![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
sunt mai multi, dar din lipsa de comunicare, adi a luat-o inainte si s-a apucat sa posteze deja... regulamentu?
|
am si eu o intrebare... : daca iti cumperi alta masina...de ce nu ai deblocate toate alea la performance...?tre sa fac cursele iar cu masina aia del a inceput? ms !
|
Quote:
si app de concurs la kt la % trebuie sa fi k sa poti sa participi ?? |
E la mintea cocosului ca poti fi si la 1 % si sa participi doar ca nu vei avea asa de multe posibilitati de ati modifica masina...topicurile s-au inchis ca sa nu se trezeasca vreo unu sa posteze aiurea ;)
|
Quote:
si daca ai fi citit, ai fi vazut de ce sunt blocate... ca asa apare gargara, si iese din ceva organizat, un mare rahat |
9 Attachment(s)
new images cu cateva idei de tuning proprii si personale
|
3 Attachment(s)
misto reme............!!
da de asta mica si dragalasa de aici ce ziceti???...........RX8:lol: |
auzi ti...si daca ne aresteaza de 3 ori??? ce se intampla...ca am vazut ca am 2 X`uri si mai e unu care licare... MS !
|
:rolleyes2
Quote:
si rasp e k iti iau copoii masina :rolleyes2 (de tot) |
Da poti sa adaugi la acea masina bonus markers[sau cum s-or fi numi] daca ai luat....
|
o idee buna pt concurs ar fii sa nu se mai posteze poze cu masinii , dupa sa nu fim acuzati ca ne-am luat dupa unu altu ... e cel mai bine fara poze , pls !
|
Quote:
cei care deja si-au vazut pozele postate, sa nu aiba vreo grija, ca nu au iesit din concurs :) |
Quote:
|
pai imi face placere...sa ma alerge aia...si sa se stranga multe masini...de ex a 2'a oara cand m au prins erau...68 :P
|
io nu am mai jucat nfsc... am luat o pauza si astept sa-mi vina iara chefu :D
pe mine m-ar apuca groaza sa am 68 de masini dupa mine... nu pot indura atatea girofare colorate :| |
pai asta e farmecu:D asa...ce rost are dai jump la fiecare cursa si cum au zis alti in 8 ore il termini :)
|
Din astea faceam eu in mw...erau niste vremuri :???:
|
Ba fratilor...puteti sa-mi spuneti si mie ce scrie acolo ca eu nu vad...
https://img214.imageshack.us/img214/5137/15jw8.jpg https://img233.imageshack.us/img233/9408/16gw2.jpg |
Da crezi ca te cred? Inseamna ca Nikki mergea cu vreo 600 ca era in fata ta, si la a doua , zic ca e photoshop, ca asa faceam si eu, copiam cifra de la final , la inceput----115 ->515
Acuma l-am terminat si eu, si cu mai mult de 340 nu am mers, si stiu din UG2 unde era limita la 375, ca nu e infinita viteza, numai posibilitatile de photoshop ;) , dar ca sa nu iti pierzi credibilitatea, BRAVO Frate, super, si la mai mare! |
Quote:
La pariu ca nu ai folosit vreodata functia DRAFT ca daca o foloseai nu te mai baga asa de repede in afirmatii imbecile:???: |
Si inca o chestie ma...daca tu copii cifra de la final in fata atunci cum ramane cu treapta a 6-a, si cu turometrul care e la maxim. In plus daca Nikki merge in fata mea nu inseamna neaparat ca merge mai tare...eu faceam draft ma....uita-te si tu mai bine la dungile alea albastre...frate parca nu ai fi terminat jocul asta...:rolleyes2
|
Quote:
Da ti-am ranit orgoliul de photshoper? Dont cheat a cheater ;) , si al draft din cate stiu, boost-ul de viteza il iei dupa ce ai iesit din raza masinei din fata, care zbura la sol in cazul tau :d |
Man...stii vorba aia...daca raceai filozof ramaneai...asa e si in cazul tau...se pare ca eu chiar am avut drepatate si chiar nu stii sa folosesti draft-ul...ma rog...de ce sa nu lasam un cunoscator sa aprecieze poza:???: ca nu mai am chef sa discut in contradictoriu cu unul ca tine...crezi ca poti face asta?
|
Quote:
|
e bun bun :)))
|
astept si eu un rasp :( am terminat carbonu si knd intru la autosculpt nu merge sa le fac cum vreau eu ~X( why ???:((
|
keep trying :D
|
Quote:
Inca un sfat...pt cei care vor sa atinga viteze asemanatoare...nu va trebuie unique parts and shit...trebuie doar sa tunati masina ca la carte pt top speed si sa folositi cutia manuala de viteze(si chiar se obserav cum rapoartele sunta mai lungi...plus Nikki va da cu 50%mai mult boost la N2O Fratilor...care vrea savegame pt toate masinile unice deblocate din Carbon?:D |
http://www.godlike.risp.pl/CARBON.rar
Urmati instructiunile pt a instala savegame-ul |
am instalat jocul..dar nu reusesc sa fac sa mearga ce crack tresa iau?sau cum procedez??help plz....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mersi am gasit un crack intre timp...si a mers jocul dar e in italiana...se poate schimba limba?sa fie in engleza?daca da cum?
|
bai ... deci a observat cineva un lucru destul de evident ce pe mine ma enerveaza f tare ? LIPSESTE DRAG-UL ! baga astia muscle car-uri da drag-urile care is specialitatea lor pauza ...
|
dinodish asta si pe mine ma enerveaza , nah ce sa le facem asta este :( si ma enerveaza ca nu mai au FREE RUN cum era in Underground 2, aia era o chestie asa de faina
|
hop ca l-am terminat si eu ... :-" e destul de usor jocul....
+ imi place grafica... mi se pare cea mai reuista.... + merge mai usor ca mw-u + drifturile, mai ales canyon-urile sunt super... + super ideea cu parapetii sa cazi in prapastie :D + tare faza cu crew-u :-" + faci rost de bani desult de usurel... + faptul ca view-ul se misca putin, mai ales atunci cand iei curbele puternice sau ceva, chiar daca uneori e derutant mi se pare ff tare ideea :D + autosculptul.. desi asteptam o versiunea mai avansata si mai bine gandita ... - dc drak nu o bagat draguri? X-( - mult prea usor jocul... - story-ul de tot ***ul....adica nu te implica deloc in joc... pur si simplu faci curse si tot asa... fara o motivatie anume.. fara un gol... faci doar ca sa termini odata....am impresia ca jocul jocul pune mai mult accentul pe on line game... - nu stiu daca ati observat da dintii la personajele din joc sunt oribili =)) deci total oribili =)) - la posibilitati de tuning ug2 mi se pare mai variat... daca nu ar fi autosculptul nu ar fi cu nimic mai deosebit decat mw-ul la acest capitol nu mai imi trece acum prin cap nimic altceva...dar per total asi zice ca e o versiune destul de reusita... |
haideti fratilor ati terminat jocu ? ca sa ne pregatim masinile pt concurs ? :D tuner exotic si muscle :P
|
[QUOTE=RA_2fast4u;619980]hop ca l-am terminat si eu ... :-" e destul de usor jocul....
.............. - nu stiu daca ati observat da dintii la personajele din joc sunt oribili =)) deci total oribili =)) .............. pe mine m'a enerveaza aia cand rad de tine k intri in pereti si se vede toata dantura si eu rad de fata lor =))))):lol: dyz, am vazut k adi a inchis topicurile :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 Acum am vazut "Aceste 3 posturi vor ramane blocate pana in data de 28 noiembrie cand se va putea vota. " my bad..:oops: |
unii au si trimis poze pt concurs ;)
|
pai voi trimiteti pozele pe mail, si noi le punem pe 28 pe forum :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning