![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
|
Quote:
|
Naitzu spune-mi te rog ca ala e un desen mai vechi :D
|
pai nu cred ca mai are rost sa ma bag ca deja avem un castigator....:))...good job
|
Quote:
|
Sa nu te superi pe mine, da e mai slab decat corrado :|
|
Quote:
|
Quote:
|
:-? mai... acum nu stiu, ce sa zicem... eu unul vreau sa fac bmw.ul...
|
Eu cum am zis, nu stiu daca apuc sa il fac, am chiar mai mult de lucru la scoala decat ma asteptam, dar nu ar fi corect...il provoci separat, dar asta e challenge cu mai multi...ce sa zic, eu personal daca sa zicem fac desenul nu sunt de acord cu asta :)
|
Quote:
PS:Nu imi e frica de un battle cu tine.. Facem noi unu separat ca mai are anul zile :lol: |
Quote:
p.s.:naitzu,nuam luat o in nume de rau...dar nah....sper sa avem ocazia sa facem un battle impreuna:twisted:....si apropo,nu am renuntat la graffiti...dar stai linistit ca nu e nimic identic cu alk tau:twisted: |
Quote:
|
oricum...vad ca e cam mica participarea la challengeu asta :( ...eu nu cred.. am mult prea multe alte chestii de facut :((
|
eu nu ma bag...nici chef si nici nu-mi place masina... next time;)
|
2 Attachment(s)
uite si bucata mea....scuza ti greselile si liniile tremurate....cand am conturat imi tremura mana.........stiti voi,degetu fracturat.... si ....oricum....vad ca sunt doar 3....blue,tazz si Moi....sa facem challenge ul....daca vreti daca nu...mai asteptam poporu....
|
acum termin si eu bmw.ul :d rog nu deschideti inca poll.ul
|
stai calm....ca mai e timp....hai,ca deja nu mai am rabdare sa o vad....good luck
|
3 Attachment(s)
inainte si dupa PS...
a iesit prea dubioasa poza ca sa nu o modific un pic :| nu stiu de ce a iesit asa lata, desenul arata mai bine in fine... maine revin cu poze la lumina zilei :) dar in principiu asta e cea cu care o sa particip |
1 Attachment(s)
eu nu particip la asta cu bmw....
...dar am o treaba cu raducu... il provoc ... pe poza asta...:D ...sa vedem :shock: ... termen??... cand terminam :lol: |
Nici eu nu particip la challenge-ul cu E21, dar nu pot sa-l refuz pe mba :)
Fiecare posteaza desenul cand il termina, si faci tu poll-ul ok? :D Bafta ;) |
pff...aveam si eu o lucrare mai veche:) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1212250085 foarte veche
|
Quote:
PS:botul este putin asimetric :oops: |
Nenea L4uR, al nostru e Discovery 3, al tau nu stiu de ce imi pare Freelander :)
|
Quote:
|
Quote:
PS: nu te'a vazut nimeni cu lucrari modificate in Photoshop ,dar poti incerca.Nu iti va da nimeni in cap :anger: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
mai ales cand vrei sa prezinti unei comunitati o lucrare abia terminata, faci poza seara si vezi ca nu se intelege nimic. nu ajustezi poza? :-w si dupa cum v.am promis, poza pe timp de zi: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pun si eu desenul...nu a fost scanat de mine si nush, nu a iesit exact...ma refer pe la usi era hasurat de mine, in poza nu se vede...infine, nu mai zic nimic ca o sa zica mba ca vreau sa ma scot :lol:
|
:( revin in legatura cu bmw.ul...
-pheerya nu se baga -mba nu se baga -raducu nu se baga -darius a postat -naitzu a postat -eu am postat... facem pool x3 ?...daca nu dati semne o sa fac eu :-" ca se pare ca stam degeaba |
da i batai...facem cu 3...care i prblema....:?????....da ti i bice fratilor....
|
2 Attachment(s)
Mazda RX-8
Doar o plansa, tuning la greu (dar sa nu dam in chici). Termen..Sa zicem pana pe 2 noiembrie. Deci ascutiti creioanele si.. sa-i dam bice fratilor cum zice Darius |
Faina alegere Naitzu ;) sper sa apuc si eu sa fac ceva, nu ca la ultimele :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
2;;raducu,daca ai timp te provoc eu....ca vad ca s a terminat provocarea cu mba....hyundai tiburon....accepti?ca am mai vorbit noi despre masina asta8)vreau doar fata....si tuning...:-P |
Pff darius stiu ca am mai vorbit...nush ce sa zic, in principiu as accepta, dar am in plan 2 masini (Golf 4 si RX8-ul) si abia apoi sper sa am timp si de aia...oricum, mai discutam pe messenger;)
|
1 Attachment(s)
m-a costat mult desenul asta... :chainsaw:
dar.. sunt pacifist.. se putea si mai bine.. :rolleyes2 |
interesant, cam repede ai postat :P
se vede ca ai un singur stil, incearca sa mai adaugi, sa vii cu ceva nou? ;;) ai si intins creionul, nu? bafta si pe viitor :D numa' bine |
vine si a mea maine...:D sper
si sper sa iasa mai bien decat corrado... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning