![]() |
Re: Sibiu
And now a joke: Who is the best rural drifter?
http://rofl.ro/index.php/2007/12/12/...je-controlate/ Have Fun! :) |
este este...derapaje controlate...de voia intamplarii. nota 10 pt idee
|
ala e un jeg, sa se duca in ***** masii sa isi cumpere masina nu sa chinuie bietul animal
|
xux-le ne cunoaste,m sigur.....de pe la Oancea sigur...in fine.....vad ca faci pe pietonul akuma..:( lasa ca poate iti aduce mosul o masintza:)..
|
SARBATORI FERICITE SI AN NOU FERICIT..!!! ne vedem dupa data de 08.01.2008 pe strazi k pana atunci masina sta la servici......k ii gata motoru....adik so ars garnitura de chiuloasa.....si crek biela indoita :D.....
Sa auzim numai de bine |
nu prea fac pe pietonul ca mi-a imprumutat un prieten un 320d pana in ianuarie cand imi vine tucsonu, 2.0 i
|
te-ai dat la jeepane>?.........Stock? sau ceva modificari?
|
Sarbatori Fericite!! La Multi Ani! Sanatate si multa fericire,fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si fericire!!
|
2 Attachment(s)
La prima zapada din 2008 in parcare la real. ne-am jucat si noi cu masinutzele. Ar trebuii sa ne intalnim mai muti in parcare noaptea cand nu mai e nimeni
|
Auzi la tt .. da ma sa fac si io =))
|
Stiti ca parcarea e filmata...nu?
|
Quote:
BAh sunteti asa de speriati. |
prietene...din cauza unora ca voi care bagati cerculete in parcare la real m-au oprit de 3 ori azi-noapte
|
Acelasi echipaj bassu:-P? ai trecut de 3 ori prin fata lor numai sa-i enervezi:)).
Apai tu poti sa nu fi speriat ca alea-s mai mult intoarceri regulamentare nu cu frana de mana |
Adica "cerculete" cu frana de picior...speriati sunteti voi ca va e frica de frana de mana.Da ne intalnim candva sa etaleze fiecare ce stie.Mumu MIG sa faci bine sa vii si tu :) Dar oricum nu in parcare la Real.
|
LOL si ce are dak e filmata?
|
Ti-a raspuns Bassu
|
Bah dar ma lasi la ce era pe jos nu puteam merge mai tare ca derapan si mig-ule stiu frate ca ai ochelari dar probabil ti s-au aburit. Hop si gti sa se mai dea inca odata mare ca are masina. Normal ca nu am sanse cu golanul meu la o intrecere, dar dak si tu aveai logan ca si mine, sau yo gti ca al tau cand vreai tu ma luam la harta.Bassule nu cred ca te-a oprit politia ca m-am invartit yo de 2 ori in parcare la real. Doar politia era in drum cand eram in parcare, si ii durea la patina. M-ai lasati-o in ..... ca va m-ai dati si voi soferi, dar sunteti neste fricosi. Am fost si eu odata la o intalnire si cand era vb sa facem ceva, v-ati tras pe cur si mi-am dat seama ca si bitangii de la mine de la bloc au mai mult sange in ei dekat UNII dintre voi. De voi e numa gura bah asa ca lasati-o moarta.
|
Eu ma refeream la patinaj artistic si tu ai priceput plimbari in paralel...si nici n-o sa vin cu Golful. O sa vin cu o masina care nu are nici 75cp ca sa nu mai spui ca ma dau mare... Dar de ce va derivati in parcari si nu pe niste drumeaguri sinuoase?
|
Foarte matur din partea ta... Ce-i mai simplu decat sa vorbesti din spatele monitorului? Totu o plecat de la o afirmatie, da tu ne iei ca suntem fricosi, de unde pana unde ai calculat tu nu stiu... Bassu nu o zis ca din cauza ta l-o oprit politia, ci probabil din cauza unuia cu o masina asemanatoare, in fine. In caz ca nu ai observat, NIMENI nu a zis ceva de masina ta, asa ca nu tre sa te ataci pentru ca nu conteaza daca ai logan sau veyron daca nu il poti exploata la maxim. Si nu in ultimu rand, noi de 2 ierni nu o mai ardem aiurea prin parcari ci pe strazi in tot orasu (fara vre-un pericol pentru alti participanti la trafic si dupa anumite ore), sau in afara lui, deci nu stiu cine se ascunde mai mult sau daca suntem fricosi. Asa ca te rog abtinete si nu mai comenta ca un copil facut pentru alocatie pentru ca orice insulta patetica ti-o voi sterge... Daca ai ceva productiv de spus, cu cea mai mare placere poti continua.
|
Eu am tacut. Nu ma mai dau mare ca-s fricos.....
|
Si eu vreau sa ma dau pe zapada... :( cred ca-mi scot Wanna Be Vaiperu Galben cu 2 Dungi negre si ma dau cu el pe partie... si asa i-am dat rotile jos... ca pana-mi fac numerele pe cealalta trece toata zapada.. :(
O sa fac SnowCalibraBording pe partie in Paltinish... Astept sponsori sa ma duca cu platforma pana sus... |
Aline....pune niste poze cu calibra....
|
Hai k o punem pe niste saniutze si te trag pana sus :)
|
Cand ii pun numere de SB atunci poate voi pune nishte poze.... desi nu prea cred... cine ma cunoaste o stie... cine nu ma cunoaste moare de curiozitate...
hehe... Lasa ca ne intalnim la o poveste intr-o zi.. |
Quote:
|
eu nu am vazut niciodata ceva miscare in sibiu toti care ii mai vad in trafic merg foarte linistit bassule de ce esti in colimatoriul politiei?
|
Nu e vorba de ce se intampla ziua...
|
si noaptea unde se intampla??? eu ies noapte de noapte si nu vad nimik poate nu stiu eu pe unde sa caut
nu am cine stie ce cai dar poate rup si eu frana de mana;) |
Chiar nu e vorba de cai...cu toate ca sunt bine veniti. Pacat ca s-a cam dus din zapada ca puteam sa ne adunam mai multi sa vedem ce si cum... Noi nu iesim intr-o parcare sau ceva ci dam ture prin oras si unde se poate mai pishcam frana. Merge foarte misto pe asfaltu asta inghetat. de exemplu curba larga la dreapta pe pitra cubica din dreptu teatrului sau ce pusca mai ii acolo acum, cum vii de pe mitropolie si cobori in stanga. sensu giratoriu de langa biserica de pe mihai viteazu, ala ii cel mai "alunecos" din tot orasu. cum intrii de pe rahovei pe mihai viteazu(nu din partea pietei) dar grija la trecerea de pietoni:-P. unde intorc autobuzele in fata cimitirului. si mai sunt. Ca sa nu vorbesc de o coborare/urcare la palti, sau daca e zapada si de la curmatura la rasinari. sau drumul spre crucea din dealu gusteritei. ETC
LE: Si mai e un drum/parcare ceva mai speciala unde se poate face ceva interesant...360:) |
lorenzobtb-si noaptea unde se intampla??? eu ies noapte de noapte si nu vad nimik poate nu stiu eu pe unde sa caut
Ai ghicit! |
bobby kill!!! lasa frana de mana ca ai vazut leu meu ce a patit:D
|
Pai dak ai crezut k e 307 WRC si poti intra cu 90 la tine pe strada...:D
|
1 Attachment(s)
cam asa arata dupa dupa manevra
|
vai vai, ce grija ai tu de masinuta...
te va costa reparatia cam mult eu pe un stop si spoiler spate la 307hdi am dat 27 mil la tine e mai grav.... bafta |
4 Attachment(s)
am vrut sa o fac la autoklass dar mi-au cerut 5000+tva asa ca am vandut-o
http://forgiato.com/gallery/gall.htm , am sa va rog sa va uitati pe minunea asta de site inainte sa ma uit la astea credeam ca gti are jenti tari...nu sunt pozer din sibiu dar de cand nimeni nu a mai pus ceva misto nu strica8) in jur de 5000 de euro o janta depinde de model... |
Intr-adevar cei mai tari in domeniu...
https://www.youtube.com/watch?v=b2Bhti0dR-Q |
Niste modele de apreciat... desigur ca le vor copia toti.....
|
Nici nu vreau sa ma gandesc ce greutate de tanc au jantele alea....
|
unde se poate imbraca un volan in piele in sb?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning