Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

Marian_nebunu 29-01-11 01:35

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4031061)
NU-I AGENT! OMU'I ORGAN! SI NU ORICE FEL DE ORGAN CI UN ORGAN GENITAL MASCULIN! EL DACA TE UITI ATENT ITI DAI CLAR SEAMA CA ARE O FORMA FRUMOASA DE ....!:rolleyes2:rolleyes2 DACA VEDEAI STIL DE MERS LESINAI,ADICA ISI RIDICA IZMENELE ASA ROTUND IN SUS STI!MERS DE OM CAPABIL,NU-I NICI EL VREUN PROST!

:lol: !!! vorbim maine noi 2 ;) !!!

bcoupe 29-01-11 01:36

2 cuvinte am pentru "bajetii cu cascheta" MULTA MWE!!! AMIN!

kathalin 29-01-11 18:21

COPII la actele originale sunt egale cu 0,indiferent de motivatie,prezentarea unor copii nu te scapa de amenda pentru neprezentarea actelor.Vroia sa ii ia talonu,etc,,,,,ce sa ii ia copia?!:)))))
Sa fii tu sanatos e mai important ca orice!
Pe coloratii aia de prin AF nu ii mai opreste!K ai vazut ce au intre scaune si nu unu ci 2 :)))))

liviu tex 29-01-11 23:34

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4032306)
COPII la actele originale sunt egale cu 0,indiferent de motivatie,prezentarea unor copii nu te scapa de amenda pentru neprezentarea actelor.Vroia sa ii ia talonu,etc,,,,,ce sa ii ia copia?!:)))))
Sa fii tu sanatos e mai important ca orice!
Pe coloratii aia de prin AF nu ii mai opreste!K ai vazut ce au intre scaune si nu unu ci 2 :)))))

se da si ei cocosi la mine ca le vorbesc frumos si nu-i sperii cu iataganu'!!

pentru parizer tine ala intre scaune!:lol::lol:

JusT_SaY_BoBo 30-01-11 14:00

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4030920)
:lol::lol:stai sa vezi mare intamplare in seara asta! am plecat pe la 8 la mama s-o duc pe Maria si la iesirea din afumati echipaj! l-am vazut de la distanta,m-am bagat in spatele la o duba si pas pas am ajuns in dreptul lui! muistu' ocupat cand treceam eu!:D cand si-a dat seama carnatu' ca se aude toba lu' liviu,se intoarce repede si...BAAAAAAAAHH, sa moara mama direct asa m-a strigat,mi-am continuat linistit de drum si in 2 min era cu toate becele si farurle si sirenele in curu' meu!! adica'l prinsese si el pe AL CAPONE! ajunge langa mine..dadea disperat din maini varu' de ziceai ca'i dirijor!! hai hoo nebunule ca opresc! ma dau jos cu un aer degajat,adica eu aveam si asigurare si ITP,tot! zic,ce-ai patit sefule,n-ai ragusit cand ai oracait asa? el,va rog sa-mi prezentati actilii! le-am uitat la nevasta-mea la tara naaa! dati jos numerele ca n-ai asigurare!! da' da unde sti ma Mafaldo u ca n-am? pai nu ti-am spus acum un minut ca sunt la tara in siguranta! a luat organu' surubelnita din dotare si s-a apucat el! eu roata pe langa el,Maria urla'n masina..plm..viata frate! zic,stai ma nenea asa ca nu-i asa! da-mi in plm amenda si lasa-ma'n sl..oz sa plec ca's in pantaloni scurti! aaa,da vrei amenda?? zic da! astept la masina si el a plecat sa scrie ...LUCEAFARUL'!!! 804 RON! SCURT IN 48 DE ORE!!! SA MOAARAA MAMA...ACUM SUNT LINISTIT..MI-AU MERS TREBURILII SI AZI! TRAIASCA PULITIA ROMANA 1OO DE ANI,CA MORCOVU'!!!!!!;);)

pfff de mine:shock::shock:
is bulangii rau astia si pe la noi saptamana trecuta eram in masina cu mama si am trecut pe langa organe cu geamurile ridicare,nu am mai mers 5 minute ca se aude nino va rog trage-ti pe dreapta:lol::lol: parca eram traficant,a tinut-o pe mama saraca 20 de minute in frig ca sa se convinga ca folia ramane pe masina si talonul in buzunar:rolleyes2,dar la sfarsit a dat-o ca masina o sa fie urmarita de acum,si s-au luat ca cica nu vedeau centura(pai cum .... sa vezi daca e folie:)) )
pare rau de amenda liviule de bani astia...nici nu se merita sa incep o prob ca ptueai face multe:???:

liviu tex 02-02-11 21:19

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4034780)
pfff de mine:shock::shock:
is bulangii rau astia si pe la noi saptamana trecuta eram in masina cu mama si am trecut pe langa organe cu geamurile ridicare,nu am mai mers 5 minute ca se aude nino va rog trage-ti pe dreapta:lol::lol: parca eram traficant,a tinut-o pe mama saraca 20 de minute in frig ca sa se convinga ca folia ramane pe masina si talonul in buzunar:rolleyes2,dar la sfarsit a dat-o ca masina o sa fie urmarita de acum,si s-au luat ca cica nu vedeau centura(pai cum .... sa vezi daca e folie:)) )
pare rau de amenda liviule de bani astia...nici nu se merita sa incep o prob ca ptueai face multe:???:

sa nu-ti para rau,o pun si pe asta in asteptare!!:lol:

ioan_francezu 03-02-11 12:31

Salut! Imi pare rau de patania ta, mai ales ca pe vremurile astea leul e chiar GREU de facut, dar la urma urmei ei doar aplica legea, NU e vina lor ca noi avem folii pe fata, tobe, jante mari sau cine stie ce acareturi pe la masini...
Intradevar ar putea sa mai treca si ei cu vederea... dar de ce?

Cu cine te astepti sa aplice si ei legea? Cu vreunu care are blitzuri pe CLS sau mai stiu eu ce face? Pai e clar ca ala de are masina aia e destul de probabil sa aiba mai multe relatii decat tine/mine sau unul cu o pisica, sau alta masina vazuta rau...

Eram la muncii acum un an si ceva,primul la semafor, si cine depaseste toata coloana pe dupa refugiu? Un A4 in care era un domn la costum care mai vorbea si la telefon, Politistul din intersesctie s-a dus croit pe el, dar ala a scos o legitimatie sau ceva de genu, la care politistul opreste toata circulatia si il lasa sa treaca pe rosu decat pe el, dupa care pe noi ne mai tine cateva minute. Nu am vazut cine era, desi nu cred ca ar avea vreo importanta, sunt sigur ca nu era politist in misiune sau ceva de genu, ca doar a oprit linistit la semafor, nu dadea semne ca s-ar grabi Asta e tara in care traim...
Eu nici macar nu mi-am mai pus folie AUTORIZATA pe spate, numai sa nu mai dau ochii cu ei, de toba nu mai vorbesc, a mea se aude stock,

Bafta si la cat mai putine incidente de genul asta...
Ioan

liviu tex 03-02-11 21:06

Quote:

Originally Posted by ioan_francezu (Post 4048545)
Salut! Imi pare rau de patania ta, mai ales ca pe vremurile astea leul e chiar GREU de facut, dar la urma urmei ei doar aplica legea, NU e vina lor ca noi avem folii pe fata, tobe, jante mari sau cine stie ce acareturi pe la masini...
Intradevar ar putea sa mai treca si ei cu vederea... dar de ce?

Cu cine te astepti sa aplice si ei legea? Cu vreunu care are blitzuri pe CLS sau mai stiu eu ce face? Pai e clar ca ala de are masina aia e destul de probabil sa aiba mai multe relatii decat tine/mine sau unul cu o pisica, sau alta masina vazuta rau...

Eram la muncii acum un an si ceva,primul la semafor, si cine depaseste toata coloana pe dupa refugiu? Un A4 in care era un domn la costum care mai vorbea si la telefon, Politistul din intersesctie s-a dus croit pe el, dar ala a scos o legitimatie sau ceva de genu, la care politistul opreste toata circulatia si il lasa sa treaca pe rosu decat pe el, dupa care pe noi ne mai tine cateva minute. Nu am vazut cine era, desi nu cred ca ar avea vreo importanta, sunt sigur ca nu era politist in misiune sau ceva de genu, ca doar a oprit linistit la semafor, nu dadea semne ca s-ar grabi Asta e tara in care traim...
Eu nici macar nu mi-am mai pus folie AUTORIZATA pe spate, numai sa nu mai dau ochii cu ei, de toba nu mai vorbesc, a mea se aude stock,

Bafta si la cat mai putine incidente de genul asta...
Ioan

AI DREPTATE,MARE DREPTATE! AM VAZUT SI EU MULTE FAZE D'ASTEA CU

''ACTELE...OHOOO,DRUM BUN,SA TRAITI!!:x O SA-MI PUN PE LUNETA UN

APTIPILD ''CAUT UN MILITIAN SA-MI IA TALONU' SI NU GASESC,CAUT UN

MILITIAN SA-MI IA TALONU' SI NU GASESC,TOTI MILITIENII CARE VOR

SA-MI IA TALONU' SA MA OPREASCA PE MINE!!;)

SAX1987 03-02-11 21:20

Si pe mine m-au luat acum in vizor organele locale de cand am pus folia pe fata !:shock:

Fi si tu mai atent cand iesi la plimbare :D

liviu tex 03-02-11 23:07

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4050219)
Si pe mine m-au luat acum in vizor organele locale de cand am pus folia pe fata !:shock:

Fi si tu mai atent cand iesi la plimbare :D

ma sa moara mama eu am o problema cu asta!! in plm daca ieseam pe sosea cu o cotoarba care pune in pericol viata cuiva,da sa se rupa vreo roata,sa scoata fum si sa nu mai aiba ceilalti soferi vizibilitate din cauza mea,in pericol sa-mi cada usa,vreo aripa,tobele ceva eram de acord,ia-mi frate talonu' ca pun vietile celorlalti din trafic in pericol,da' asa ce plm au! sa ma opreasca sa merg cu ei la o statie ITP si daca are cel mai marunt defect le-o dau lor,gratis!!!! abuzeaza de bastile alea,sunt pusi pe rele rau!! cu mine! si io's cuminte! in seara asta am aflat ca ala de mi-a dat 804 ron vorbea cu o cunostinta de'a mea si ia spus ca ar fi bine sa vand masina ca el pana nu ma face nu se lasa!! astia's aia de'i platim din buget....am niste spume!!! na,ca vand masina de frica lui acum!!;)

JohnyXxx 04-02-11 00:13

2 Attachment(s)
aiurea o ardeti cu folie pe fatza ce , inseamna golaneala asta , ia sa o dati jos imediat =))) bagabontilor .

liviu tex 04-02-11 00:18

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 4050816)
aiurea o ardeti cu folie pe fatza ce , inseamna golaneala asta , ia sa o dati jos imediat =))) bagabontilor .

de om cu mare bun simt am pus'o!:-) sa nu ma vada toata lumea cand ma

scobesc in nas si ma scarpin in cwr!:shock::shock: sa nu zica ca's

nesimtit..asa,bilute bilute!!!:lol::lol::lol:

JohnyXxx 04-02-11 00:24

mai zic si eu unele scarboase da u esti sefu lor ma jur :))

liviu tex 04-02-11 00:33

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 4050850)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:glumam ma'n plm!!!!!:lol::lol: ce nebun esti...

sprinter 04-02-11 06:17

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx (Post 4050850)

Cumetreeee ai uitat cand dadeai mumu in spate?

liviu tex 04-02-11 08:28

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4051050)
Cumetreeee ai uitat cand dadeai mumu in spate?

rusine rusine..rusine ca stateai in spate!!!! n-as face asa ceva'n viata mea..

in spate!:lol:

sprinter 04-02-11 09:06

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4051202)
rusine rusine..rusine ca stateai in spate!!!! n-as face asa ceva'n viata mea..

in spate!:lol:

Nici nu puteam sa ma concetrez sa conduc ca o sufoca p aia acolo :)))))

liviu tex 04-02-11 20:26

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4051308)
Nici nu puteam sa ma concetrez sa conduc ca o sufoca p aia acolo :)))))

te incomoda dracu si pe tine...nu stiai ce loveste'n volan!!!:lol:

IF-88-MDL 04-02-11 21:15

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3161983)
salut,sunt liviu sunt nou pe site si vreau sa va prezint''pisica'' mea!am investit ceva banuti in ea,i-am investit cu drag si daca mi-as mai cumpara inca una as lua-o de la capat!!

dragutza masina,mai ales in pozele alea facute la spalatorie la puiu a iesit bine ca era abia spalata :))

liviu tex 04-02-11 23:28

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4053553)
dragutza masina,mai ales in pozele alea facute la spalatorie la puiu a iesit bine ca era abia spalata :))

ms!a iesit bine nu ca era d'abea spalata,e bine oricum!:-) spalata sau nu!!;)

IF-88-MDL 04-02-11 23:33

stiu ca arata bine oricum,si se si aude bine,ce motor ai pe ea ?

liviu tex 05-02-11 00:28

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4054039)
stiu ca arata bine oricum,si se si aude bine,ce motor ai pe ea ?

:lol::lol:m3 turbo!:lol:

2,0 24v,numa' galagia'i de ea!!;) ne cunoastem,ca vad ca esti din afumati?

IF-88-MDL 05-02-11 00:35

nu cred ca ne cunoastem...stiu masina asa din vedere!acum serios,ce motor ai pe ea?nu prea suna a 2.0 24 valve sau poate nu ma pricep eu la motoare...

liviu tex 05-02-11 00:49

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4054186)
nu cred ca ne cunoastem...stiu masina asa din vedere!acum serios,ce motor ai pe ea?nu prea suna a 2.0 24 valve sau poate nu ma pricep eu la motoare...

2,0 este! serios!:-):-)

da' am doua chip'uri,unu' de 20hp :shock::shock:si inca unu' pe care'l pun

numa' la curse de:shock::shock::shock:

25hp!:lol::lol::lol: cand le pun p'astea doua,,,,,laser frate!!:lol:

IF-88-MDL 05-02-11 00:53

inseamna ca ai ECU dual-chip ca telefoanele chinezesti dual-sim ? :))

IF-88-MDL 05-02-11 00:54

m-ai vazut mai mic si...ma iei la misto...hai ca te las,pa-pa,ai grija cum conduci

liviu tex 05-02-11 00:57

na ca te-ai suparat!

nu mai glumez cu tine ca esti prea serios!

IF-88-MDL 05-02-11 01:00

eram si io curios ce motor ai pe ea ca n-am stat sa citesc ca sa vad ce motor are,de fapt am dat direct la ultima pagina in care erati in mijlocu' discutiei despre sex oral in masina...mi-a fost lene sa citesc fiecare pagina,ai profitat si nu m-ai luat la misto,ai glumit cu mine :))inseamna ca am inteles io gresit :))

SKR* 05-02-11 03:42

Chiar e 2.0? Eu ma gandeam la 1.8 :shock:

Nosfer 05-02-11 13:12

E de logan, 1.4 MPI motorul :))

Liviuleeee pacat ca le-ai dat banii la aia, eu incerc sa fiu legal, pana si stingator si triunghiuri mi-am luat. Asigurare e, rovineta e, omologari sunt, daca imi cere actele la un moment dat se satura cand vede cate sunt si zice "hai du-te"...

Maniak22 05-02-11 20:26

De fiecare data cand ma te opreste politia ma simt ca si cum asi fii Scufita Rosie :):)

De ce ai rotile asa mari?
De ce ai cauciucurile asa late?
De ce ai folie ?:):)

IF-88-MDL 05-02-11 20:29

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4056748)
De fiecare data cand ma te opreste politia ma simt ca si cum asi fii Scufita Rosie :):)

de ce ai pus carbon pe scufita? :))

kathalin 05-02-11 20:36

Si uite incet incet cum ajungi tu vedeta d-nu Liviu ,umbli cu scufite ......tie iti trebuie niste jante cu buza ,ca sa fie deadreptu criminala.
Cauta un set de jante si e teacamul complet!
P.S.Sa imi zici cum se numeste parfumul ala al tau k am fost azi si inca ii miroas hanoracu lu ala si a zis k nu il mai spala :))))))

liviu tex 06-02-11 16:24

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4056748)

:lol::lol::lol::lol: chiar asa!!!!:lol::lol::lol:

liviu tex 06-02-11 16:26

Quote:

Originally Posted by IF-88-MDL (Post 4056757)
de ce ai pus carbon pe scufita? :))

imi place combinatia rosu cu negru!! n-am tinut sa fie neaaparat carbon,punea folie neagra daca nu era folia asta!! capis??:-)

liviu tex 06-02-11 23:17

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4056797)
Si uite incet incet cum ajungi tu vedeta d-nu Liviu ,umbli cu scufite ......tie iti trebuie niste jante cu buza ,ca sa fie deadreptu criminala.
Cauta un set de jante si e teacamul complet!
P.S.Sa imi zici cum se numeste parfumul ala al tau k am fost azi si inca ii miroas hanoracu lu ala si a zis k nu il mai spala :))))))

asa vedeta...mai bine anonim toata viata!!:-) daca imi iese si mie o combinatie

dasteapta,imi achizitionez ceva super tare:shock:! iar imi aduc aminte de

jantele alea de le-ai avut tu:cry::cry:si nu am avut buget!:cry:

Armani,iti spun maine mai exact ce colectie!;)

liviu tex 06-02-11 23:29

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4055344)
E de logan, 1.4 MPI motorul :))

Liviuleeee pacat ca le-ai dat banii la aia, eu incerc sa fiu legal, pana si stingator si triunghiuri mi-am luat. Asigurare e, rovineta e, omologari sunt, daca imi cere actele la un moment dat se satura cand vede cate sunt si zice "hai du-te"...

NU MAI FI TU ASA SIGUR! LA COCLITII ASTIA NU L'E PLAC BMW'URILE!

DEJA CRE' CA V-AM PLICTISIT CU PULITIA CARE E CALARE PE MINE!!

UNA SI GATA!!;)

IERI ERAM PE DN2 DE VB CU UN AMIC SI OPRESTE UN LOGAN ALB CU ''MAI-''

LA NUMAR SI M-A CHEMAT LA EL SA-MI SPUNA CA ''DACA MAI DAI CERCURI

IN FATA LA POSTUL DE POLITIE ITI IAU PERMIS,TALON..TOT!'':rolleyes2

AM FACUT ODATA SI NU MI-AM DAT SEAMA CA LA POLITIE NU E INCHIS

NICIODATA! ERA NOAPTE TARZIU SI MA GANDEAM CA S-AU BAGAT SI

EI IN PAT LA CULCARE!:-)

sYdanyel 07-02-11 10:32

7 Attachment(s)
uite ce am gasit eu pe aici pe forum >:) aduce la matza ta:> (insa nu cred ca este terminata)
EDIT - Am pus si niste poze cu ea terminata :>

cristy_dacia 07-02-11 12:50

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 4061739)
uite ce am gasit eu pe aici pe forum >:) aduce la matza ta:> (insa nu cred ca este terminata)
EDIT - Am pus si niste poze cu ea terminata :>

da este tex-ul si este editat de mine si downloadul se afla pe thread-ul meu de gta sa 4tuning

Ricardinho 07-02-11 14:17

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4060936)
NU MAI FI TU ASA SIGUR! LA COCLITII ASTIA NU L'E PLAC BMW'URILE!

DEJA CRE' CA V-AM PLICTISIT CU PULITIA CARE E CALARE PE MINE!!

UNA SI GATA!!;)

IERI ERAM PE DN2 DE VB CU UN AMIC SI OPRESTE UN LOGAN ALB CU ''MAI-''

LA NUMAR SI M-A CHEMAT LA EL SA-MI SPUNA CA ''DACA MAI DAI CERCURI

IN FATA LA POSTUL DE POLITIE ITI IAU PERMIS,TALON..TOT!'':rolleyes2

AM FACUT ODATA SI NU MI-AM DAT SEAMA CA LA POLITIE NU E INCHIS

NICIODATA! ERA NOAPTE TARZIU SI MA GANDEAM CA S-AU BAGAT SI

EI IN PAT LA CULCARE!:-)

:)) Pt fratele meu pe care nu apuc sa-l vad niciodata :)) fratele de forum :)) .. daca ai problem cu militzia call me ;) ... https://www.youtube.com/watch?v=RuRq-...EDC97E98D5E08F

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning