![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Frumoasa masina , chiar as putea spune foarte frumoasa ... felicitari pentru munca pe care ai depus-o sa ajunga asa .
|
Ți-am mai zis..... ai stricat bunătate de mașină :lol:!
|
Frumoasa :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
================================================= Azi am mai incarcat masina cu 350 km ... maine montez volanul refacut si pun ceva poze . Am reusit sa mut toba din loc ..trebuie sa o asez si pe aia ! |
4 Attachment(s)
Volanul e sus , am schimbat si spira din spatele lui ..acum am si claxon :shock:
|
frumos frumos !!!!
|
ca nou a iesit :shock:......bafta in continuare,e mult mai schimbata de cand am vazut-o ultima data live :D
|
Quote:
Quote:
Acum trebuie sa'mi fac timp sa schimb o bucsa si piesa cu tepi de la clima , in rest cam gata anul asta . |
tare misto :twisted:
|
4 Attachment(s)
Mai putin si trecem in 2012 .. planuri mari pentru anul ce vine !
Vopsita complet si cred ca vreau alte jante :shock: M-am plimbat zilele astea pentru prima data cu un 318is... foarte dezamagit sunt de cum trage !! Cand aveam eu 2.0 cred ca tragea mai tare E39 cu roti pe 19 !!! Am incercat sa-mi fac rost de numar patrat ( tip "moto")dar e mai complicat decat credeam . Acum am 2 variante , in ianuarie sper sa rezolv !! 2-3 poze dimineata pe racoare :D An Nou Fericit la toata lumea !! |
Dc spui ca e complicat cu nr-ul ?!
|
Quote:
|
Quote:
N-am sa trimit la nimeni copie dupa act ca nu-i nevoie. E absurd asa ceva ! Am gasit alta dar urmeaza sa vorbim in ianuarie . Mai da-mi te rog link ul firmei unde ai facut tu :shock: Quote:
|
Quote:
La Multi Ani !8):lol: |
1 Attachment(s)
La Multi Ani !
Ms de PM , cu ei am vb si eu pentru numar . maine sun ca au avut concediu pana azi . Nuca piano black sa complectam interiorul :shock: Trebuie sa ajunga carenajul de la rotile fata , tunelele de racire de la frane si scutul de M pachet ! |
Quote:
She's a beauty :oops:. Intradevar merita alte roti, o mica schimbare, ca deh...a mai trecut un an. |
Quote:
|
SH am gasit ... greu si nu perfecte dar la pret bun . Noi nu voi lua niciodata ca se sparg prea usor si nu vreau sa'mi para rau de bani .
Quote:
|
Am rezolvat numarul patrat :shock: saptamana asta ajunge . A venit si husa azi de la userul aikdeec . Am primit si aparatorile de noroi + tunelele de M pachet + scut .
Vreau sa montez tot cat mai repede mai ales plasticurile ca acum am aparatorile de noroi toate sparte ... Trebuie sa schimb alarma neaparat ...la asta nu mai am nici o telecomanda functionala ...ultima am facut-o praf azi :shock: Ceva recomandari pentru o alarma ?? Vand nuca de la schimbator daca vrea cineva :D are o luna si ceva de cand e pe masina ! http://tobe-sport.ro/?98,nuca-schimb...iele-m-technic Am luat-o de aici , o dau cu 50 lei ! stare perfecta ! |
multumesc domnule sax pentru onoarea de a va conduce masina :shock: :lol:
daca stiam ca iti cauti tunele iti dadeam eu unul de dreapta, l-am luat cu bara si nu l-am montat, acum sta aruncat pe undeva prin debara |
Ma bucur ca ai rezolvat cu numarul . Asteptam poze sa vedem cum arata :lol:8)
Eu zic sa nu schimbi jantele astea..te-am vazut duminica arata super mistoo din mers:shock: |
Quote:
Tine tnuelel ca poate il montezi la tine :shock: nou e o avere ! Quote:
Jantele nu pleaca deocamdata .. :rolleyes2 decat pe ceva mai lat !! |
Gata il imbolnavisi pe RideTheRiddle.
Sa nu uiti de pozele cu noua prelata . |
3 Attachment(s)
Am schimbat termostatul azi ca nu urca acul de la apa deloc si nici nu se incalzea in masina ...
E destul de usor de schimbat daca sunt sculele care trebuie ! Mai exact o cheie fixa de 32 ..restul sunt banale ... Multumesc lui Mihaitza pentru sfaturile primite telefonic ! Termostatul era cel original al motorului din 98 luna a 3 a ... Si husa noua e sus mai trebuie intinsa putin dar dupa ce se aseaza bine ! Urmeaza sa-mi fac timp( si nervi ) pentru suportii de far, vreau sa-i schimb fara sa desfac sticla ! |
sper ca ai fost bland cu cotul ala care pleaca de la termostat, eu am spart unul doar apasand putin pe el, s-a crapat si a inceput sa supureze pe acolo de la presiune.
imi place husa asta de capota, ma faci sa ma gandesc sa iau si eu una |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai Pm! |
Quote:
Se poate :D a facut cineva de pe alt forum ! Nu mai gasesc topicul dar daca el a putut pot si eu sigur . Zilele astea ma apuc de ele . Trebuie ceva penseta lunga si putina munca de chinez ! |
Quote:
Daca il incalzesti bine se deface relativ usor , eu miam comandat niste suporti negri din anglia mult mai rezistenti relativ ieftini |
Si suportii mei sunt negri !:shock:
Se poate face sigur fara scosul sticlei . Azi scot un far si studiez problema ... |
marfa husaaaaaaaa :D :D :D :D !!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cam tiganeala cu proiectoarele alea si "scotch-ul" pe faruri...
|
Quote:
Quote:
Quote:
bila neagra pentru ionut :rolleyes2 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Reglajele se pot schimba si fara dezlipirea sticlei !! Probat de mine azi !
Am facut un far si incepul al 2 lea . In farul stang aveam ambele reglaje rupte iar cel drept avea doar unul rupt :shock: E destul de complicat dar se poate face ... Voi face un DIY zilele astea cu explicati clare si ceva poze + sculele necesare . A venit si numarul ..e perfect :twisted: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Vei vedea doar numarul din spate.. :lol::lol:
Pana tu schimbi a 2-a eu deja sunt departe in fata ta :yikes::yikes: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning