :???:
|
Quote:
Si apropo nu a spus nici unu` din nou ca`i "mai tare", etc ... Cu tine nu ma dau ca n`are rost :) |
Quote:
|
ce faci mah zeze te dai cu masini de ~70 ?
|
Quote:
M3-u pisicuta acela l-ai facut pt ca eu stiu kit-ul care il ai pe masina ... kit-ul de leon 400 CP asa ca nu inteleg rostul de a te da cu masini mai slabe si mai ales cu a lu baloo opel GSI cu care te-ai dat din cate am inteles si e cu 200 cp minim sub tine. Chiar mi-a zis baiatul cu GTI - u sa iti transmit ca masina aia se da doar la legale , daca vrei sa ai ocazia cu respectiva masina te invita la cursa de la Constanta din Mai . O zi buna. |
sal,atunci dak colegu cu gti se da doar la legale,poate vine la pitesti,sa se dea o data sa vedem si noi minunea
|
Quote:
Daca tot esti fermecat de cum iti trage masina te asteptam la Constanta pe 1 mai " sa vedem si noi minunea " . |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning