![]() |
Re:
Quote:
|
DaciaMustang mai ce-ati sarit toti pe saraca fata ,iao frate acasa ca ii cam place sa zgarme cacatu asa sunt uni mai prosti alti mai destepti pfuuuuu sa umplut tara asta de destepti :roll: zana a luat locu 1 alceva nu aveati ce discuta bafta si respect :? :cry:
|
Re:
Quote:
Imi zici mie ca sunt prost cand tu te iei de unu si de altu ca ala isi rupe masina, ca ala nu, de parca ar fii treaba ta... las-o in P*la mea de treaba... incearca sa-ti iei permisul mai intai, sper sa reusesti la a treia sau a patra incercare... si apoi incearca sa nu lovesti masina lu tata de 4 ori pe luna si dupa ce reusesti toate astea... apuca-te de drifturi si de burn-out... dar pana atunci invatza unde este pedala de ambreiaj daca ai auzit de acest termen pana acum... e pacat pe bune sa plictisesti lumea cu parerile tale... mai ales cand n-ai habar despre ce vorbesti... Nu-l cunosc pe needbrain dar nu cred ca ai terminat tu vreo facultate de psihologie ca sa-ti poti da cu parerea despre un om... poate ca si tu esti o fata inteligenta desi nu demonstrezi din posturile pe care le faci... eu n-o sa incep sa te fac de *** pe forum doar din cauza ca am eu o parere... pt simplul motiv ca nu stiu daca e asa sau nu... asa ca te rog sa-ti dai cu parerea atunci cand stii despre ce este vorba si numai atunci cand esti in masura sa-ti dai cu parerea... ok ? 10x si :peace: |
nu iti bate capu cu ea :wink: bafta si respect asa sunt femeile destepte :D din nastere :)))) :wink: :roll:
|
auzi mey zana rea,cand o sa-ti iei permisu' atunci sa vb despre cine isi sau nu-si rupe masina.ca si masinile astea nu-s de jucarie
eh,pt unii \"e mai grele\" sa inteleaga anumite chestii. si inca o chestie:sa stii ca nu esti personajul principal de pe acest forum. |
Re:
Quote:
|
dar io nu inteleg ce anume vrea tra-u sa rezolve
si l-as intreba un lucru:tu faci ce vrei cu masina ta?sau ce-ti spun altii? |
a fost frumos distractie mia placut toata lumea pusa pe glume mam simtit bine :D bafta si respect la totata lumea :wink:
|
e usor sa razi de unu de altu ca nu se dau ac nu rup ca nu fac show...mai ales atunci cand nu ai carnet si cand nu stii cam cat costa o astfel de disrtactie ....cei acre stiu ce inseamna inteleg ce vreau eu sa zic...dar ce nu am sa inteleg niciodata sunta aceste comentarii inutile din partea unor persoane care vb fara sa stie despre ce.......eu zic ca mai corect e sa asteptati sa va luati carnet sa vedeti acm care e treaba cu showl pe propria piele si sa vad atunci daca veti ami comenta de unu de altul si plus de asta sa mai aveti si propria masina care sa o intretii din banii de buzunar sa vezi act costa un cauciuc .....un ambreaj o planetara :) si atunci sa te apuci sa condamni pe unu si pe altul ca nu se da ca nu face sau ami stiu eu ce.
nu am putut sa ma abtin.....in rest toate bune si frumoase si ne vedem al sala. |
Re:
Quote:
si al doilea daca in cadru unui concurs nu de dai unde ai de cistigat ceva unde potzi rupe masina in alta parte ????? sau in cadruu unui concurs unde pe linga premiu mai castigi si aprecierea celorlaltzi shm scuze dar nu eram cind sa bulit masina ta |
yamahaer1cip tu nu te baga..
Domnu` Insanity..vb cu dvs. k deh ati terminat o facultate aveti o varsta.. nu? nusht care e pb dvs.? din moment ce nu cunoasteti situatia..dc va treziti vb de una si de alta? stiu dc ma iau de el..si cred k el a fost singuru de care m`am luat..dar bag de seama k nu aveti spiritu de observatie foarte dezvoltat . cred k stiu si eu unde e ambreiaj`u si frana si toata cele.... cred k dvs. plictisiti lumea cu parerile dvs knd incepetzi si va bagatzi unde nu trebuie. stati linistit .. k stiu despre ce vb ..si nu vb aiurea.. ntz ntz ntz..needbrain dak stii k nu`s de jucarie dc te lauzi k rupi masina? Blonda .. nu am ras de nimeni.. doar am facut o afirmatie..care este adevarata... si sunt destui care imi dau dreptate.. |
Re:
Quote:
|
\"ambreiaj`u \" ha ha ha
Fugi la scoala si lasa-ne! Nu mai am ce sa-ti explic... vad ca esti pe drumul tau mai \"zana\" ha ha |
Re:
Quote:
|
zana`rea}{ yamahaer1cip tu nu te baga..bine cum zici tu asa sa fie sper sa te ti si tu de cuvant bafta si respect :wink:
|
@tra:dar trebuie sa fi auzit cta de mine?d-aia nu mai pot io ca x sau y nu-mi stie masina,io sa fiu sanatos.
tu crezi ca daca rup masina,o rup ca sa ma cunoasca nush'io cine?o rup pt mine daca tu dai coxuri prin orash doar ca sa te stie lumea......e treaba ta. io nu-ti spun ce si cand sa faci |
pentru ceva timp o sa ramin cu skoda si dupa accea o sa ma fac mare (in cai )
shm unde vrei sa desenezii pe tra sau pe skoda???? |
Insanity..nu`mi bat capu cu u ;) :peace:
needBrain .. sa`l stapanesti sanatos motoru` hahhaha.. :evil_laug :evil_laug |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Zana, taci surioara k bati campii urat de tot si nici nu`l stii pe INSANITY,care a stat ieri la juma de metru de tine... :lol:
SI Tra`u... nush ce l`a apucat :? Trebe sa rupem masina la comanda sau cum.... :?: |
hai ca de 2 pagini o tzinetzi in OFFTOPIC.
|
Re:
Quote:
apropo... ne vedem diseara la sala, la 20? :wink: |
Re:
Quote:
\"Zana\" stai calma ca nici eu nu-mi mai bat capul cu tine a fost o discutie despre un principiu... mi-ai demonstrat ca habar n-ai ce inseamna cuvantul asta... sper sa nu te superi pe mine... asta e se mai intampla... PS Cand iti rupi si tu masina prin oras??? Sa vin si eu sa fac niste poze 10x |
Ooooooooooffffffffffttttttttttttttttoooooooooppppp ppiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccc
|
Re:
Quote:
:ashamed: :ashamed: :ashamed: :ashamed: :ashamed: :ashamed: :ashamed: |
adevarul e ca ne-am cam luat la discutzii inutile
pt mine acest subiect este inchis |
Insanity eventual filme ca pozele nu sunt chiar asha concludente :)))))
|
Frate filmeeeeeeeee nu pozeeeeeeee filmeeeeeeeee :)
|
spooofyyyy da naibii si u odat` share la bluetooth!!! k mam plictisit ... trece timpu si degeaba o s mai pun filmuletele ::(:( k am filmulete supermarfa .......
|
sambata noapta a fost demential.....prea tare cei acre au fost stiu...sa tot mai fie asa!bine micky!:)
|
Ma bucur ca v-a placut superrrrr adevarat hai MR-ulllllll
|
Daaa. Misto ..... Betivaniiiiiiiiiiiiiii :lol:
|
ce misto? cvare misto .... ? k in viata mea n-o s mai fiu asha ...
|
Midnight alcoolisiti :lol:
miki d c sa numai fii mey? NU ti-a placut? :lol: |
daca art e otetar miky e carmolista :twisted: :twisted: fara suparare :oops:
|
Cel mai tare cu claxoanele la DACIA si faza cu A D U la casa de cultura :))))))))))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning