![]() |
Re: Stickere 4tuning
cine imi trimite si mie plss si cat mar costa? sau unde gasesc carete cu 4 tun in cj ???
|
Cine vrea stickere am eu .. 4 lei bucata ...doar pentru Bucuresti [ Rahova - Sebastian - 13 Septembrie - Ghencea - Cosbuc - P-ta Unirii ( zonele in care ma pot intalni cu voi ) ] pentru cei din alte orase trimit minim 5 stickere prin POSTA!
Astept PM!:) |
Vreau si eu doua.Ne putem intalni la rond la Cosbuc?Unde a fost BINGO EUROPA.Mai fac cateva intrebari si poate luam mai multe.Este modelul nou?
|
vreau si eu 5 stikere model nou sunt din neamt astept PM
|
Vreau si eu urgent 10 stickere 4tuning modelul nou ... Astept PM.
Toate cele bune.. |
buna , sunt din baia-mare . Cine ar putea sa imi trimita si mie un sticker 4T? sau de unde as putea face rost ?
astept PM va multumesc |
Are cineva o imagine la o rezolutie mare cu noul sticker?
|
Ma intereseaza si pe mine doua stikere 4tuning modelul nou, ma poate ajuta cineva...:cry:
|
Cineva din zona Doamna Ghica ma poate ajuta si pe mine cu un sticker? Nu va speriati il platesc :D
|
Cine se mai ocupa cu stickere? as vrea si eu !
Nu tin cont de model! |
dupa ce se stabileste o regula cu stickerele... nu face un mod un post care sa-l puna sus ? sa-l vada toata lumea si sa numai intrebe ?
|
As dori si eu 3 stickere 4tuning modelu' nou...is din cluj...imi poate trimite careva prin posta sau gasesc in cluj pe undeva?
|
stie cineva de ce revsita cu nr12 nu are sticker atasat?
|
nu nu are
|
stiu ca nu are dar de ce?dak nu sticker de ce nu macar un ``braduletz``
|
As dori si eu 2 stickere 4tuning , cine are astept PM
|
Pt stickere 4Tuning, PM :)
P.s. Doar Bucuresti. |
Cum fac si eu rost de un sticker ? Dau cantitatea necesara de bere in schimbul lui, numai sa imi trimita cineva :)
|
Vino duminică seara, la ora 19:00, pe aeroport, la īntālnirea 4TuningRO Craiova, şi īl primeşti gratis, fără să dai beri sau alte nebunii. Deşi, dacă stau bine să mă gāndesc, ai putea sa vii cu o sticlă de 2L de Cola :lol:
|
Si eu tot la craiova ar trebui sa vin pt un sticker? Cred ca pana la urma il desenez de mana, defapt nici nu ma mai deranjez sa vreau asa ceva daca cei care au nu vor sa le vanda. O zi buna tuturor forumistilor.
|
mai face cineva de aici stickere? nu de alta dar in valcea nu prea am unde sa fac si sa iasa bine...platesc...
|
Re: Stickere 4t
Quote:
|
pana la urma trimite cineva stickere sau nu ?
|
din constanta putem lua stickere ?
daca da? unde ?:D |
Quote:
|
as vrea si eu cateva stickere pt valcea, de unde pot lua ? platesc...
|
aikman..
dar stickere sa pun si eo pe dacie..unde gasesc? (pe poporului? cumva?) inca ceva...cum ai pus la avatar sa ai group ..daewoo ? pm me |
ce legatura au stickere de aici cu cele de pe poporului ? vrei sa imi atragi atentia ca suntem din acelasi oras ? iar partea cu daewoo ... am tico :)
|
as vrea s eu cateva stickere de unde pot comanda ca nu sunt din buc si am auzic ca tre' sa dai un pm la userul 4TuningRo si nu stiu cum se da imi puteti expica raman dator
|
vreau pe pm tot ce se poate cumpara cu 4tuning pe el:) si in special vreo 5 stikere..platesc. stima
|
care stiti de unde pot lua 2 tricouri cu 4tuning si care are o poza cu un model ceva sa vad si io ......:lol:
|
As dorii si eo 3 stickere la Cluj...trimite cineva?(contra cost...normal)
|
greseala.rog moderator sa stearga.
|
1 Attachment(s)
care imi pune si mie aici un sticker dar cu rezolutie mare ca cel de jos daca sar putea ms frumos
|
ma intreb dece exista doar stickere cu 4tuning si tricou si nu si calendar, breloc , desfacator bere etc, sau cestii din astea ?????
|
Quote:
|
salutare, sunt din Brasov si as dori si eu 2 stickere cu 4Tuning pana vineri cine are asa ceva la vanzare? URGENT! Multumesc mult!
|
Am eu stickere..doar in bucuresti. daca vrea cineva sa imi dea pm
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning