![]() |
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Quote:
Dupa cum observi, lipsesc multi timpi care sunt pe fastestlaps, dar asta este recunoscut oficial. NISMO se vehiculeaza a fi intre 150k si 200k. Exista un thread pe un forum al posesorilor de GTR fix pe tema asta. Sa stii cu stupoare ca majoritatea posesorilor de GTR au raspuns negativ la intrabarea : "Ai cumpara acest model daca ti l-ai permite ?". Ca sa nu mai spun ca nu au fost putini cei care au argumentat doar cu raspunsul ca un GTR nu merita atat de multi bani ... oricate dungi rosii i-ai trage. Este o super masina pentru 80k ( pret cu care se vinde varianta normala ) dar la 150-200k .... pur si simplu nu merita.[/QUOTE] Sa ne arati si noua sondajul ala, nu de alta, dar eu stiu persoana care si-a vandut 997 sa-si ia GT-R. Oare de ce sa nu merite 180k, poate ai tu o explicatie logica!? Nasol sa dai 180K pe o masina de strada care nu este batuta de nicio alta masina de strada de pana in 500K, nu merita :)) Merita 991 Turbo S, care "chel" costa 212k (full sare de 260k) si care tot nu a batut timpul GTR-ului pe Nurburgring. |
Quote:
|
O masina e mult mai mult decat niste cifre. Mai ales la banii aia.
Se pare ca nu vrei sa intelegi asta. Porsche = performanta cu stil si confort GTR = performanta ... si atat. Un porsche dezbracat de bun simt ar fi GT3 (991). Sunt convins ca vei gasi pe net timpi pe diferite circuite .. dar ca referinta ... este mai rapid decat un MP4-12C pe circuit, intr-un review vazut de mine al lui Chris Harris. Cu alte cuvinte ... daca se vrea , se poate. Acel sondaj se gaseste pe GTRlife.com ... ar trebui sa il cunosti avand in vedere cat de mult ai nasul in .. toba GTR-ului. Nu cred ca exista inca timp oficial pentru porsche 991 911 turbo s pe Nurburgring. Poate gresesc pentru vad ca nu scrie acolo si generatia. Acum ca sa termin vreau sa iti spun ca nu exista o solutie magica pentru masini rapide pe care NISSAN a gasit-o si nimeni altcineva nu o stie. E simpla treaba , ai o masina care urmeaza principiul form following function care a fost gandita sa mearga tare , sa bata recorduri samd.... Pe de cealalta parte ai o masina mai completa la un pret pe masura. Si porsche daca ar renunta la confort , calitatea materialelor si asa mai departe sunt convins ca ar reusit performante cel putin similare. In legatura cu varianta NISMO .... din cate stiu nu au fost anuntate detaliile tehnice ale masinii. Ca idee generala , posesorii din acea comunitate de GTR-uri considera ca pentru o suspensie si un soft nu merita 50 000$ in plus fata de un GTR normal. Dar astea sunt inca speculatii pentru ca nu se stiu detaliile tehnice ale masinii care a avut acele performante. |
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/JyPLNtdqpJ8?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Quote:
Cand a fost scos GT-R R35, toti spuneati ca Porsche 997 TurboS = performanta si confort. Gresit, real doar nume, pentru ca atata confortul cat si performantele erau de partea GT-R. Deci actualul 991 Turbo S este mai confortabil decat GT-R dar fara sa faca o diferenta majora, poate ce au imbunatatit mai mult fata de vechea generatie este senzatia oferita, care se intelege ca este deosebita. Referitor la varianta stoc al lui 991 TurboS, ea este MULT mai cheala (si mai putin performanta , avand si optiuni de suspensie, etc - contra cost, normal :))) decat varianta stoc a lui GT-R, deci diferenra reala este si mai mare. Pe langa asta, daca vrei confort si lux in detrimentul unei performante de top in categorie te indrepti fix catre Aston Martin, nu catre Porsche. Nimeni nu poate sa conteste ca Porsche este o masina superba, deosebita si foarte indragita, dar cam astea sunt argumentele pentru care merita sa dai dublu!? Da, daca esti fan al marcii si/sau vrei sa epatezi in societate, poti sa alegi Porsche, daca vrei performanta mare la un pret CORECT, normal sa algi GT-R. |
Calitate Porsche de 450k de EURO!!!
http://adevarul.ro/entertainment/cel...7c8/index.html si un alt exeplu: https://www.youtube.com/watch?v=isU6roLVHE0 Accidentele acestui tip de masina sunt ciudate, al trilea accident cu victime (+ alte cateva fara victime) ale unei masini de 450k de euro (produsa in doar 1270 de exemplare), majoritatea, accidente in linie dreapta ca si in cazul de fata (nu in curba), masina cu un sasiu de ultima tehnologie (compozit si monococa de carbon), o masina teoretic foarte performanta si foarte foarte sigura! Aici exista un mare semn de intrebare!? |
|
Daca erau intr-un nissan gtr sigur erau in viata ... si ajungeau si mai rapid la destinatie .. fara nici un dubiu.
Faci specula si nu e ok. |
Quote:
|
si nici nu pareau niste parveniti :lol:
|
Quote:
Hater, da, urasc minciuna :)) Ce mama dracului nu e clar aici? Serios? Astia au recunoscut ca au folosit o masina care nu e stoc. Punct. Ce nu e clar ? Inca exista persoane care i apara? Asta dupa mine e doar fanboysm dus la extrem. Cand Nissan recunoaste ca masina era.. aaa.. "optimizata" he he.. si fanii inca i dau inainte cu SF urile, cand pana si "timpul oficial" numai e deloc oficial ..bai, ma doare mintea pana unde pot impinge unii basina asta. Ah, si asta e doar ce au recunoscut Doreii de la Nissan cu traditie veche in minciuni la Nurgburgring (vezi vechiul GT-R) :)) ce nu au mai spus si nu stie nimeni..Dumnezeu cu mila. Cum am mai spus, sa puna dracului mana pe carte si sa invete cum se face o masina care bate tot prapaditii astia de care nu a auzit nimeni, Gordon Murray, Adrian Newey, Ross Brawn, Colin Chapman, Norbert Singer, Horacio Pagani, etc etc.. auzi ce tupeu la nesimtitii astia mici, sa vina cu idei de genul masini superusoare din fibra de carbon, cu aerodinamica ultravansata, motoare mult mai puternice si cu moment mult mai bun, si alte prostii. .tot ce ai nevoie e doar sa scrii GT-R pe masina si gata, e cea mai rapida pe Ring, nu ? Mai baieti..hai mai ca suntem oameni mari, putem sa ne folosim propriul creier, nu? Sa va readuc aminte de "how Ferrari rolls" ? De softul "optimizat" de pe Corvette ul testat de Autocar? samd.. A citit cineva link ul ala pe care l am pus? sau "nu se pune pentru ca zice ceva rau de GT-R" ? Am unul la munca, asa, la 65 de ani si si a luat un GT-R acum cativa ani sa se simta si el pilot.. l a upgradat anul trecut (model 2013, si a ales alta.. culoare) dar l a vandut pana la urma, pana si el a realizat ca orice maimuta cu bani din Estul Europei devine mare pilot la volanul chestiei aleia (vezi Moscow Unlim pt faimoasele .. "curse"), probabil generatia 2020 o sa vina fara volan he he he :)) , doar caramida de pus pe acceleratie si gata recordul ! :D Cel mai chel GT-R in Canada costa 109,230 + 13% taxe = 123,430 CAD (cam tot pe acolo in USD) un 991 Turbo incepe la 169,200 + taxe = 191,196 deci daca Nismo o sa adauge cum se spune 50,000 in plus s a dus dracului si povestea cu raport /pret performanta. Si sa nu uitam ca si scuipa franele pe Mosport dupa 2 ore de harjoana.. he he.. 1800 Kg.. tot 1800 de Kg sunt si dupa 2 ore .. de fapt nu, ca uneori intra in limp mode automat in iulie :D Chiar, care le ati condus pe pista? Inca odata, pista, racing, nu 10 sec pe linie dreapta ha ha.. Eu am la activ, GT-R, Boxster (simplu inclusiv al meu si S multe generatii), 911 T, 993 Cabrio si Turbo, 964 RS, 996 (de toate inclusiv Turbo ul meu usor modificat) 997 (GT3, GT3 RS, Turbo, Turbo S, facelift si inainte, pasager in GT2, ceva ture lejere in Cup, cateva ture pasager in GT2RS cu Chief Driver cand mi am vazut viata defiland repede in 2A 2B, never again :P , 991 (Carrera, Carrera S, 4, 4S), 328 si 335 (2012), M3 (6 inline si cel actual V8), M5 V10, C63, C63 Black, 350 Coupe, S6, S4, RS6 V10 (tare masina ha ha), Jag XJ12 (ala din 1992), Elise (Mk..3? cred..) si un Legacy GT break din 1998 :D hi hi ..si probabil altele de care am uitat. Pe Mosport (home base,yeah baby;), Shannonville, Calabogie, Mont Tremblant. Adica nu deschid gura doar sa ma aflu in treaba, nu s pilot profi dar stiu ce i aia motorsport (asta lucrez, ca inginer). Daca condusul masinilor in discutie se rezuma la Playstation atunci nu e cazul sa dam foarte multe sfaturi altora. Pareri? are toate lumea .. e plina lumea de experti. Acum vad ca brusc pe toti ii doare capul de cat de sigura e o Carrera GT, toti expertii gen "Adevarul" preiau informatii vechi traduse prost si expertii de tastatura trag concluziile :)) Da, o masina cu celula de supravietuire din fibra de carbon chiar e naspa la siguranta, garantat s a dezmembrat la impact.. Flash News pt "experti", daca ai suficienta viteza mori de la soc fara sa se vada nimic din afara. E simplu creierul se loveste de craniu la f f multi G. Si esti gata, cu toate airbagurile din lume. E masina grea de condus Clar, nu e ... GT-R .. ha ha :)) Ba e chiar opusul GT-R ului, de asta visez la asa ceva daca o sa castig la loterie. Hai, mana sus cine de aici vrea un GT-R contra unui Carrera GT, macar ma lamuresc si eu cine si cum aici ..:D scuze dar era prea zemos sa nu o spun he he. L am vazut pe Paul Walker la un UCR PCA Monthly Social si era un tip super cool, nu s eu mare fan Fast and Furious, dar tipul nu avea fitze de Hollywood si chiar ii placeau masinile, pacat ca un om tanar a murit. Inainte sa spuneti ca erau parveniti, etc, mai studiati, dar nu din presa romaneasca :P Tipul care conducea era pilot dar nu era geniul volanului, era mai mult un gentleman driver, pacat de el ca si el era tanar, dar cand faci prostii (street racing sau condus ca nebunul prin oras) poti sa ai si brevet de pilot, si masina super tare ca poti sa sfarsesti rau :( GT-R, nu te mai obosii ca nu meriti atentie decat cand o sa mi arati (cum te rog de ani de zile) un timp independent care sa se apropie macar de ce declara Nissan, 5 sec sub, ba nu, uite, sunt generos, 10 secunde daca gasesti si esti tare :)). Ba nu, orice Ring time independent sub 07:30. Ramane ? :D Am incheiat cu tine. |
Quote:
" Astia au recunoscut ca au folosit o masina care nu e stoc." - Astia cine!? Timpii in care masina nu a fost stoc si nu au video nu apar pe site-ul oficial http://nurburgringlaptimes.com/, apar doar pe fastestlaps. Fanboysm dus la extrem de tine poate, timpi mai bun decat Porsche (si invers) au scos si reviste de prin toata lumea, mult din masini nefiind oferite special pentru test de Nissan. Deasemenea in majoritatea testelor 997 a fost mai rapid la drag, deci nu se pune problema unui surplus de putere al GTR-urilor din teste. Alta desinformare a ta: "Si sa nu uitam ca si scuipa franele pe Mosport dupa 2 ore de harjoana.. he he.. 1800 Kg.. " Nissan GT-R Nismo - 1670 kg (3674 lbs) + 2013 Porsche 911 Turbo S (991) - 1605 kg (3531 lbs) + Sa inteleg ca alea 65 kg, sunt o mare problema. Pe de alta parte, GT-R se cam bate cu Porsche 991 Turbo S, nu Turbo, iar Turbo S pleaca de la DOAR $ 206,600 in Canada si SUA MSRP $ 181,100 si in Germania 195.256,00 Euro, cu o echipare mai slaba ca a GT-R-ului. Tot nu ne-ai lamurit cu intrebarea aia pusa de 10 ori si la care nu ai raspuns nicioadata, ce face Porsche 991 cu repartitia greutatii pe punti 42% front / 58% rear "INGINERULE" !? Mai sunt fani Porsche, normal, dar mai simpatici, cu argumente corecte, mai receptivi, cu mintea mai deschisa, care nu abereaza atat doar pe PARERI PROPRII nedovedite si neargumentate. |
Quote:
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/E9IWiTpWeiM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Agq4je0XICA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Se pare ca McLaren o sa redevina icoana supercarurilor si tare ma bucur, asteptam asta.
|
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/Z07BO5CIpbE?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Poate e mai performant ca un CGT dar ... prezenta si sunetul aceluia ... sunt mult peste ce ne prezinta aici Porsche.
Sunt curios cum ar fi fost un CGT cu noile cutii DCT care sunt acum pe Porsche. |
Quote:
Si as mai mentiona ceva, anvelopele din 2004 sunt net inferioare celor din 2014, daca incalti un Carrera GT cu Michelin urile noi, dezvoltate special pt asta, o sa vezi o evolutie fantastica, e si un articol pe undeva despre asta. Asta nu insemana ca nu mi curge din gura daca o sa avem un 918 in showroom ..la primavara sper ..:shock: ..pana atunci ma "consolez" cu primul Huayra din Toronto, naked carbon fiber, livrat recent .. :) |
Pe Chris l-a impresionat …
<object width="640" height="360"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/szyUN5GlQ7c&rel=0&hl=en_US&feature=player_embedded &version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/szyUN5GlQ7c&rel=0&hl=en_US&feature=player_embedded &version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></embed></object> |
Nu cred ca l-am mai vazut vreodata asa entuziasmat.
|
Nu a mai condus pana acum masina peste 150 de cai. E entuziasmat si el :) trebuie sa il intelegi :)
|
Oficial se pare ca AMS are de munca sa fac un GTR sa bata noul record stabilt de Lamborghini & exelixis
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.mclarenlife.com/forums/mc...g-time-68.html ;) |
oh ... how i love a happy ending :)
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/wPbj19mJ02Q?version=3&hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/wPbj19mJ02Q?version=3&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Cum se onduleaza imaginea :twisted:
|
pentru GT-R fan boys, cititi si bagati la cap, daca aveti curajul sa acceptati si altceva decat va baga cu polonicul masinaria de marketing in care traiti si aveti balls sa ganditi cu propriul creier:
http://www.speedsportlife.com/2008/1...itter-porsche/ paradoxul e ca din motive de lipsa de spectacol si senzational, articole de genul asta nu sunt promovate in mass media, si toti "profesionistii" gen Edmund prefera sa si creasca ratingul fara sa aiba coloana vertebrala. "What happened next was almost surreal. The impressionable people at Edmunds were invited to witness “production car testing” at the ‘Ring, where touring-car hotshoe/F1 washout Toshio Suzuki proceeded to set some very interesting lap times with a “production” car. These times were duly reported as a “new official record” and picked up by the world in general. Never mind that the lap times of a turbocharged car in factory hands require an entire shaker of salt to be taken seriously; never mind that the car could have been in any state of tune from the dampers up without Edmunds’ being any the wiser; never mind the fact that the car’s performance was very far away from what one might reasonably expect given the stated power and weight. Edmunds reported it anyway, and the “new production car record” flew around the Internet. Mission accomplished. Numbers delivered. Thanks, Edmunds! " Nissan e suficient de nesimtit sa foloseasca o minciuna sa si promoveze marfa, pentru 2 motive: 1, e foarte greu sa demonstrezi bullshitul, si 2, pentru ca e plina lumea de adolescenti care au vazut prea multe filme si au jucat prea mult GrandTurismo si au creierul spalat deja, si pe deasupra raportul celor care au fost pe pista macar odata in viata fata de cel al expertilor de tastatura e de 1 la un milion probabil.. "Nissan knew that ‘Ring times would be a critical component of their marketing push for the R35 GT-R. Their potential buyers, weaned on Gran Turismo games and generally rather enamored of meaningless driving statistics, would accept no less. Never mind that the average GT-R owner would find himself being lapped by Showroom Stock Chevy Cobalts during a trackday; they’re a numbers crowd, they’re addicted to numbers, they repeat the numbers endlessly on the Internet, they love the numbers. The GT-R would have to develop the numbers. " Sunt complet ignorate valori palpabile, cifre concrete, gen greutate, putere, aerodinamica, rapoarte putere/greutate. cuplu/greutate, distributie masa (da, motorul frontal e cea mai proasta alegere, pt cei care se rezuma pentru educatie la Top Gear..), raspuns motor, latenta turbo, curba de cuplu, anvelope, rigiditate structurala, temperatura, vreme, trafic, samd, si astea sunt doar chestii de baza, de bun simt, pe care cel care se da cunoscator in masini ar trebui sa le simta instinctiv. Se arunca cu timpi scosi de Gigi si Dorel de la revista X cand GT-R a scos timpul XX fara sa se intrebe nimeni cum a fost condus testul, cu atatea variabile de la un test la altul. Ca sa nu mai pomenesc de competenta celor care testeaza masinile. Teste consistente se pot numara pe degetele de la o singura mana si alea nu arata bine pentru Nissan (Horst von Saurma anybody? sau "nu se pune" ca zice de rau de GT-R ?) Societatea de azi e pe pilot automat condus de Marketing si de asta suntem unde suntem, cand oameni in toata firea afirma, fara sa clipeasca, ca un coupe pe sterozi de aproape 1.8 tone curb weight si in jur de 500 CP bate masini de pista mai usoare cu jumate de tona si cu cuplu, putere, aerodinamica si racing suspension setup net superioare. Din fericire fiecare are masina pe care o merita (scotand banii din ecuatie) asa ca eu sunt fericit. Daca insa ma calci pe bataturi cu bullshitu tau draga fan boy, atunci o sa ti dau peste nas cu realitatea..e ok, am ceva sa te simti mai bine dupa: http://atheistatlarge.org/articles/u...thurtcream.jpg La Multi Ani ! |
Quote:
|
Quote:
Ti-ai gasit fratele, cam singurul articol de gen al unui FAN BOY DECLARAT si detinator vechi de Porsche 911. 1."although you owned a few 911s", "The 911 was the forever car", "yet the garage slot closest to my bedroom always sheltered the Carrera", "I loved and cared for that car perhaps more than anyone or anything else I knew. I did not expect that would change" http://www.roadandtrack.com/features...th-porsche-911 Si fotografiile lui de profil: https://plus.google.com/110287573082447471223/photos 2. " for his regular (and sometimes controversial) contributions to The Truth About Cars" http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Baruth 3. Cat de penibil este ca redactor!!! https://www.youtube.com/watch?v=JFcEG...rqi0xM&index=8 in comparatie cu un redactor adevarat: New Porsche 991 GT3. First Drive. - /CHRIS HARRIS ON CARS https://www.youtube.com/watch?v=JFcEG...rqi0xM&index=8 4. Un mancator de cur Nissan GT-R care se leaga de o problema rezolvata de mult: http://www.thetruthaboutcars.com/201...transmissions/ 5. Care cauta nod in papura, nu stie ce *** sa mai manance si de ce sa se mai lege, redactor adevarat, ce sa-i faci! http://www.thetruthaboutcars.com/201...nincompoopery/ 6. Un redactor "adevarat" care are urmatoarele remarci! :))) "The 2011 Mustang V-6 is a damned good car." - :)))))))))))))))))))))))))))))) Probabil cea mai mare petarda, frumoasa ce-i drept. ----------- "If you have a Land Rover LR4 and an Acura MDX in your garage, and you don’t require a third row of seats, you can send them both to the auction and replace them with this Grand Cherokee. It’s that good." Bun Grand Cherokee, nemaipomenit :))))) ------------ "If anybody buys this new Focus, it won’t be because it’s a cheap car. Rather, they’ll buy because it’s good. Is it good? Yes. Right now, it’s the best compact car you can buy here, no matter which model you choose." Cums a spui asa ceva!? :))) 7. Si revenind la GT-R vs Porsche: Nissan GT-R Nismo 7:08.68 Watch Onboard '15 - exista video Porsche 911 GT2 RS 7:18.00 Onboard N/A '10 - NU exista video Nissan GT-R 7:19.10 Onboard N/A '13 - NU exista video Nissan GT-R 7:24.22 Watch Onboard '11 - exista video Nissan GT-R 7:26.70 Watch Onboard '08 - ecxista video Porsche 911 GT3 RS 4.0 7:27.00 Watch Onboard '11 - exista video Porsche Carrera GT 7:28.71 Watch Onboard '03 - exista video Porsche 911 GT2 7:31.00 Onboard N/A '07 - NU exista video Porsche 911 Turbo S 7:32.00 Onboard N/A '10 - NU exista video Porsche 911 GT3 RS 7:33.00 Onboard N/A '10 - NU exista video Deci majoritari in lipsa de dovezi!? Trecem la urmatorul punct, pilotii: Nissan GT-R Nismo 7:08.68 173 '15 599 / 1720 Michael Krumm Michael Krumm - http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Krumm Porsche 911 GT2 RS 7:18.00 169 '10 620 / 1370 Timo Kluck Timo Kluck - http://www.speedsport-magazine.com/r...kluck~428.html Nissan GT-R 7:19.10 169 '12 550 / 1736 Toshio Suzuki Toshio Suzuki - http://en.wikipedia.org/wiki/Toshio_...(racing_driver) Porsche 911 GT3 7:25.00 - pilotat de FANTOMAS Porsche 911 Turbo S (991) 7:26.00 - pilotat de FANTOMAS Porsche Carrera GT 7:28.00 166 '03 612 / 1380 Walter Rohrl - renumitul Walter Rohrl - pilot de teste Porsche si http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_R%C3%B6hrl -------------------- Acum sa trecem la restul: Hockenheim Short, Germany (2604 m) - Nissan GT-R 1:09.60 135 '12 550 / 1736 Christian Gebhardt - Test drive editor Christian Gebhardt from Sport Auto ---- Laguna Seca, USA (3602 m) - Nissan GT-R 1:36.30 135 '12 550 / 1736 Randy Pobst - o legenda a americanilor - http://www.randypobst.com/index.cfm?template=results si https://www.google.ro/search?q=Randy...w=1745&bih=840 Probabil toti pasionatii auto ii cunosc review-urile ---- Bedford Autodrome West Circuit Nissan GT-R 1:20.10 130 '12 550 / 1736 Tiff Needell - desi nu are nevoie de prezentare - http://en.wikipedia.org/wiki/Tiff_Needell Si exemplele pot continua. Toti astia enumerati mai sus sunt niste papagali cumparati de Nissan, iar idolul tau redactor (fan declarat Porsche) este un impartial corect. Te inteleg si sincer nmi-e mila de tine. :( |
Apropo, amatorul care a scos timpul asta
Laguna Seca, USA (3602 m) - Nissan GT-R 1:36.30 135 '12 550 / 1736 Randy Pobst - o legenda a americanilor - http://www.randypobst.com/index.cfm?template=results si https://www.google.ro/search?q=Randy...w=1745&bih=840 a ales Porsche ca masina anului, prin 2012 daca nu ma insel si era un Cayman. |
Deci pana la urma daca imi iau un Nismo ca urmas al Suprei ar fi ok? :)
Ma gandesc serios la varianta asta. |
Quote:
Daca te intereseaza mai mult performantele de drag, atunci este mai convenabila varianta normala in care sa bagi ceva bani in tuning de motor, cutie, transmisie. Daca vrei pentru circuit, atunci varianta Nismo este mai potrivita si mai bine pegatita pentru asa ceva. |
Nici de dragracing nici de circuit, tocmai intre vreau.... pe circuit merg de mai multe ori pe an, la drag poate cu mult noroc de 2 ori....
Vreau ceva intre, care pot folosi si de zi cu zi..... Personal imi place si noul 991 Turbo, nu sunt fan anumita marca..... Desi nici GTR nu am vrut sa imi iau de cand a aparut Nismo parca ma atrage mult mai mult.... Momentan astept o confirmare de la o firma cand este cu adevarat livrabil in Germania....daca este in max iulie este OK, daca il primesc numai in septembrie..atunci nu mai vreau... |
Intre GT-R si Porsche, diferentele de performanta sunt de cele mai multe ori insesizabile...singura vizibila cu ochiul liber, de la o posta, ascunsa in tufisuri, intr-o padure din Congo...este pretul.
Deci mai putin conteaza cifrele in aceasta decizie, si mai mult designul....parerea mea. Totusi...sa inlocuiesti o Supra de 1000+hp cu ceva german...mi se pare putin tradare asa :lol: |
si eu am luat tot timpul de "bun" toate performantele lui GT-R.
dar daca ne gandim altfel: 1800 tone, 560cp, 55/45 fata/spate greutatea, nu prea are cum sa iasa la cronometru chiar in halul asta. o fi avand o super transmisie, directie si un reglaj al suspensiilor nemaintalnit, dar parca la un anume moment incepe sa macane pt ca sunt niste legi ale fizicii care trebuiesc batute. cel putin cele 1800 kg, cu 55% din ele pe puntea fata inseamna cam mult...aproape o tona ce nu trebuie sa duca la subvirare. |
Quote:
Dar sa nu uitam ce a facut M3 CSL, fara un raport CP/kg senzational, ce timp bun a scos si ce masini a batut! E foarte posibil ca si acest GT-R sa aibe semislik-uri, cum avea si CSL-ul. Pe Porsche era normal sa-l faca de la sistemul 4x4 si distributia cam nasoala a maselor pe punti. Plus de asta: Nissan GT-R Nismo - 1670 kg (3674 lbs) + NU 1800 KG 2013 Porsche 911 Turbo S (991) - 1605 kg (3531 lbs) + |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning