![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
10 Attachment(s)
In lucru...:chainsaw:
Si apoi, in aceasta dupa-amiaza primul drum al ursului pe propriile roti, dupa 7 luni de stationare, si primii 150 km/h asa scurt, prin oras, pe a 3-a..8) |
8 Attachment(s)
Sunt f multumit, trage f bine, dar pacat ca nu mai am asigurarea valabila, ca il plimbam mai mult:-)
Mai sunt cateva chestii de rezolvat la evacuare, ca sa fie totul bine pus la punct, ma voi ocupa zilele acestea. |
Se simte ceva cu banda aia de pe serpi? Dau mai putina caldura acum? Cati m de banda au intrat? ms
ps. vezi ca sonda lambada merge cea de e34, are firul lung 1,5m ... eu mi-am comandat=o noua, cea veche cu firele lungite nu a cooperat. |
Pune nişte poze mai detaliate cu exteriorul.
Strut bar-ul ăla, mi se pare cam aiurea să fie roşu. Cred că ar arăta mai bine într-o culoarea mai discretă. Arată frumos compartimentul motor şi motorul. |
andi,cred ca ai dreptate cu acel strut bar,dar se stie treba cu gusturile fiecaruia, in rest masina arata beleaaaaaaaaaa!felicitari inca odata Bogdan pt masina si pt Fair Play!abia ast s-o vad in forta!
|
Quote:
Au intrat cam 24-25 m de banda. Deocamdata voi prelungii firele si vad la o proba de gaze cum lucreaza sonda...curiozitatea mea este daca conteaza ca acum este mult mai in spate decat era montata din fabrica...:???: Andi, vor veni si poze mai detaliate cu exteriorul cand va fi totul gata..deocamdata mai sunt destule de montat pe exterior, dar totul dupa polisarea integrala;) Va multumesc tuturor:-) |
Parcă este cu catalizator?
Dacă are catalizator, înseamnă că ai două sonde, nu? O sondă înainte şi una după catalizator? |
Quote:
Cand am luat motorul, pe evacuare nu mai avea catalizatorul ci doar sonda lambda si consumul era unul bun pentru acest motor....acum daca prelungesc firele la sonda am o dilema daca aceasta va mai functiona in parametrii sau nu...ramane de vazut. P.S: nu toate masinile cu catalizator au 2 sonde lambda, cele mai vechi aveau sonda doar inainte de catalizator;) |
Quote:
|
Ai terminat cu evacuarea? Ieri dupamiaza am vazut ca dadeai lectii la 2 copii
|
Quote:
Din cauza la 3 prezoane pe care nu le bagasem de prima data in chiulasa(aveam serpii in probe si aveam nevoie sa-i pun si sa-i dau jos cat mai usor) ieri am fost nevoit sa demontez iar intreg traseul de evacuare, ocazie cu care am mai remediat cateva chestii pe care nu le facusem in week-end la atelierul unde am facut evacuarea...tot raul a fost spre bine:-) Azi mai am de prelungit firele la sonda lambda si de montat traseul de la serpi pana in spate si apoi proba pe strada, de data asta cu totul etans ca sa vad si eu cum se aude si cum trage fara pierderi:rolleyes2 |
Si cum este?
Se simte?un film cu sunetul? Respect pentru tot ce ai facut, ursul asta o sa te tina o viata la modul cum l-ai facut acum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
FLR, eu am prins boala pentru masini tot pe la 14-15 ani, cand a venit un vecin mecanic la noi si a facut motorul la Dacie..a fost dragoste instantanee..am stat numai lipit de el si am curatat piesele din motor...mi-a placut f mult, m-a fascinat..dar pe atunci nu stiam cum arata un calculator sau un PS:-) |
Quote:
|
Quote:
|
:lol::lol::lol: si eu tot la jante ma gandeam
|
Quote:
|
sa fie cu noroc zic eu ;)
cam asta ti-ar mai trebui pe langa toate cate i-ai facut. |
Hai da din casa tot :D, ce jante :D.
|
cand ai zis rotund ma gndeam deja la turbo, noroc baietii ca au pronuntat de vreo 2 ori cuvantul jante ca eu altfel tot la turbo ma gandeam:lol:.
felicitari pentru masina am urmarit fiecare post :)! |
Quote:
Mai am 2 ani...iau permisu si ma pun sa fac si eu ceva frumos...un urs/o pisicuta..bani sa fie... |
Cumpara jantele pentru urs mai repede...plange dacia cu rotile de acum:tears:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Multumesc:-) P.S: astea or fi bune pentru DAS-ul meu? |
Quote:
|
Quote:
P.S. important este sa-ti placa tie cel mai mult si mai mult ...:D |
culoarea asta vreau sa le fac si eu miezul la ale mele.....
o sa trebuiasca distantiere pe fata....e la ET 20 imi atinge |
Sunt 9J, cu ET 15 toate, deci nu ar trebui sa atinga nicaieri;)
Jantele aurii pe masini negre intotdeauna au dat f bine...contrastele dau bine negresit:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
super, trec sa le vad ... pot sa-ti spun: felicitari pentru achizitie !
|
Quote:
Lasa ca trec si maine pe acolo sa le admir:shock: |
sa le stapanesti sanatos Bogdane!jantele sunt exact ceea ce-i trebuia masinii!de contrast nu mai spun...PERFECT!:shock:
|
Sa le stapanesti sanatos! Mult succes in continuare!
|
Va multumesc baieti:-)
Azi le-am luat de la Atlassib, sunt superbe8)..vor urma poze si sa iau cauciucuri cat mai repede ca sa le pun pe masina. Prioritatea nr.1 acum este sa o polisez, ca sa termin apoi de montat ce mai am pe exterior. |
Daca zic ca sunt frumoase jantele le jignesc, sunt superbe (pe negru vor fi mortale), keep it clean !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning