![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
|
Quote:
Ba al draq ba :lol::lol: si eu care credeam ca sunt singurul care am nevoie de bani :lol::lol::lol::lol: daca castigi 300 ron imi dai jumate ca o incurci, pun bobina aia pe tine:lol::lol::lol: =))) P.S: Au iesit super pozele, zuzu ala mic e cam nervos de la o vreme :lol:8) Bafta, si infoliaza stopurile cu folie rosie cum au zis colegii ;) sa vezi ce cool da |
6 Attachment(s)
@Sonny™: Nu stiu daca o sa le fac...dar cand o sa le fac vor fi cu folie rosie :-)
@bib_andrey: Nu vreau negre...folie rosie @B-99-SAA: Da man folie dar am nevoie de banuti deci nu stiu cand le fac. @Cosmin-SNR: Ce sa castigi ma nebunule...Si bobina aia tine-o pentru tine. Sa te curenteze pe tine :)) BadBoy-ul era programat pentru in primavara dar m-am ambitionat si l-am facut :D. O sa urmeze si folie pe stopuri Cateva poze... |
A iesit frumos ZUZu .. bafta
|
De cand sunt pozele ?
|
zuzule ce cauta azi pe la viorel :) ....
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
eram in masina cu baiatul cu fordul galben .... daia am zis ca poate aveai vreo treaba ....
|
Pe la ce ora ati fost pe acolo? Ca nu v-am prins.
|
Quote:
Quote:
|
@Alex30
ce ai in pozitii ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am fost azi la dcm sa fac stopurile. Vroiam cu folie rosie dar nu mai aveau :cry: si decat sa le las stock am zis mai bine negre. Au inceput sa imi placa cum sunt acum :-)
|
Quote:
|
mai bine cumparai niste stopuri cu semnale clare....
|
Quote:
|
Quote:
|
arata foarte bine
|
Arata bine, dar era mai manevra rosu... :cry: Asta e. Oricum e fita Zuzu :D
|
mai bine cred ca dadeau cu rosu dar nici asa nu arata rau deloc
spor la modificari in continuare! |
Ia zi man cine te-a sunat sa vii la DCM sa pui folie pe stopuri(adika cn te-a reprogramat)??????????????????????:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol::lol::lol::lol:
Zi ceva si de 3 ROTI!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol::lol: FITZA PE 2010 Marfa stopuri(lasa ca faci u rost de bani si le faci rosii). |
e ok si asa, si stopuri clare .. not, mult mai bine asa !
|
Cred ca sunt singurul, dar imi plac absolut deloc:( nustiu de ce, poate din cauza ca e facuta cu telefonul, dar chiar nu imi plac asa...defapt nu prea sunt eu adeptul sa vad frana pe negru:twisted:
|
Uite ca tot negre le`ai facut :P
Bravo..arata bne. |
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Deci a venit inghetul si frigul...cand am coborat mai devreme la zuz era inghetat tot, usile nu se mai deschideau noroc ca am intrat prin dreapta :lol:. Am pus si niste poze |
:)) Tu ai doua randuri de geamuri ?
|
Pai daca nu il imbraci bne normal ca ingheata :))
U stai la caldurica in casa si pe el il tii ca nesimtitu n frig =)) Sa`ti fie rusine :)) ( glm ) :D |
ZUZ are geam anti-glontz:lol::lol:
|
Iar n`ai ma benzina? :))
Acum am vazut :)) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
imi trimiti si mie un PM cu un id cv de mess k vreau sa te intreb cate cv...dak vrei
|
Quote:
|
Ai transformat permisul in racleta pentru geamuri ?:))
|
@YePy91: Ai PM. Id-ul era si in semnatura
@opia: Pai uitasem racleta sus...si cum lenea era mare am dat cu ala. Era si buletinu bagat acolo si permisu :)). Sa nu mai zic ca ma plictisisem si am facut o gaura rotunda in gheata de pe parbriz doar la mine sa vad pe unde merg pana la benzinarie :lol: |
ma tu nu esti sanatos sau sunt eu blana?
foloseai permisu` pe post de racleta?:)) |
Ooooo al1ca ce onoare...pot sa spun ca esti blana dar nu esti :))). Ce are ma..macar la aia sa fie si el bun :lol:. Acum plec la munca..in 5 minute cobor la zuz sa vad cat de inghetat e...mi-am luat racleta acum :-P
|
Tu dai zapada cu permisu si alti plang dupa el:( :)))))
|
asa mult tuning acoperit de gheata... ntz ntz ntz :D
ps: treaba cu buletinu si curatatu zapezii = epic fail, va arata in final ca dupa razboi (sau daca il uiti prin haine cand le bagi la spalat) iar daca vei vrea sa iesi la un moment dat din tara pot aparea probleme cand il prezinti abuzat si violat. deci nu e c0mbyn47i3 |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning